125 Édes és aranyos romantikus becenevek

Természetesen a nevek fontosak! Nem elég, ha szeretteit a valódi nevükön szólítja. Néha az édes romantikus becenevekkel való megszólítás messzire vezet. Némelyikük egyszerűen aranyos, a többi pedig éppen elég ahhoz, hogy kapcsolatba léphessen velük, de ha arra kíváncsi, hogyan hívja kedveseit, íme néhány legjobb javaslatunk.

romantikus becenevek

A név identitást ad. Az elmondottak menjenek előre, és gondoljanak olyan nevekre, amelyek jól összekötik őket. Itt van a romantikus névsor, hogy megnézze.

A legromantikusabb becenevek fiúknak és lányoknak:

A 25 legjobb romantikus név lányoknak:

Íme a 25 romantikus becenevek listája a feleség vagy a barátnők számára.

1. Drágám:

Valószínűleg a barátnő vagy barát egyik leggyakrabban használt beceneve a “drága”. Drágám a szeretet érzését közvetíti a szóban. Lehet ez a romantikus beceneved a barátnődnek?

2. dédelgetett:

Ez a név egy egyedülálló romantikus név a barátnő számára, és régmúlt időből származik. Ez nagyon régimódi, és az elmúlt napok egyedei általában ezen a kisállat -néven hívják házastársukat. Érdekes romantikus környezetet is kialakíthat, ha a jobbik felét ugratja azzal, hogy ezen a kisállat nevén szólítja.

3. Királynőm:

Ez a romantikus lánynév úgy fogja érezni kedvesét, mintha tekintene rá és imádná őt olyannak, amilyen. A „királynőm” beceneve egy romantikus lánynév, amelyre gondolnia kell.

4. Édesem:

Ez az állatnév kivételesen rendszeres a kedvesek és a csinos, valamint a házaspárok körében. Ezen a néven szólíthat kisasszonyának, anélkül, hogy félne megbántani. Ez lehet a párok egyik romantikus neve.

5. Virág:

Ez szemtelen jelzés a jobbik fele számára. Ez egy romantikus név számára, amely inkább titkos név. A név egy ritka romantikus állatnév, amelyet csak a hálószobában hív.

6. Cuki pite:

A Cutie pie egy másik imádnivaló név, amelyet feleségének hívhat. Még mindig a biztonságos talajon vagyunk, ahol azt mondjuk egy fiatal hölgynek, hogy ő cuki lepény, először csábítóan néz ki reggel. Ez egy másik népszerű romantikus házi név.

7. Pillangó:

Általában ezzel sem lehet rosszul teljesíteni, annak ellenére, hogy kissé magasan és elavultan hangzik. Ez az egyik játékos és romantikus becenév, hogy hívja a barátnőjét.

8. Cuddle Bug:

Újnak hangzik? Valószínűleg nem! Ez a mostani azoknak a bájos perceknek szól, amikor mindössze annyit kell tennie, hogy befészkel a tévé és a meleg tűz elé. Tekintse ezt romantikus névnek, hogy barátnőjének hívja, az édes romantikus név nem az?

9. Szerető lány:

Hívja barátnőjét szerető lánynak, amely az egyik legromantikusabb beceneve a barátnőknek az eseményen, amikor szerető fiúnak nevez. Ez az egyik népszerű romantikus női név. A szerető lány minden idők klasszikus legjobb romantikus kisállat neve.

10. Angyalszemek:

Nincs más út, amellyel elmondhatnád jobbik feleidnek, milyen szokatlan, mint szembeállítani őt egy gyönyörű, szerető szent hírvivővel, ha ezekkel a romantikus lánynevekkel szólítod meg..

