25 nyeste designs af guldarmbånd i Indien

Faktisk elsker enhver kvinde armbånd og måske mere indiske kvinder. Armbånd definerer entydigt kulturen og arven i Indien. Kaldes af forskellige navne som Chudiyan, Kangan, Valla eller Valayal. armbånd er en integreret del af en indisk kvindes påklædning. Disse er ret traditionelle smykker og foretrækkes at blive brugt parvis. Indiske bryllupper er ufuldstændige uden guldarmbånd. Bruden ses ikke alene iført smukke armbånd, hvis guld, men gæsterne præsenterer for stolt med deres. En rig tradition og kultur er knyttet til disse mode- og traditionelementer.

guld-armbånd-designs

Blandt de forskellige typer smykker, der bæres af kvinder, er de forgyldte armbånd det mest fremtrædende udvalg af smykker, der er udsolgt i dag. Brugen af ​​armbånd kan spores tilbage til den antikke periode, da det er et af de mest traditionelle smykker, der bruges af kvinder, og det vil blive prydet under bryllupper og andre lignende funktioner. Som et symbol på velstand og lykke er guld, begavet til en brud, altid begavet guldsmykker af hendes forældre til hendes bryllup. Nogle af gæsterne vil også bringe denne meget dyre og smukke gave. I betragtning af hvordan guld- og diamantarmbånd er high -end smykker med hensyn til prisfastsættelse, har det væsentlige behov for at bære guldarmbånd og dets indtræden i modeverdenen nogensinde kun øget dets bærbare værdi. Bredt rundt i landet bæres disse skønheder af kvinder flere gange for at betegne ægteskab eller simpelthen for at flagre et etnisk udseende.

Guld armbånd designs til daglig brug:

Her får du detaljerne i de nyeste guldarmbåndsdesign som følger.

1. Era Uncut Diamond Gold Bangle:

Era Uncut Diamond Gold Bangle

Era Uncut Diamond Gold Bangle til kvinder har en række forskellige stilarter, der afhænger af alder, og det vil være et perfekt guldtilbehør til din garderobe. Det giver et afslappet look og stilfuld påklædning. Hver blok af stenene er belagt med guldmetallet. Dette er det bedste valg til din armbåndssamling såvel som egnet til at give et traditionelt look.

2. Stilfuldt Kerala guldarmbånd:

Stilfuldt Kerala guldarmbånd

Stilfulde Kerala guldarmbånd er enkle og alligevel slående, da disse armbånd er subtilt glamourøse og er et iøjnefaldende tilbehør at bære til etniske fester. Når du har brugt dette armbånd, har dine hænder aldrig følt sig lykkeligere end at blive prydet af dette vindende par guldarmbånd. Gennem denne armring kan du udforske mere attraktivt outfit.

3. Guld smaragd armbånd:

Guld smaragd armbånd

Denne guld smaragd armring har et klassisk design med et moderne look, og iført dette med afslappede outfits og festtøj vil det være et perfekt match. Hvis du leder efter et unikt udseende armbåndsdesign i guld, kan du vælge denne grønne armring med smaragdperler. Dette armbånd vil blive brugt af teenagere, da dette vil give det stilfulde look, der giver et elegant udseende.

4. Ubeskåret armring med rubinsten:

Ubeskåret armring med rubinsten

Ubeskåret armring med rubinsten er det bedste valg til bryllupskollektionen, da denne armbånd er designet med et komplekst design, der giver det perfekte look til enhver lejlighed. Iført denne armbånd matcher alle dine afslappede og formelle dragter. Uanset hvordan stilen er, vil denne rubinstenbangle være forbandet unik fra andre armbånds samlinger.

5. Trendy udsmykkede brud guld armbånd:

Trendy udsmykkede brudguld armbånd

Trendy udsmykkede brud guld armbånd i guld er af ny stil, der passer til kvinder i alle aldre. At bære denne armbånd vil gøre hvert outfit perfekt, hvilket giver et smukt og mere fair look. Denne armring lavet af guld kan bæres af alle let. Dette er en let vægtet og let bærbar, der kan bæres af kvinder til enhver lejlighed.

6. Rød & Grøn emaljeret daglig slidguld armbånd:

Rød & amp; Grøn emaljeret daglig slidguld armbånd

Iført rødt og grønt emaljeret armbånd vil være et trendy twist til dine daglige armbånd, hvilket gør en magisk forskel i dit daglige liv. Den enkle elegance af dette sofistikerede par behøver ikke nogen beskrivelse, da designet i sig selv udtaler sine træk.

