60 Revathi Nakshatra babynavne liste til moderne forældre

Revathi nakshatra, eller Revati -stjernetegnet, er den 27. og sidste i stjernebilledet i indisk astrologi. Hvis du følger hinduistisk religiøs og traditionel overbevisning og foretrækker at navngive den nyfødte efter deres nakshatra, hjælper denne vejledning om Revathi nakshatra babynavne dig. I dag vil vi udforske alt om Revathi nakshatra, dets funktioner, start af ideelle navnestavelser for babyer i denne stjerne og nogle meningsfulde navnevalg.

revathi nakshatra babynavne

Lad os komme i gang og lære alt om Revathi nakshatra -navnene at kende.

Hvad er Revathi Nakshatra og dets egenskaber?

Revathi nakshatra spænder fra grader 16.40 til 30 i Fiskens stjernetegn. Symbolet for denne Revathi -stjerne er en tromme, og dyret er en hunelefant. Den styrende eller herskende planet for dette stjernetegn er kviksølv. Revathi nakshatra guddom er Pushan, som er en vogter eller beskytter af besætninger og flokke.

Navnet Revati i denne stjerne betyder velhavende. Så det er kendt, at hovedtræk ved dem, der er født i dette stjernetegn, er velstående og har et frugtbart liv foran sig. Desuden, hvis den nyfødte er under Revathi nakshatra, er de altid høflige over for andre, charmerende, venlige og hjælpsomme. De er venlige, oprigtige med andre, renhjertede og altid bløde og blide i håndteringen af ​​den modsatte person.

Revathi Nakshatra Navne Startbrev:

Hvis den lille er født under påvirkning af denne stjerne, er det heldigt og lykkeligt, hvis Revati nakshatra -navnene begynder med følgende stavelser:

De, Do, Cha, Chi.

Hvis du leder efter at gå i henhold til padas,

  • Revati Nakshatra 1. pada navne begynder med De.
  • Revati Nakshatra 2. pada navne begynder med Do.
  • Revati Nakshatra 3. pada navne begynder med Cha.
  • Revati Nakshatra 4. pada navne begynder med Chi.

Liste over meningsfulde babynavne til Revathi Nakshatra 2021:

Lad os nu komme i gang og udforske de smukke, fascinerende, meningsfulde og mest unikke Revathi natchathiram navne til drenge og piger i dette årti.

Revathi Nakshatra baby boy navne:

1. Chayan:

Chayan eller Chaayan betyder måne eller måneskin. Det er et dejligt og unikt moderne valg af babydreng til dem, der er født i Revathi nakshatra. Vi elsker også betydningen og udtalen.

2. Chahat:

Navnet Chahat stammer fra det hindi -sprog, hvilket betyder lyst eller kærlighed. Det er et dejligt og fascinerende moderne navnevalg for Revathi nakshatra-fødsler.

3. Chaitain:

Chaitain er navnet stammer fra flere gamle indiske sprog. Det betyder intelligens, opfattelse og liv. Navnet er et vigtigt og kreativt navnevalg, ideelt til at lede efter noget nyt og kunstnerisk.

4. Chaitya:

Chaitya betyder ånd eller sind. Det er et dejligt navnevalg, der stammer fra sanskritsproget. Vi elsker disse Revati nakshatra -navne.

5. Chakra:

Chakra er allerede et klassisk og populært navn, mange indianere kender. Det er opkaldt efter Lord Vishnu’s våben og er et traditionelt valg for Revathi nakshatra -fødsler. Det er også berømte Revathi nakshatra navne på tamilsk til drenge.

6. Chakradhar:

Navnet Chakradhar er et dejligt og traditionelt babynavn for Revathi Nakshatra, som er et ganske populært valg. Det betyder Lord Vishnu. Dette er blandt de mest almindelige Revathi nakshatra navne til dreng.

7. Chakshu:

Chakshu betyder et øje. Det stammer fra sanskritsproget og er et dejligt moderne, men meningsfuldt navnevalg for Revathi nakshatra.

8. Chaman:

Navnet Chaman betyder blomsterhave. Det er et smukt og fascinerende navn på babydreng til Revathi nakshatra med kort og sød udtale.

9. Chanakya:

Den store Scholar og kejser Chanakya inspirerede det særlige navn. Det betegner efterfølgende også stipendium og intellektuel person også. Denne dreng navne til Revathi nakshatra er et traditionelt valg.

10. Chandan:

Navnet Chandan betyder lovende og parfumeret. Navnet betyder også sandeltræ. Det er et traditionelt indisk husstandsnavn, der allerede er berømt.

