70 Lelki Úr Ganesha baba nevek fiúknak és lányoknak

Lord Ganesha bébi nevek – Ha kíváncsi vagy az újszülötted hagyományos névválasztására, amelyet Isten ihletett és közvetlen áldásnak tekint, mi a legjobb, ha az Úrnak szimbolikus névötlettel nevezzük el? Az Úr Ganesha ihlette baba nevek megfelelőek lehetnek. Mindannyian Ganesh Ji áldásával kezdünk minden új feladatot, és ezek a nevek jó kezdetek lehetnek Önnek is, a kicsike formájában.

lord ganesha baba nevek

Fiúknak és lányoknak több névötlettel is illeszkedhetnek ezek a Ganapati nevek a babához, és megfelelőek lehetnek minden környezetben. Vizsgáljuk meg őket.

Lord Ganesha ihlette a gyermekek nevét fiúknak, lányoknak és ikreknek:

Nem feltételezhető, hogy az összes Urunkhoz kapcsolódó jelentéssel és szimbolikával felsorolt ​​névnek hagyományosnak kell lennie. Összeállítottunk mindenféle babanév -választást, csak az Ön számára – a hagyományos és a hagyományos nevektől a modern és egyedi nevekig; mindegyikünk megvan. Itt megyünk a Lord Ganeshához kapcsolódó kedves babanevekkel.!

Lord Ganesha ihlette kisfiúnevek:

Először is, fedezzük fel a híres, népszerű és egyedi kisfiúneveket, akiket GanapatiJi Urunk ihletett. Ezek ideálisak minden modern szülőnek, akik elefántistenünk áldásával keresik kis csillaguk nevét. Itt található a kedvenc és divatos, és kedves névötleteink listája szimbolikákkal, más jelentésekkel és egyebekkel!

1. Aayog:

Az Aayog egy kisfiú név modern és aranyos hangzással. A név azonban olyan személyt jelent, akinek köteléke és áldása van Ganesha lordtól. Ez egy vonzó és kortárs választás ihlette kisfiú név.

2. Aatesh:

Maga az Aatesh név közvetlenül Lord Ganeshát szimbolizálja. A név meglehetősen híres és egyre divatosabb az észak -indiai hindi nyelvű államban. Ez ismét egy modern és egyedi, nem mindennapi névválasztás.

3. Akurath:

Akurath olyan valakit jelent, akinek szekeres egere van. Ez nem más, mint kedvenc Istenünk. Ez egy nagyon modern és mégis hagyományos hangzású értelmes névválasztás a kisfiúk számára ebben a generációban.

4. Amit:

Amit, bár gyakori névválasztás a kisfiúknál, ez végtelen vagy korlátlan. Azt azonban nem tudjuk, hogy ez egy kedves köznév is, amelyet Lord Ganesh Ji jelent. Ez egy ilyen rövid és aranyos Lord Ganesha név a kisfiú számára.

5. Anaimuga:

Az Anaimuga szanszkrit eredetű, Ganapathi Isten más neve. Ez egy ritka, de nagyon hagyományos névötlet. Ez is ősi és hagyományos Lord Ganesha név a kisfiú számára szanszkritul.

6. Avighna:

Avigna vagy Avighna közvetlenül Istenünket, Ganesh Ji -t szimbolizálja. Ez egy nagyon hagyományos és hagyományos név, és már híres népszerű választás.

7. Balesh:

A Balesh nevet szimbolizmusként használják Lord Sivára és Lord Ganesh Ji -ra egyaránt. Szeretjük ezt a hagyományos Ganpati nevet a kisfiú számára.

8. Bhuvanpathi:

Bhuvanpathi szó szerint az egész világ ura. Közvetve a Ganesh Ji Istent szimbolizálja. Ez népszerű a felkapott Ganesha fiúnevek körében.

9. Dharmik:

A Dharmic vagy Dhaarmik olyan személyt jelent, aki jótékonykodik, mint Ganesha. Ez egy hagyományos hangzású névválasztás, ideális kisfiúknak. Ez jó ötlet lehet azoknak a szülőknek, akik hagyományos nevet szeretnének a gyerekeiknek.