7. Stone Studded Mayur Peacock Gold Bangle:

Stone Studded Mayur Peacock Gold Bangle

Disse armbånd ser dejlige ud i det klassiske traditionelle design og får derved dine håndled til at gnistre og gnistre med denne guldarmring for den ekstra glød. Gennem onlinesiderne kan du få denne armring, der gør dig smukkere. Påfugldesigner fås som enkeltarmbånd og kada -armbånd, som kan vælges afhængigt af brugerens valg. Af alle designs var stenbesat design det mest fantastiske design, som alle mennesker kunne lide.

8. Forgyldt Twin Peacock Design Kada:

Forgyldt Twin Peacock Design Kada

Denne forgyldte tvilling påfugl design kada armring kan laves med meget polerede guldringe og tre perlerækker vil give appel og glans. Denne påfuglarmbånd er et godt valg til den fashionable og trendy gave til din nærmeste person. Denne armring lavet af guld og perle vil give det feminine og elegante look til kvinden, der bærer den, hvilket giver et mere trendy look end andre kollektioner.

9. Designer rebkontorer bærer armbånd:

Designer rebkontorer bærer armbånd

I dag var indiske kvinder meget dille iført de nye tendenser i armbånd især den, der er lavet af guld. Kvinder, især arbejdende på kontoret foretrækker også at have disse armbånd, der sætter dem på en trendy måde. For sådanne mennesker vil dette designer reb kontor slid armbånd være det passende valg, da dette ikke forstyrrer dem med deres design lavet af enkel antik samling.

10. Maroon emaljeret Kada Bangle:

Maroon emaljeret Kada armring

Guldarmbånd findes i forskellige spændende former og designs og blandt andet giver de rødbrun emaljerede kada -armbånd, der har rødbrune farvesten indlejret i guldet, et elegant udseende og bedste dragter til brudeoutfits og funktionelle slid som sarees. Kada er et traditionelt indisk design, der har større bredde i forhold til normale armbånd. Det kronbladformede stenværk tilføjer en ekstra smag, som imponerer de mennesker, der ser på det.

11. Antik guldarmring:

Antikt guldarmbånd

Det antikke smykke er det, hvis design er 50 år gammelt; de kaldes de virkelige skatte og har mere værdi end andre. Det giver et elegant look til alle samfundslag. Armbåndet har tre forskellige guldkugler arrangeret pænt for at give et glitrende antikt look. Det vil have et mere effektivt udseende, når det er sat med antikke ornamenter og traditionelle outfits.

12. Den traditionelle guldbengaliske armring:

Den traditionelle guldbengaliske armring

Den bengalske armring er et symbol på tradition med de røde perler for enden. Disse armbånd bæres i gamle dage af den bengalske brud ved deres ægteskab. Disse skulpturer, der findes i armbånd, er tydelige i alle livets facetter. De er halvskåret i midten, hvilket gør dem omkostningseffektive og behagelige at have på.

13. Bangle besat med rubiner:

Armring besat med rubiner

Armbåndet med rubinindlejret blomsterdesign på toppen har en unik stil. Det har et førsteklasses og elegant look med en fin finish af guldskæringer, som er et livligt og guddommeligt smykke, der beskrives for alle. Det er bedst egnet til at præsentere som jubilæumsgave, der “flammede som ild”.

14. Guld AD Stone Bangles:

Guld AD sten armbånd

AD -stenarmbåndet har et trendy look, der har to rækker diamantsten indlejret på hver side med lyserød sten indlejret i midten, og disse tre rækker er forbundet med en lille stribe guld. Det er mere moderigtigt og kan bæres med alle slags outfits fra traditionelle til trendy outfits.

15. Guld Kappu stil armbånd:

Guld Kappu stil armbånd

Kappu er det traditionelle mærke i det sydlige Indien, Zamindars og vigtige kontaktannoncer i landsbyen, da de betragter dette som deres værdighed. Den har en løveformet lås, der giver et majestætisk udseende, og den er halvskåret, da den er hård nok til ikke at blive bøjet, det skinnende metal giver et elite -look med traditionelle sareer i det sydlige Indien.

16. Guld enkelt antik med Lakshmi motiv design:

Guld enkelt antik med Lakshmi motiv design

En af de mest efterspurgte armbånd er de antikke armbånd. Det er ret sjældent at finde noget af det traditionelle mønster af dygtige håndværkere. Dette armbåndsdesign er justerbart og i midten af ​​armbåndet er Lakshmi -motiv placeret. I gamle dage var der et håb om at få dette Lakshmi -motiv testamente til at give dem mange penge til at holde folk hjemme.

