60 kedvező Shatabhisha Nakshatra babanevek listája

Tegyük fel, hogy hiszel és követed a hindu vallási hiedelmeket és az asztrológiát. Ebben az esetben mindannyian tudjuk, hogy kedvezőnek tartják, hogy az újszülött nevét csillagának és csillagjegyének megfelelően nevezzék el. Ennek megfelelően ma itt vagyunk Shatabhisha nakshatra babanevekkel azoknak a szülőknek, akik értelmes nevet keresnek egy ebben a csillagban született babának..

Tehát ha a kis csillagod Shatabhisha csillagjegyben született, ez a Shatabhisha nakshatra útmutató és a Shatabhisha nakshatra nevek listája segíthet neked. Kérjük, olvassa tovább, hogy többet tudjon róla.

shatabhisha nakshatra baba nevek

Mi a Shatabhisha Nakshatra és jellemzői??

Mielőtt belevágnánk a Satabhisha nakshatra nevekbe, a Shatabhisha nakshatra jelentése 100 gyógyszer, orvos, orvos vagy orvos. Más néven Shatabhishak vagy Shataraka nakshatra, ez a 24. sorrendben nakshatra a hindu asztrológiában. Ennek a csillagnak az uralkodó bolygója Rahu, uralkodó istensége Durga, és 6,40 és 20 fok között mozog a Vízöntő csillagjegyében.

A Shatabhisha nakshatrában születettekről köztudott, hogy önállóak, őszinték, igazak és hűségesek. Éles eszük van, mindig összpontosítanak, és ismert, hogy boldogulnak az életben. Továbbá ezek a sztáremberek ügyesek és hozzáértők, és ismertek a vállalkozói munkákban. A csillagjegyű emberekről azonban azt is mondják, hogy bánatban szenvedő és érzelmes emberek, akiknek önbizalomra van szükségük.

Shatabhisha Nakshatra nevek kezdőbetűi:

Ha a kicsi ebben a csillagjegyben született, jó, ha az alábbi Kumbha rashi Shatabhisha nakshatra nevek szerint nevezi el őket:

Menj, Sa, Saa, Si, See, Su, Soo, Gau

A padák szerint,

  • A Shatabhisha nakshatra pada 1 nevek Go -val kezdődnek.
  • A Shatabhisha nakshatra pada 2 név Sa -val kezdődik.
  • A Shatabhisha nakshatra 3. pada nevek Si -vel kezdődnek.
  • A Shatabhisha nakshatra pada 4 név Su -val kezdődik.

Modern és értelmes nevek Shatabhisha Nakshatra fiúknak és lányoknak 2021:

Most lépjünk előre, és fedezzük fel az új évezred fiúinak és lányainak kedves, bájos és egyedi satabhisha csillagneveit..

Shatabhisha Nakshatra Baby Boy Nevek:

1. Gokul:

Gokul az a helynév, ahol Lord Krisnát nevelték. A név a hindu mitológiából származik, és népszerű kisfiú név a csillagjegy alatt.

2. Gopal:

A Gopal tehénpásztort jelent. A név azonban az Úr Krisnát is szimbolizálja. A Shatabhisha nakshatra ősi, hagyományos és értelmes kisfiúnevei közé tartozik.

3. Gopan:

A Gopan védelmet jelent. A szanszkrit nyelvből származik, és egyedülálló, mégis értelmes és ritkán talált kisfiú név a csillag számára.

4. Goraksh:

Goraksh tehéntartó. A név azonban Lord Shivát is szimbolizálja. Ez egy hagyományos értelmes név, de nem gyakori. Tehát a modern szülők, akik hagyományos, nem túl gyakori vagy népszerű nevet szeretnének, kipróbálhatják ezt.

5. Cél:

A Goral egy aranyos és kedves, bájos kisfiú név. Ez a rövid név azt jelenti, hogy szerethető. Rendkívül szeretjük a Shatabhisha nakshatra névsor innovatív és kreatív kifejezését. Mit gondolsz?

6. Gorav:

A Gorav a hindi nyelvből származik, és büszkeséget, méltóságot és becsületet jelent. Ez tiszteletet és dicsőséget is jelent. Ez egy általános név, és a Gaurav nevének másik kiejtése. Szeretjük ezt a választást a Shatabhisha nakshatra férfi nevek esetében.