10. Ekádant:

Ekádant vagy Ekádanta egyfogú Istent jelent. Ez a mi Ganesh Ji -nk. Ismét egy nagyon hagyományos név, és nem gyakori név ebben a generációs gyerekekben.

11. Gadadhara:

A Gadadhara egy nagyon hagyományos és hagyományos mitológiai alapú névválasztás. Azt jelenti, hogy valaki olyan erős, mint bárki, és Isten Ganesh Ji vonásai ihlették.

12. Gajanan:

Gajanan olyan személyt jelent, akinek olyan arca van, mint egy elefántnak. A név a kedvenc Istenünket, Ganesh Ji -t szimbolizálja, és egy nem mindennapi, mégis nagyon ismert értelmes névválasztás a kisfiúk számára. Hát nem?

13. Ganapathi:

Mi a helyzet az eredeti Ganapathi névvel? Ez egy gyakori és híres név, időtlen választás, amely mégis generációkból származik. Ez azt is jelenti, hogy minden Isten Ura.

14. Gaurinandan:

A Gaurinandan név Parvathi istennő vagy Gauri istennő fiára utal. Ez a saját Ganesh Ji -t jelenti. A név ismét hagyományos választás, mégis imádnivaló és értelmes. Hát nem?

15. Gaurik:

Gaurik jelentése Gauri istennő vagy Parvathi istennő jóképű fia. Ez egy modern és rövid névötlet, amelyet Istenünk ihletett, és imádnivaló választás a kipróbálásra.

16. Haridra:

A Haridra olyan személyt jelent, akinek aranyszínű bőre van, és aranyos, modern, ritka név, amely a Ganesh Bhagwan -t szimbolizálja és ihlette.

17. Ibhaan:

Az Ibhaan egy nagyon modern és kedves rövid kisfiú név. Ez azt jelenti, hogy valaki arca hasonlít egy elefántra, vagyis a mi Urunkra. Hát nem szép?

18. Karunya:

Karunya, a név azt jelenti, hogy valaki nyugodt, békés és csendes. A név közvetve a mi Istenünket, Ganesh Ji -t szimbolizálja, minden tulajdonságával és vonásával ezen a néven. Ez egy nagyon kreatív és innovatív gyönyörű névválasztás kisfiúk számára. Mit gondol ezekről a kisfiú Vinayagar nevekről??

19. Kavish:

A Kavish Isten Ganapathi Ji másik neve, de egyelőre nem gyakran található meg. A szanszkrit nyelvből származik.

20. Laavin:

Laavin olyan személyt jelent, aki maga hordozza Lord Ganesh jelenlétét. Ez ismét egy kedves és modern kori névválasztás a kisfiúk számára ebben a generációban. Ez ritkán látható ismeretlen Lord Ganesha -val kapcsolatos kisfiúnevek.

21. Lambodara:

A lambodara leggyakrabban egy gyakori becenév, amelyet az indiai országban találnak. Ez azt jelenti, akinek hatalmas hasa van. Ez egy becenév és aranyos név, amelyet a Ganesh Ji -nak is adunk. Hát nem kedves?

22. Mahabali:

A Mahabali olyan embert jelent, aki olyan erős, mint Ganapathi Ji Isten. Ez egy elterjedt név mitológiailag is jól ismert. Ez egy népszerű és ősi Lord Vinayaka név a kisfiú számára.

23. Mahodhar:

A Mahodhar hindi nyelven szó szerint azt jelenti, aki kedves és nagyon nagylelkű. Ez a név is ihlette és szimbolizálja Ganesh Urunkat, és tökéletes hagyományos választás azoknak a szülőknek, akik nevet szeretnének adni kisfiuknak. A név is ritkán fordul elő.

24. Mrityunjay:

A Mrityunjay általános név India északi államaiban. Ez azt jelenti, hogy valaki legyőzte a halált, és ez Isten Ganesh Ji. Ez a név jelképe, amelyet áldásként adtak az újszülöttnek, hogy nagyon boldog és egészséges hosszú életet élhessenek.

