9 klassiske Diamond Solitaire armbånd i guld

Armbånd er et af de mest traditionelle indiske smykker, og kvinder bærer det dagligt på indisk, såvel som der er armbånd, der bæres især under en lejlighed. Hvide guldarmbånd, massivt guldarmbånd med kabal diamanter eller platinarmbånd med diamanter bæres af unge piger til ældre

kvinder under fester eller særlig traditionel funktion.

Simple Solitaire Diamond Bangles Designs:

For at vide om de forskellige typer og design af Solitaire armbånd her er Top 9 Solitaire Bangle plottet ud, som vil hjælpe damer med at vælge armbåndet med disse listede design.

1. Massivt guldbånd med Solitaire Diamond:

Massivt guldbånd med Solitaire Diamond

Armring lavet af et solidt stykke gult guld uden design eller trang på armbåndet, der er blevet forskønnet med et enkelt stykke Solitaire -diamanter, taler skønhed af sig selv. Tykkelsen af ​​armbåndet er det personlige valg.

2. White Gold-Glitz Solitaire Bangle:

White Gold-Glitz Solitaire armbånd

For nylig i cirka 10 år har fascinationen for at bære en anden farve af guld fanget guldmagerens sind for at få innovative designs på et sådant design ved at bruge hvidguld til at lave armbånd, der er enkle og almindelige besat med et enkelt stykke solitaire sten på midten.

3. Designer Double Tone-Solitaire Bangle:

Designer Double Tone-Solitaire Bangle

Dobbelt tone kan være i to farver i guldkombinationen. Den mest trendy nu er hvid og gul guldkombination. Som er parret med ædelstenen. Den ene side af armbåndet med gul farve og en anden del med guld med tre enkeltstenede diamanter in vil være de passende smykker til enhver lejlighed.

4. Designet guldarmbånd med række Solitaire -diamanter:

Designet guldarmring med Row Solitaire -diamanter

Indersiden af ​​en enkelt diamant i midten går i en række beklædt med den enkelt diamant på armbåndet vil helt sikkert gnistre ud i mængden. Mest slidt af midaldrende og ældre kvinder. Denne slags armbånd er generelt meget dyr.

Se mere: Single Line Diamond Bangles

5. Rillede guldarmbånd med Solitaire -diamanter:

Rillede guldarmbånd med Solitaire -diamanter

Guldbåndet er blevet rillet i midten og lavet til to linjer af guld på siden og i midten af ​​en enkelt diamant placeret med huller mellem armbåndet..

6. Ruby-Rose Gold-Solitaire Bangle:

Ruby -Rose Gold - Solitaire Bangle

Kommer rosaguld med lyse rød smaragd og Solitaire diamanter er en lyksalighed at se på. På grund af dets etniske farver vil dette design af armbånd gå godt med salwar dragter og sarees med det milde design.

Se mere: Messing armbånd sæt

7. Gold-Solitaire Curved Bangle:

Guld-Solitaire buet armring

I stedet for sædvanligt ringdesign vil et buet Solitaire-armbåndsdesign helt sikkert være mere moderigtigt og kan matches med indo-vestlige outfits..

8. Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle:

Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle

Rose guld er den type guldfarve, hvor der er mindre indhold af kobberindhold. Denne farve har generelt været en trend i de seneste år, damerne kan lide at prøve forskellige farver smykker, der tilføjer til deres liste, er denne rosaguldskombination med solitaire single diamant besat i midten.

Se mere: Indian Crystal Bangles

9. Emerald Diamond Solitaire Bangle i guld:

Emerald Diamond Solitaire armbånd i guld

Smaragdsten naturlig grøn mousserende sten, hvilket betyder symbolet på kærlighed og begyndelsen på nyt liv Kombinationen af ​​smaragd med solitaire diamantstenarmbånd er værd at eje den på grund af sin farvekombination: Lys farve salwar eller saree vil passe meget godt til denne farvekombination.

Der er forskellige design og typer af armbånd, der kan være med sten på markedet. Damer, der overvejer diamantsten på armbåndet, derefter på listen topper Solitaire -stenene på grund af dets elegante og rige look, der bringes frem, når de bæres og også en diamant på armbåndet er forholdsvis mindre dyr end andre typer diamanter, der er i ethvert blomsterdesign.