Hány kalóriát kell fogyasztania a terhesség alatt

Most a terhesség alatt gyakran felmerülő kérdés az, hogy hány kalóriát kell fogyasztania, hogy a baba egészséges maradjon a terhesség teljes időszakában. Ennek oka az, hogy az elfogyasztott kalóriák közvetlen táplálékforrás a baba fejlődéséhez. Sok embernek azonban fogalma sincs arról, hogy mennyi extra kalóriát kell elfogyasztania ahhoz, hogy szervezete elég egészséges maradjon ahhoz, hogy fitt és egészséges maradjon a terhesség teljes ideje alatt.

Hány kalóriát kell fogyasztania a terhesség alatt

A normál elfogyasztott kalóriamennyiségnek legalább 230 kalóriával többnek kell lennie, mint amit általában napi szinten fogyaszt. Rengeteg olyan étel van, amelyet beépíthet a napi étrendjébe, hogy felvegye ezeket az extra kalóriákat. Ezeknek az ételeknek azonban egészségesnek kell maradniuk, de tele kell lenniük táplálkozással, hogy a lehető legjobb hatást érhessük el. Az alábbiakban néhány nagy kalóriatartalmú étel található, amelyeket fogyaszthat a terhesség alatt, hogy a szervezetnek elegendő kalóriát adjon a terhesség kezeléséhez. a következő kilenc hónapban.

A legjobb kalória a terhesség alatt:

1. Alma:

hány kalóriát kell enni terhesség alatt 1

Az a koncepció, hogy együnk egy almát naponta, és tartsuk távol az orvost, az egyik legrégebbi mondás a könyvben, de ez nem jelenti azt, hogy az alma nem gazdag kalóriában. Az alma gazdag C -vitaminban és szénhidrátban, ami nagyszerű, ha egészséges ételeket szeretne bevonni étrendjébe. Az alma bármely normál üzletből beszerezhető, és nagyon természetes és egészséges a baba számára, ezért nyugodtan fogyasszon egy -két almát naponta, ami megkönnyíti a terhesség alatti további kalóriákat.

2. Hús:

hány-kalóriát kell enni-terhes-közben-2

Bár a nehéz ételek fogyasztása a terhesség alatt nem kedvező tényező, minden nap enni kell egy kevés húst, ha megfelelő kalóriát szeretne biztosítani a babának és önmagának. Próbáljon napi rendszerességgel kis mennyiségű húst belekeverni, hogy megfelelő kalóriát tudjon biztosítani babájának, így amikor megkérdezik, hány kalóriát kell ennie egy terhes nőnek, tudja a válaszát.

3. Saláták:

kalória terhesség alatt

A saláták nagyszerű kiegészítők a napi étkezésekhez, ha tudod, mikor kell megenni őket. Bármikor salátára válthat, amikor úgy érzi, hogy a terhesség miatt fáradt a fáradtság. A saláták nemcsak a legtáplálóbb ételek keverékei, hanem a gyomorra is könnyűek, így kalóriadús étrendet kapunk, és egészségesen tartjuk a babánkat, így mindig egészséges ételekkel, így amikor azt kérdezzük, hány kalóriát kell fogyasztanom enni terhesség alatt tudja, mit mondjon.

4. Tojás:

hány kalóriát kell enni terhesség alatt 4

A tojás nemcsak fehérjében gazdag, hanem a megfelelő mennyiségű kalóriát is biztosítja a baba számára a terhesség alatt, lehetővé téve a test egészséges működését, hogy megbirkózzon a terhesség okozta stresszel. A tojást a nap bármely szakában lehet enni, de mint minden, próbáld meg nem túlzásba vinni, mert egy kicsit túl sok minden valójában rossz neked, ezért amikor megkérdezik, hány kalóriát kell megennem, ha terhes vagy, tudod, mit mondj.

Számos más dolog is fogyasztható, és mivel az étel határtalan téma, az ehető ételek száma több ezer, beleértve a banánt, a friss gyümölcsleveket és így tovább, ezért maradjon okos és egészséges..

A kalória nagyon fontos a baba egészségének megőrzéséhez a terhesség alatt. Segít abban is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a baba nagy és erős lesz a kilenc hónapos terhességi időszakban.