25. Natik:

Natik Isten Ganesh másik neve. Ez egy rövid és aranyos modern névválasztás, amelyet Urunk neve ihletett, és egyelőre nem túl gyakori. Ez ritka Lord Ganesha név, amely N betűvel kezdődik.

26. Nidheeshwar:

A Nidheeswar vagy a Nidheeshwar azt jelenti, hogy gazdagságot adományoznak. Mivel Ganesh Ji imádása minden alkalom előtt kedvező és gazdagságot teremt minden otthon számára, ez a név a kedvenc Istenünket is szimbolizálja. Az azonos nevű modern változat Nidheesh.

27. Omkara:

Az Omkara vagy Omkar új kezdetet jelent, vagy áldást jelent az új kezdetekre. Ez a név ismét Ganesh Bhagwanhoz kapcsolódik, imádva őt a jó és egészséges kezdetekért. A név népszerű választás a fiú fiúk számára India több államában.

28. Ojhas:

Az Ojas vagy az Ojhas egy nagyon egyedi és kedves rövid kisfiú név. Ojhas azt jelenti, aki fényesen és ragyogóan ragyog, mint a mi Urunk.

29. Parin:

Parin egy ötbetűs rövid kisfiú név. Ez magának a Ganesh Ji -nak a másik neve. Tekintettel arra, hogy még nem sokan ismerik ezt a nevet, ez a megfelelő választás lehet a modern szülők számára, akik értelmes, mégis elbűvölő és egyedi lehetőséget keresnek a kis csillag számára. Az azonos nevű másik helyesírás a Pareen.

30. Prahar:

A Prahar azt jelenti, hogy az Úr, aki inspirál és megáld egy új kezdetet. A név közvetve a mi Istenünket, Ganesh Ji -t szimbolizálja, és kreatív és kedves hangzású modern kisfiú névválasztás. Ezt szeretjük. Mit gondolsz?

31. Prathmesh:

A Prathmesh vagy a Pratmesh jelenti az első személyt. Az első személy és Isten, gondolunk és imádkozunk, miközben új feladatokat kezdünk, vagy első alkalommal Ganesh Ji. Ez a név őt jelképezi.

32. Ridheesh:

Ridhesh olyan Urat jelent, aki a szívünkben lakozik. Bár ez több istent jelenthet, a kedvenc Ganapathi Ji -t is elviheti. Mit gondolsz?

33. Shambhav:

Shambhav jelentése Lord Siva fia, azaz Lord Ganesh. Ez közvetlenül a kedvenc Istenünk másik neve. Ez szintén híres a sok közül Lord Ganesha nevekben, amelyek S betűvel kezdődnek.

34. Shivatmaj:

A Shivatmaj olyan személyt jelent, aki Siva lelke, vagy lélekként született Sivából. Ez megint a saját Ganesh Ji -nk. Ez egy hagyományos és kiváló hagyományos név. Azonban ritkán találunk választást.

35. Shubham:

A Subham vagy Shubham népszerű és híres név Észak -Indiában a kisfiúk számára. Ez jó kezdetet vagy kedvezőt jelent. Ez a név közvetve a mi Urunk Ganesh Ji -t szimbolizálja.

36: Sidhesh:

Siddesh vagy Siddhesh jelenti az összes munkásság Istenét, vagyis a mi Ganapathi Bhagwanunkat. Elterjedt kisfiú névválasztás, mégis híres és klasszikus név, amelyet még ma is ki kell próbálni.

37. Sidhivinayak:

A név népszerű már a híres Ganesh -templomnak köszönhetően. Ez a név azonban híres, és mégis klasszikus választás azok számára, akik Ganesh Ji áldásaként szeretnék kipróbálni ezt..

38. Sumuk:

Sumuk Isten Ganesh Ji másik neve.

