125 søde og søde romantiske øgenavne

Navne er selvfølgelig vigtige! Det er ikke bare nok, at du kalder dine kære med deres egentlige navne. Nogle gange går det langt med at tage fat på dem med søde romantiske øgenavne. Nogle af dem er simpelthen søde, og de andre er lige nok til at få forbindelse til dem, men hvis du undrer dig over, hvad du skal kalde dine kære, her er nogle af vores bedste forslag.

romantiske øgenavne

Et navn giver en identitet. De bliver sagt, og tænk på navne, der vil forbinde dem godt. Her er listen over romantiske navne, som du kan tage et kig på.

Mest romantiske kælenavne til drenge og piger:

Top 25 romantiske navne til piger:

Her er en liste over 25 romantiske øgenavne til kone eller veninder er som følger.

1. Kære:

Nok et af de mest brugte øgenavne til en kæreste eller kæreste er ‘darling’. Darling formidler en følelse af kærlighed i ordet. Kan dette være dit romantiske kaldenavn for din kæreste?

2. Værdsat:

Dette navn er et unikt romantisk navn til kæreste og er taget fra en lang tid siden. Det er meget gammeldags og enkeltpersoner fra den lange tid i de sidste dage kalder generelt deres ægtefæller ved dette kæledyrsnavn. Du kan også skabe et interessant romantisk miljø ved at drille din bedre halvdel ved at kalde hende dette kæledyrsnavn.

3. Min dronning:

Dette romantiske pigenavn får din kæreste til at føle, at du betragter hende og elsker hende for den hun er. ‘Min dronning’ som kaldenavn er et romantisk pigenavn, du kan tænke på.

4. søde:

Dette kæledyrsnavn er usædvanligt regelmæssigt blandt kæreste og smukke såvel som ægtepar. Du kan kalde dette navn til din unge dame uden at være bange for at krænke hende. Dette kan være et af de romantiske navne til par.

5. blomstring:

Dette er en fræk epitet for din bedre halvdel. Denne er et romantisk navn for hende, der mere er et hemmeligt navn. Navnet er et sjældent romantisk kæledyrsnavn, som du kun kalder i soveværelset.

6. Cutie Pie:

Cutie pie er et andet af yndige navne at kalde din kone. Vi er stadig på den sikre grund her, hvor vi fortæller en ung dame, at hun er en sød tærte, hun ser fristende ud først om morgenen. Dette er endnu et populært romantisk kæledyrsnavn.

7. Sommerfugl:

Du kan generelt heller ikke blive dårlig med denne, på trods af at den kan lyde noget høj og forældet. Det er et af de legende og romantiske øgenavne at kalde din kæreste.

8. Hyggebug:

Lyder nyt? Sikkert ikke! Denne nuværende er til de charmerende minutter, hvor alt du skal gøre er at lægge sig foran fjernsynet og en varm bål. Betragt dette som et romantisk navn at kalde din kæreste, et sødt romantisk navn er det ikke?

9. Elskepige:

Ring til din kæreste elsker pige, som er et af de mest romantiske øgenavne til veninder på begivenheden, når hun kalder dig elsker dreng. Dette er et populært romantisk kvindeligt navn. Elskepige er et klassisk bedste romantisk kæledyrsnavn nogensinde.

10. Angel Eyes:

Der kan ikke være nogen anden vej rundt for at fortælle din bedre halvdel, hvor usædvanlig hun er end at kontrastere hende med en udsøgt kærlig Hellig budbringer ved at henvende sig til hende med disse romantiske navne til piger.

11. Sweet Little Dumpling:

Dette kan vise sig at være katastrofalt, hvis du ikke bruger det rigtigt. Dette er et sjovt romantisk navn, selvom du vil kalde det! Du skal være forsigtig med denne. Din bedre halvdel kan godt være i orden med hendes ærefrygtindgydende figur, men alligevel er det afhængigt af talemåden og indstillingen, som du bruger med dette navn. Det kan enten bruges som en del af et udtryk som ‘du er min yndige lille dumpling’, eller du kan sige ‘du er kun en gigantisk dumpling’! Hvis du har valgt dette som det romantiske navn for hende, skal du være dobbelt sikker!

12. Killing:

Den lille kat er et andet af sødt og yndigt navn at kalde din kæreste. Alt taget i betragtning er små katte yndige, nuttede og livlige, så hvis det skildrer din bedre halvdel, så er dette et navn, du kan bruge.

