60 Glædelig liste over navne til Shatabhisha Nakshatra

Antag, at du tror og følger den hinduistiske religiøse overbevisning og astrologi. I så fald ved vi alle, at det betragtes som lovende at navngive en nyfødt i henhold til hans eller hendes stjerne og stjernetegn. Derfor er vi her i dag med Shatabhisha nakshatra babynavne til forældre, der leder efter et meningsfuldt navn til en baby født i denne stjerne.

Så hvis din lille stjerne er født i Shatabhisha stjernetegn, kan denne vejledning om Shatabhisha nakshatra og listen over Shatabhisha nakshatra navne hjælpe dig. Fortsæt venligst med at læse for at vide mere om det.

shatabhisha nakshatra babynavne

Hvad er Shatabhisha Nakshatra og dens egenskaber?

Inden vi går ind på Satabhisha nakshatra -navnene, er betydningen af ​​Shatabhisha nakshatra 100 lægemidler, læger, læger eller læger. Også kendt som Shatabhishak eller Shataraka nakshatra, det er den 24. i rækkefølge nakshatra i hinduistisk astrologi. Denne stjernes herskende planet er Rahu, dens herskende guddom er Durga, og den varierer mellem 6,40 grader til 20 i stjernetegnet Vandmanden.

Dem, der er født i Shatabhisha nakshatra, vides at have selvafhængighed, oprigtighed, sandhed og trofasthed. De har et skarpt sind, er altid fokuserede og vides at trives i livet. Desuden er disse stjernefolk dygtige og kompetente, kendt for at udmærke sig i iværksætterarbejde. Men det siges, at stjernetegn-folk også er sorgramte mennesker og er følelsesmæssige, som skal have selvtillid.

Shatabhisha Nakshatra navne Start bogstaver:

Hvis din lille er født i dette stjernetegn, er det positivt, hvis du navngiver dem i henhold til følgende Kumbha rashi Shatabhisha nakshatra navne startende stavelser:

Gå, Sa, Saa, Si, Se, Su, Soo, Gau

Ifølge padas,

  • Shatabhisha nakshatra pada 1 -navnene begynder med Go.
  • Shatabhisha nakshatra pada 2 navne begynder med Sa.
  • Shatabhisha nakshatra 3. pada navne begynder med Si.
  • Shatabhisha nakshatra pada 4 navne begynder med Su.

Moderne og meningsfulde navne til Shatabhisha Nakshatra Boys and Girls 2021:

Lad os nu komme videre og udforske de dejlige, charmerende og unikke satabhisha -stjernenavne til det nye årtusinds drenge og piger.

Shatabhisha Nakshatra Baby Boy navne:

1. Gokul:

Gokul er stednavnet, hvor Lord Krishna blev opdraget. Navnet stammer fra hinduistisk mytologi og er et populært navn på en baby dreng under stjernetegnet.

2. Gopal:

Gopal betyder en kohyrde. Navnet symboliserer imidlertid også Lord Krishna. Det er blandt de gamle, traditionelle og meningsfulde baby boy navne til Shatabhisha nakshatra.

3. Gopan:

Gopan betyder beskyttelse. Det stammer fra sanskrit -sproget og er et unikt, men meningsfuldt og sjældent fundet valg af babydreng til denne stjerne.

4. Goraksh:

Goraksh er en koholder. Navnet symboliserer imidlertid også Lord Shiva. Det er et traditionelt meningsfuldt navn, men alligevel ikke almindeligt fundet. Så de moderne forældre, der ønsker et traditionelt navn, der ikke er meget almindeligt eller populært, kan prøve dette.

5. Goral:

Goral er et sødt og dejligt charmerende babydrengnavn. Dette korte navn betyder elskeligt. Vi elsker uhyre det innovative og kreative udtryk for listen over Shatabhisha nakshatra navne. Hvad synes du?

6. Gorav:

Gorav stammer fra det hindi sprog og betyder stolthed, værdighed og ære. Det betyder også respekt og ære. Det er et almindeligt navn og er en anden udtale for sit navn Gaurav. Vi elsker dette valg for Shatabhisha nakshatra mandlige navne.

