9 Simple Look Plain Gold Bangles Designs fra Indien

“Armbånd” findes altid i et tilgængeligt og overkommeligt udvalg af juveler. Indiske kvinder er kendt for at bære guldpynt, som er en traditionel indisk kultur. Damer iført en guldørering, kæde og armbånd i deres daglige rutineliv ses almindeligt. Selvom konceptet med at bære dekorative og tunge guldsmykker svinder langsomt ud på grund af en nylig måde at bære lette og enkle vægtguldpynt på, der er kommet i spil. Almindelige guldarmbånd ses almindeligvis i dag, som kan bruges regelmæssigt såvel som under enhver lejlighed.

Almindeligt armbånd i guld:

Her er en liste over 9 traditionelle og smukke almindelige guldarmbånd til indiske kvinder.

1. Almindeligt guld tykt armbånd:

armbånd i almindeligt guld

Et almindeligt tykt armbånd kan være det enkleste og perfekte ornament til en slags lejlighed, som vil passe godt til etnisk slid. En tyk og bredde på 3 mm armring vil næsten ligne en kada -armring uden design.

2. Almindelige tynde guldarmbånd:

Almindeligt tyndt guldarmbånd

Tynde almindelige guldarmbånd kan matches med enhver form for farverigt glasarmbånd, som kan være en god kombination. Tynd armbånd kan både have en mindre vægt og en tung, hvilket afhænger af, hvilket der er det personlige valg.

3. Rillede almindelige guldarmbånd:

Rillet almindeligt guldarmbånd

Armbånd, der har en savtakket finish på armbåndet, som kan håndskæres såvel som bearbejdede eller laserskårne armbånd. Håndskårne armbånd tager meget tid at afslutte armbåndsdesignet. Rillede armbånd vil gå som midterarmbånd sammen med kada -armbånd.

4. Floral Design Plain Bangle til piger:

Floral Design almindeligt armbånd

Blomsterdesign er det mest almindelige mønster set på armbåndet. Blomstermønsteret er normalt indgraveret på armbåndet ved hjælp af den moderniserede teknikkombination med et skinnende eller mat finish.

5. Laserdesignede almindelige guldarmbånd:

Laserdesignet almindeligt guldarmbånd

Laserskæringer giver en præcis arbejdsydelse på grund af det pæne snit, der foretages af lasermaskinerne, som installeres af designindgangen på disse lasermaskiner. Designene kan have et stregmønster eller cirkulært mønster.

6. Machine Cut-Shiny Plain Bangles:

Machine Cut-Shiny Plain Bangle

Maskinskårne armbånd produceres meget i dag på grund af dets nøjagtige arbejdsmønster omkring armbåndet. Denne guldarmbånd gøres skinnende, når det maskinskårne design er præget på armringerne. Normalt er armbåndets hjørner gjort blanke.

7. Shinny Laser Work Plain Bangle:

Shinny Laser work Plain Bangle

Laserskårne armbånd er mest holdbare og har høj modstandsdygtighed over for belastning og slid. Laserdesignet kan bæres som daglig brug i forhold til andet spinkelt design.

8. Filigran bearbejdet almindeligt guldarmbånd:

Filigran bearbejdet-almindeligt guldarmbånd

Denne type design kaldes også Tarakasi, som stammer fra Orissa. I dette armbåndsmønster smeltes guld og guldtråde dannes, og derefter designes de i forskellige mønstre. Dette er en meget sart armring.

9. Fladt almindeligt guldarmbånd:

Fladt almindeligt guldarmbånd

Guldarmbånd kan laves til forskellige former. Det mest almindelige mønster er den cirkulære afrundede kant fra den næste på listen er det flade guldarmbånd. Denne form for armbånd, der for det meste bæres af ældre mennesker på grund af dets enkle mønster. Fladguld med designs bæres af alle aldersgrupper.

At vælge det korrekte design til daglig brug er meget vigtigt med den rigtige korrekte mængde guld, og en anden legeringskombination er nøglen. Designene som fladt almindeligt guld, det almindelige tykke armbånd er det deciderede valg, da snavsaflejringen vil være forholdsvis mindre end den designede armring. Design som helt almindeligt armbånd, der ikke har hule indre overflader, er bedst at bære dagligt, hvilket ikke giver mulighed for støvophobning. Går efter armbånd i rent guld, som kan være meget skrøbelige, så man skal være forsigtig, når den bruges rutinemæssigt.