Népszerű brazil baba nevek gyermeke számára

Elmúltak azok az idők, amikor a babákat nagyszüleikről és őseikről nevezték el. A modern szülők arra törekednek, hogy kreatív és egyedi nevekkel kereszteljék el gyermekeiket. A brazil babanevek vezetik a listát, mivel meglehetősen tartalmasak és remekül hangzanak. Ezenkívül egzotikus elemet adnak a baba nevéhez, valamint Brazília gazdag kultúrájához és örökségéhez. Egy tipikus brazil névnek két neve van, ahol az első a személyazonosság, a második név pedig általában a férjük vagy apjuk neve.

A legtöbb brazil névnek bibliai jelentősége van, a kereszténység befolyása miatt. A portugál, a német, az olasz és a latin nyelv hatásait is megtalálhatjuk a neveken, mivel Brazília egykor ezen európai nemzetek gyarmata volt. Ha értelmes nevet szeretne adni a babának, ami szintén egzotikusan hangzik, ne keressen tovább! Válasszon a legnépszerűbb brazil babanevek közül.

Népszerű brazil baba nevek gyermeke számára

Gyönyörű brazil nevek lányoknak és fiúknak:

Az alábbiakban tárgyalt top 80 brazil csecsemőnév, és minden idők legrelevánsabb információit nyújtja, valamint a félelmetes jelentések és eredet teszik őket olyan jóvá.

Brazil kislány nevek:

Az alábbiakban felsoroljuk a lányok legjobb brazil nevét.

brazil kislány nevek

1. Abai:

Kezdjük a listát egy gyönyörű névvel a brazil lányok számára. Ez egyértelműen az egyik legszebb név az összes brazil családban született lány számára. Abai jelentése „Nílus”.

2. Andresa:

Ez egy jó név a brazil kislánynak. A név elég erős, mint maga a jelentés. Az Andresa név jelentése „erős” vagy „bátor”. Ha jó nevet keres a kislányának, akkor ez az egyik brazil babanév, amely valaha is előfordul.

3. Branca:

A Branca az egyik legrégebbi név a brazil babanevezési rekordok szerint, és még mindig használják a kultúra kislányainak elnevezésére. A név meglehetősen csábító, és szinte bárki beleszeret.

4. Canciana:

Ez minden idők egyik legjobb brazil baba neve. A névnek nagy a kiejtése, és a jelentése is lenyűgöző. A név azt jelenti, hogy valaki Olaszországból származik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megnevezze az összes brazil kislányt.

5. Corliss:

A Corliss jelentése „jószívű” és angol eredetű. A név alkalmas a brazil kislányokra, és határozottan az egyik legszebb név, amellyel a szülő elnevezheti kislányát.

6. Folát:

A Folade a brazil történelem egyik legrangosabb neve. A név rendkívül megtisztelő, és minden idők egyik arisztokratikus neve, és a jelentése is nagyon szép. A Folade azt jelenti, hogy „megérkezik a becsület”, és különösen a jelentése miatt a brazil kislányok egyik legjobb neve.

7. Flavia:

Ez azt jelzi, hogy a lány sárga vagy szőke hajú. Brazíliában ez a név meglehetősen népszerű, és szinte brazil lányokat neveznek el ezzel. A régió lányainak egyik legszebb nevének tartják.

8. Fethee:

Ennek a névnek a jelentése Ítélet, és a jelentés (ítélet) és e név kiejtésének félelmetes vonásai ellenére meglehetősen lenyűgöző, és elegendő ahhoz, hogy szinte bárkit meggyőzzen arról, hogy ezen a néven nevezze el gyermekeit. Állítólag az egyik legjobb név a lányoknak (brazil).

9. Dimas:

A Dimas név jelentése „naplemente”, és ha az egyik legszebb nevet keresi, akkor ez lehet a megfelelő az Ön számára. A név nagyon lenyűgöző, és minden brazil lány számára alkalmas lesz.

10. Coloma:

A Coloma név a legtöbb lány számára alkalmas lesz. A brazil kislányokat gyakran ezzel nevezik, és ez azt jelenti, hogy „galamb”. A jelentés automatikusan olyan gyönyörűvé teszi a nevet, hogy minden szülő hajlandó lesz így nevezni a kislányát.

