60 Felkapott Purvashada Nakshatra babanév fiúknak és lányoknak

Ha a gyermekét a hindu hitrendszer és az asztrológia szerint szeretné elnevezni, akkor ez a sorozat a csillagok szerinti babanevekről hasznos lehet az Ön számára. A Purvashada nakshatra született kicsik számára külön listát készítettünk a Purvashada nakshatra babanevekről! A Poorvashada nakshatra a 20. a 27 csillag közül. Ezekkel az értelmes, bájos és kedves babanevekkel a Purvashada csillagszülöttek számára reméljük, hogy az ideális választás keresése itt véget ér.

purvashada nakshatra baba nevek

Folytassa az olvasást, ha többet szeretne megtudni erről a csillagról és a szegényesvasda nakshatra babanevekről.

Purvashada Nakshatra és jellemzői:

A Purvashada Nakshatra az indiai asztrológia szerint a 20. csillag összesen 27 naksatra közül. Ez a nyilas csillagjegyben 13.20 és 26.40 közé esik. A Purvashada nakshatra szimbóluma az elefántfürt, és a Vénusz irányító befolyása alatt áll.

A Purvashada nakshatrában születettekről azt mondják, hogy mindig erősek és függetlenek. Merészek, köztudottan vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek, és mások segítsége nélkül is képesek elvégezni a feladatokat. Végül uralkodóvá vagy főnökké is válhatnak. Azonban ismert, hogy csapatokban és csapatmunkában vezetnek. Továbbá a Purvashada nakshatra születettek jószívűek, mindig készek segíteni másokon és nagyon megértők. Erős kötődési értékekkel rendelkeznek a családhoz, és nagyon szerethető természetűek.

A Purvashada nakshatra állatneve hím majom.

Purvashada Nakshatra kezdőbetűk/szótagok:

A Dhanu Rashi Purvashada nakshatra nevek ideálisak és szerencsések, ha olyan szótagokkal kezdődnek vagy kezdődnek, mint pl.

Bhu, Bhoo, Dha, Pha, Fa, Da, Bu.

A padák szerint,

  • A Poorvashada nakshatra 1. pada nevei Bhu -val kezdődhetnek
  • A Poorvashada nakshatra 2. pada név Dha/Da -val kezdődhet
  • A Poorvashada nakshatra 3. pada nevek Pha/Bha -val
  • Purvashada nakshatra 4. pada nevek Dha/Da -val

Purvashada Nakshatra nevek fiúknak és lányoknak jelentéssel:

Most menjünk előre, és fedezzük fel a Purvashada nakshatra idén született babaneveit. Ezek a nevek tökéletesek – értelmesek, modernek és kedvesek!

Kisfiúnevek Purvashada Nakshatra számára:

1. Bhudev:

Bhudev hindi nyelven és több indiai nyelven szó szerint fordítja a Föld urára. Ennek a névnek a többi változata a Bhudhav és a Bhudeva. Ez a hagyományos és hagyományos pooradam nakshatra babanevek választás.

2. Bhumin:

Ha modern és szép, elegáns nevet szeretne, a Bhumin jó választás lehet. A bhumin földet jelent. Ez szép és aranyos hangzású Purvashada nakshatra fiúnevek.

3. Bhupal:

A Bhupal egy gyakori kisfiú név Indiában az államokban. Az indiai nyelvekből származó Bhupal a királyt vagy a császárt jelenti.

4. Bhupathi:

A Bhupati vagy a Bhupathi egy másik meglehetősen gyakori kisfiú név, főleg telugu és szomszédos államokban található. A Bhupathi név azt jelenti: király, istenek ura. Ez a Purvashada nakshatra baba neve fiúknak a szanszkrit nyelvből származik.

5. Bhuvan:

Bhuvan szép és aranyos, időtálló névválasztás. Otthont, palotát jelent. Ez gyakori Purvashada nakshatra nevek fiú

6. Dhairya:

A Dhairya bájos, merész és modern szép név. A Dhairya név türelmet, bátorságot jelent. A szanszkrit nyelvből származik.