11. Édes kis gombóc:

Ez katasztrofális lehet, ha nem megfelelően használja. Ez egy vicces romantikus név akkor is, ha így akarja hívni! Óvatosnak kell lennie ezzel. Lehet, hogy a jobbik feled rendben van félelmetes alakjával, mégis a beszédmódon és a beállításon alapul, amelyet ezzel a névvel használsz. Használható akár egy olyan kifejezés részeként, mint a „te vagy az én imádnivaló kis gombócom”, vagy mondhatod, hogy „te csak egy óriási gombóc vagy”! Ha ezt választotta neki romantikus névként, akkor kétszer biztos!

12. Cica:

A kis macska egy másik édes és imádnivaló név, amelyet kedvesének hívhat. Mindent figyelembe véve, a kis macskák imádnivalók, bújósak és élénkek, tehát ha ez a jobbik felét ábrázolja, akkor ezt a nevet használhatja.

13. Babaarc:

Ez egy öregember, és közvetlen közeli kapcsolata van a „csecsemő babával” vagy „babával”. Mondhatnánk, hogy csodálatos arca van, de az is hasonlóképpen javasolhatja, hogy néhány kozmetikai leckét kell vennie.

14. Kisállat:

Ez egy másik romantikus női név, amelynek némileg furcsa következményei vannak, annak esélye alapján, hogy szóhoz jutott. Az, hogy elbűvölő és bújós, vagy hogy szoros pórázon tartod?

15. Baba:

Ez a név legjobban magánhasználatra menthető, tekintettel arra a tényre, hogy abban az esetben, ha egy fiatal hölgyet, akit nem jól ismer, „babának” nevezi, elutasíthatja. Ennek ellenére ez mindig a legromantikusabb név marad.

16. Életem:

Sokat jelent az, ha valakit az „életemnek” nevezünk. Ez azt jelenti, hogy az „életemet” tartsa a legjobb romantikus névnek annak, aki iránt valóban érzelmei vannak. Nem akarja, hogy úgy érezze, rosszul használta.

17. Édesem:

A Sweetheart ismét a barátnők egyik legjobb beceneve, amely szó szerint azt jelenti, hogy a legédesebb személy a legértékesebb arany szívvel. A klasszikus nevek csak a legjobbak, és kedvesem csak a fiatalok imádatának képeit idézi; feddhetetlen és közvetlen. Ez egy klasszikus, romantikus név.

18. Kis mama:

Érzékeny, védelmező fajta fiatal hölgy, aki szeret sokat törődni kedvesével. A Little Mama inkább nyugati édes romantikus név.

19. Kedves boszorkány:

Az esélye, hogy elbűvölővé tesz, amikor minden alkalommal ráveti magát. Nem sok személy (fiatal hölgy vagy fickó) jogosult arra, hogy ezzel a romantikus névvel hívják a lányoknak. Szóval, gondold át, mielőtt úgy döntesz, hogy ez egy romantikus név a számára.

20. Szerencsés varázsa:

Néhány barát úgy véli, hogy valóban nagyon szerencsések, hiszen ő volt az, aki teljesen megváltoztatta az életét, és valószínűleg van egy mondás, miszerint minden férfi sikere mögött lányának erőfeszítései és motivációi állnak. Tehát a barátnőket joggal nevezhetjük szerencsés bájnak. Ez egy ideális romantikus név egy feleség számára.

21. Mindenem:

Egy fiatal hölgy, akit elragadóan dédelgetnek és tisztelnek, és aki egy barátjának jelenti a világot.

22. Pikachu:

Ha kedvese Pokemon rajongó, szívesen nevezné Pikachu -nak, mivel ideális romantikus becenevek azoknak a barátnőknek, akik a híres Pokemon rajzfilm rajongói. Hát nem aranyos? A Pikachut vicces romantikus névként is azonosították.

23. Minden bánya:

Ez a birtoklás érzését kelti. De az, ha tudod, hogyan nevezzük helyesen, sokat segít. Az enyém egyedülálló romantikus név.

24. Kolibri:

Egy fiatal hölgynek, aki sajátos, korlátlan és gyors. Legyen óvatos. Ennek a szónak más ellenséges következményei is vannak. Ez egy másik kockázatos a romantikus névlistán.