11. Fernanda:

Ez egy másik gyönyörű név a keresztény mitológiából. Fernanda jelentése „kalandszerető utazó lány”. Ha azt szeretné, hogy a lánya erős és független nő legyen, ennél jobb név nem is létezhet.

12. Ileana:

Az Ileana az egyik legnépszerűbb brazil név a lányok számára, és azt jelenti: “Ragyogó és ragyogó”. Az Illés férfi névből származik, és a végső női szépséget képviseli.

13. Marcia:

A Marcia latin név, jelentése „Marsról”. Ez női harcosot is jelent. Ha erőteljes nevet keres kislányának, Marcia a legjobb választás!

14. szerkesztés:

Az Edite, amelyet Ehdahay -ként ejtenek, a portugál és a lett nyelvekből származik. Ez a ritka kislánynév azt jelenti: “háborúban gazdag”. Az ilyen lányokat úgy gondolják, hogy igazi harcosok az életükben!

15. Jacinda:

A Jacinda a görög mitológiából származik, és azt jelenti: „gyönyörű”. Ez azt is jelenti, hogy portugál virágot neveznek Jácintnak, amely szépségéről és bájáról ismert!

16. Lani:

Lani egy gyönyörű név, amely reményt képvisel. Azt jelenti, hogy „békehordozó”. Lani népszerű a hawaii nyelven is, ahol azt jelenti, hogy „ég”.

17. Ida:

Ida német nyelvből származik, és azt jelenti, hogy „szorgalmas nő”. Ez az egyik régi iskola neve Brazíliában, és a leánybaba egyik tiszteletre méltó címének tekintik.

18. Kiania:

A Kiania jelentése „hajnal”. Új kezdetet, fényességet és boldogságot jelent. A Kiania a brazil és a portugál nyelvből származik, és az egyik legjobb kislány név.

19. Jacqueline:

Ez a héber eredetű név azt jelenti: „Isten óvjon”. Francia eredetű, és Jacques női neve.

20. Cindy:

Brazíliában az egyik népszerű lánynév Cindy. A görög Holdistenet képviseli. A Cindy -t olyan rövid nevek formájában is használják, mint Hamupipőke, Cynthia és Lucinda.

Brazil kisfiúnevek:

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb brazil fiúneveket.

brazil kisfiúnevek

1. Abilio:

Ennek a névnek a jelentése „ügyes”, és minden félelmetes okból elmondható, hogy ez az egyik legjobb név az összes brazil kisfiú számára, akiket nagy jelentéssel bíró névvel kell elnevezni. A név határozza meg az itt megnevezett személyt.

2. Eduardo:

Valószínűleg hallott már erről a névről. A név meglehetősen lenyűgöző, és alkalmas lesz a legtöbb brazil kisfiú számára. A név jól hangzik a fülnek, és lenyűgöző jelentése is van. Eduardo jelentése „a jólét őrzője”.

3. Francisco:

A Francisco név azt jelenti, hogy valaki Franciaországból származik, és portugál származású. A név minden nő számára lenyűgöző, és elmondható, hogy az egyik legjobb név az összes fiú számára.

4. Eusebio:

Ez egy nagyszerű név a brazil kisfiúk számára, és tisztességes jelentése és kiváló brazil hangulata miatt elmondható, hogy szinte minden kisfiú egyik legjobb neve.

5. Emerico:

Az Emerico név jelentése „a munka ereje”. A név nagyon érdekes, és az egyik legjobb névnek tekinthető, amelyet egy brazil babának lehet adni.

6. Drake:

A Drake név az egyik legjobb név az összes brazil fiú számára. A nevet gyakran használják, és tisztességes jelentése miatt a nevet olyan széles körben használják, hogy meghaladja az összes híres brazil baba név népszerűségét.

7. Ernesto:

Az Ernesto név jelentése „halál harca”. A jelentés meglehetősen sötét, és ezért valamivel kevesebbet használják az összes létezőhöz képest. A név eredete a portugál nevekhez kapcsolódik.

8. Fayre:

A név jelentése pontosan ugyanaz, mint a név. Ennek a névnek a jelentése „igazságos”, és nagy jelentése miatt ez a név teljesen megfelelő a brazil kisfiúk számára.

9. Daysi:

A név egy virágot és egy gyönyörű virágot jelöl. A Daysi név jelentése „fehér és sárga virág”. A nevet a brazilok széles körben használják a csecsemők elnevezésére. A jelentése is nagyon jó, és a jó tulajdonságok miatt ezt a nevet mindenki szívesebben kiáltja.