13. Doll Face:

Dette er en oldie og har en umiddelbar nærliggende forbindelse til ‘baby doll’ eller bare ‘dukke’. Du kan sige, at hun har et vidunderligt ansigt, men alligevel kan det på samme måde være at foreslå, at hun skal tage nogle kosmetikundervisning.

14. Kæledyr:

Dette er et andet romantisk kvindeligt navn, der har lidt mærkelige konsekvenser, hvis du har taget ordet. Er det, at hun er charmerende og kælen, eller er det, at du holder hende i snor?

15. Baby:

Dette er et navn, der bedst gemmes til privat brug i lyset af, at i tilfælde af at du kalder en ung dame, som du ikke kender godt ‘baby’, kan hun misbillige. Ikke desto mindre vil dette altid forblive det mest romantiske navn nogensinde.

16. Mit liv:

At kalde nogen ’mit liv’ betyder meget. Når det er sagt, skal du reservere ‘mit liv’ som det bedste romantiske navn til en, du virkelig har følelser for. Du vil ikke ende med at føle, at du har brugt det forkert.

17. Skat:

Sweetheart er igen et af de bedste øgenavne til veninder, hvilket bogstaveligt talt betyder den sødeste person med det mest dyrebare gyldne hjerte. De klassiske navne er bare de bedste og kæreste påberåber sig bare billeder af ungdommens tilbedelse; skyldfri og direkte. Dette er et klassisk, romantisk navn.

18. Lille mor:

En følsom, beskyttende, ung dame, der gerne tager meget hensyn til sin kæreste. Little Mama er mere et vestligt sødt romantisk navn.

19. Venlig heks:

Ved en chance for at hun får dig til at blive henrykt, når du hver gang tager et blik på hende. Ikke ret mange individer (ung dame eller kollega) er kvalificerede til at blive kaldt med dette romantiske navn til piger. Så tænk dig godt om, før du beslutter dig for dette som et romantisk navn for hende.

20. Lucky Charm:

Nogle kærester mener, at de virkelig er meget heldige, da hun var den, der ændrede hans liv fuldstændigt, og der er sandsynligvis et ordsprog om, at bag hver mands succes er der indsats og motivation af hans pige. Så veninder kan med rette kaldes ved navnet lyksjarm. Dette er et ideelt romantisk navn for en kone.

21. Mit alt:

En ung dame, der bliver dejligt værdsat og æret, og som betyder verden for en kæreste.

22. Pikachu:

Hvis din dyrebare er en Pokemon -fan, ville hun elske at blive kaldt Pikachu, da det er det ideelle romantiske øgenavne til veninder, der er fans af den berømte tegnefilm Pokemon. Er det ikke sødt? Pikachu er også blevet identificeret som et sjovt romantisk navn.

23. Alle miner:

Dette giver en følelse af besiddelse. Men at vide at kalde det den rigtige måde vil hjælpe meget. Hele mit er et unikt romantisk navn.

24. kolibri:

For en ung dame, der er sære, ubegrænset og hurtig. Vær advaret. Dette ord har også nogle andre fjendtlige konsekvenser. Dette er en anden risikabel på listen over romantiske navne.

25. Super pige:

Det er et af de perfekte romantiske navne til piger. I tilfælde af at du tror, ​​at din unge dame er uden fortilfælde og har superkræfter.

Romantiske navne til drenge:

Her er en liste over de mest romantiske navne til mand. Vi har også samlet nogle romantiske navne til kærester. Tag et kig.

1. Prins:

Prince har altid været et mangeårigt romantisk navn for drenge. Stort set som din kæreste kan kalde dig hans prinsesse eller hans hersker, kan du kalde ham din prins eller konge. Dette er det mest almindelige romantiske navn for drenge.

2. Hunk:

Dette romantiske kaldenavn for kæresten er attraktivt såvel som maskulin. Dette kæledyrsnavn får ham til at føle sig godt tilpas og føler sig stolt over sin maskuline krop. Dette er et tungt romantisk navn for drenge.

3. Studly:

Praler din mand med glæde over sine muskler efter en dag i recenteret? Er din persons selvsikkerhed i top? Værdsætter du ham for det? På det tidspunkt er dette romantiske navn til drenge kæledyrsnavnet perfekt til dig.