7. Goutham:

A Goutham, amelyet Gauthamnek is ejtenek, Lord Budhát jelenti. A név élettel teli személyt is jelent. Szeretjük az értelmes és imádnivaló nevet. Általánosan elterjedt választás, mégis klasszikus és időtlen divatos név.

8. Govil:

Ha rövid és nagyon modern névválasztást szeretne, akkor Govil jó lehet. A Govil a tisztelt személyt jelenti, vagy tiszteletben tartja.

9. Gowrak:

A Gowrak egy másik hagyományos név, de ritkán találják meg a névlistában. Ez nem más, mint Lord Ganesh. Ez jelenleg a divatos Shatabhisha nakshatra nevek között a kisfiú számára.

10. Saadhan:

Saadhan szanszkritul és hindiül szó szerint eredményre, munkára vagy kiteljesedésre utal. Ez egy kreatív és imádnivaló kisfiú név. Szülőknek, akik valami újdonságot keresnek. Ez lehet a helyes választás Shatabhisha nakshatra szülöttek számára.

11. Saadhav:

Saadhav azt jelenti, hogy valaki hűséges és tisztességes. A név többi jelentése is tiszta, nemes, békés és méltó személyt tartalmaz. Ez egy szűk kisfiú név, és szép választás, aki értelmeset szeretne.

12. Saadvik:

A Saadvik név egyre népszerűbb az új évezredes születésű csecsemők körében, ami fát jelent. A kedves kiejtés és szimbolika ma híressé teszi a nevet.

13. Saagar:

A Saagar egy gyakori kisfiú név. Ez azt jelenti, hogy tenger vagy óceán. Ez kiterjedt és végtelen is. A név már széles körben megtalálható Észak- és Dél -Indiában.

14. Saagnik:

A Saagnik név egy szép és újkori kisfiú név Shatabhisha nakshatra számára. A Saagnik olyan személyt vagy lelket jelent, aki győz a tűz felett. Az azonos nevű egyéb szimbolizmus és jelentések közé tartozik a heves és szenvedélyes lélek. Rendkívül szeretjük a hozzá kapcsolódó összes jelentést; mit gondolsz?

15. Saahas:

A Saahas név a szanszkrit nyelven vitézséget, bátorságot és bátor személyt vagy bátorságot jelent. Bár ezt a fiúnak szóló satabhisha nakshatra nevet nem gyakran találják, ez egy szép kreatív baba névválasztás.

16. Saahat:

Mi is szeretjük ezt a rövid és kedves nevet; A Saahat hatalmas vagy erős embert jelent. Ez egy modern és ritka névválasztás Shatabhisha nakshatra szülötteknek.

17. Saahith:

A Saahith ismét ritka név, mégis kreatív. A Saahith név irodalmat jelent. A művészet és az irodalom iránt érdeklődő szülők kipróbálhatják ezt a nevet. A szanszkrit nyelvből származik.

18. Saaketh:

Saaket vagy Saaketh azt jelenti, hogy Krisna. Ez egy hagyományos név, jelentése választás, mégis modern kiejtéssel. Már nagyon híres névválasztás a kisfiúk számára.

19. Saamir:

Míg a Saamir név eredete még nem ismert, a név szelet jelent. Szintén szimbolizálja a jó reggelt. Szeretjük mindkét jelentést.

20. Saaran:

A Saaran egy egyedi és nem mindennapi név, ami futást jelent. A szanszkrit nyelvből származik, és modern névválasztás.

21. Saarang:

Ha szereti a zenét vagy értékeli a zenei tudást, már hallotta volna a Saarang nevet. Zenei ragot jelent. A név egyéb jelentései közé tartozik a föld, a ragyogás és a fény.

22. Saatvik:

A Saatvik vagy Saatwik kedves és intenzív, értelmes név. Híressé válik az elmúlt évtizedben, és azt jelenti, hogy érdemes vagy elengedhetetlen. A név az erényes lelket is szimbolizálja.

23. Subeer:

Subeer bátor vagy bátor embert jelent. Egy harcost is szimbolizál. A név modern választás, és egyelőre nem gyakran található.

24. Subhag:

A Subhag név leginkább India északi részein található, ami szerencsés embert jelent. Szerencsét is jelent.

25. Suchet:

A suchet mindig riasztott személyt jelent. A név intelligens, éles és figyelmes lelket is jelent. Rendkívül szeretjük ezt a Shatabhisha nakshatra kisfiú nevet.