25. Szuper lány:

Ez az egyik tökéletes romantikus név a lányok számára. Abban az esetben, ha úgy gondolja, hogy kisasszonya példátlan és szuperképességekkel rendelkezik.

Romantikus nevek fiúknak:

Itt található a férj legromantikusabb neveinek listája. Összegyűjtöttünk néhány romantikus nevet is a pasiknak. Nézd meg.

1. Herceg:

A herceg mindig is régi romantikus név volt a fiúk számára. Nagyjából úgy, ahogy kedvese hercegnőjének vagy uralkodójának nevezheti, hercegének vagy királyának nevezheti. Ez a fiúk leggyakoribb romantikus neve.

2. Hunk:

Ez a romantikus beceneve a barátjának vonzó és férfias. Ez az állatnév jól fogja érezni magát, és büszke lesz férfias testére. Ez egy nehéz romantikus név a fiúk számára.

3. Tanulmányos:

Az embere szívesen fitogtatja az izmait egy nap után a rekreációs központban? A személy önbizalma felülmúlja? Dédelgeted őt ezért? Ekkor ez a romantikus név a fiúk számára a tökéletes állatnév.

4. Bájos herceg:

A herceg bájos az a klisés név, amelyet évek óta hallunk. Ennek ellenére soha nem halt meg romantikus állatnévként, és biztosak vagyunk benne, hogy ez továbbra is így lesz. Kételkedj bennünk?

5. bajnok:

A Champ azoknak a nyerteseknek szól. A barátod biztosan megnyerte a szíved, és ezért rendben van, ha így hívod.

6. Nagy pasi:

A romantikus nevek egyike, hogy hívja a barátját, aki kiegészíti őt, legyen szó akár termetről, súlyról vagy más anatómiai összetevőről.

7. Superman:

Batman, nagyjából ugyanaz, mint Superman, a sapkás keresztes, jobbra a rosszat, és végleg megszünteti a gazembereket. Romantikus névnek tűnik a férje számára?

8. Cool úr:

A következő egy menő és romantikus név férjének vagy barátjának, Mr. Cool. Abban az esetben, ha embere elég érett ahhoz, hogy felidézze a „Vidám napok” című tévéműsort, és akkor dédelgetni fogja ezt a nevet. A Fonz a Mr. Cool volt, árnyalatokkal, borjúbőr kabáttal és motorral. Hasonlóképpen mutatott legalább egy kis aranyosságot, így ez a mostani férfi puha.

9. Lélek társ:

A lélektárs név sok mélységgel rendelkezik, és nem csak más romantikus beceneve a barátjának. A névből kiderül, hogy az illető mennyit jelent a másiknak. A „lelki társ” kiválasztása választásként? Biztosnak lenni!

10. Gyümölcs hurkok:

A gyümölcshurkok úgy hangozhatnak, hogy nem egy barát romantikus neve. Abban az esetben, ha valaha is megfigyelted az ősrobbanás hipotézist a tévében, akkor ezt nem használnád. Ez volt Howard Wollwitz, egy ijesztő, furcsa ember, egy csigák vonzerejének jelképe!

11. Szívszorító:

Abban az esélyben, hogy személye a “legkeresettebb” és népszerű a hölgyek körében, mivel elképesztően elragadó, ez egy romantikus beceneve a barátnak!

12. Wikipédia úr:

Ő egy rendkívül zseniális! Szívesen megbeszél bármit, és azonnal kész válaszokat ad minden kérdésére. Nem nevezné őt akkor Wikipédia úrnak?

13. Playboy:

Abban az esetben, ha személye nem tudja ellenőrizni, hogy (csak) a környező nőket nézegeti -e ki, ez a játékszer kötekedéssel és következő lépés nélkül megáll.

