9 indiske nyeste Rold guld smykker armbånd designs

Valsede/roldede guldsmykker er et andet smykke end guldsmykker, da roldsmykker er på, som er lavet med påfyldning af guld eller sammensat et solidt guldlag ved at binde med varme og tryk på en base, der normalt er lavet af andre metaller. Messing bruges mest til roldsmykkerne. Armbånd fremstillet af rold guld teknik er forholdsvis billigere end det rene guld eller 22 karat guld smykker armbånd. Rold guldsmykker er lavet med udrulning af arkene, hvorfra smykker formes og får form af armbånd eller andre smykker til former.

Bedste modeller af armbånd i Rold Gold:

1. Et sæt tynde guldfarvede armbånd:

rold guld armbånd

Et smukt sæt med roldede guldarmbånd kan være af de tynde udskårne armbånd med fine craft wok på, det ser fantastisk ud. Armbånd af rold guldsmykker kan også bæres i almindelige arbejdsdage, da forholdet mellem afskrivninger bliver lavt i forhold til guldsmykker.

2. Uregelmæssigt formede runde roldede guldarmbånd:

Uregelmæssigt formede runde valsede guldarmbånd

Roldede guldarmbånd med en iøjnefaldende form er armringerne med uregelmæssig rund eller sige bølget form af armbånd. Smukt stykke snit på armbåndets overflade ligner diamantarbejde på det.

3. Cut Work Design på The Rolled Gold Bangles:

Cut Work Design på The Rolled Gold Bangles

Roldede guldarmbånd med guld- og sølvfarver i dem med smukt håndværk ser storslået ud. Snittene på armringerne ser fantastiske ud. Et sæt med 8 armbånd til begge hænder vil være et perfekt håndpynt.

4. Rold guldarmbånd med sort Meenakari:

Valsede guldarmbånd med sort Meenakari

Valsede guldarmbåndsmodeller kan hjælpe dig med at vælge smukke armbånd. Et meenakari -arbejde med sort farve på gyldne designerarmbånd vil helt sikkert vinde masser af hjerter. Det sorte og gyldne design skaber en iøjnefaldende effekt.

5. Valsede forgyldte hvide og Maroon Rhine Stone Stud Bangles:

Valsede forgyldte hvide og Maroon Rhine Stone Stud Bangles

Smukt håndværksarbejde med fantastiske snit og vendinger med besat diamanter og rubiner i armringerne er et utroligt armbåndssæt. Rold guldarmbåndsæt med et sådant design er et must for enhver krops samling.

6. Spejlværk og forgyldte valsede armbånd:

Spejlværk og forgyldte valsede armbånd

Hvilken tankevækkende idé om spejlarbejde på armbånd. Sådanne designs er let tilgængelige i roldede guldarmbåndsmodeller. Et sæt med fire med sådan et smukt armbåndssæt ser fantastisk ud. Den gyldne berøring med spejlværket vil se godt ud i alle indiske outfits.

7. Rold guldarmbånd i antikt design:

Valsede guldarmbånd i antikt design

Antikke designs i roldede guldarmbånd er utroligt håndværksarbejde med en blanding af metaller. De gyldne metalbolde og blomsterarbejde med kunst ser utroligt ud og passer godt til hænderne på damer.

8. Diamant Stud valsede guld armbånd:

Diamond Stud valsede guldarmbånd

Diamond stud rold guld armbånd vil smukke meenakari arbejde. Et tempel med blondedesign og blomstermotiver imellem ser strålende ud. Glansen af ​​diamanter og smukke meenakari -farver glamrer utroligt din skønhed.

9. Rold Gold Bangle Design Model:

Valset guldarmbåndsdesignmodel

Fantastisk kreativitet med geniemønter i rold guldarmbåndsmodel. Den strålende form og diamantpind med dækkende guldkanter ser fremragende ud på hænderne og matcher fantastisk med ethvert outfit.

Metaller som messing eller kobber bruges stort set i guldsmykker. Armbånd fremstilles stort set med rullet guldteknik, da den fasthed, der modtages med metallerne, er nyttig i lang tid. Et tyndt lag guld, der er viklet rundt om metallet, giver smykket den glitrende ting. En fordel ved rold guldsmykker er, at det ikke er så dyrt som de ægte guldsmykker. Smukke kollektioner i antikke designs og unikke designerarmbånd har stor indflydelse i smykkeverdenen. Nogle meget unikke designs som statement -designs kan let fås i de rullede smykker. Diamantbeslag og filigranarbejde er også meget let med andre metaller.