60 vadonatúj és felkapott Uttarashada Nakshatra babanév

A hindu hiedelmek szerint szerencsésnek és szerencsésnek tartják, ha a babát a születési időpontban az irányadó naksatra szerint nevezik el. Azok számára, akiknek gyermeke Uttarashada nakshatrában születik, rendelkezésére áll az Uttarashada nakshatra babanevek listája. Ezek a baba nevek a csillagjegy szerint kijelölt szótagokkal vagy kezdőbetűkkel kezdődnek.

uttarashada nakshatra baba nevek

Ma látni fogjuk az Uttarashada nakshatra neveket az ezredfordulóban született fiúknak és lányoknak.

Uttarashada Nakshatra és jellemzői:

Az Uttarashada nakshatra az 21. az indiai védikus asztrológia 27 jele közül a 21.. A nakshatra 26,40 Nyilas és 10 között mozog a Bak állatöv jelében. Uttarashada nakshatra szimbóluma a kis ágy, és a csillag a nap hatása alatt lesz.

Az Uttarashada születési csillagban születettekről azt mondják, hogy nagyon szelídek, gondoskodóak és halk szavúak. Magánszemélyek és introvertáltak, köztudott, hogy nagyon türelmesek és szenvedélyesek. Ezenkívül az Uttarashada nakshatra csecsemők nagyon felelősségteljesek, mindig a vállukra veszik a feladatokat, és személyesen hálásak. Engedelmeskednek a véneknek, számos munkában részt vesznek, és intelligensek is.

Uttarashada Nakshatra nevek kezdőbetűi/szótagjai:

Ha a kicsi az Uttarashada nakshatrában született, akkor szerencsés és szerencsés, ha a neve a következővel kezdődik:

Bhe, Bho, Ja, Jaa, Ji, Jee, Bha, Be, Bo.

Abban az esetben, ha a padák szerinti elnevezést keresi,

  • Uttarashada nakshatra 1. pada név Bhe -vel kezdődik.
  • Uttarashada nakshatra 2. pada nevek Bho -val
  • Az Uttarashada nakshatra 3. pada nevek Ja -val
  • Uttarashada nakshatra 4. pada nevek Ji -vel kezdődnek.

Uttarashada Nakshatra született babák nevei jelentésükkel:

Essünk neki; Összeállítottuk az Uttarashada nakshatra született nevek listáját és azok jelentését. Fedezzük fel őket együtt.

Uttarashada Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Bheem:

A Bheem név nagyon népszerű az indiai háztartásokban. A Bheem nevet a Pandavas történetek és a mitológiai történetek után vették fel. A Bheem félelmet is jelent.

2. Bhoomik:

Ha értelmes, mégis szép és hagyományos nevet szeretne, a Bhoomik jó választás lehet. A Bhoomik több indiai nyelven földet vagy Föld urat jelent. A leggyakoribb Uttarashada nakshatra Dhanu rashi nevek közé tartozik.

3. Jaagrav:

A Jaagrav jelentése éber, éber és éber. A név napot és más neveket is jelent az Agni számára. Ez egy modern, mégis tartalmas és klasszikus kisfiú névválasztás Uttarashada nakshatra számára.

4. Jaasvin:

Ha szuper modern és modern ritka kisfiú nevet szeretne választani Uttarashada nakshatra számára, a Jaasvin jó választás lehet. A Jaasvin jelentése szent vagy szent.

5. Jagadesh:

Jagadesh a világegyetem királya. Azt is jelenti, hogy a világ ura vagy a világ szolgáltatója. Ez egy nagyon népszerű és gyakori hagyományos név a kisfiúk számára. Ez az Uttarashada nakshatra gyakori neve.

6. Jagan:

A Jagan rövid és mégis gyakori kisfiú név, különösen a telugu és kannada háztartásokban. Világot vagy univerzumot jelent. Ez egy népszerű kisfiú nevek Uttarashada nakshatra.