14. Pókerarc:

Ez a személy nem fog semmilyen érzést kimutatni, ritkán vigyorog, és ritkán mutat semmilyen érzelmet; ha megteszi, bárkit engedhet neki. Ez egy romantikus férfi név az Ön számára?

15. Apa:

Apa mindig a lány első szuperhőse. Ha a srác ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az apja, és szeretné és védené őt, mint az apja, akkor ez a romantikus becenév ideális az ilyen férjek számára. A Papa inkább romantikus házi név a férj számára.

16. Forró csokoládé:

A forró csokoládé egy másik szokatlan romantikus neve a vőlegénynek. Gondolkozz el róla!

17. Szabályozó:

Ő az, aki irányítja és pozitívan szabályozza tevékenységét? Akkor ez bizony romantikus név a fiúknak.

18. Jóképű:

A Jóképű egy másik példaértékű bájos szépség, amelyet a legtöbb ember még mindig értékel. Feltételezve, hogy akárhogy is legyen, csinos a csibészed, lehet, hogy azt hiszi, gúnyt űz abból az alkalomból, hogy ezt a nevet használod.

19. Életvonal:

Olyan személy számára, aki életfenntartó rendszerként szolgál számodra. Egyszerűen bízhat benne életének minden helyzetében. Ez valószínűleg szép romantikus név a fiúk számára.

20. Picasso:

Ha a barátja Picasso rajongó, akkor biztosan örülne, ha Picassónak hívnák, de ezt először ismerje meg!

21. Szikrázó:

Amikor a fickó ezer fokra emeli az energiaszintjét, amikor kimerült, Sparky a neve!

22. Mackó:

Aranyos barátod melletted? Ez a romantikus név a fiúknak minden igazságot megtesz.

23. Rockcsillag:

Abban az esetben, ha a srác igazi hírességgel rendelkezik, és úgy néz ki, hogy meghal, és ő a legnépszerűbb arc a lányok között, a rocksztár lehet a neve.

24. Gyémánt:

Ha a barátod értéke felbecsülhetetlen számodra, akkor a gyémánt romantikus kisállatnév a férjed számára.

25. Firefly:

Ha ő az egyetlen fényforrás a sötétség és a csalódások idején az életedben, a Firefly ideális név számára.

26. Drágám:

Miért soroltuk a mézet a lista aljára? Nos, mert ez a név minden bizonnyal klasszikus, romantikus kisállatnév volt évek óta.

27. Rómeó:

A Rómeó a legjobb romantikus becenév mindazoknak, akik a romantika ideális megtestesítői. Amint ezt kitalálja, Rómeó biztosan megfelelő név lesz számára.

28. Orion:

Orion is a sztár. Ez egy romantikus becenév, barát anyag !. A barátod biztosan a csillagod. Az Orion biztosan helyesen fogja szolgálni.

29. Napsütés:

Mi lesz a napsütéssel? Ha ő az, aki komor és sötét napjainak napsütése, életének napsütése, akkor biztosan megérdemli ezt a nevet.

30. Ménes muffin:

Gondolt már arra, hogy ez egy férj romantikus neve? Ha az embere simán viselkedik a nőkkel és egyben erős, akkor ez a név biztos számára.

Romantikus becenevek a barátnődnek és a barátodnak:

Itt található a barátnők romantikus neveinek listája, amelyekkel hívhatja.

1. Jég:

Annak a nyugodt hölgynek, aki mindig hűvös, mint a jég, ez jó romantikus beceneve lesz a barátnőjének.

2. Hülye:

Nem rossz irányba értjük. Loony biztosan hasonlít az őrültekre. De a bolond romantikus kisállatnév az őrült barátnődnek.

3. Hófehérke:

Mennyire édes és ártatlan a barátnőd? Nos, ezeknek az édeseknek a hó, míg édes romantikus névként minden igazságot megtesz.

4. Kuncogás:

A kuncogás egy aranyos romantikus becenév, amit ki kell találni. Barátnődnek, aki sokat nevet és mindig vidám, a „kuncogás” megfelelő név lesz.