Shatabhisha Nakshatra kislány nevek:

26. Gomathi:

A Gomathi azt jelenti, hogy a szépség királynője. A név egy folyópartra is utal. Ez egy nagyon hagyományos kislány névválasztás Shatabhisha nakshatra szülöttek számára. A név további írásmódjai közé tartozik a Gomathy, a Gomti és a Gomati.

27. Godavari:

A Godavari ismét hagyományos és már elterjedt kislány névválasztás. Nevét az indiai szubkontinens leghosszabb és legnagyobb folyójáról kapta. Ez a legnépszerűbb és klasszikus Shatabhisha nakshatra női név.

28. Gourangi:

Ha hagyományos nevet keres, de nem túl gyakori, akkor Gourangi lehet a megfelelő választás. Azt jelenti, szeretett az Úr Krisna, és egy másik név Radha. A név a boldogság vagy a szép bőrű szépség ajándékozóját is szimbolizálja.

29. Gouthami:

A Gouthami az azonos nevű Gauthami másik változata. Azt jelenti, hogy valaki eltávolítja a sötétséget. Ez egy másik neve Durga istennőnek. Az azonos nevű másik helyesírás a Gowthami.

30. Saachi:

Saachi szeretett személyt jelent. Ez magában foglalja a kegyelmet, az igazságot és a társat is. Szeretjük ezeket a Satabhisha nakshatra neveket a lányok számára, és mindenekelőtt a név aranyos és rövid kiejtését.

31. Saadhana:

A Saadhana vagy Saadhna gyakori babanév, különösen a déli indiai államokban. Ez gyakorlást, tanulást, kiteljesedést vagy munkát jelent. A szép név jelentése azonban a mai napig a legnépszerűbb névvé és klasszikus választássá teszi.

32. Saanvi:

Saanvi Lakshmi istennő. Bár szép hagyományos és vallási jelentéssel. A név modern, rövid és aranyos, vonzó választás Shatabhisha nakshatra szülöttek számára.

33. Saahithya:

A Saahithya irodalmat jelent. Ez egy kedves és értelmes filozófiai névválasztás a déli államokban. Az azonos nevű többi változat a Sahitya, Saahithi és Sahiti. A szanszkrit nyelvből származik.

34. Szanszkriti:

A szanszkriti vagy a szanszkriti kultúrát vagy hagyományt jelent. Bájos név, szép jelentéssel, ismét a szanszkrit nyelvből származik. A név további változatai a Samskruthi, Samskruti és Sanskrithi.

35. Sanah:

Sanah sugárzó embert jelent. A név azt is jelenti, ügyes, szép és ragyogó. Ez az elegáns és kedves rövid név új és modern választás a Shatabhisha nakshatra szülöttek számára. A név további változatai közé tartozik a Sana.

36. Sandhya:

A Sandya ismét gyakori és gyakran előforduló névválasztás a dél -indiai államokban. A Sandhya alkonyt, estét és szürkületet jelent. Értelmes és kedves névválasztás a Shatabhisha nakshatra szülöttek számára, és klasszikus. Ez is népszerű Satabhisha nakshatra nevek telugu nyelven.

37. Sanhitha:

A Sanhitha vagy a Sanhita kódot jelent. Ez egy ritka név, és mégis szép női hanggal. Ez hamarosan divatos Satabhisha nakshatra lánynevek.

38. Sathvi:

A Sathvi egy kedves és rövid, vonzó kislány név Shatabhisha nakshatra számára. A Sathvi név valóságot vagy létezést jelent.

39. Sumeha:

Sumeha intelligens embert jelent. Ez egy új baba névválasztás Shatabhisha nakshatra szülötteinek, és kreatív és bájos.

40. Sunaina:

A Sunaina már híres és népszerű kislány név ötlet. Ez azt jelenti, akinek szép és bájos szeme van. A gyönyörű név a szanszkrit nyelvből származik.

41. Suneetha:

A Suneetha, a Sunitha vagy a Sunita ismét elterjedt név, ami bölcsességet vagy jó modort jelent. Ez azt is jelenti, hogy igaz.

42. Sunehri:

A Sunehri egy észak -indiai kislány népszerű neve, ami aranyat jelent. Az aranyat és az értékeset is szimbolizálja. Ez egy szép és aranyos kislány név, Shatabhisha nakshatra.

43. Sunishka:

A Sunishka vagy Suniska egy ritkán foltos kislány név, ami azt jelenti, hogy egy gyönyörű mosolyú. Ez egy ritka név, amely értelmes és vonzó, egyedi jelentéssel.