39. Swaroop:

A Swaroop egy modern és gyönyörű kisfiú név, ami azt jelenti, hogy valaki kellemes és kedves arccal rendelkezik. Ez Urunk nevét szimbolizálja, és híres Lord Vinayaka nevekben telugu nyelven.

40. Taksh:

A Taksh egy aranyos és erős, kedves kisfiú név. Kreatív és gyönyörű hangzású is. A taksh azt jelenti, hogy erős. Ez azt is jelenti, hogy valaki erős.

41. Umaputra:

Uma nem más, mint Parvathi istennő. Uma Purtra jelentése Uma istennő fia, aki Lord Ganesh Ji.

42. Varad:

Varad egy elegáns és rövid aranyos kisfiú névválasztás Ganesh Ji számára. Ez erőt jelent, és kedves és ritkán talált ötlet a ma született gyerekek elnevezésére.

43. Vidhyadhar:

Vidyadhar valójában valakit jelent, aki tele van bölcsességgel és tudással. A név több Istent is jelenthet, és az egyik a sok közül a Ganesh Ji. Híres Lord Ganesha nevek közül, amelyek V betűvel kezdődnek.

44. Vignesh:

A Vignesh gyakori névválasztás, különösen a dél -indiai államokban. A Vignesh azt jelenti, aki elhárítja az akadályokat; ez Ganapathi Ji. A név híres és jól megtalálható a malajálam, kannada, telugu és tamil nyelveken Lord Ganesh kisfiú neveknél

45. Vikat ::

A Vikat modern és nagyon egyedi, ritka névválasztás kisfiúk számára. Ez egy olyan személyt jelent, aki csodálatos személyiséggel rendelkezik, és szimbolizálja Ganesh Istenünket.

46. ​​Vinayak:

A Vinayak Isten Ganesh másik neve, és már India számos államában híres választás.

47. Visvak:

Visvak vagy Viswak olyan személy, aki az egész világ kincstárnoka. Ez közvetve Lord Ganapathi Ji -t szimbolizálja.

48. Visvamukh:

Ez valakit jelent, aki az egész világegyetem vagy világ ura. A név többfejű Istent is jelent.

49. Yogadipa:

Ez egy kevésbé ismert és mégis kedves névválasztás, amelyet Ganesh Ji Istenünk ihletett.

50. Yunay:

A Yunay ismét nagyon ritka, modern és ritkán talált név. Ez az egész föld leghatalmasabb Istenét jelenti.

Lord Ganesha ihlette kislánynevek ötletei:

Lehet, hogy meglepődsz, de a szép névötleteket Isten Ganesh Ji ihlette lányoknak. Ezek szimbolizmusok vagy közvetlen nevek, amelyeket kislányoknak is el lehet nevezni. Itt adjuk meg a legjobb javaslatainkat, amelyek hagyományos és modern választásokat is tartalmaznak. Essünk neki!

51. Binaka:

Binaka Ganesh Isten neve. A név a kreativitást és a sebezhetőségből származó erőt is szimbolizálja. Szeretjük ezeket az intenzív jelentéseket; mi a véleményed erről az uram Ganesáról a kislánynak?

52. Ehika:

Az Ehika olyan személyt jelent, aki elhárítja az akadályokat, és szerencsét hoz az új kezdetek során. Ez nem más, mint a kedvenc Urunk. Hát nem.

53. Kapila:

A kapila sárgásbarna bőrt jelent. Lord Ganesh Ji neve ihlette, és kislányoknak is alkalmas. Ez a Ganapati név a kislány számára ritkán található, és modern hangzású is.

54. Kaya:

Kaya egy másik név, amelyet Lord Ganesha -nak adtak, és tökéletes választás a kislány számára. Ez azt is jelenti, hogy elpusztítja az arroganciát. Ez a kedvenc rövid és aranyos modern Ganesha nevek a kislány számára.

55. Nitya:

A nitya azt jelenti, hogy örök vagy örök. Ez is Ganesh Ji -t szimbolizálja. Ez egy rövid, aranyos és klasszikus névválasztás kislányoknak.