5. Fire Cracker:

Ezt ismét óvatosan kell használni. Lehet, hogy bárkire felrobban, ha valamit rosszul csinál. Vagy valószínűleg még nálad is ok nélkül! Számára a „petárdázás”, mint romantikus lánynév a megfelelő.

6. Forró cuccok:

Annak a dögös hölgynek, aki a barátnőd, a „dögös cucc” biztosan jó név, de biztosnak kell lenned abban, hogy csak privátban hívod őt. Nem akarod, hogy megsértődjön.

7. Okos nadrág:

Nagyon jó és édes becenév, a smartypants azoknak való, akik igazán okosak és szinte bármit le tudnak húzni abszolút okossággal.

8. Macskanő:

A macska nő heves, tele energiával és terhességgel. Ez úgy hangzik, mint a barátnőd?

9. Süti:

Győződjön meg róla, hogy közel vannak, mielőtt eszébe jutna, hogy így hívja. Nem akarod megbántani. A név azoknak az aranyos kislányoknak szól.

10. Istennő:

Mindazoknak a csodálatos és teljesen irreális barátnőknek az „istennő” biztosan a legjobb romantikus név.

11. Szőke:

Ha nagyon jól ismeritek egymást, a szőke jó név hangosan szólítani. A név azoknak a nőknek szól, akiknek szőke hajuk van.

12. Baba baba:

A baba a barátnő nagyon gyakori beceneve. Ha tele van édességgel, nagyon jó modellszerű testtel, akkor biztosan babababa.

13. Barna cukor:

Ha a barátnőd barna, akkor biztosan barna cukor.

14. Vámpír:

A Vampy egy vicces romantikus becenév, amellyel a barátnőjét hívhatja. A név azoknak a nőknek szól, akik szívesebben tartózkodnak bent, de szeretnek kalandozni éjszaka.

15. Happy Feet:

Mennyire örül dallamokra? Nos, ez a név neki való,

16. Vajjujjak:

A Butterfingers egy aranyos romantikus beceneve a kislányának. Ha a barátnődnek „laza ujja” van, és ha nem vigyáz a dolgokra, akkor ez neki szól. Ezt leggyakrabban ölelés és privát időtöltés közben használják.

17. Lusta csikk:

Egy másik jó név a lusta barátnődnek! A nevet romantikus névként használják a barátjának hívására is!

18. Marshmallow:

Talán a legpuhább természete és szíve van a dolgokhoz. Ha igen, akkor biztosan mályvacukor.

19. Lil ‘sellő:

Ha ő szeret úszni? Biztos, hogy Lil sellő.

20. Méhes királyné:

Ezt a nevet a legtöbb nő szereti. A méhkirálynő romantikus beceneve a barátnőnek, ha lányai csapatának feje, és szinte mindig elfoglalt.

21. Éjszakai bagoly:

Aki egész éjjel fent marad. Úgy hangzik, mint a barátnőd? Akkor ez egy romantikus név számára.

22. Könyvmoly:

A könyvek szerelmese, gyakran elmerül a regényeiben. Ez inkább egy komoly becenév, hogy hívják.

23. Süti:

Édes, mint a süti, a süti név mindazoknak az édes nőknek, akik nemcsak édesek, hanem a boldogság forrásai is.

24. Feleség:

Egy nagyon komoly! Mindazoknak a férfiaknak, akik barátnőként tekintenek rá, ez a név neki szól.

25. Muffin:

Olyan aranyos, mint egy muffin, rendkívül kicsi, és egyben a szeme alma is. Ez a név neki szól!

26. Nyuszi fülek:

Egy meglehetősen vicces romantikus név lánynak hívni, a nyuszi fül olyan személy, akinek a legapróbb kis füle van, ami annyira aranyos.