7. Goutham:

Goutham, som også udtales som Gautham, betyder Lord Budha. Navnet betyder også en person, der er fuld af liv. Vi elsker det meningsfulde og yndige navn. Det er et almindeligt fundet valg, men alligevel er det et klassisk og tidløst trendy navn.

8. Govil:

Hvis du vil have et kort og meget nutidigt navnevalg, kan Govil være god at gå. Govil betyder den respekterede person eller respekteret/hædret.

9. Gowrak:

Gowrak er en anden traditionel navnebetydning, men alligevel ses det sjældent i navnelisten. Det betyder ingen ringere end Lord Ganesh. Dette er blandt trendy Shatabhisha nakshatra navne til baby dreng lige nu.

10. Saadhan:

Saadhan på sanskrit og hindi oversætter bogstaveligt talt til præstation, arbejde eller opfyldelse. Det er et kreativt og yndigt babynavn. For forældre, der søger noget innovativt. Dette kan være det rigtige valg for Shatabhisha nakshatra fødende.

11. Saadhav:

Saadhav betyder en, der er loyal og anstændig. De andre betydninger af navnet inkluderer også en ren, ædel, fredelig og værdig person. Det er et knap navn på en baby dreng og er et dejligt valg, der ønsker et meningsfuldt navn.

12. Saadvik:

Navnet Saadvik bliver stadig mere populært blandt de nye tusindårsfødte babyer, hvilket betyder et træ. Den dejlige udtale og symbolik gør navnet berømt i dag.

13. Saagar:

Saagar er et almindeligt fundet drengnavn. Det oversættes til hav eller hav. Det indebærer også udbredt og uendeligt. Navnet findes allerede bredt i både nordlige og sydlige indiske stater.

14. Saagnik:

Navnet Saagnik er et dejligt og nyt barns navn til Shatabhisha nakshatra. Saagnik betyder en person eller sjæl, der vinder over ilden. Andre symbolik og betydninger af samme navn omfatter hård og lidenskabelig sjæl. Vi elsker uhyre alle de betydninger, der er forbundet med det; hvad synes du?

15. Saahas:

Navnet Saahas på sanskrit betyder betyder tapperhed, mod og en modig person eller tapperhed. Selvom disse satabhisha nakshatra navne til dreng ikke almindeligt findes, er det et dejligt kreativt babynavn valg.

16. Saahat:

Vi elsker også dette korte og dejlige navn; Saahat betyder en magtfuld eller stærk person. Det er et moderne og sjældent navnevalg for Shatabhisha nakshatra -fødsler.

17. Saahith:

Saahith er igen et sjældent navn, men alligevel er det et kreativt navn. Navnet Saahith betyder litteratur. Forældre, der er interesseret i kunst og litteratur, kan prøve dette navn. Det stammer fra sanskritsproget.

18. Saaketh:

Saaket eller Saaketh betyder Lord Krishna. Det er et traditionelt navn, der betyder valg, men alligevel med moderne udtale. Det er allerede et meget berømt navnevalg til baby drenge.

19. Saamir:

Selv om oprindelsen til navnet Saamir endnu ikke er fastslået, betyder navnet vind. Det symboliserer også duften af ​​god morgen. Vi elsker begge betydninger.

20. Saaran:

Saaran er et unikt og ualmindeligt navn, der betyder løb. Det stammer fra sanskritsprog og er et moderne navnevalg.

21. Saarang:

Hvis du elsker musik eller sætter pris på musikkundskab, ville du allerede have hørt navnet Saarang. Det betyder musikalsk raag. De andre betydninger af navnet inkluderer jord, glans og lys.

22. Saatvik:

Saatvik eller Saatwik er et dejligt og intenst, meningsfuldt navn. Det er blevet berømt i det sidste årti og betyder værdigt eller vigtigt. Navnet symboliserer også en dydig sjæl.

23. Subeer:

Subeer betyder en modig eller modig person. Det symboliserer også en kriger. Navnet er et moderne valg og findes ikke almindeligt endnu.

24. Subhag:

Navnet Subhag findes mest i de nordlige dele af Indien, hvilket betyder en heldig person. Det betyder også heldig.

25. Suchet:

Suchet betyder altid advaret person. Navnet betyder også intelligent, skarp og opmærksom sjæl. Vi elsker enormt dette Shatabhisha nakshatra baby boy navn.