7. Dhaivik:

A Dhaivik jó erőt jelent. A név a hindi és más indiai nyelvekből származik, és új és egyedülálló ritka kisfiú névválasztás a Purvashada nakshatra szülöttek számára.

8. Dhakshith:

Dhakshith vagy Dhakshit Lord Siva másik neve. Abban az esetben, ha a szülő hagyományos nevet akar jelenteni, de mégis egyedi, és nem gyakori, akkor ez ideális választás lehet.

9. Dhaman:

A Dhaman dicsőséget, pompát, erőt és fényt jelent. Ez egy nagyon friss és újkori modern rövid aranyos név, amelyet egyáltalán nem találnak.

10. Dhaavit:

Ha inkább a szép hangzást és a név kiejtését részesíti előnyben, a Dhaavit jó lehet. A dhaavit jelentése tiszta vagy megtisztított.

11. Dhanadeep:

Azok számára, akik hagyományos és mégis időtlen és vintage nevet keresnek, a Dhanadeep jó és tökéletes választás lehet. A Dhanadeep a meditáció fényét jelenti.

12. Dhanajit:

A Dhanajit egy gyakori, mégis klasszikus kisfiú név az indiai háztartásokban. Vagyont jelent, vagy azt, aki vagyont és jólétet hordoz. Szanszkrit és hindi nyelvekből származik.

13. Dhanish:

Dhanish vagy Dhanis okosat, bölcsességet és a gazdagság urát jelenti. A név ismét indiai nyelvekből és a Közel -Keletről származik; ez azonban általánosan elterjedt név.

14. Dhanraj:

A Dhanraj egy általános és egy másik név Lord Kubernek. A Purvashada nakshatra nagyon hagyományos neve. Ez a klasszikus Purvashada nakshatra férfi nevek.

15. Dharma:

A dharma vallást vagy igazságot és igazságot jelent. A név szó szerinti fordítása az indiai Dharma szónak hindi és szanszkrit nyelveken.

16. Dharan:

A dharan azt jelenti, hogy tart, hordoz, tart és ölel. A név az Úr Shivát vagy a Napot is szimbolizálja.

17. Dharesh:

A Dharesh a hindi szóból és a szanszkrit Dharani szóból származik, ami földet vagy földet jelent. Ez azt jelenti, hogy a föld ura.

18. Phanindra:

A Phanindra egy nagyon gyakori kisfiú név több államban, köztük telugu, tamil és kannada nyelveken. A név Istenek királyát jelenti, és a Purvashada nakshatra gyakori kisfiúnevei.

19. Phani:

A Phani kígyót jelent. Ez ismét aranyos és rövid szép közös kisfiú név Indiában a Purvashada nakshatra számára.

20. Phanesh:

Ha egyedi és okos ritka nevet szeretne választani, akkor Phanesh jó lehet. A Phanesh jóképű vagy gyönyörű indiai nyelven.

21. Dhawan:

A Dhawan fehér. A név egyelőre nem ismert, és nagyon ritkán választható a fiúk számára Purvashada nakshatrában.

22. Phalguna:

A Phalguna név magából a csillag/nakshatra névből származik. Ez azonban egy nagyon hagyományos hangzású kisfiú névválasztás az indiai háztartások számára.

23. Dharvesh:

A Dharvesh azt jelenti, hogy az Igazság Ura. Ez azt is jelenti, hogy szent ember, szent és kedvező. A név a szanszkrit nyelvből származik, és a Purvashada nakshatra gyakori, de szép klasszikus kisfiú neve.

24. Dharmil:

Dharmil olyan személyt jelent, aki minden vallást követ. A név a Dharma szóból származik indiai, szanszkrit nyelveken, ami vallást jelent. Ez egy hagyományos és kedvező kisfiú név a Purvashada nakshatra számára.

25. Dharmadev:

A Dharmadev két szóból származik: Dharma és Dev. A dharma igazságot vagy vallást jelent. Dev jelentése Isten vagy király. A név jelentése az igazság vagy a törvény ura.

