9 traditionelle Punjabi bryllup armbånd til bruden

Bryllupper i Indien har en stor betydning. Det er en lejlighed, hvor hele og udvidede familie deltager og gør det til en stor succes. Blandt de indiske stater er Punjab en sådan stat, hvor stort bruges som en underdrivelse. Punjabi betragtes som meget storhjertet, og familien spiller en stor rolle i deres liv. Så bryllupper betragtes ikke kun som lovende, men også som en fantastisk måde at fejre på en enorm måde.

Punjabi -brude er pyntet op i alt fint. Guld er altafgørende, og farven rød spiller en vigtig rolle. Et af smykkerne, som bruderne bærer, er armbånd.

Punjabi stil brude armbånd til dit bryllup:

Punjabi bryllup armbånd er chooda og kalire, der betragtes som mest lovende. Disse er en del af brylluppet, og de bæres normalt af bruden i mindst 40 dage eller op til et år.

1. Choora armbånd:

punjabi bryllup armbånd

Choora -ceremonien er et meget traditionelt ritual udført under brylluppet med en Punjabi -brud. Det er et sæt med 21 Punjabi -armbånd, der er røde og hvide i farven. De hvide armbånd er lavet af elfenben. Det er givet af brudens onkel og tante.

2. Brude Kalire armbånd:

Kalire

Der er en vigtig del af choodaen kaldet kalire. Det er symbolsk, da det betyder lykke og gode ønsker til bruden. Det minder hende om hendes venner i hendes nye hjem. Det er paraplyformet, og det er for det meste lavet af guld.

3. Personlig Punjabi Bangles Bryllup:

Personlige armbånd

Punjabi brude armbånd kan nu også tilpasses med brudens navn og brudgommen indskrevet på de hvide armbånd. Disse er en tendens i dag.

4. Traditionelt indisk mønster armbånd sæt:

Indisk design armbånd

De indiske designs, der er meget udbredt i Punjabi ægteskabsarmbånd, er påfugldesignet. Påfugldesignet symboliserer skønhed. Det bruges i mange smykker og bruges specielt i bryllupstøj.

5. Messing Metal Punjabi bryllup armbånd:

Messing metal armbånd

Disse er personlige Punjabi -armbånd til bryllup lavet i messingmetal og kombineret med rødbrune glasarmbånd. De ser elegante og charmerende ud og kan bruges af bruden selv efter bryllupsdagen.

6. Multi Stone Kalire:

Multi Stone Kalire

Kaliren, der er en del af Punjabi -armringerne, kan også laves ved hjælp af multi -sten i smukke farver. De mest anvendte farver er lilla, rød, pink osv., Der symboliserer rigdom.

7. Pink Kalire til bruden:

Lyserød Kalire

Dagens brud handler om moderne trendy look. Så den traditionelle røde lehenga erstattes med pink. Den lyserøde kalire er slidt for at matche denne nye trend inden for brudebeklædning. Dette hjælper med at matche den smukke brudes outfit og få hende til at se mere moderne ud.

8. Punjabi Bridal Kalire i sølv:

Kalire i sølv

Glitz på bryllupsdagen er en del af Punjabi -traditionen. Sølv betragtes også som lovende, så denne kalire lavet i sølv er givet til en brud, der holder traditionen.

9. Punjabi bryllup armbånd med perler:

Armbånd med perler

En smuk brud ser endnu mere elegant ud i sit brudeoutfit, der har små perler. Kaliren kan prydes med perler lavet af guld for at give den en indviklet fornemmelse.

Et Punjabi -bryllupsbangle -sæt har chooda og kalire. Disse er farverige genstande, normalt i rødt, rødbrun og pink. Choodaen kan laves i elfenben og glas. Kalire kan laves i guld, sølv, messing osv. Hver af disse kombinationer tilføjer kun brudens skønhed og gør hende til den mest elegante dronning for dagen. Sammen med hendes brudekjole skaber armringerne en aura omkring bruden. Brylluppet armbånd er givet til bruden af ​​hendes onkel, og de er en del af hendes hånd i mere end en måned.