4. Prins Charmerende:

Prins charmerende er det klichénavn, som vi har hørt i årevis. Ikke desto mindre er det aldrig døet som et romantisk kæledyrsnavn, og vi er sikre på, at det fortsat vil være det. Tvivl os?

5. Champ:

Champ er for alle de vindere. Din kæreste har helt sikkert vundet dit hjerte, og derfor er det i orden at kalde ham det.

6. Big Guy:

Det er et af de romantiske navne at ringe til din kæreste, der vil supplere ham, uanset om det hentyder til statur, vægt eller en anden anatomisk komponent.

7. Supermand:

Batman, stort set det samme som Superman, er kappekorsfareren, til højre for de forkerte og fjerner skurkene for godt. Det lyder som et romantisk navn til din mand?

8. Mr. Cool:

Den næste er et sejt og romantisk navn for mand eller kæreste er Mr. Cool. I tilfælde af at din mand er moden nok til at huske tv -programmet ‘Glade dage’, og så vil han værne om dette navn. Fonz var Mr. Cool, komplet med nuancer, kalveskind og en motorcykel. Han viste ligeledes i det mindste en smule venlighed af guld, så denne nuværende mand er en softie nedenunder.

9. Soul Mate:

Navnet soulmate har en masse dybde og er ikke bare et andet romantisk kaldenavn at kalde din kæreste. Navnet formidler, hvor meget personen betyder for den anden. Vælg ‘soulmate’ som et valg? Vær sikker!

10. Frugtløkker:

Frugtsløjfer kan lyde så ikke som et romantisk navn til en kæreste. Hvis du nogensinde har observeret Big Bang -hypotesen på tv, ville du ikke bruge denne. Det var tilnavnet på en Howard Wollwitz, en skræmmende, finurlig person med al dragten af ​​en snegl!

11. Heartbreaker:

Hvis chancen for, at din person er “Most Wanted” og populær blandt damer, da han er fantastisk dejlig, er et romantisk kaldenavn for kæresten dette!

12. Mr. Wikipedia:

Han er et ekstremt geni! Han er ivrig efter at diskutere alt og har hurtigt svar på alle dine henvendelser. Ville du så ikke kalde ham Mr. Wikipedia?

13. Playboy:

Hvis chancen for, at din person ikke kan kontrollere at tjekke (kun) kvinderne i nærheden, ville denne playboy stoppe med en drille og uden næste træk.

14. Poker ansigt:

Denne person vil ikke demonstrere nogen følelse overalt, han griner sjældent og viser sjældent følelser; når han gør det, kan han få enhver til at bukke under for ham. Er dette et romantisk mandnavn til dig?

15. Far:

En far er altid pigens første superhelt. Hvis fyren har de samme kvaliteter som sin far og ville elske og beskytte hende som sin far, så er dette romantiske kaldenavn ideelt til sådanne ægtemænd. Far er mere et romantisk kæledyrsnavn for sin mand.

16. Varm chokolade:

Varm chokolade er et andet usædvanligt romantisk navn for forlovede. Tænk over det!

17. Regulator:

Er det ham, der vejleder dig og regulerer din aktivitet på en positiv måde? Så er dette helt sikkert et romantisk navn for drenge.

18. Smuk:

Handsome er en anden eksemplarisk charmerende beau, som de fleste stadig sætter pris på. Hvis du antager, at det uanset hvad er, så er din beau pimple dweeby, han tror måske, at du gør det sjovt, hvis du bruger dette navn.

19. Livlinje:

For en person, der fungerer som et livsstøttesystem for dig. Du kan simpelthen stole på ham i enhver situation i dit liv. Dette er sandsynligvis et dejligt romantisk navn for drenge.

20. Picasso:

Hvis din kæreste er en Picasso -fan, så ville han helt sikkert elske at blive kaldt Picasso, men ved det først!

21. Sparky:

Når din fyr øger dit energiniveau til tusinde gange på tidspunkter, hvor du er udmattet, er Sparky hans navn!

22. Bamse:

Sød kæreste ved din side? Dette romantiske navn til drenge vil gøre al retfærdighed.

23. Rock Star:

Hvis din fyr har ægte berømthedsfunktioner med udseende at dø for og er det mest populære ansigt blandt piger, kan rockstjerne være hans navn.

