60 Revathi Nakshatra baba nevek listája a modern szülők számára

A Revathi nakshatra, vagy a Revati csillagjegy a 27. és az utolsó a csillagkép sorrendjében az indiai asztrológiában. Ha követi a hindu vallási és hagyományos hiedelmeket, és inkább az újszülöttet a nakshatra szerint nevezi el, akkor ez a Revathi nakshatra babanevekről szóló útmutató segít. Ma mindent megtudunk a Revathi nakshatráról, annak jellemzőiről, az ideális névtagok kezdéséről a csecsemők számára ebben a csillagban, és néhány értelmes névválasztást.

revathi nakshatra baba nevek

Kezdjük el, és ismerjünk meg mindent a Revathi nakshatra nevekről.

Mik a Revathi Nakshatra és jellemzői??

A Revathi nakshatra a Halak csillagjegy 16.40 és 30 fok között mozog. Ennek a Revathi csillagnak a szimbóluma a dob, az állat pedig nőstény elefánt. Ennek a csillagjegynek a kormányzó vagy uralkodó bolygója a higany. A Revathi nakshatra istensége Pushan, aki a csordák és nyájok őrzője vagy védelmezője.

Ebben a csillagban a Revati név gazdagokat jelent. Tehát az ebben a csillagjegyben születettek fő jellemzője jól ismert, hogy virágzó, gyümölcsöző élet előtt áll. Ezenkívül, ha az újszülött Revathi nakshatra alatt van, mindig udvariasak másokhoz, bájosak, barátságosak és segítőkészek. Barátságosak, őszinték másokhoz, tiszta szívűek, és mindig lágyak és szelídek az ellenkezővel való bánásmódban.

Revathi Nakshatra nevek kezdőbetűje:

Ha a kicsi ennek a csillagnak a hatása alatt születik, akkor szerencsés és szerencsés, ha a Revati nakshatra nevek a következő szótagokkal kezdődnek:

De, Do, Cha, Chi.

Abban az esetben, ha a padák szerint szeretne menni,

  • A Revati Nakshatra 1. pada neve De -vel kezdődik.
  • A Revati Nakshatra 2. pada nevei Do -val kezdődnek.
  • A Revati Nakshatra 3. pada nevei Cha -val kezdődnek.
  • A Revati Nakshatra 4. pada név Chi -vel kezdődik.

A Revathi Nakshatra 2021 értelmes babanevek listája:

Most kezdjük el, és fedezzük fel a gyönyörű, elbűvölő, értelmes és legegyedibb Revathi natchathiram nevet fiúknak és lányoknak ebben az évtizedben.

Revathi Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Chayan:

A chayan vagy chaayan holdat vagy holdfényt jelent. Ez egy szép és egyedi modern kisfiú névválasztás azok számára, akik Revathi nakshatrában születtek. Szeretjük a jelentést és a kiejtést is.

2. Chahat:

A Chahat név a hindi nyelvből származik, ami hiányt vagy szeretetet jelent. Ez egy szép és elbűvölő modern névválasztás a Revathi nakshatra szülöttek számára.

3. Chaitain:

A Chaitain név több ősi indiai nyelvből származik. Értelmet, észlelést és életet jelent. A név jelentős és kreatív névválasztás, ideális valami új és művészi kereséséhez.

4. Chaitya:

A Chaitya szellemet vagy elmét jelent. Ez egy szép névválasztás, amely a szanszkrit nyelvből származik. Szeretjük ezt a Revati nakshatra férfi neveket.

5. csakra:

A csakra már klasszikus és népszerű név, amelyet sok indián ismer. Az Úr Visnu fegyveréről kapta a nevét, és hagyományos választás a Revathi nakshatra szülöttek számára. Ez is híres Revathi nakshatra nevek tamil fiúk.

6. Chakradhar:

A Chakradhar név egy kedves és hagyományos kisfiú név Revathi Nakshatra számára, ami nagyon népszerű választás. Vishnu urat jelenti. Ez a fiúknál a leggyakoribb Revathi nakshatra nevek közé tartozik.