10. Fethee:

A Fethee név jelentése „ítélet”, és nagy becsületű név. Ez egy olyan név, amely tökéletesen megfelel minden brazil fiúnak, és ennek a fantasztikus tulajdonságnak a kiejtés jelentésével és módjával kapcsolatban.

11. Gabriel:

A héber nyelvből származik, és azt jelenti: „Isten az én erősségem”. Gabriel egy fontos bibliai angyal neve is, aki elmondja Máriának, hogy fiút fog szülni.

12. Garan:

A garan francia nyelvből származik, és azt jelenti: „őr” vagy „őr”. Ha azt szeretné, hogy a fia jó vezetője és védelmezője legyen a fajának, akkor ez a legjobb!

13. Ilar:

Ha olyan nevet keres, amely optimizmusról és boldogságról beszél, akkor Ilar a legjobb. Az Ilar szó latin nyelvből származik, és azt jelenti, hogy „vidám”.

14. Lajos:

Lajos híres harcos és szent ember neve. A Lajos szó magyar nyelvből származik, és ez az egyik legnépszerűbb kisfiúnév Brazíliában.

15. Kaiser:

A Kaiser egy név, amelyet minden szülő kíván a babájának. Ez azt jelenti, hogy „császár”, és német nyelvből származik. Ez is a Caesar legrangosabb címéből származik.

16. Darvin:

A Darvin eredetileg angol név, jelentése „szeretett”. Úgy gondolják, hogy az ilyen csecsemők általában szerethető természetűek, és nagy örömök lehetnek a tömegben.

17. Jack:

Brazíliában az egyik leggyakoribb név, ami azt jelenti, hogy „Isten kegyelmes”. A szülők ezt a nevet választják csecsemőiknek, mert a gyerekeket az isteni ajándéknak tekintik!

18. Baltasar:

A Baltasar jelentése „Isten oltalma”. Ez a név a héber nyelvből származik, és a Bibliában említett „három bölcs emberhez” kapcsolódik.

19. Edwaldo:

Edwaldo azt jelenti, hogy „gazdag uralkodó”.

20. Jason:

A Jason a görög névből származik, ami azt jelenti, hogy „gyógyítani”. Ez az egyik legrégebbi név a zsidó hagyományban, és egyben Jézus hetven tanítványának egy neve is.

20 legjobb brazil híresség gyerek neve:

1. Gisele:

A név többféle variációval rendelkezik, a Gisele francia eredetű női név, amely egyszerű szavakkal azt jelenti, hogy „fényes fogadalom”, vagy germánul „gisil”.

2. Xuxa:

Xuxa portugál eredetű név. „Shoo-sha” -ként ejtett négybetűs név jelentős jelentéssel bír, „királynő”.

3. Kefera:

Ez a gyönyörű név, amely igazán esztétikusan hangzik, ismeretlen eredetű, de az emberek feltételezése szerint ez az „átalakulás istennője”.

4. Zico:

Rövid és édes név, Zico nagyobb jelentéssel bír. Ez a férfias név az erő/erő erejét jelenti és jelzi.

5. Guilherme:

Ezt a portugál eredetű nevet úgy értjük, mint az egyébként elterjedt William név változatát. A név jelentése “védő”.

6. Bianca:

Ez a gyönyörű név, amely a b betűből indul, olasz eredetű név. A Bianca név egyszerűbb szavakkal “ragyogó”.

7. Delmo:

A Delmo név jelentése „nemes védelmező”. A Delmo név két különböző eredetű név ötvözéséből fakadt.

8. Bruna:

A név élénkebben ismert és hallott Brazíliában és Olaszországban. A Bruna név német eredetű, jelentése „sötét haj”.

9. Ana:

Csupa kegyelem, ezt jelenti az Ana anglicized név. A névnek több változata van, mint például a „Hanna”.

10. Fabrizio:

Az olasz eredetű név, Fabrizio néhány leghíresebb ember neve. A név jelentése “mesterember”.

11. Cynthia

A Holdistennő neve. A Cynthia görög eredetű név, és azt is jelenti, hogy Cynthus földjéről származik.

12. Adriana:

Az Adrianna névnek több jelentése van, és ismert, hogy az „Adrian” férfias szóból származik, ami azt jelenti, hogy „Hadrian”.