17. Diamantguld armbånd:

Diamant guld armbånd

Armbånd findes i forskellige designs og mønstre. Bortset fra det andet design fås disse diamantguldarmbånd i spændende former. Guldarmbånd bæres bredt af kvinder under bryllupsceremonier og andre funktioner. Dette armbåndsdesign kan dekoreres og emaljeres med sølvfarve, der giver et moderne look

18. Floral Bangle Design:

Floral Bangle Design

Nogle af armringerne er besat med halvædelsten som diamanter, rubiner og topas. Dette gyldne blomsterarmbåndsdesign kan bruges i vid udstrækning af de unge piger på grund af deres mode og trendy look. Dette design består af syv blomsterkollektioner med lige kanter. Hvis du er interesseret i at bære enkle designarmbånd, skal du sørge for, at dette armbånd passer perfekt til dine samlinger.

19. Traditionelt armbåndsdesign af kinesisk:

Traditionelt armbåndsdesign af kinesisk

Traditionelle stilarmbåndsmønstre falmer aldrig fra modearenaen. Der er to typer traditionelle armbånd. Det indeholder også ædelstene som smaragder og rubiner. De fleste kvinder foretrækker at bære denne traditionelle armring, da den passer til forskellige farver. Denne kinesiske traditionelle armring med kinesisk tekst bør citeres på ydersiden af ​​armbåndet. Dette er en perfekt gave til bryllupssamlingen.

20. Bryllupssamling:

Bryllupssamling

Brug af armbånd er fortsat en levende tradition i hele Indien. Hver armbånd har sin egen betydning. Denne armring til bryllupskollektion kan designes med fedt design, og den øverste side af armbåndet har det tættere design og det er fuldt ud designet med guldmateriale, der giver det unikke og traditionelle look.

21. Clear White Zirconia Crystal Bangle:

Klar hvid zirkonia krystalarmring

Den klare hvide zirkoniumkrystalarmbånd er den smukkeste, da den mest vil blive brugt til fest; denne type guldarmbåndsdesign er det naturligt fashionable, der matcher sarees og salwar. Disse nyeste design med guldarmbånd er forskellige, som kan bruges til forskellige lejligheder. Når denne armring bæres med en kombination af glasarmbånd, ser den attraktiv ud.

22. Golfarmbånd med butterfly -design:

Golfarmbånd med sommerfugledesign

Guldarmbånd med sommerfugledesign er normalt en ny, der skal bæres ved lejligheder. Denne type armbånd tiltrækker piger, der kan lide sommerfugl. Det normale guldarmbåndsdesign er gammel stil, men nu er de unge vant til at bære forskellige stilarter af guldarmbånd, såsom sommerfugledesign.

23. Pink Stone Cartwheel Bangle:

Pink Stone Cartwheel Bangle

Armbåndet har tre cirkulære hjulformede design besat med lyserød sten, og det har et enkelt og elegant look, der passer til daglig brug og daglig brug. Tre sten i forskellige størrelser giver et behageligt udseende i hånden.

24. Love Bangle Design:

Elsker Bangle Design

Denne armbåndskollektion er velegnet til simple sareer og andre moderne designs. Disse er de yndefulde designs og luksuriøse udseende sammenlignet med andet design. Dette vil give et kongeligt og et vintage look til den person, der bærer det sammen med at vise håndværkerens dygtighed. Denne armring er dekoreret med to farvesten og ligner en armbåndsmodel. Sørg for, at dette er en perfekt gave til dine elskelige personer.

25. Queen Of Heaven Bangles:

Queen Of Heaven Bangles

Denne himmelens dronningarmbånd er specielt fremstillet til pigerne og kvinderne, der ønsker deres look for smukt end andre piger. Dette er en perfekt gave til jubilæum, fødselsdag eller til ethvert bryllupsforslag. Disse fås i mange designs, former og størrelser, der giver masser af muligheder for at vælge den bedste armring.

Guldpynt bæres af kvinder for at fremhæve deres skønhed og elegance. Brug af armbånd er fortsat en levende tradition i hele Indien. Fra oldtiden til i dag var armbåndets betydning dybt forankret i de indiske kulturer og traditioner. I dag har den trendy teknologi gjort det muligt at købe design med guldarmbånd også online. Derfor, hvis du er stolt over at overraske din elskede med denne mest udsøgte, skal du shoppe online, og der vil være et stykke, der venter på at blive hentet for alle. I dag, og især når du kommer for første gang. Husk at tage hjælp af dine elskede, så du kan få 100% unik en, der vil være meget speciel for dig.

Mens du shopper online efter de nyeste guldarmbåndsdesign, skal du dog huske at tjekke for alle de certificeringer og mærker, der er meget nødvendige for guld- og diamantsmykker. Hvis du køber et guldarmbånd med diamantsten, skal du sammen med BIS 916 -mærket bevise renheden, hvis guldet og forsøge at få certificeringen for diamanten, hvilket også sikrer, at der ikke er tab af penge.

Disse tjener ikke kun til at forstærke en kvindes skønhed, men de er også mange mere end bare simpelt tilbehør, der pryder håndleddet.