Purvashada Nakshatra kislány nevek:

26. Bhumi:

A bhumi több indiai nyelven szó szerint földhöz fordul. Ez a bevezetést is jelenti. A név aranyos és kedves, mégis klasszikus közös kislány választás a Purvashada nakshatra számára.

27. Bhuvana:

A Bhuvana palotát jelent. A név azt is jelenti, hogy világ vagy otthonszerű hely. Ez egy általános név Dél -Indiában, mint a telugu és a tamil a kislányok számára, de szép választás a Purvashada nakshatra babák számára..

28. Bhuvanika:

A Bhuvanika mennyet jelent. A név boldogságot és örömet is jelent. A név további változatai a Bhuvika, ami mennyet is jelent. Ez egy szép és aranyos kislány név Purvashada nakshatra számára.

29. Dhakshaya:

Dhakshaya jelentése föld. A név egyedi és ritkán fordul elő, mégis hagyományos hangzású kislány név, amely a szanszkrit nyelvből származik.

30. Dhakshinya:

Dhakshinya Daksh lánya, aki Parvathi istennő. Hagyományos, de ritkán talált kislány neve Purvashada nakshatra.

31. Dharani:

A Dharani egy nagyon gyakori kislány név. A Dharani név telugu, szanszkrit és más dél -indiai nyelveken földet jelent. A Purvashada nakshatra híres kislánynevei közé tartozik.

32. Dhamini:

A Dhamini egy másik elterjedt név, ideális azok számára, akik szeretik az irodalmat és a művészetet. A Dhamini név jelentése villámlás vagy hódítás.

33. Dhanasvi:

A Dhanasvi erődöt jelent. Emellett jólétet és gazdagságot szimbolizál és magában foglal. A név még nem gyakori, de nagyon hagyományos hangzású kislány név.

34. Dhanishta:

A Dhanishta csillagot jelent. Ez egy szép és gyönyörű, frissítő kislány névválasztás a Purvashada nakshatra számára. Ez a kedvenc Purvashada nakshatra nevünk a lányok között.

35. Dhanusha:

A Dhanusha egy szép név, amely számos generációban divatban van. A Dhanusha név íjat jelent. Valódi embert is jelent. Ez egy általános név, mégis szép és gyönyörű klasszikus névválasztás a Purvashada nakshatra számára.

36. Dhanya:

A Dhanya egy általános név, amelyet többnyire a malajálam nyelvben találnak. A Purvashada nakshatra kislány neve méltó és szerencsés. Ez azt is jelenti, hogy boldog és szerencsés.

37. Dhara:

Dhara egy rövid és aranyos szép név. Ha ilyen modern és rövid nevet szeretne, ez ideális lehet. A Dhara esőt jelent. Ez azt is jelenti, hogy föld, arany és drága.

38. Dharitri:

A dharitri a földet jelenti. Ez egy újkori modern név Dharani számára, mégis nőies hangulattal és kedves kiejtéssel.

39. Dharshini:

Dharshini egy szép közös dél -indiai állam, amely a szanszkrit nyelvből származik. A Dharshini vagy Darshini olyan személyt jelent, aki lát. Ez azt is jelenti, akinek van szeme a dolgokhoz.

40. Dhavani:

A Dhvani hangot vagy zajt jelent. Ez egy aranyos és rövid szép kislány név. A név variációi közé tartozik a Dhawani, Dhawni, Dhavni és Dhavnika.

41. Phalya:

Phalya egy új és aranyos kislány név. Ez virágot vagy rügyet jelent. Ez nagyon új és ritkán előforduló Purvashada nakshatra női nevek.

42. Phanisri:

Phanisri nem más, mint Lakshmi istennő. Aki a hagyományos neveket keresi, kipróbálhatja ezt.

43. Phaalguni:

Phaalguni a telihold napja az indiai asztrológiában. Ez is Phalguni csillagneve és hónapja. Ez egy bájos, de gyakori kislány név Purvashada nakshatra számára.