7. Jaideep:

A Jaideep név két hindi szóból származik: Jai és Deep. A Jai győzelmet jelent, a mély pedig fényt. A név ezentúl a fény győzelmét szimbolizálja.

8. Börtön:

A Jainil modern és új név a csecsemők számára. A jelentés azonban egészen hagyományos. Jainil azt jelenti, hogy győztes isten. Ez azt is jelenti, hogy a Kék Győzelme. Ez az új kisfiú nevek Uttarashada nakshatra.

9. Jaivin:

Jaivin vagy Jaiwin győztest jelent. Az indo nyugati névből származik; ugyanakkor azt is jelenti, hogy becsületes, ragyogó és törekvésekkel teli. Ez egy kedves kisfiú név Uttarashada nakshatra számára.

10. Janak:

Ha nagyon kreatív és értelmes nevet keres, Janak jó lehet. Janak azt jelenti, hogy teremtő vagy apa.

11. Janith:

Janith vagy Janit azt jelenti, hogy született. Ez a hindi és a szanszkrit nyelvből származik, és rövid és aranyos, kedves kisfiúnév Uttarashada nakshatra számára.

12. Japán:

Japán az imádságok megváltoztatását vagy az imádatot jelenti. A név szavalást is jelent. Ez a név a szanszkrit nyelvből származik. Szeretjük ezt a hagyományos Uttarashada nakshatra férfi neveket.

13. Jashank:

Jashank azt jelenti, hogy Lord Shiva követője. Ez egy gyakori kisfiú név Észak -Indiában; azonban egyedülálló választás az újszülöttek számára.

14. Javin:

Javin azt jelenti, gyors és gyors. Szintén szimbolizálja a lovat és a szarvasokat. Bár a név eredete még nem jól megalapozott, ez egy egyedülálló és frissítő új kisfiú név.

15. Jayaditya:

A Jayaditya győztes napot jelent. A név két szóból származik: Jaya és Aditya, szanszkrit nyelven. Ez egy szép és értelmes Uttarashada nakshatra kisfiú név.

16. Jayan:

Jayan rövid és aranyos szép név. Győzelmet jelent, és a hindi és szanszkrit nyelvből származik a fiú fiúk nevében Uttarashada nakshatra.

17. Jayanth:

Jayanth ismét győztest jelent. Ez a név azonban viszonylag nagyon népszerű és gyakori kedves kisfiúnév Uttarashada nakshatra számára.

18. Jayasoorya:

A Jayasoorya vagy a Jayasurya ismét egy gyakori név, amely „szajkóval” kezdődik. A név győztes napot jelent. A szanszkrit nyelvből származik. Ez az Uttarashada nakshatra hagyományos fiúneve.

19. Jigar:

A Jigar egy rövid és aranyos, de nagyon gyakori név Észak -Indiában. Hindi nyelven a szívet jelenti. Ez Uttarashada nakshatra modern neve.

20. Jihan:

Jihan jelentése univerzum, a világ. Ez ugrást is jelent. Jihan egy viszonylag új kisfiú névválasztás Uttarashada nakshatra szülöttek számára.

21. Jishnu:

Jishnu egy gyakori dél -indiai név. Ez egy népszerű kisfiú név Uttarashada nakshatra számára tamil és malayalam nyelven. Jishnu diadalmas. Ez is Lord Vishut szimbolizálja.

22. Jiten:

A Jiten egy kedves észak -indiai fiúnév, hindi nyelvből származik. A Jiten név azt jelenti, hogy győztes.

23. Jitesh:

A Jitesh ismét a győzelem istenét vagy győztesét jelenti. Ez az Uttarashada nakshatra név a fiúk számára egy modern kortárs névválasztás Uttarashada nakshatra szülöttek számára.

24. Jivan:

A Jivan hindi és szanszkrit nyelven életet jelent. Szintén szimbolizálja az életet vagy az életet. Hát nem ilyen csodálatos és filozófiai név a fiúknak Uttarashada nakshatrában.