Shatabhisha Nakshatra baby pige navne:

26. Gomathi:

Gomathi betyder skønhedens dronning. Navnet indebærer også et flodsted. Det er en meget traditionel baby pige navn valg for Shatabhisha nakshatra borns. De andre stavemåder i navnet inkluderer Gomathy, Gomti og Gomati.

27. Godavari:

Godavari er igen et traditionelt og allerede udbredt valg af baby pige. Den er opkaldt efter den længste og største flod i det indiske subkontinent. Dette er de mest populære og klassiske Shatabhisha nakshatra kvindelige navne.

28. Gourangi:

Hvis du leder efter et traditionelt navn, men endnu ikke er meget almindeligt, kan Gourangi være det rigtige valg. Det betyder elsket for Lord Krishna, og et andet navn for Radha. Navnet symboliserer også giveren af ​​lykke eller skønhed med lys hud.

29. Gouthami:

Gouthami er en anden variant af samme navn Gauthami. Det betyder en, der fjerner mørket. Det er også et andet navn for gudinde Durga. En anden stavemåde med samme navn er Gowthami.

30. Saachi:

Saachi betyder en elsket person. Det indebærer også nåde, sandhed og ledsager. Vi elsker alle disse Satabhisha nakshatra navne til pigebetydninger og frem for alt den søde og korte udtale af navnet.

31. Saadhana:

Saadhana eller Saadhna er et almindeligt babynavn, især i de sydlige indiske stater. Det betyder øvelse, undersøgelse, opfyldelse eller arbejde. Den dejlige navnebetydelse gør det dog til det mest populære navn og det klassiske valg til dato.

32. Saanvi:

Saanvi er gudinde Lakshmi. Skønt med en dejlig traditionel og religiøs betydning. Navnet er moderne og er kort og sødt, et attraktivt valg for Shatabhisha nakshatra borns.

33. Saahithya:

Saahithya betyder litteratur. Det er et dejligt og meningsfuldt filosofisk navnevalg, der findes i de sydlige stater. De andre varianter med samme navn er Sahitya, Saahithi og Sahiti. Det stammer fra sanskritsproget.

34. sanskriti:

Sanskriti eller Saanskriti betyder kultur eller tradition. Det er et charmerende navn med dejlig betydning, der igen stammer fra sanskrit -sproget. Andre varianter af navnet er Samskruthi, Samskruti og Sanskrithi.

35. Sanah:

Sanah betyder en strålende person. Navnet betyder også dygtig, smuk og glød. Dette elegante og dejlige korte navn er et nyt og moderne valg for Shatabhisha nakshatra fødende. De andre varianter af navnet inkluderer Sana.

36. Sandhya:

Sandya er igen et almindeligt og meget ofte fundet navnevalg i sydindiske stater. Sandhya betyder skumring, aften og tusmørke. Det er et meningsfuldt og dejligt navnevalg for Shatabhisha nakshatra borns og er en klassisk. Dette er også populære Satabhisha nakshatra navne på telugu.

37. Sanhitha:

Sanhitha eller Sanhita betyder en kode. Det er et sjældent navn og alligevel med en dejlig feminin tone til det. Det er kommende trendy Satabhisha nakshatra pige navne.

38. Sathvi:

Sathvi er et dejligt og kort, attraktivt babynavn til Shatabhisha nakshatra. Navnet Sathvi betyder ægte eller eksistens.

39. Sumeha:

Sumeha betyder en intelligent person. Det er et nyt babynavn valg for Shatabhisha nakshatra borns og er et kreativt og charmerende valg.

40. Sunaina:

Sunaina er allerede en berømt og populær idé til baby pige. Det betyder en person, der har et smukt og charmerende øje. Det smukke navn stammer fra sanskrit -sproget.

41. Suneetha:

Suneetha, Sunitha eller Sunita er et almindeligt navn igen, hvilket betyder visdom eller velopdragen. Det betyder også retfærdigt.

42. Sunehri:

Sunehri er en nordindisk babypigers populære navn, hvilket betyder gyldent. Det symboliserer også ædle og guld. Det er et dejligt og sødt kort baby pige navn Shatabhisha nakshatra.

43. Sunishka:

Sunishka eller Suniska er et sjældent plettet baby pige navn, hvilket betyder den med et smukt smil. Det er et usædvanligt navn, der er meningsfuldt og attraktivt med en unik betydning.

