9 luksuriøse armbånd i rosaguld fra nyeste designere

Guldsmykker er et af de vigtigste samlingstyper for enhver husstand i Indien. Vi er besat af guldartikler som armbånd, ringe, øreringe, kæder osv. Ægteskabsceremonier er kun færdige, når vi går til en guldsmed og køber guldsæt til bruden. Rose guld er en type guld, der faktisk er en guld- og kobberlegering. Det er kendt som kronguld, da det er 22 karat, som er den højeste karat. Der er også 18 karat rosaguld, der bruges til at lave sarte smykker.

Forskellige typer armbånd i rosaguld:

Her deler vi nogle bedste designs af rosaguld armbånd på kvinders mode 2018.

1. Almindelige almindelige rosaguld armbånd:

armbånd i rosaguld

Disse er sarte guldarmbånd, der er gode til daglig brug. De tilføjer charme og aura, selvom de er enkle. Skønheden i guldfarvningens rosenfarve er meget fascinerende.

2. Rose Gold Diamond Bangle Design:

Rose guld diamant armbånd design

Denne diamantarmbånd i rosaguld er et perfekt stykke til en gave. Den har mange diamanter, der er sat i rosaguld, og som tilføjer en udsøgt skønhed til armbåndets farve. Rose guld bruges af høj renhed og karatværdien af ​​diamanterne er høj.

3. Rose guldbelagt armbåndsdesign:

Rose guldbelagt armbåndsdesign

Denne rosaguldbelagte armring er en særlig, da den er personlig. Designet er en åben ende, der kan tilpasses håndled i enhver størrelse. Det er lavet i 18 karat forgyldning.

4. Rose guld armring med ur sæt:

Rose guld armbånd med ur sæt

Dette er et smukt armbåndssæt, der har et krystalarmbåndsur og matchende armbånd. De stables sammen, så de bruges som et enkelt stykke. Dette fantastiske stykke vil tilføre glamour til ethvert outfit, du bærer. Det kan bruges som et statement -stykke.

5. Almindelig guldrosa -armring:

Almindeligt guld Rose Bangle

Almindelige armbånd er meget nyttige til daglig brug og kan tilføje det lille strejf af mode til et ellers kedeligt outfit. Kombiner den med jeans og en t-shirt eller endda et indisk outfit. Da den er almindelig i tekstur, er der ingen bekymring for, at den sidder fast i outfits.

6. Rose guld armbånd:

Rose guld armbånd

I stedet for enkelt eller flere almindelige armbånd i rosa guld er et enkelt armbånd en vidunderlig mulighed for alle kvinder. Det hjælper med at fremhæve et outfit med stil og skaber et drag. Armbåndet er bredt nok, men samtidig stilfuldt, da det er kurver og bliver tyndere i enderne.

7. Lace Work Rose Gold Bangle in Big:

Blonderarbejde Rose guld armring

Lacework roseguld er et indviklet statement -stykke, der helt sikkert vil tilføre glamour. Det er et meget sart arbejde, der udføres på armbåndet, og det kan bæres til en fest eller enhver særlig lejlighed.

8. Blomstformet rosaguldarmbånd:

Blomstformet rosaguldarmbånd

Denne udsøgte armring havde smukt blomsterformet rosaguldværk med smukke diamanter, der var indkapslet indeni. Stykket er lavet af 18 karat rosaguld. Det vil helt sikkert glæde enhver kvinde, når den er begavet til en særlig lejlighed.

9. Inspirerende Rose Gold Bangle Design:

Inspirerende Rose Gold Bangle Design

Dette er perfekt til et personligt køb eller som en gave til din kone, søster eller datter. Denne inspirationsarmbånd er indskrevet med et personligt budskab, der er noget, der skal opbevares i lang tid. Det kan gives efter en milepæl er blevet gennemført i personens liv eller bare som en booster.

Rose guld armbånd er et meget stilfuldt og smukt smykke, der vil blive elsket af alle, der er begavet det eller køber til deres personlige brug. Det kan være enkle enkeltstykker eller flere, inklusive sæt. Mere luksuriøse stykker vil have diamanter og andre ædelstene indkapslet i dem.