9 mest fashionable pink armbånd til damer

Armbånd er blevet betragtet som en af ​​de mest fashionable og vigtige ornamenter, der bæres af indiske kvinder. Armbånd har været et uadskilleligt ornament siden oldtiden og så smukt ud på hver hun. Armbånd findes i mange designs og farver, og du kan klæde dig selv efter dit outfit. Hvis farven på armbåndet er lyserød, hvilket betragtes som farven på kærlighed og medfølelse, og denne farvebangle hjælper også med at helbrede sorg og sorg. De lyserøde armbånd anses endda for at det øger følelsen af ​​kærlighed. De lyserøde farvede armbånd ser nådige ud, når de bæres på alle samfundslag.

Forskellige typer af pink farve armbånd:

Lad os se på top 9 hot pink armbånd designs til damer i Indien:

1. Glas Pink Bangle Set:

Lyserødt armbåndssæt i glas

Denne type glasarmbånd har et strejf af elegance, når den bæres. Da armringerne er lavet af glas, giver det en beroligende lyd, når den rører hinanden. Udsmykningerne præget på armringerne forbedrer armbåndets udseende i mange folder.

2. Håndlavede Pink Zardosi Bangles med Kundans:

Håndlavede pink Zardosi armbånd med Kundans

Denne håndlavede mørkrosa armring ser fantastisk ud, når den bæres på håndleddet af unge piger. Armbåndet har indviklet zardosi kunstnerisk arbejde på det med en blændende kundan præget mellem at give det et kongeligt og klassisk udtryk. Denne type armbånd er perfekt til enhver form for fester og lejligheder.

3. Pink Wide Plastic Bangles til børn:

Pink Wide Plastic Bangles til børn

Denne type brede plastarmbånd ser meget sød ud på små, da de endda kan se fashionable og stilfulde ud som deres ældste. Da disse armbånd er af plast, kan det ikke forårsage skade, når det bæres på håndleddet. Den fås også i mange farver og andre geometriske former, og små kan vælge den efter deres smag og måde.

4. Pink Silk Thread Bangles til piger:

Pink Silk Thread Bangles til piger

Armringerne er lavet af bløde silketråde og får dit håndled til at se kongeligt og elegant ud, når det bæres. Strimlerne mønster og lyse og mørke kombinationer giver armbåndene et smukt udseende, og kan derfor nådigt bæres ved enhver lejlighed, du ønsker.

5. Mørk pink blomsterdesign armbånd:

Mørk pink blomsterarmbånd

Disse typer armbånd er også kendt som “kadas”, der generelt bæres af midaldrende kvinder, da det får dem til at fremstå som traditionelle og etniske. De små blomster er dekoreret med sten og spejl i midten giver den lyserøde armring et tiltalende udtryk, når den bæres.

6. Simple Hot Pink Indian Bangles:

Simple Hot Pink Indian Bangles

De hot pink armbånd ser meget enkle ud, men ser fantastiske ud, når de bæres på håndleddet med de matchende beklædningsgenstande. Armbåndets bruger kan ikke efterlades bemærket af hvert øje og hjælper dig dermed med at skabe din egen persona og stil.

7. Designer pink farve armbånd:

Designer pink farve armbånd

Armbåndet er designet resham -tråd, og den gyldne tråd, der er viklet over hele armbåndet, giver det et designerudseende. Denne type armbånd er en af ​​de fineste måder at pendle verden omkring din smag og stil.

8. Særlige Pink Metal Bangles:

Særlige Pink Metal Bangles

Denne type lyserøde metalarmbånd ser fantastisk ud, når den bæres på fester, da du kan markere din mode i mængden ved at bære sådanne unikke og smukke ting. Armbåndet er skabt med metal og ser godt ud, når det bæres med enhver form for beklædning, du har på.

9. Traditionelle sten og glitter pink armbånd:

Traditionelle sten og glitter pink armbånd

Denne type armbånd har et traditionelt, men stilfuldt udseende. Den har brede armbånd og tynde armbånd i siden og har glitter over hele armbåndet, hvilket får den til at se unik og blændende ud, når den bæres. De besatte sten giver sættet en sydende effekt, hvilket får dig til at se unik ud fra andre.

Den lyserøde farvebangle er vild med kvinder i alle aldersgrupper og tiltrækker endda andres opmærksomhed. De lyserøde armbånd fås i metaller som sølv, kobber og endda af glas. Du kan vælge den efter dit valg og lommestørrelse og få et elegant look.