44. Suparna:

Suparna er igen et yndigt og almindeligt navn for babypiger i Shatabhisha nakshatra. Navnet Suparna betyder smukke blade og vinger. Det betyder også lotusblomst. På den anden side betyder Suparna også gudinde Parvathi.

45. Supraja:

Supraja betyder en persons godhed. Det er et meget almindeligt navn for babypiger og er også et dejligt traditionelt valg.

46. ​​Supreetha:

Supreetha eller Supreeta stammer fra to ord fra sanskrit -sproget su og preetha. Det betyder elsket og mest elsket person. Navnet betyder også godt rost. Det er et dejligt og smukt valg af baby pige navn til Shatabhisha nakshatra.

47. Supriti:

Supriti betyder ægte kærlighed eller kærlig person. Det er et dejligt traditionelt navn, men alligevel ikke meget almindeligt eller ofte fundet.

48. Suramya:

Suramya betyder en smuk person eller en smuk person. Navnet betyder også attraktivt eller charmerende. Det er et dejligt ualmindeligt navn, der stammer fra sanskritsproget.

49. Suravi:

Suravi betyder hellig sol, der stammer fra ordene Su og Ravi på sanskrit. Det er et meget sjældent baby pige navn, men alligevel meget meningsfuldt, kort og attraktivt for Shatabhisha nakshatra fødte babyer.

50. Suvi:

Hvis du vil og foretrækker et kortfattet alfabetnavn på fire bogstaver, er Suvi et fascinerende valg. Suvi betyder sommer. Det er et sjældent og moderne unikt valg af baby pige.

Shatabhisha Nakshatra Unisex babynavne:

51. Saadhya:

Saadhya er et dejligt, meningsfuldt og unikt unisex navn, der er velegnet til Shatabhisha nakshatra fødte babypiger og drenge. Det betyder perfektion, frelse og præstation. Navnet er ualmindeligt og findes sjældent også.

52. Saarin:

Saarin betyder en, der altid giver en hjælpende hånd. Det er et ideelt og moderne yndigt navn for både drenge og piges babyer.

53. Sanchal:

Sanchal betyder vand eller bevægelse og bølge. Det er et moderne og dejligt sjældent fundet baby pige og drengenavn for Shatabhisha nakshatra.

54. Subha:

Subha eller Shubha betyder en heldig person. Det repræsenterer og symboliserer også attraktivitet, glans og lykke.

55. Shyamal:

Shyamal betyder mørk. Det er et dejligt og unikt valg af baby dreng og pige til Shatabhisha nakshatra.

Shatabhisha Nakshatra Twin baby navne:

56. Sumer – Sumegha:

Sumer og Sumegha er dejlige valg af tvillingebaby dreng og pige til Shatabhisha nakshatra. Navnet Sumer betyder en person født om sommeren. Det betyder også guddommelige bjerge. Sumegha betyder derimod regn eller skyer.

57. Sumona – Sumukh:

Sumona og Sumukh er tvillingebaby- og drengenavne igen for Shatabhisha nakshatra. Navnet Sumona betyder en rolig person. Sumukh betyder Lord Siva. Det symboliserer også en smuk sjæl, smuk, behagelig.

58. Govardhan – Govind:

Både Govardhan og Govind er valg af tvillingebarn til Shatabhisha nakshatra. Govardhan betyder navnet på bjerget i Gokul. Govind betyder Lord Krishna eller cowherd.

59. Saanvika- Saara:

Saanvika og Saara er smukke valg af tvillingebabypiger. Navnet Saanvika betyder gudinde Lakshmi. Saara betyder ædel person, ren og dejlig dame.

60. Sadvi – Saesha:

Saadvi og Saesha er tvillingepiger, smukke navne. Saadvi betyder høflige og religiøse kvinder. Saesha betyder en person, der har et stort ønske og ønsker. Disse er moderne og unikke valg af tvillingebabypiger.

Vi håber, du har fundet det dejlige navnevalg til Shatabhisha nakshatra babynavne. Disse blander perfekte, meningsfulde, moderne og traditionelle babynavne til drenge og piger i Shatabhisha -stjernen. Lad os vide, hvilken er den, du har valgt; vi elsker at høre fra dig.