44. Suparna:

A Suparna ismét imádnivaló és általános név a kislányoknak Shatabhisha nakshatrában. A Suparna név gyönyörű leveleket és szárnyakat jelent. Lótuszvirágot is jelent. Másrészt a Suparna Parvathi istennőt is jelenti.

45. Supraja:

A Supraja egy személy jóságát jelenti. Nagyon gyakori név a kislányok számára, és szép hagyományos választás is.

46. ​​Supreetha:

A Supreetha vagy Supreeta a szanszkrit nyelv két szavából, a su és a preetha származik. Ez azt jelenti, hogy szeretett és legkedveltebb személy. A név azt is jelenti, hogy dicsérik. Ez egy szép és gyönyörű kislány névválasztás Shatabhisha nakshatra számára.

47. Supriti:

A Supriti azt jelenti, hogy igaz szerelem vagy szerető személy. Ez egy szép hagyományos név, de nem túl gyakran vagy gyakran található.

48. Suramya:

Suramya gyönyörű embert vagy gyönyörű embert jelent. A név azt is jelenti, vonzó vagy bájos. Ez egy szép, szokatlan név, amely a szanszkrit nyelvből származik.

49. Suravi:

A Suravi szent napot jelent, a szanszkrit nyelv Su és Ravi szavaiból ered. Ez egy nagyon ritka kislány név, de nagyon értelmes, rövid és vonzó a Shatabhisha nakshatra született csecsemők számára.

50. Suvi:

Ha egy tömör négybetűs ábécénevet szeretne és szeretne, a Suvi elbűvölő választás. A Suvi nyarat jelent. Ritka és modern egyedi kislány névválasztás.

Shatabhisha Nakshatra unisex babanevek:

51. Saadhya:

A Saadhya egy kedves, értelmes és egyedi unisex név, amely alkalmas Shatabhisha nakshatra született kislányoknak és fiúknak. Ez tökéletességet, üdvösséget és teljesítményt jelent. A név ritka, és ritkán is megtalálható.

52. Saarin:

Saarin olyan valakit jelent, aki mindig segítő kezet nyújt. Ez egy ideális és modern imádnivaló név mind a fiúk, mind a lányok babái számára.

53. Sanchal:

A sanchal vizet vagy mozgást és hullámot jelent. Ez egy modern és szép ritkán talált kislány és fiú név Shatabhisha nakshatra számára.

54. Subha:

Subha vagy Shubha szerencsés embert jelent. Ezenkívül vonzerőt, ragyogást és kedvezőtlenséget is képvisel és szimbolizál.

55. Shyamal:

A Shyamal sötétet jelent. Ez egy szép és egyedi kisfiú és lány névválasztás Shatabhisha nakshatra számára.

Shatabhisha Nakshatra ikerbaba nevek:

56. Sumer – Sumegha:

Sumer és Sumegha szép iker kisfiú és lány névválasztás Shatabhisha nakshatra számára. A Sumer név nyáron született személyt jelent. Ez isteni hegyeket is jelent. A sumegha viszont esőt vagy felhőt jelent.

57. Sumona – Sumukh:

Sumona és Sumukh ismét iker kislány- és fiúnevek Shatabhisha nakshatra számára. A Sumona név nyugodt embert jelent. A Sumukh azt jelenti, hogy Lord Siva. Ez is egy szép lelket szimbolizál, jóképű, kellemes.

58. Govardhan – Govind:

Govardhan és Govind is iker kisfiú névválasztás Shatabhisha nakshatra számára. A Govardhan a Gokulban található hegy nevét jelenti. A Govind jelentése: Krisna vagy tehénpásztor.

59. Saanvika- Saara:

Saanvika és Saara gyönyörű iker kislány névválasztás. A Saanvika név Lakshmi istennőt jelent. Saara nemes embert, tiszta és kedves hölgyet jelent.

60. Sadvi – Saesha:

Saadvi és Saesha iker kislányok, gyönyörű nevek. Saadvi udvarias és vallásos nőket jelent. Saesha valakit jelent, akinek nagy vágya és kívánsága van. Ezek modern és egyedi iker kislány névválasztások.

Reméljük, megtalálta a szép névválasztást a Shatabhisha nakshatra baba nevekhez. Ezek tökéletes, értelmes, modern és hagyományos babaneveket ötvöznek fiúknak és lányoknak a Shatabhisha csillagban. Tudassa velünk, hogy melyiket választotta; szeretünk hallani felőled.