13. Camilla:

Camilla egy legendás harcos leányzó neve. A Camilla név a Camillus férfi névből származik.

14. Alinne:

Az Alinne név jelentése „tisztességes és jó megjelenésű”. Jobban ismert, mint kelta baba név és az „Allen” női formája.

15. Morena:

A Morena név jelentése „barna haj” vagy barna hajú. A Morena név három különböző eredetű.

16. Taina:

Míg egyesek úgy vélik, hogy Taina finn név, Tatiana rövid formája, mások skandináv néven is ismerik.

17. Eduardo:

A Gazdag Őrző az Eduardo név jelentése, angol/óangol eredetű név.

18. Alessandra:

Az Alessandra név védelmet vagy segítséget jelent. Ez a görög eredetű név, és van egy változata is.

19. Felipe:

A Felipe név jelentése „lovak barátai”. Ez a Phillip név egy változata, görög eredetű név.

20. Perla:

Egy név, amely az értékes „gyöngyöket” jelenti. Perla spanyol származású, de egyesek szerint olasz és latin eredetűek is.

20 brazil amerikai gyermeknév:

1. Rodrigo:

A Roderick germán/német névből származik a Roderigo név, amely sok történelmi emberre vonatkozik.

2. Alessandra:

A név, amely görög származása szerint a férfiak védelmezőjét jelenti, az Alessandra női név.

3. Camilla:

A Camilla a jobban ismert Camillus név női formája, amely egy történelmi harcos leányzó neve volt.

4. Bruno:

A Bruno név jelenthet páncélt, valamint a barna színt, mivel ezt jelenti a Brun szó, a német szó, amelyen keresztül Bruno származik.

5. Caio:

A Caio név jelentése „örülj”. A walesi névnek több változata van több nyelven.

6. Catarina:

A Catarina név, amely sok országban népszerű, görög eredetű jelentése „tiszta”.

7. Sabrina:

A Sabrina név jelentése „Ciprus” vagy a severn folyóból származik. A latin eredetű név történelmi jelentőséggel bír.

8. Christiano:

Nagyon népszerű brazil név, a név valójában görög eredetű, és azt jelenti, hogy „keresztény”.

9. Valentina:

A Valentina név köztudottan ukrán eredetű. Ez a kislány név erős, egészséges és bátor.

10. Alexio:

Az Alexio név azt jelenti, hogy valaki „védő”. Valaki, aki a férfiak segítője és védelmezője.

11. Gabriela:

A Gabriela név lehet fiú- és lánynév is. A név jelentése: „Isten az én erősségem”.

12. Szófia:

Szófia nagyon gyakori női név; ez a brazil kislány név görög származása szerint bölcsességet vagy bölcs nőt jelent.

13. Yolanda:

A Yolanda névnek számos változata van különböző nyelveken, és ibolyavirág Yolandát jelent.

14. Ramona

A Ramona név nagyon erős jelentéssel bír. Ez a brazil kislánynév azt jelenti, hogy „a gonosz pusztítója”, a védelmező.

15. Feliciana:

A név több nyelvi variációval a latin Felicia -ban, Feliciana jelentése “szerencsés”.

16. Marco:

A Marco névnek történelmi jelentősége van. A Marco név azt jelenti, aki háborúban áll.

17. Oroszlán:

Az oroszlán latin eredetű név. Ez a név, amely szintén napjel, latinul Oroszlánt jelent.

18. Hugo:

A Hugo névnek sok változata van, mind nőies, mind férfias. A név intelligenciát jelent.

19. Mateo:

A Mateo név azt jelenti, aki Isten ajándéka, gyönyörű és nagyon értelmes név.

20. Lucas:

A Lucas névnek is sok változata van, de a fő Lucas. A Lucas név azt jelenti, aki Fényt ad.

Az alábbiakban néhány, a brazil gyermek elnevezésére használt legjobb nevet találhat. A nevek annyira csodálatosak, hogy mindenki hajlandó lesz ilyen gyönyörű nevekkel kínálni a babáit. A nevek annyira csábítóak, hogy szinte minden gyermek, amikor elég érett lesz ahhoz, hogy megértse a nevek jelentését, büszke lesz a szüleire. Legközelebb, ha összezavarodik a népszerű brazil babanevek keresése közben, tudja, hol kell keresnie.