11. Chandu:

Chandu eller Chandhu er et almindeligt sødt valg af babydreng til Revathi nakshatra. Navnet stammer fra ordet Chaand på hindi, hvilket betyder månen.

12. Chandradev:

Chandradev oversætter bogstaveligt talt til Moon God. Det betyder også kongen. Navnet er et traditionelt, men alligevel usædvanligt navnevalg.

13. Chandresh:

Navnet Chandresh betyder Månens herre. Det er et meget konventionelt, men alligevel meningsfuldt navnevalg for babydrenge i Revathi nakshatra. Navnet stammer fra hindi og sanskrit.

14. Charit:

Vi elsker navnet Charit. Det betyder historie og også en elsket. De moderne forældre, der elsker litteratur og kunst, kan prøve dette unikke og meningsfulde dejlige navnevalg. Hvad synes du om disse Revathi -stjernedrengnavne?

15. Chavrik:

Charvik betyder en, der er intelligent og smart. Det er et unikt og sjældent fundet drengenavn for Revathi nakshatra.

16. Chinmay:

Chinmay betyder en person, der er legemliggjort med viden og intellekt. Navnet er allerede ret populært og er et klassisk navnevalg til dato. Det stammer fra de indiske sprog.

17. Chintan:

Chintan på hindi betyder mægling. Navnet indebærer også tanke, fordybelse eller sind. Dette er blandt moderne trendy Revati nakshatra hinduistiske drengenavne.

18. Chirag:

Chirag på hindi betyder igen glans. Navnet betegner også lampe, herlighed og udstråling. Vi elsker dette korte og søde baby boy navn til Revathi nakshatra.

19. Chiraksh:

Chiraksh betyder smuk øjne. Navnet stammer fra to ord, Chiru og Aksh, fra de indiske lokale gamle sprog. Det er et meget unikt og sjældent navn på en baby dreng for dem, der er født under Revathi nakshatra.

20. Dæmp:

Navnet Devank på hindi betyder en person, der ligner en gudelig figur. Dette er et traditionelt navn, der alligevel betyder med dejlig moderne konnotation.

21. Devik:

Hvis du vil have et kort og sødt dejligt navn, kan Devik være det rigtige valg. Det betyder guddommeligt.

22. Dev Kumar:

Dev Kumar betyder Guds søn. Det stammer fra det hindi -sprog og er et velkendt klassisk indisk navn, der findes i flere husstande. Dette er dog et yndet valg for baby -drenge i Revathi nakshatra.

23. Devarsh:

Devarsh betyder nogen, der er Guds gave. Dette er et stilfuldt valg af babydreng til Revathi nakshatra.

24. Devyan:

Devyan navn betyder at tjene Gud. Det er et kort og sødt fascinerende, men alligevel meningsfuldt baby boy navn, der stammer fra de lokale indiske sprog.

25. Dousik:

Dousik betyder intelligent og en klog sjæl. Det findes sjældent for drenge i dette stjernetegn og kan gøre det ideelle valg for moderne forældre, der leder efter et passende.

Revathi Nakshatra baby pige navne:

26. Chaahana:

Chaahana på hindi oversættes til længsel eller hengivenhed og lyst. Navnet er et dejligt og meningsfuldt valg for nutidens babyer i Revathi nakshatra.

27. Charani:

Charani betyder en nomade. Dette er et sjældent navn, der er ideelt til babypiger i Revathi nakshatra.

28. Chaarvi:

Vi elsker navnet Chaarvi. Det betyder en smuk sjæl. Det er et unikt og smukt navnevalg, ideelt til nye tusindårsfødte og dem, der ønsker en sjælden, ualmindelig navnidee.

29. Chaitali:

Chaitali betyder en person, der er født med en smuk eller god hukommelse. Det betyder også en person født i måneden Chaitra. Dette er et traditionelt navn, hvilket betyder, at det endnu ikke er særlig berømt og almindeligt findes under Revathi nakshatra.

30. Chaitra:

Chaitra er et moderne navn, der bliver trendy og berømt i disse dage. Det betyder et nyt stærkt lys af håb. Vi elsker dette valg af Revathi nakshatra kvindelige navne.

31. Chakrika:

Hvis du vil have et meget traditionelt navn, men ikke et meget berømt eller almindeligt navn, kan chakrika være en god handel. Det betyder gudinde Lakshmi.

32. Chanasya:

Chanasya betyder en person, der er dejlig og behagelig i naturen. Det stammer fra sanskritsproget og er et unikt, sjældent og yndigt navnevalg til babypiger i Revathi nakshatra.

33. Chandini:

Chandini er et meget berømt og allerede trendy navn, der ideelt findes i flere nordindiske stater. Det betyder måneskin eller en person, der har en udstråling og glød. Vi elsker disse smukke Revathi nakshatra navne til pige.