24. Diamant:

Hvis værdien af ​​din kæreste er uvurderlig for dig, så er diamanten et romantisk kæledyrsnavn til din mand.

25. Firefly:

Hvis han er den eneste lyskilde i tider med mørke og skuffelser i dit liv, er Firefly et ideelt navn for ham.

26. honning:

Hvorfor listede vi honning nederst på listen? Nå, fordi dette navn sikkert har været et klassisk, romantisk kæledyrsnavn i årevis.

27. Romeo:

Romeo er det bedste romantiske kaldenavn for alle de fyre, der er den ideelle indbegrebet af romantik. Når du har fundet ud af dette, vil Romeo helt sikkert være et passende navn for ham.

28. Orion:

Orion er også stjernen. Dette er et romantisk kaldenavn, kærestemateriale !. Din kæreste må helt sikkert være din stjerne. Orion vil helt sikkert tjene det rigtigt.

29. Solskin:

Hvad med solskin? Hvis det er ham, der er solskinnet i dine dystre og mørke dage, dit livs solskin, fortjener han helt sikkert dette navn.

30. Stud-muffin:

Har du nogensinde tænkt på dette som et romantisk navn for en mand? Hvis din mand er glat med kvinder og på samme robust, er dette navn sikkert for ham.

Romantiske kælenavne til din kæreste og kæreste:

Her er en liste over romantiske navne til veninder, som du kan bruge til at kalde hende.

1. Is:

For den rolige dame, der altid er så sej som is, vil dette være et godt romantisk kaldenavn for kæreste.

2. Loony:

Vi mener det ikke på den forkerte måde. Loony har helt sikkert en lighed med galning. Men loony er et romantisk kæledyrsnavn til din skøre kæreste.

3. Snehvide:

Hvor sød og uskyldig er din kæreste? Nå, for de søde vil sne, mens det som et sødt romantisk navn vil gøre al retfærdighed.

4. Fnis:

Fnis er et sødt romantisk kaldenavn at finde på. For din kæreste, der griner meget og altid er munter, vil ‘fnis’ være et passende navn.

5. Fire Cracker:

Dette skal igen bruges forsigtigt. Hun kan bare eksplodere på nogen, hvis de gør noget forkert. Eller sandsynligvis endda hos dig uden grund! For hende er ‘firecracker’ som et romantisk pigenavn den passende.

6. Hot Stuff:

For den varme dame, der er din kæreste, er ‘hot stuff’ sikkert et godt navn, men du skal være sikker på, at du kun kalder hende dette privat. Du vil ikke have, at hun skal fornærme.

7. Smarty Pants:

Et meget sejt og sødt kaldenavn, smartypants er for alle dem, der virkelig er smarte og kan trække næsten alt ud med absolut smartness.

8. Cat Woman:

Kattekvinde er en, der er hård, fuld af energi og fyldt med sexiness. Lyder det som din kæreste?

9. Shortcake:

Vær meget sikker på, at I er tæt på, før I overhovedet tænker på at kalde hende dette. Du vil ikke fornærme hende. Navnet er til alle de søde små piger.

10. gudinde:

For alle de fantastiske og absolut uvirkelige veninder er ‘gudinde’ helt sikkert det bedste romantiske navn, du kan kalde.

11. Blondine:

Hvis I kender hinanden meget godt, er blondine et godt navn at kalde højt. Navnet er til alle de kvinder, der har blondt hår.

12. Baby Doll:

Baby dukke er et meget almindeligt kaldenavn for kæreste. Hvis hun er fuld af sødme med en meget god modelagtig krop, er hun helt sikkert en babydukke.

13. Brunt sukker:

Hvis din kæreste er brun, er hun helt sikkert farin.

14. Vampy:

Vampy er et sjovt romantisk kaldenavn at kalde din kæreste. Navnet er til alle de kvinder, der foretrækker at blive indendørs, men elsker at vove sig ud om natten.

15. Glade fødder:

Hvor glad er hun for at danse til melodier? Dette navn er da til hende,

16. Butterfingers:

Butterfingers er et sødt romantisk kaldenavn for din baby pige. Hvis din kæreste har en ‘løs finger’, og hvis hun er ligeglad med tingene, så er dette noget for hende. Dette bruges oftest, mens man putter og har lidt privat tid.