7. Csaksu:

A Chakshu szemet jelent. A szanszkrit nyelvből származik, és szép modern, mégis értelmes névválasztás a Revathi nakshatra számára.

8. Chaman:

A Chaman név jelentése virágoskert. Ez egy gyönyörű és elbűvölő kisfiú név Revathi nakshatra számára, rövid és aranyos kiejtéssel.

9. Chanakya:

A nagy tudós és Chanakya császár ihlette az adott nevet. Ezt követően ösztöndíjas és értelmi személyt is jelent. Ez a fiú neve Revathi nakshatra hagyományos választás.

10. Chandan:

A Chandan név jótékony és illatosított. A név szantálfát is jelent. Ez egy hagyományos indiai háztartásnév, amely már híres.

11. Csandu:

Chandu vagy Chandhu egy gyakori aranyos kisfiú névválasztás a Revathi nakshatra számára. A név hindi nyelven a Chaand szóból származik, ami holdat jelent.

12. Chandradev:

A Chandradev szó szerinti fordításban Holdisten. Ez a királyt is jelenti. A név hagyományos, mégis ritka névválasztás.

13. Chandresh:

A Chandresh név jelentése: Hold ura. Ez egy nagyon hagyományos, mégis értelmes névválasztás Revathi nakshatra kisfiúk számára. A név a hindi és a szanszkrit nyelvből származik.

14. Charit:

Szeretjük a Charit nevet. Ez történelmet jelent, és szeretett is. A modern szülők, akik szeretik az irodalmat és a művészetet, kipróbálhatják ezt az egyedi és értelmes szép névválasztást. Mit gondolsz ezekről a Revathi sztárfiú nevekről??

15. Chavrik:

Charvik azt jelenti, aki intelligens és okos. Ez egy egyedülálló és ritkán előforduló kisfiú név Revathi nakshatra számára.

16. Chinmay:

Chinmay tudást és értelmet testesítő személyt jelent. A név már elég népszerű, és a mai napig klasszikus névválasztás. Az indiai nyelvekből származik.

17. Chintan:

A Chintan hindi nyelven közvetítést jelent. A név magában foglalja a gondolkodást, elmélkedést vagy elmét is. Ez a modern divatos Revati nakshatra hindu fiúnevek közé tartozik.

18. Chirag:

A Chirag hindi nyelven ismét ragyogást jelent. A név lámpát, dicsőséget és ragyogást is jelent. Szeretjük ezt a rövid és aranyos kisfiú nevet Revathi nakshatra számára.

19. Chiraksh:

A Chiraksh gyönyörű szemet jelent. A név két szóból származik, Chiru és Aksh, az indiai helyi ősi nyelvekből. Ez egy nagyon egyedi és ritka kisfiú név a Revathi nakshatra alatt születettek számára.

20. Devank:

A Devank név hindi nyelven annyit jelent, mint egy istenfélő alak. Ez egy hagyományos név jelentése, mégis szép modern konnotációval.

21. Devik:

Ha rövid és aranyos szép nevet szeretne, Devik lehet a megfelelő választás. Azt jelenti, hogy isteni.

22. Dev Kumar:

Dev Kumar jelentése: Isten fia. A hindi nyelvből származik, és ismerős klasszikus indiai név, amely számos háztartásban megtalálható. Ez azonban a Revathi nakshatra kisfiúk kedvenc választása.

23. Devarsh:

Devarsh azt jelenti, aki Isten ajándéka. Ez egy stílusos kisfiú név választás Revathi nakshatra számára.

24. Devyan:

A Devyan név azt jelenti, hogy Istent szolgálják. Ez egy rövid és aranyos, elbűvölő, mégis értelmes kisfiúnév a helyi indiai nyelvekből.

25. Dousik:

A Dousik intelligens és bölcs lelket jelent. Ritkán fordul elő fiúk számára ebben a csillagjegyben, és ideális választás lehet a modern szülők számára, akik megfelelőt keresnek.

Revathi Nakshatra kislány nevek:

26. Chaahana:

A chaahana hindi nyelven sóvárgást vagy szeretetet és vágyat jelent. A név szép és értelmes választás a modern korú csecsemők számára Revathi nakshatrában.

