9 forskellige modeller i tynde guld armbånd smykker

I den indiske kultur anses armbånd for at være den mest betydningsfulde del i kvinders liv. Det er en uadskillelig del, da de underskriver deres kærlighed deres hengivenhed for deres sjæl og såvel som livspartner. Det gør indiske kvinder smukke, den skønhed, der er tidløs, som ikke kan forsvinde med tiden.

Tyndt guldarmbåndsdesign:

Så lad os se på de 9 bedste tynde guldarmbånd, der anses for at være alle tiders betydelige og dyrebare for indiske kvinder.

1. Letvægt Kundan tynde guldarmbånd:

tynde guldarmbånd

Letvægts kundan guldarmbånd er de mest elskelige og krævende guldarmbånd blandt indiske kvinder. Disse armbånd, der er lette i vægt, er også smukkest designet med indviklet og kompliceret kundanarbejde på det, hvilket giver det et smukt traditionelt præg og design.

2. Attraktivt snittet mønster tyndt guldarmbånd:

Attraktivt snittet mønster tyndt guldarmbånd

Disse armbånd har et attraktivt og unikt udseende, da det har snittet design, der mere ligner indisk mønster. Den udskårne finish i disse armbånd gør armringerne smukkere og mere unikke i den, så disse armbånd gør kvinders udseende mere fantastisk

3. afrundet tyndt guld Kada:

Afrundet tyndt guld Kada

Disse guldkadaer med åbningen er det mest krævende design nu om dage. Åbningen af ​​denne kada er også blevet nedfældet med designet, der giver den et perfekt look. Det har en perfekt guldglans, smukt udseende af denne armbånd fordyber også de indiske kvinders skønhed.

4. Diamantbesat tyndt guldarmbånd:

Diamantbesat tyndt guldarmbånd

For eliten og den sofistikerede samling anses disse armbånd for at være passende. Diamantbesatte guldarmbånd består af rent guld med diamant fastgjort til det, hvilket giver det et perfekt vidunderligt og kongeligt udseende. Der er også smaragder knyttet til den. Disse armbånd med sin enorme skønhed kunne bæres på saree eller jakkesæt.

5. Sæt med zigzagstruktur tynde guldarmbånd:

Zigzag -struktur tyndt guldarmbånd

Disse armbånd har et simpelt mønster i zigzag, hvilket giver det et forenklet og normalt, men yndigt udseende. disse armbånd bæres af kvinder i hverdagen og i dagligdagen uden at have en bevidsthed om at se grimt ud af ikke så godt.

6. Tyndt guldarmbånd med bladdesign:

Tyndt guldarmbånd med bladdesign

Hvis vi skal lede efter det mest unikke design, der efterlader et rum for enkelthed, vil dette armbånd blive betragtet som det rigtige. Bladdesignet hugget ud af det samme guld er det mest iøjnefaldende design med en grønfarvet sten, der gør den smukkere og mere krævende.

7. Påfugldesign på tyndt guldarmbånd:

Påfugldesign på tyndt guldarmbånd

Sidst, men ikke mindst, der har krævet de indiske kvinders store opmærksomhed, er denne påfugl designarmbånd. Påfuglens design af denne armbånd er indlejret i ren grøn og rød kundan, der forskønner det indviklede og komplicerede påfugldesign. Påfugldesignet er virkelig et iøjnefaldende segment af denne armring.

8. Tynde guldarmbånd med runde perler af Kundan:

Tynde guldarmbånd med runde perler af Kundan

Nyt og nyeste design af denne armbånd er ikke kun enkelt, men også klassisk og traditionelt. Det nye design af kundanperler fastgjort til armringerne forbedrer disse armbånds nåde. Man kan bære det normalt i dagligdagen og i kontortiden på grund af det forenklede udseende.

9. Guld fed armbånd:

Guld fed armbånd

Efter at have fedt og smukt design med traditionel bladskæring af armbånd, er disse armbånd de mest elskelige og krævende blandt indiske kvinder. Disse armbånd med karakteristisk og enorm blanding af designs har en perfekt kombination med enhver form for kjole under særlige lejligheder

Armbånd, der er den traditionelle og uadskillelige del af de indiske kvinder, så for at gøre deres krav værd på markedet har en bred vifte af guldarmbånd, og de ovennævnte er de få af dem. Guld, der generelt betragtes som det hængende metal, har mange nyeste og smukke design.