17. Lazy Butt:

Endnu et godt navn til din dovne kæreste! Navnet bruges også som et romantisk navn til at kalde din kæreste!

18. Skumfidus:

Hun har måske den blødeste natur og et hjerte for tingene. Hvis hun gør det, er hun helt sikkert en skumfidus.

19. Lil ’Mermaid:

Hvis det er hende, der elsker at svømme? Hun er bestemt en Lil havfrue.

20. Queen Bee:

Dette er et navn, de fleste kvinder elsker. Queen bee er et romantisk kaldenavn for kæreste, hvis hun er leder af hendes piges trup og næsten altid har travlt.

21. Natugle:

En der holder op hele natten. Lyder det som din kæreste? Så er dette et romantisk navn for hende.

22. Bogorm:

Hun elsker bøger og er ofte opslugt af sine romaner det meste af tiden. Dette er mere et seriøst kaldenavn at kalde hende.

23. Cookie:

Så sød som en cookie er en cookie et navn for alle de søde kvinder, der ikke bare er søde, men også en kilde til lykke.

24. Hustru:

En meget alvorlig! For alle de mænd, der ser hende som kærestemateriale, er dette navn til hende.

25. Muffin:

Så sød som en muffin er hun ekstremt lille og er også dit øjet æble. Dette navn er til hende!

26. Kaninører:

Et ret sjovt romantisk navn at kalde en pige, kaninøret er en person, der har de mindste små ører, hvilket er så sødt.

27. Melodi:

Hvis det er hende, der er meget sød og yndig, så er dette et godt romantisk kærlighedsnavn til hende.

28. Wonder Woman:

Ser du altid op til hende og beundrer hende? Kommer hun ud som en inspiration for dig? Hun er fantastisk. Dette navn er for alle de kvinder, der faktisk er ‘vidunderlige’ kvinder.

29. Angel Face:

Ligner hun utroligt meget som en engel for dig? Er hun den med det mest uskyldige ansigt, med alle gode gerninger? Så er hun helt sikkert et engelansigt.

30. Baby Face:

For alle de yndige og søde veninder, hvis uskyld stråler overalt, er babyface et godt navn for dig at tænke på at ringe til hende.

Romantiske kælenavne til din kone og mand:

1. Prinsesse:

Sørg for at du kommer til at behandle hende som en prinsesse, og dette navn er et godt romantisk navn til en kone.

2. Solskin:

Hun kan bogstaveligt talt være dit lys i mørketider og vil lede dig gennem alle veje. Så er det sikkert for hende.

3. Hjerteslag:

Er det hende, du er helt forelsket i? Inspirerer hun dig også på mere end én måde? I så fald er hjerteslaget det romantiske kæledyrsnavn for konen.

4. Baby:

Dette er et klassisk navn for både mand og kone. Navnet dør aldrig, og det er evigt gyldent at bruge.

5. blomstring:

Et andet romantisk navn at kalde din kone er blomstringen. Hvis hun har den inspirerende charme i sig, en der ville lyse op på din dystre dag, er blomsten navnet på hende.

6. Min pige:

Dette er et klassisk kaldenavn for alle kvinderne. Der er ingen bedre måde at udtrykke hende, hvad hun betyder for dig.

7. slik:

Hvor sød og uimodståelig er hun? Hun kan måske friste dig med sit udseende og sandsynligvis lokke dig med sin sødme. Dette navn er for alle de kvinder.

8. Tarzan:

Hvad med romantisk kæledyrsnavn til manden? Tarzan signalerer, at fyren er maskulin og altid favoritfilmfiguren!

9. Romeo:

En fyr, der ubesværet kan imponere en kvinde og er ekstremt god til at udtrykke kærlighed, dette navn er for enhver sådan mand.

10. Soulmate:

At kalde din mand for soulmate er helt sikkert den bedste måde at sige, at du vil holde ved ham gennem tykt og tyndt.

11. Min helt:

Er din mand helten i dit liv og nul i dine bekymringer? Så skal du vælge dette romantiske navn til en ægtefælle.

12. græskar:

Dette er et sødt og sjovt romantisk navn til din partner. Konen kaldes græskar, når den er sød blomme.

13. Ferskner:

Et navn, der populariserede med dialogen ‘Jeg elsker ferskner. De er søde og runde og fuzzy, ligesom dig ’. Dialogen er fra istiden.

