Baby Bangles – Disse designs til at dine små ser smukke ud

Armbånd har været brugt som et ornament til hænderne siden umindelige tider. Armbånd fås i forskellige mønstre, designs, former og størrelser. Man kan blande, matche og eksperimentere med armbånd. Armbånd er for nylig blevet en modeerklæring, og det bliver meget populært. Folk er hurtigt ved at indhente de nyeste trends og designs i armbånd. De ser elegante ud på deres hænder og er lette at have på med forskellige outfits. Det kan være af guld, sølv, kobber, messing, glas, plast og kan være af mange designs.

Smukke armbånd til baby pige i forskellige typer med billeder:

Armbånd er en ting som en modetrend for alle, især søde små er også hurtigt ved at indhente trenden. Vi får et kig på de forskellige babybangle designs.

1. Guld armbånd til baby pige:

Guld armbånd til baby pige

Den bedste måde at pryde babyers små håndled er med smukke gyldne armbånd. Disse ser smukke ud på babyens fejlfri og bløde hud. Guld er et velegnet metal, og nyfødte babyer sættes generelt gyldne armbånd, armbånd, ankler, kæder osv. Få dage efter deres fødsel. Disse guldarmbånd kan være til både drenge og piger. Det er også en af ​​de mest passende gaveindstillinger.

2. Babyarmbånd med navn:

Babyarmbånd med navn

Den mest udtryksfulde måde at annoncere barnets navn kan også være ved at pryde barnet med det personlige navnebangle. En af de unikke måder at blive ætset i barns liv for altid kan være den navngivne armring. Det vil altid være specielt. De navngivne babyarmbånd kan være for både drenge og piger.

3. Indiske babyarmbånd med sorte perler:

Indiske babyarmbånd med sorte perler

Disse unikke guldarmbånd har sorte perler imellem. Disse armbånd i indisk stil bæres altid parvis. Lavet i sæt med to, og disse lægges på begge babyers hænder. De sorte perler er til beskyttelse mod alt det onde for babyerne og for at beskytte dem. Man kan finde disse søde udseende armbånd på hver hånd af den nyfødte i Indien.

4. Beaded baby armbånd:

Beaded baby armbånd

De mest elegante armbånd til en baby pige er perler med pink eller hvide perler. De ser smukke ud i de søde, små hænder på babypigerne. Perlerne kan spændes i sølv eller guld efter eget valg til babyen. De kan også laves med forskellige farver og valg af perler til babyen.

5. Sølv baby armbånd:

Sølv baby armbånd

Den næste i rækken til at være populær efter guldarmbåndene er sølvarmbåndene til babyer. Nogle bruger guldarmbånd til babyer kun ved lejligheder, mens sølvfarver kan prydes på babyens håndled hver dag. Sølvelement er også meget lovende, og de kan også være en gave til babyerne. Sølv armbånd ser dejlige ud på både drenge og babypiger.

6. Charm Bangles:

Charme armbånd

Et charmearmbånd ligner mere et armbånd og er en af ​​de hurtigste smykketrends i nutidens tid. Det kan også være en af ​​mode- og stiludsagnene for babyer. Disse armbånd kan have stjerner, biler, måne, cirkler og bamser osv. Som nipsene, der hænger fra dem. De ser smukke ud på babyers hænder, og de vil også nyde at bære dem.

7. Armbåndsarmbånd til baby:

Armbånd Bangles til Baby

Baby armbånd kan også være for både drenge og piger. De er også meget indiske i stil og lægges i et barns håndled i næsten to år eller deromkring. Armbånd til armbånd kan laves i guld eller sølv. De ligner bare en armring på det søde håndled og kan altid bruges på babyens håndled.

8. Blomstrede babyarmbånd:

Blomstrede babyarmbånd

Dette er de sødeste armbånd til en baby pige med blomster, der pryder hendes håndled med charmen. De ser meget ud til at leve med blomsterne og kan laves i ethvert metal som guld, sølv, platin eller kan være lavet af perler. Disse kan være et sikkert skud stil erklæring for alle de søde piger som småbørn selv. Blomsterne kan være små, mange, præget eller indlejret efter behov.

9. Kædebøjler til babyer:

Kædelængder til babyer

Kæde armbånd kan være for både drenge såvel som piger. Armringerne er lavet i en kædeform for let slid og et godt fald i håndleddet. Babyerne kan bære disse på daglig basis. Kædet armbånd ligner mere et armbånd og er heller ikke særlig tungt.

10. Plast armbånd:

Armbånd i plast

Når det kommer til fancy ting, stjæler armbånd showet med forskellige farver og forskellige materialer, der bruges til at lave armringerne. Man kan have armbånd i hver farve og kjole. Plastarmbånd har enorme varianter, og babypiger kan være overdækket med hver eneste dag. De er slet ikke på den dyre side, men ser bare fantastiske ud på børn.

11. Manchetarmbånd til babyer:

Manchetarmbånd til babyer

Manchetarmbånd er lettere at tage på babyer, da de kan justeres og er åbne fra enderne. De kan være af metaller, guld eller sølv efter behov. De kan bæres dagligt for de mindste. I Indien er de også kendt som “Kada” armbånd.

12. Håndarmbånd med fingerring:

Håndarmbånd med fingerring

Håndarmbånd er et øjeblikkeligt hit hos kvinder og teenagere. Så hvorfor efterlade småbørn? De kan også flagre håndarmbåndet med en sød fingerring. Dette kan være en unik gave til den lille fødselsdag. Man kan også personliggøre håndbøjlen med babyens navn på.

13. Metalfarverige armbånd:

Metal farverige armbånd

Farverige armbånd i metaller kan også være en øjeblikkelig look -skifter for enhver kjole på babyerne. Søde piger med smukke kjoler kan bære matchende farvede metalarmbånd med dem. De kan bæres i to sæt med 6 eller 8 i begge hænder.

14. Diamant baby armbånd:

Diamond baby armbånd

Kan diamanter efterlades, når vi tænker på armbånd? Lidt i den dyre ende er diamantarmbånd ikke kun for kvinder; det kan være den bedste gaveindstilling til små piger. De kan bruges til forskellige traditionelle funktioner til babyer eller festivaler, lejligheder osv.

15. Diamanter i armbånd i sterlingsølv:

Diamanter i armbånd i sterlingsølv

Diamanter ser også fantastiske ud i sterling sølv. Diamanternes glans og glans kan forstærkes, når de placeres i sterlingsølv. Armbåndet ser smukt ud, mens det bæres på babyens håndled. Armbåndet kan også have ting som et citat eller et rim skrevet på dem.

Det vigtigste, der kan pryde en sød baby, kan være en charmerende og dejlig armring på håndleddet. De er en måde at lave en fashion statement for unge. De er nu så meget i disse dage og sammen med unge, ældste, kan selv småbørn bære det med stil og ynde. De forskellige designs, mønstre og størrelser på de søde små armbånd kan have et bredt fad med muligheder, der er åbne for børns styling.