27. Dallam:

Ha ő az, aki nagyon édes és imádnivaló, akkor ez egy jó romantikus szerelmi név neki.

28. Wonder Woman:

Mindig felnéz rá és csodálja? Inspirációként jelentkezik számodra? Ő bámulatos. Ez a név azoknak a nőknek szól, akik valójában „csodanők”.

29. Angyal arc:

Hihetetlenül angyalnak tűnik számodra? Ő az egyik legártatlanabb arccal, minden jó cselekedettel? Akkor biztos, hogy angyal arca.

30. Babaarc:

Mindazoknak az imádnivaló és aranyos barátnőknek, akiknek ártatlansága mindenütt sugárzik, a babyface jó név, ha arra gondol, hogy felhívja őt.

Romantikus becenevek feleségének és férjének:

1. Hercegnő:

Annak érdekében, hogy hercegnőként bánj vele, ez a név egy jó romantikus név a feleség számára.

2. Napsütés:

Lehet, hogy szó szerint a fényed lesz a sötétség idején, és végigvezet minden úton. Akkor biztos neki.

3. Szívverés:

Ő az, akibe tetoválóan szerelmes vagy? Ő is több módon is inspirál? Ha igen, akkor a szívverés a feleség romantikus kedvence.

4. Baba:

Ez egy klassz név mind a férj, mind a feleség számára. A név soha nem hal meg, és örökké aranyos a használata.

5. Virág:

Egy másik romantikus név, amelyet feleségének nevezhet, a virág. Ha benne van ez az inspiráló báj, aki felvilágosítja borongós napodat, a virág a neve.

6. Lányom:

Ez egy klassz beceneve minden nőnek. Nincs jobb módja annak, hogy kifejezze neki, mit jelent Önnek.

7. Édesség:

Milyen édes és ellenállhatatlan? Lehet, hogy csak csábít a külsejével, és valószínűleg elcsábítja az édességével. Ez a név azoknak a nőknek szól.

8. Tarzan:

Mi a helyzet a férj romantikus állatnevével? Tarzan jelzi, hogy a fickó férfias és mindig a kedvenc filmszereplő!

9. Rómeó:

Egy srác, aki könnyedén képes lenyűgözni egy nőt, és rendkívül jó a szeretet kifejezésére, ez a név minden ilyen férjhez tartozik.

10. Lelketárs:

Ha a férjét lélektársnak nevezed, az a legjobb módja annak, hogy azt mondd, kitartasz mellette.

11. Hősöm:

Férje élete hőse és aggodalmainak nulla? Akkor válassza ezt a romantikus nevet egy házastárs számára.

12. Tök:

Ez egy aranyos és vicces romantikus név a partnere számára. A feleséget töknek nevezik, amikor imádnivaló szilva.

13. Őszibarack:

Egy név, amely népszerűvé vált a „Szeretem az őszibarackot” párbeszéd során. Édesek, kerekek és homályosak, akárcsak te ”. A párbeszéd a jégkorszakból való.

14. Egzotika:

A feleséged számára, aki egy a millióból és érdekes, ez a név neki szól.

15. Gyönyörű:

Klasszikus módja annak, hogy lenyűgözze nőjét, és kifejezze, milyen gyönyörű. Ez egy másik romantikus beceneve egy menyasszonynak.

16. Honeypie:

Annak a hihetetlen édességnek és jóságnak köszönhetően, a mézeskalács a romantikus név, amellyel feleségét hívhatja.

17. Jó megjelenésű úr:

Nagyon hiteles módja annak, hogy kifejezze, milyen jóképű a férje. Lehet, hogy csak szereti ezt a romantikus férjnevet.

18. Superman:

Ő a te hősöd és supermaned? Ő az, aki minden problémáját rendbe hozza, és távol tartja magát az aggodalomtól? Akkor ő egy superman!

19. Alfa:

Erre minden férj, aki domináns, ugyanakkor nagyon szerető és rendkívül gondoskodó.