14. Exotica:

For din kone, der er én ud af en million og interessant, er dette navn derefter for hende.

15. Smuk:

En klassisk måde at imponere din kvinde og udtrykke, hvor smuk hun ser ud. Dette er et andet romantisk kaldenavn for en forlovede.

16. Honeypie:

For den utrolige mængde sødme og godhed i hende er honeypie det passende romantiske navn at kalde din kone.

17. Hr. Flot ud:

En meget ægte måde at udtrykke, hvor smuk din mand ser ud. Han vil måske bare elske dette romantiske ægtemandsnavn.

18. Superman:

Er han din helt og supermand? Er det ham, der sætter alle dine problemer i orden og holder dig ude af bekymring? Så er han en supermand!

19. Alpha:

For at hver mand, der er dominerende, på samme tid, meget kærlig og ekstremt omsorgsfuld.

20. Ken:

Har vi ikke hørt om dette navn? Ken er Barbies velklædte og smukke mand.

21. Gnister:

Får dine øjne til at glitre og fylde med stolthed? Så er hun helt sikkert en gnist.

22. Hustru:

Hvilke andre romantiske navne at kalde din kone?

23. Regnbue:

En stråle af positivitet og livskraft, ‘regnbue’ er et navn for alle de kvinder, der altid er levende og farverige om livet.

24. Småsten:

Pebble er et navn inspireret af tegneserien Flintstones. Dette vil altid være et sødt navn for din kone.

25. Mr. Perfect:

Er han virkelig god til det, han laver? Synes han at være mere end perfekt for dig? Så er han Mr. Perfect.

26. Amigo:

Din kone eller mand vil altid være din bedste ven. Amigo er et navn for alle disse par.

27. Bedre halvdel:

Hvis din kone er det bedste, der er sket for dig, er den bedre halvdel hendes romantiske kaldenavn.

28. My Smile maker:

Til den mand, der altid får dig til at smile, uanset hvad.

29. Kære:

En klassisk og traditionel måde at henvende sig til din kone eller mand på, der også bærer en vis grad af respekt og kærlighed.

30. Hård fyr:

Til den fyr, der let håndterer enhver situation.

Par romantiske navne:

1. Kære: Dette er et sødt par romantisk navn, der kan bruges til at kalde manden eller konen.

2. Darling: Kære og kære som et sødt parnavn vil aldrig dø. De formidler mere end bare kærlighed.

3. Pusletaske: I vil være hinandens kospose. Den hyggelige hygge med dem er nok nok til at løse alle bekymringerne. Dette navn er for alle disse par.

4. Boksesæk: Hvem slår du til, når I er vrede? Dette er et navn for alle de par, hvis boksesække bare er hinanden.

5. Made in Heaven: Dette er et romantisk kaldenavn for alle de par, der bare er gududsendt.

6. Baby: Et andet navn, der er så gammelt som kære og kære, men stadig en almindeligt anvendt form.

7. Smør slik: I må begge være så søde som det.

8. honning: Til det ekstra søde par!

9. Stedsegrøn: Ligesom klassikerne vil det stedsegrønne par altid være egnet til hinanden og forblive for altid knyttet.

10. Min: For de besiddende par, der er lige nok til hinanden.

Sådan vælger du et romantisk navn til din anden halvdel?

Vi forstår, hvor svært det kan være at faktisk sidde og tænke på et unikt navn at kalde dem. Selvfølgelig kan vores romantiske navneliste hjælpe, men hvad nu hvis du vil finde noget eget?

  •  Først skal du forstå, hvad han betyder for dig. Du kan se ham som en beskytter eller en frelser.
  •  Når du forstår, hvad han betyder for dig, skal du bare begynde at kalde ham det.
  • Du kan også bruge metaforiske betydninger af ord. Prøv at lege med rimord og se, hvad der hører til navnet.

At tænke på et navn kan lyde udfordrende. Men hvis du kan bryde og forstå processen, bliver det meget lettere.

Det er i orden at komme med noget, der er helt unikt og forstået af jer bare to. Faktisk er det sådan, kaldenavne skal være! På den måde forbinder du begge godt og hjælper også med at krydre ting. Tænk også på meget private navne. Vi vedder på, at din kærlighed vil vokse bedre for hinanden med disse øgenavne og gøre dit bånd stærkere end nogensinde før.