56. Prahara:

Szeretjük a Prahara nevet. Kislányoknak adják, és modern és ritkán előforduló név. Lord Ganesh Ji -ra utal.

57. Shambhavi:

A Shambavi név Parvathi istennőt jelent, és ő a kedvenc Lord Ganesh Bhagwan anyja. Ez a hagyományos Vinayagar név, amelyet kislányok kipróbálhatnak.

58. Rudrapriya:

Rudra nevét számos istennő kapta, például Durga és még Parvathi is. Parvathi istennő szeretettje a mi Ganapathi Ji.

59. Shwetha:

A legtöbben nem tudjuk, hogy a Shweta nevet valójában Ganesh Isten ihlette.

60. Varaya:

Varaya ismét nagyon ritkán talált név, és egyedülálló is. A Varaya név Isten áldását jelenti. Ez azt is jelenti, hogy kegyes. Szeretjük ezt az egyedi és új Lord Vinayaka nevet a kislány számára.

Unisex babanév ötletek:

Vannak konkrét névötletek és javaslatok is, amelyek egyediek, és ideálisak lehetnek kisfiúk és lányok megnevezésére. Vizsgáljuk meg őket is!

61. Karthika:

A Karthika általános név fiúknak és lányoknak egyaránt. Ez azt jelenti, hogy Lord Shiva fia.

62. Kirti:

A Kirti hírnevet és hírnevet jelent. Ez egyben az új kezdetek boldogságát is jelenti. Ez a megfelelő név fiúknak és lányoknak egyaránt Ganesha ihlette.

63. Kshipra:

A Kshipra valakit jelent, aki kész megnyugtatni. A név a Ganesh Bhagwan -t szimbolizálja, és ritkán talált, mégis gyönyörű és egyedi névválasztás, amely fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas.

64. Nandana:

A Nandana egy unisex névválasztás, ami azt jelenti, hogy Lord Shiva fia.

65. Yashashwi:

Ha kíváncsi, Yashashwi egy lány névválasztása; ez is alkalmas kisfiúknak. Ez valakit jelent, aki hírnevet és sikert hoz, szimbolizálva Ganesh Ji Istent.

Ikernév ötletek:

Abban az esetben, ha megfelelő ötleteket keres az ikerbabák névválasztásában, még ebben is segítünk. Ezek a legfontosabb javaslataink.

66. Alampat – Avaneesh:

Mindkettő egyedi, és ritkán találhatók modern kori névötletek, amelyek Ganesh Istent jelképezik. Mindkettő a világ Istenét és az új kezdetek Istenét jelenti.

67. Pitambar – Pramoda:

Mindkettő Isten Ganesh másik szimbolizáló neve, és iker kisfiú név ötletek.

68. Shanmukh – Saurjyesh:

Mindkettő iker kisfiú név ötlet. Shanmukh olyan személyt jelent, akinek több feje van, és itt szimbolizálja kedvenc Istenünket. A Saurjyesh Ganesha és Kartikeya fordításban is szerepel.

69. Supash – Swarna:

Ezek ismét iker kisfiú és lány név ötletek. A Supash Isten Ganesh -t jelenti, aki isteni földön él. A Swarna arany, Ganesh Isten másik neve is.

70. Vishwaraja – Vishvamukha:

Ezek iker kisfiú név ötletek. Mindkét jelentés forog és szimbolizálja Ganesh Ji Istent és a világ meghódítóját.

Reméljük, élvezte a gyönyörű és legújabb Lord Ganesha babanevek listájának felfedezését fiúknak és lányoknak. Ezek tökéletesek mind a hagyományos, mind a modern kilátásokhoz, és egyedülállóak és elbűvölőek a kipróbáláshoz. Mondja el, melyik név tetszett a legjobban. Szeretünk hallani rólad!

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése az országhoz kapcsolódó összefüggésben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezze el kiterjedt kutatását, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést. Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy ez csak tájékoztató jellegű útmutató a baba nevével kapcsolatos ötletekről és választásokról; a szerző nem felelős semmilyen hibáért vagy eltérésért.