9 Bedste cykelhandsker til begyndere

Cykelhandsker er designet specielt til at tilbyde beskyttelse til den enkelte, der cykler. Nogle af hovedfunktionerne omfatter beskyttelse, varme og komfort til cyklisten. Hvis en cyklist kører i temperaturer under nul, spiller handsker den afgørende rolle at holde cyklistens hænder varme for at sikre, at han/hun ikke mister grebet. På mere varme og fugtige steder hjælper handsker med at forhindre en cyklists hænder i at miste grebet om håndtagene som følge af sved. Mens nogle handsker er designet bare for at tilføje stil, er der mange typer handsker, der er fokuseret på at give cyklisten stor funktionalitet.

Bedste cykelhandsker til alle årstider.

Her er de top 9 cykelhandsker til koldt vejr.

1. Monton Full Finger Fleece vindtætte handsker:

cykelhandsker

Monton, der er fremstillet med en sammenlægning af nylon, bomuld, polyester og gummi, er vindtætte cykelhandsker i fuld finger fleece, der er et godt aktiv for at bekæmpe kuldegysninger om vinteren. De holder et godt greb og undgår, at dine fingre fryser, når du cykler hurtigt.

2. Murphy Vintage Style:

Tja, hvis du prøver at hente forbindelse til Eddie Murphy for disse handsker, er der ikke nogen. Med 100 procent naturligt læder og hæklet mønstret bomuldsryg kan denne vintage stil handsker komme på tale som en gammel opdagelse, men er meget på mode. Balance, komfort og greb er dens USP for at gøre det til et top 5 -valg.

3. Tweed Cykelhandsker:

Mens nogle taler om komfort, lagde resten hånden på mode og trendy. Tweed -arbejds- eller hækleformede handsker bæres bedst på en solskinsdag for at slå varmen. Det er luftigt og gør det muligt for hånden at undgå at fugt holder den frisk. De klæder godt til din garderobe, da de kan vælges i rød, gul, blå, grøn og få andre farver. Så næste at du planlægger din cykeltur, gør det til et punkt at få disse og se smart ud, mens du dyrker dem.

4. Giro Lusso Cykelhandske:

Hvis du elsker at cykle rundt, skal du vælge dette par kinesiske Giro Lusso-handsker for at komme videre. Med en ventileret Perforeret Cabreta -læderfinesse er handskerne et bevis på fuldkommen flamboyance og komfort. Perforeringen tillader ventilation og undgår dårlig lugt eller fugt.

5. Sealskinz All Weather Ladies Handsker:

Hvor godt ville det være, hvis du kun kunne hente dine bedste cykelhandsker én gang og bruge hele året? Nå har Sealskinz noget at tilbyde til jer damer, som planlægger at gøre jeres cykeloplevelse til en salig oplevelse. Med et perforeret netarbejde ved håndfladen og korrekt dækning af dine bløde hænder burde det være sikkert, når du går ind i dem.

6. Reflekterende cykelhandsker:

Ikke alle cykler har forlygter, og det kan blive din største hindring for at fremskynde din cyklus om natten. Markedet lancerer nu en perfekt mulighed for at gøre din natcykeloplevelse til en sikker oplevelse. De reflekterende cykelhandsker har natteskinnepilmærker for at lede de andre store køretøjer og vise cyklistens position på vejen.

7. Gel Cykelhandsker:

Mens polstring er en nødvendig cykelhandsker for at undgå beskadigelse af væv og muskler i håndflader og nerver, undgår gel -skummet på disse handsker nervekompressioner og støddæmpere. Disse er bedst til kvinder, der ikke kan bære det tunge pres og søger blødhed, mens de cykler.

8. Strikkede cykelhandsker:

Cykelhandsker er bedst i læder, men den strikkede form er også et aktiv for vinterens kuldegysninger. De er lette, uldbaserede og har et godt greb, når håndfladen bliver svedig.

9. Vinter Forza Cykelhandsker:

De vandtætte handsker har en Strata plus stoffinesse, der gør det muligt at bære enhver form for vind og vandtryk. De er bløde og ser klassiske ud, når de sportes rigtigt.