27. Charani:

Charani nomádot jelent. Ez egy ritka név, amely ideális a Revathi nakshatra kislányainak.

28. Chaarvi:

Szeretjük a Chaarvi nevet. Ez gyönyörű lelket jelent. Egyedülálló és gyönyörű névválasztás, ideális új évezredes születésűeknek és azoknak, akik ritka, nem mindennapi névötletet akarnak.

29. Chaitali:

A Chaitali azt jelenti, aki szép vagy jó memóriával született. Ez egy Chaitra hónapban született személyt is jelent. Ez egy hagyományos név, azaz mégsem túl híres, és általában a Revathi nakshatra alatt található.

30. Chaitra:

A Chaitra egy modern név, amely napjainkban egyre divatosabb és híresebb. A remény új ragyogó fényét jelenti. Szeretjük ezt a Revathi nakshatra női nevet.

31. Chakrika:

Ha nagyon hagyományos nevet szeretne, de nem túl híres vagy gyakori nevet, a chakrika jó üzlet lehet. Ez Lakshmi istennőt jelenti.

32. Chanasya:

Chanasya azt jelenti, hogy valaki kedves és kellemes természetű. A szanszkrit nyelvből származik, és egyedülálló, ritka és imádnivaló névválasztás a Revathi nakshatra kislányok számára.

33. Chandini:

A Chandini egy nagyon híres és már divatos név, ideális esetben számos észak -indiai államban megtalálható. Holdfényt jelent, vagy valakit, akinek ragyogása és ragyogása van. Szeretjük ezt a gyönyörű Revathi nakshatra nevet a lányoknak.

34. Chandrakala:

A Chandra Kala név azt jelenti, hogy Holdsugarak ragyognak. Ez egy nagyon hagyományos és híres kislány név több indiai háztartásban.

35. Charana:

A Charana név szanszkritban és más nyelveken lábat jelent. Ezt a hindu vallásos szövegek ihlették, és nagyon ritka, de hagyományos névválasztás a Revathi nakshatra született számára.

36. Charitha:

Charitha olyan embert jelent, aki melegszívű. Ez a megfelelő személyt is jelenti, aki alkarakterrel rendelkezik. Ez a leggyakoribb és híres revathi nakshatra nevek között telugu nyelven.

37. Charithra:

A Charithra több dél -indiai nyelven történelmet jelent. Ez egy gyönyörű és bonyolult név, jelentése Revathi natchathiram kislány neveknek.

38. Charulatha:

A Charulatha gyönyörű kúszónövényt jelent. A név nagyon hagyományos választás, és már számos háztartásban híres. Ez egy ősi klasszikus kislány név Revathi nakshatra számára.

39. Charvi:

Charvi gyönyörű nőket jelent. Rövid és aranyos modern újkori kislány neve, ha rövid és aranyos nevet szeretne, ez a Revathi csillagos kislánynevek listája, amely megfelel az Ön választásának.

40. Chaturya:

A Chaturya a szanszkrit nyelven az intelligens vagy bölcs karaktert jelenti. Szép választás azoknak a modern szülőknek, akik kreatív és innovatív nevet akarnak.

41. Chavi:

A chavi hindi nyelven tükröződést jelent. Ez magában foglalja a fénysugarat is. Ez egy gyönyörű és elbűvölő rövid és aranyos kislány név. Ezt végtelenül szeretjük.

42. Chinmayi:

A Chinmayi boldogságot jelent. Ez tudatosságot is jelent. Ez egy hagyományos, mégis kreatív kislány, Revathi nakshatra, aki a szanszkrit nyelvből származik.

43. Chirasvi:

A Chirasvi olyan valakit jelent, akinek gyönyörű mosolya van. A név gyönyörű, időtlen nőket is jelent. A név ritkán található, és imádnivaló kislány nevek Revathi nakshatra számára.

44. Dekshita:

A Dekshitha vagy a Dekshita azt jelenti, hogy felkészült vagy kezdeményez. Ez egy szép és gyakori kislány név, amely divatos számos dél -indiai államban.

