9 nyeste templets smykker armbånd designs

Templetsmykker er den mest konventionelle og trendige smykkestil i dag. Templets smykker er etniske, fantastiske og yndige. Disse templets smykkedesign er mest foretrukne i juletiden og er perfekt udformet med perler, diamanter og smukke perler. Blandt dem betragtes armringerne som en vigtig del, uanset om hunnen er gift eller enlig.

Temple Design Bangles:

Tempelsmykkerarmbåndene består af de mest fashionable, sofistikerede og unikke designs. Her er nogle traditionelle og elegante designsmykkerarmbåndsdesign, som ville supplere dine etniske påklædninger og få dig til at se enormt fantastisk ud.

1. Simple Pearl Studded Temple Bangle:

tempel-smykker-armbånd-designs-enkel-perle-besat-tempel-armring

Denne enkle og perlerede tempelarmbånd er bare så attraktiv. Dette armbånd i tempeldesign er meget attraktivt med dejligt blomstret og prydet design omkring perlerne. Det attraktive design og de smukke grønne og røde perler giver armringerne et designer og fyldigt look. Dette armbåndssæt vil perfekt berige dit look, når det suppleres med en smuk sari eller ethvert etnisk slid.

2. Smukt udformet blomstertempelarmbånd:

tempel smykker armbånd

Denne mesterværk tempeldesignede armring er fint udformet med blomstermotiver og røde diamanter i midten. De fine og små designs fremviser strålende håndværk og giver armbåndene et meget attraktivt og fantastisk look. Hvis du elsker at bære enkle, men effektive designs, skal du prøve denne fremragende variation af tempelarmbånd.

3. Prikket og perleret tempelarmring:

tempel-smykker-armbånd-designs-prikket-og-perle-tempel-armbånd

Prikkede mønstre er enormt i trend i dag. Disse mønstre er ekstremt rige og herlige. De fantastiske blomsterudskæringer får armbåndet til at se perfekt etnisk og dramatisk ud. Denne fantastiske tempelsmykker har alt den charme, du har brug for.

4. Shell Design Beaded Temple Bangle:

tempel-smykker-armbånd-designs-skal-design-beaded-tempel-armbånd

Denne fantastiske variation i templets smykkearmbånd er bare perfekt og herlig. Hvis du kan lide flere større og enorme designs i armringerne, vil du helt sikkert elske dette design. Det enorme skalstilmønster sammen med lyserøde perler får armbåndet til at se fantastisk ud. Med det traditionelle slid ville dette armbånd se en milliard dollars værd ud.

5. Bredt tempelarmbånd med smukke perler:

tempel-smykker-armbånd-designs-bredt-tempel-armbånd-med-smukke perler

Hvis du elsker de store og tykke armbånd, kan du prøve dette fantastiske og friske tempeldesignarmbånd. Armbåndets bredde ledsaget af det forunderlige blomsterdesign og nålen og de grønne perler gør armbåndet endnu mere fantastisk. Prøv denne fantastiske tempelsmykker og få folks opmærksomhed.

6. Antik og fantastisk tempel Nakshi Kada:

tempel-smykker-armbånd-designs-antik-og-fantastisk-tempel-nakshi-kada

Denne perfekt udformede nakshi kada er blot et eksempel på smukt tempelsmykkerarmbånd. Det hjertevarmende og traditionelle design får armbåndet til at se fantastisk ud. Med det traditionelle slid ville denne kada forbedre hele dit udseende. Prøv denne smukke tempelkada denne juletid og se helt fantastisk ud.

7. Emerald Studded Temple Bangles:

smaragdbesatte-tempel-armbånd

Dette er et fantastisk eksempel på smukt fremstillede tempelarmbånd med farverige smaragder. Hvis du foretrækker et tykt og bredt design, skal du prøve dette stykke tempelvinkler. De foretrækkes også af kvinder, der har tykke hænder, da det giver et vidunderligt udseende. Dette par armbånd ville give dig et konkurrencedygtigt traditionelt og sofistikeret look.

8. Antik blomstermønster Temple kada:

tempel-smykker-armbånd-designs-antik-blomstermønster-tempel-kada

Denne fantastiske sammensmeltning af traditionelt tempeldesign og det fantastiske blomstermønster får armbåndet til at se fantastisk ud. De smukke og iørefaldende hvide perler sammen med den gyldne bund ser fantastisk ud. Prøv denne armring og se smuk ud.

9. Peacock Pattered Temple Kada:

påfugl-mønstret-tempel-kada

Hvis du leder efter en ekstremt traditionel og populær kategori, så prøv denne fantastiske variation af tempelarmbånd. Den smukke og farverige påfugl mønster tempel armbånd ser smuk ud. Medbring dette fantastiske smykke og lign en diva.

Templet armbånd smykker er aldrig ude af trend. Disse armbåndsstile har udviklet sig og er blevet forbedret. Templet armbånd fås i forskellige attraktive og friske mønstre, der vil stjæle dit hjerte. Prøv disse fantastiske variationer og stilfulde mønstre, der findes i de smukke tempelarmbåndsmykker, og se ekstremt trendy og smukt ud.