25. Jiyan:

Szeretjük a Jiyan nevet. Jiyan mindig a szív közelét jelenti és boldog. Ez egy aranyos és szép modern név. A babák új Makar rashi uttarashada nakshatra nevei közé tartozik.

Uttarashada Nakshatra kislány nevek:

26. Bhoomika:

A Bhoomika az egyik kedvenc baba nevünk. A Bhoomika név földet jelent. Ez egy gyakori, mégis nagyon klasszikus és örökzöld kedves kislánynév Uttarashada nakshatra számára.

27. Bhoopali:

A Bhoopaali Raga neve a zene világában. Ha rajong a zenéért, a gyermekét Bhoopali után nevezheti el, és ez is jól hangzik.

28. Jaagrithi:

A jaagrithi ébredést vagy létezést jelent. Ez egy ritka és kedves hangú kislány név Uttarashada nakshatra számára.

29. Jaahnavi:

A Jaahnavi vagy a jahnavi egy általános kislány név az államokban. A Jahnavi holdfényt jelent. Ez a Gangesz folyót is jelenti. Hát nem szép és aranyos kislány név?

30. Jaamini:

A Jaamini éjszakát vagy sötétséget jelent. Ez egy nem túl gyakori név, de nagyon szépnek és gyönyörűnek hangzik. Szeretjük ezt a kislánynevet Uttarashada nakshatra számára.

31. Jagathi:

A Jagathi univerzumot és földet jelent. A név a határtalant és a végtelent is szimbolizálja. A név a szanszkrit nyelvből származik.

32. Jaini:

Jaini győztes lányt jelent. Ez egyben Isten ajándéka is. Ez egy mai aranyos és rövid kislánynév Uttarashada nakshatra számára.

33. Jaishnavi:

Jaishnavi a győzelem istennőjét jelenti. Ritka név, de jelentésében és szimbolikájában szép és hagyományos. Ez szép Uttarashada nakshatra női nevek.

34. Jalaja:

A Jalaja név nagyon irodalmi és művészi alkotói név. A Jalaja jelentése lótusz vagy a vízből származó. Az Uttara ashada nakshatra női nevek Lakshmi istennőt is szimbolizálják.

35. Jamuna:

A Jamuna név jelentése Yamuna folyó. Ez egy nagyon népszerű és hagyományos, mégis vintage és klasszikus örökzöld kislány név Uttarashada nakshatra számára.

36. Jana:

Jana egy nagyon rövid és aranyos, mégis értelmes kislány név. A Jana név azt jelenti, hogy született bátor lélek. Nagyon szeretjük ezt az Uttarashada nakshatra kislány női nevet.

37. Janaki:

Janaki Sita istennő másik neve. Ez Janak lányát is jelenti. Ez ismét egy gyakori és hagyományos kislány név.

38. Janavi:

A Janavi jelentése Ganga folyó. Értékes vagy drágakőszerű életet is jelent. Ez egy nagyon ritka, mégis kedves és klasszikus kislány névválasztás Uttarashada nakshatra számára.

39. Janita:

Janita angyalt jelent vagy született. Ez nem túl gyakori kislány név, mégis új találmány és szép, értelmes. Ez egy aranyos Uttarashada nakshatra név a lány számára.

40. Jasmika:

A Jasmika illatot jelent. Ez azt is jelenti, hogy szép és szimbolikus az örök és végtelen. A név új és mégis nagyon ritka választás Uttarashada nakshatra született csecsemők számára. Szeretjük ezt a nevet!

41. Jasvi:

Jasvi egy rövid öt betűs kislány aranyos név. Elhatározást jelent. Ez azt is jelenti, aki megkapja az összes kreditet. Ez egy modern és egyedi kislány névválasztás a modern szülők számára.

42. Jaya:

A Jaya nagyon népszerű és híres indiai háztartásnév. A Jaya név jelentése Durga istennő vagy Győzelem. Ez hódítást is jelent.

43. Jayani:

Jayani egy gyönyörű kislány név, mégis hagyományos értelemben. Ez azt jelenti, kedvező, győztes. Ez a kislány Uttarashada nakshatra név, Lord Ganeshát is jelenti.