45. Depali:

Depali boldog embert jelent. Ez egy rövid és imádnivaló kislány név a Revathi nakshatra számára, és jelentése is!

46. ​​Devaki:

Devaki az Úr Krisna anyja. Ez magában foglalja az isteni és valami hálás dolgot is. Szeretjük az összes jelentést, és ez egy népszerű klasszikus névválasztás a Revathi nakshatra-szülöttek számára.

47. Devyashi:

Devyashi valaki, akinek isteni áldásai vannak. Ez lehet a megfelelő választás azoknak, akik hagyományos jelentést keresnek, de nem túl gyakran.

48. Chitralekha:

Szeretjük ezt a költői nevet, Chitra Lekha. Ez azt jelenti, gyönyörű, mint a képen. Ez művészi, kreatív és elbűvölő névválasztás Revathi nakshatra lány számára.

49. Chitrani:

Chitrani nem más, mint a Ganga folyó istennő. Gyakori választás, amelyet a Ganga -folyó ihletett.

50. Dea:

Azoknak a szülőknek, akik szuper aranyos és nagyon rövid szép nevet szeretnének, a Dea egyedülálló választás lehet. Az IT jóságot vagy kedves embert jelent.

Revathi Nakshatra unisex nevek:

51. Devak:

Devak azt jelenti, hogy isteni. Ez egy egyedülálló és kreatív unisex névválasztás a Revathi Nakshatra számára, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas.

52. Chaitanya:

A Chaitanya egy másik gyakori, mégis kreatív és divatos unisex név fiúknak és lányoknak. Ez életet, tudást és tudatot jelent.

53. Dévala:

Dévala azt jelenti, hogy Istennek szentelte magát. Ha hagyományos nevet szeretne, amely jó fiúknak és lányoknak, akkor a Devala ideális lehet, és ritkán található.

54. Charu:

A Charu kellemeset és szépet jelent. Ez a Revati nakshatra Meena rashi név általában férfiak és nők neveként fordul elő.

55. Devasri:

Devasri olyan Isten, mint Szent. Ez egy nagyon hagyományos és klasszikus közös névválasztás mind a fiúk, mind a lányok számára a Revathi nakshatrában.

Revathi Nakshatra ikernevek:

56. Charan – Charuvi:

Charan és Charuvi iker ötletek fiúknak és lányoknak a Revathi nakshatrában. A Charan név lábat jelent, és Isten isteni lábát is jelenti. A Charuvi fényt és ragyogó lelket jelent.

57. Chaitna – Chaitri:

Chaitna és Chaitri mindketten iker kislány név ötletek Revathi nakshatra számára. A Chaitna név a napraforgó magját jelenti. Chaitri azt jelenti, hogy valaki a Chaitra hónapjában vagy a tavaszi szezonban született. Ezek rímes névötletek.

58. Chakrin – Chakrika:

Mindkettő iker kisfiú és lánynév Revathi nakshatra számára. A Chakrin azt jelenti: Lord Siva vagy Lord Vishnu. Chakrika nem más, mint Lakshmi istennő. Mindkettő hagyományos névötlet.

59. Devagya – Devain:

Ezek iker kisfiúnevek hagyományos jelentéssel a Revathi Nakshatra -ban. Devagya azt jelenti, hogy Isten parancsa. Devain azt jelenti, hogy isteni.

60. Chatur – Chayank:

Chatur és Chayank szép és modern iker kisfiú név ötletek Revathi nakshatra számára. A Chatur név okos embert jelent. Chayank a holdat jelenti.

Reméljük, hogy ezzel a fiúknak és lányoknak szóló Revathi nakshatra babanevek listájával befejeződött a találat a megfelelő és értelmes névválasztásra. Mi a véleménye ezekről a nevekről, és melyek tetszettek a legjobban? Tudasd velünk!

Jogi nyilatkozat:

A fent említett nevek és jelentések kontextuson alapulnak, és változhatnak a különböző nyelvek, régiók és országok szerint. Javasoljuk, hogy végezzen mélyreható kutatást az azonos névhez tartozó több jelentés és szimbolika megértéséhez.