44. Dhavalaa:

A Dhavalaa egy ritka és ritka név, amely tisztességes arcszínt jelent. Szimbolizálja az átlátszóságot és a fehéret is.

45. Dhan Lakshmi:

A Dhan Lakshmi vagy a Dhana Lakshmi egy nagyon könnyen megtalálható indiai háztartásnév az államokban. Ez azt jelenti, hogy a gazdagság Istene vagy a gazdagság és a valuta istennője. Ez is Lakshmi istennőt szimbolizálja.

46. ​​Dhavlasree:

A Dhavlasree a lótusz szirmát jelenti. Ismét gyakori név; azonban örökzöld és divatos kislány név, amelyet ki kell próbálni.

47. Dhakshana:

Dhakshana az Isten Dhakshana Murthy. Ez egy nőies és mégis ritka hagyományos kislány név Indiában.

48. DhanaPriya:

A Dhanapriya olyan valakit jelent, akit a gazdagság szeret. Két szanszkrit szóból származik: Dhana és Priya, és ideális, de hagyományos kislánynév lehet Purvashada nakshatra-szülöttek számára.

49. Dhanisha:

Dhanisha valakit jelent, aki mindig reménykedik. Fényt, napsugarat és boldogságot is jelent.

50. Bhuvaneshwari:

Bhuvaneswari vagy Bhoovaneshwari vagy Bhuvaneshwari/Bhuvaneshvari azt jelenti, hogy a Föld istennője. Ez egy istennő név, nagyon hagyományos választás, mégis nagyon híres és népszerű mindenütt.

Unisex babanevek Purvashada Nakshatra számára:

51. Dhani:

A Dhani egy rövid és aranyos szép unisex név fiúknak és lányoknak. Ez azt jelenti, hogy gazdag és virágzó. Ez egy szép Purvashada nakshatra név.

52. Dhawal:

A Dhawal azt jelenti, tisztességes, fehér és káprázatos. Ez egy ritka és egyedi baba név fiúknak és lányoknak a Purvashada nakshatra alatt.

53. Dhanu:

A Dhanu a szanszkrit és a hindi nyelvből származik, maga a Dhanu szóból. Íjat jelent. Ez is Lord Ram íját szimbolizálja.

54. Dhavalya:

A Dhavalya dallamos zajt vagy hangot jelent. A név ideális lehet fiúknak és lányoknak, amely a szanszkrit nyelvből származik.

55. Bhuma:

A Bhuma földet jelent. Ez a Bhumi szó unisex változata, ahol a név ideális a Purvashada nakshatrában született fiúknak és lányoknak..

Ikerbaba nevek Purvashada Nakshatra számára:

56. Bhumija – Bhumik:

Bhumija a földről született személyt jelenti, aki Sita istennő. Bhumik jelentése földesúr. Ezek szép iker kislány és fiú nevek Purvashada nakshatra számára.

57. Bhushan – Bhuva:

A Bhushan díszt és díszítést jelent. A Bhuva jelentése tűz, világ. Ezek ismét szép iker kisfiú és lány választások.

58. Dhaavak – Dhaaran:

Dhaavak és Dhaaran szép rímes iker kisfiúnevek. A Dhaavak név jelentése gyors. A dhaaran védelmet jelent.

59. Dhanesh – Dhanasvi:

Dhanesh a gazdagság ura. Dhanasvi vagyont jelent. Ezek hasonló jelentésű iker kisfiú és lány névválasztások a Purvashada nakshatra számára.

60. Dharinan – Dharish:

A Dharinan a helyes út megfigyelőjét vagy védőjét jelenti. A dharish hallgatást jelent. Ezek egyedülálló és ritka iker kisfiú névválasztások a Purvashada nakshatra számára.

Ezzel a Purvashada nakshatra babanevek listájával reméljük, hogy itt véget ér a tökéletes keresés a kisgyerek számára. Ezek értelmes, különleges, aranyos és kedves névválasztások és ötletek. Tudassa velünk, hogy melyiket választja a babának; szeretünk hallani felőled.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.