44. Jayna:

A Jayna egy modern modern név. A Jayna jó karaktert jelent.

45. Jia:

Jia egy kedves és nagyon rövid kislány név, ami azt jelenti, hogy kedvesem. Ennek a névnek az alternatív helyesírása Jiya vagy Jiyah.

46. ​​Jigna:

A Jigna irodalmi kifejezés, amely intellektuálisan szimbolizálja a kíváncsiságot. A név még nem gyakori, de ha egyedi és kreatív nevet részesít előnyben, ez jó üzlet lehet.

47. Jisha:

Jisha azt jelenti, hogy érzelmes vagy jó érzésű személy. Ez egy általános név Észak -Indiában, de nagyon szép és bájos választás Uttarashada nakshatra borns számára.

48. Jivi:

Jivi egy másik rövid és kedves névválasztás. A Jivi név azt jelenti, hogy élet vagy halhatatlan.

49. Jiyana:

Jiyana erőt jelent, vagy Isten kegyelmes. Ez a helyi indiai nyelvekből származik, de nagyon ritka név, amelyet általában nem találnak.

50. Jivika:

Jivika egy kedves kislány név, amelyet főleg észak -indiai hindi államokban találnak. Ez jelenti az élet forrását vagy az életet. Ez egy szép kislány nevek választás Uttarashada nakshatra.

Unisex babanevek Uttarashada Nakshatra Borns számára:

51. Jinal:

Jinal jelentése: Vishnu Úr. Ez azt is jelenti, hogy jószívű, jólelkű személy, aki ideális név kisfiúknak és lányoknak egyaránt Uttarashada nakshatrában..

52. Jishna:

Jishna név ismét az Úr Visnuhoz kapcsolódik. Ez Lord Ganesh -t is jelenti, és az ideális unisex név hagyományos jelentéssel, amely fiúknak és lányoknak megfelelő.

53. Jital:

A Jital azt jelenti, hogy győztes vagy győztes. A név alkalmas kisfiúknak és lányoknak egyaránt az Uttarashada nakshatrában.

54. Jameel:

Jameel jelentése Lord Murugan. Ez Saraswathi istennőt vagy tüzet is jelent. Ez egy nagyon egyedi és szép kislány névválasztás.

55. Janya:

A Janya egy szép és ritka, egyedi baba név fiúknak és lányoknak. Azt jelenti, hogy élet és szerethető vagy született.

Az ikerbaba nevek Uttarashada Nakshatra számára:

56. Jaagrath – Jaagrav:

Jaagrath és Jaagrav kedves kisfiúnevek az ikrek számára. A Jaagrath név azt jelenti, hogy felébredt. A Jaagrav azt jelenti, hogy éber vagy éber.

57. Jaanvi – Jaanya:

Jaanvi és Jaanya aranyos és rövid rímes iker kislány nevek. A Jaanvi név jelentése Ganga folyó. Jaanya életet jelent, született vagy szerethető.

58. Jagadish – Jagmatha:

Ha hagyományos baba nevet szeretne, ez az ideális. A jagadish azt jelenti, hogy a világ királya vagy a világ ura. jagmatha Durga istennőt jelent. Ezek értelmes iker kisfiú és lány névválasztások.

59. Jagvi – Jagvir:

Jagvi és jagvir rímelő iker kislány- és fiúnevek. A Jagvi név azt jelenti, hogy világi. Jagvir a világ harcosát vagy győztest jelenti

60. Jitha- Jithan:

Jitha és Jithan egyaránt szimbolizálja és azt jelenti, hogy győztes vagy hódító. Ők iker kislány és fiú névválasztások, hasonló jelentéssel és rímekkel.

Reméljük, tetszett olvasni ezeket a szép és tartalmas Uttarashada nakshatra babanevek ötleteket. Tudassa velünk, hogy melyik nevet szeretné adni a kicsinek; szeretünk hallani felőled.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.