20. Ken:

Nem hallottunk erről a névről? Ken Barbie jól öltözött és jóképű embere.

21. Csillogás:

Ha ránéz, csillog a szeme, és büszkeséggel tölt el? Akkor ő egy csillogás az biztos.

22. Feleség:

Milyen más romantikus neveket hívhat a feleségének?

23. Szivárvány:

A pozitív és vibráló sugár, a „szivárvány” minden olyan nő neve, akik mindig élénkek és színesek az életben.

24. Kavics:

A Pebble a Flintstones rajzfilm ihlette név. Ez mindig édes név lesz a feleségének.

25. Tökéletes úr:

Tényleg jó abban, amit csinál? Úgy tűnik, túl tökéletes számodra? Akkor ő a Tökéletes úr.

26. Amigo:

A felesége vagy a férje mindig a legjobb barátja lesz. Amigo egy név mindazoknak a pároknak.

27. Jobb fele:

Ha a feleséged a legjobb dolog, ami történt veled, a jobbik fele a romantikus beceneve.

28. Mosoly készítőm:

Annak az embernek, aki mindig mosolyog, bármi is legyen.

29. Kedves:

Klasszikus és hagyományos módja annak, hogy megszólítsa feleségét vagy férjét, amely némi tiszteletet és szeretetet is hordoz.

30. Kemény fickó:

Annak a fickónak, aki minden helyzetet könnyedén kezel.

Pár romantikus név:

1. Kedves: Ez egy édes pár romantikus név, amelyet a férj vagy a feleség hívására lehet használni.

2. Drágám: Drága és kedves, mint édes pár név soha nem fog meghalni. Többet közvetítenek, mint a szerelem.

3. Ölelés táska: Srácok egymás ölelőtáskái lesztek. A velük való hangulatos összebújás valószínűleg elegendő minden gond megoldásához. Ez a név azoknak a pároknak szól.

4. Lyukasztótáska: Kibe ütközöl, ha dühösek vagytok? Ez a név mindazoknak a pároknak, akiknek a lyukasztó táskája csak egymás.

5. Made in Heaven: Ez egy romantikus becenev mindazoknak a pároknak, akiket csak Isten küldött.

6. Baba: Egy másik név, amely olyan régi, mint a kedves és drága, de még mindig általánosan használt forma.

7. Vajas cukorka: Biztos mindketten olyan édesek vagytok.

8. Drágám: Annak az extra édes párnak!

9. Örökzöld: A klasszikusokhoz hasonlóan az örökzöld pár mindig alkalmas lesz egymásra, és örökre kötődni fog.

10. Az enyém: Azoknak a birtokos pároknak, akik éppen elégségesek egymásnak.

Hogyan válasszunk romantikus nevet a másik fele számára?

Megértjük, milyen nehéz lehet ténylegesen ülni, és kitalálni egy egyedi nevet, amellyel hívhatjuk őket. Természetesen a romantikus névlistánk segíthet, de mi van, ha valami sajátot szeretne találni?

  •  Először is értsd meg, mit jelent számodra. Láthatod őt védelmezőként vagy megmentőként.
  •  Miután megértette, mit jelent számára, egyszerűen kezdje el így hívni.
  • Használhatja a szavak metaforikus jelentéseit is. Próbáljon rímelő szavakkal játszani, és nézze meg, mi tartozik a névhez.

A névre gondolás nehéznek tűnhet. De ha megtöri és megérti a folyamatot, sokkal könnyebb lesz.

Rendben van kitalálni valamit, ami teljesen egyedi és csak ketten érthető. Valójában a beceneveknek így kell lenniük! Így mindketten jól fogtok kapcsolódni, és segíteni fogtok a dolgok fűszerezésében. Gondoljon nagyon privát nevekre is. Fogadjunk, hogy szerelmed egyre jobban szeretni fogja egymást ezekkel a becenevekkel, és erősebbé teszi a kötelékedet, mint valaha.