34. Chandrakala:

Navnet Chandra Kala betyder Moonbeams of stråling. Det er et meget traditionelt og berømt baby pige navn i flere indiske husstande.

35. Charana:

Navnet Charana på sanskrit og andre sprog betyder fødder. Dette er inspireret af hinduistiske religiøse tekster og er et meget sjældent, men alligevel traditionelt navnevalg for Revathi nakshatra født.

36. Charitha:

Charitha betyder en, der er varmhjertet. Det betyder også den rigtige person med vicekarakter. Dette er blandt almindelige og berømte Revathi nakshatra navne i Telugu.

37. Charithra:

Charithra på flere sydindiske sprog betyder historie. Det er et smukt og indviklet navn, der betyder for navne fra Revathi natchathiram.

38. Charulatha:

Charulatha betyder smuk creeper. Navnet er et meget konventionelt valg og er allerede berømt i flere husstande. Det er et gammelt klassisk baby pige navn for Revathi nakshatra.

39. Charvi:

Charvi betyder smukke kvinder. Det er et kort og sødt navn på en ny baby dag, hvis du vil have et kort og sødt navn, dette blandt listen over navne til Revathi -stjernede babypiger, der kan passe til dit valg.

40. Chaturya:

Chaturya på sanskrit sprog oversættes til den intelligente eller kloge karakter. Det er et dejligt valg for moderne forældre, der ønsker et kreativt og innovativt navn.

41. Chavi:

Chavi på det hindi sprog betyder refleksion. Det indebærer også lysstråle. Dette er et smukt og fascinerende kort og sødt baby pige navn. Vi elsker enormt meget denne.

42. Chinmayi:

Chinmayi betyder salig. Det betyder også bevidsthed. Dette er en traditionel, men alligevel kreativ baby pige ved navn Revathi nakshatra, som stammer fra sanskritsproget.

43. Chirasvi:

Chirasvi betyder en person, der har et smukt smil. Navnet betyder også smukke, tidløse kvinder. Navnet findes sjældent og er et yndigt baby pige navne til Revathi nakshatra.

44. Dekshita:

Dekshitha eller Dekshita betyder forberedt eller at starte. Det er et dejligt og almindeligt baby pige navn, der er trendy i flere sydindiske stater.

45. Depali:

Depali betyder en glad person. Det er et kort og yndigt baby pige navn for Revathi nakshatra og betyder også!

46. ​​Devaki:

Devaki er mor til Lord Krishna. Det indebærer også guddommeligt og noget taknemmeligt for. Vi elsker alle betydninger, og det er et populært klassisk navnevalg for Revathi nakshatra-fødte.

47. Devyashi:

Devyashi er en person, der har guddommelige velsignelser. Det kan være det rigtige valg for dem, der leder efter traditionel mening, men som ikke er meget almindeligt fundet.

48. Chitralekha:

Vi elsker dette poetiske navn, Chitra Lekha. Det betyder smukt, ligesom billedet. Det er et kunstnerisk, kreativt og fascinerende valg af navne til Revathi nakshatra -pige.

49. Chitrani:

Chitrani er ingen ringere end gudinden floden Ganga. Det er et almindeligt valg inspireret af Ganga -floden.

50. Dea:

For de forældre, der ønsker et super sødt og meget kort dejligt navn, kan Dea være et unikt valg. DET betyder godhed eller en, der er venlig.

Revathi Nakshatra Unisex navne:

51. Devak:

Devak betyder guddommeligt. Det er et unikt og kreativt unisex navnevalg til Revathi Nakshatra, velegnet til både drenge og piger.

52. Chaitanya:

Chaitanya er et andet almindeligt, men kreativt og trendy unisex -navn for drenge og piger. Det betyder liv, viden og bevidsthed.

53. Devala:

Devala betyder, at hun er dedikeret til Gud. Hvis du vil have et traditionelt navn, der er godt for drenge og piger, kan Devala være ideelt og sjældent findes.

54. Charu:

Charu betyder behagelig og smuk. Disse Revati nakshatra Meena rashi navne findes almindeligvis som et navn for både mænd og kvinder.

55. Devasri:

Devasri er Gud som Saint. Dette er et meget traditionelt og klassisk fælles navnevalg for både drenge og piger i Revathi nakshatra.

Revathi Nakshatra tvillingnavne:

56. Charan – Charuvi:

Charan og Charuvi er tvillingideer til drenge og piger i Revathi nakshatra. Navnet Charan betyder fødder og betyder også guddommelige fødder af Gud. Charuvi betyder lys og en strålende sjæl.

57. Chaitna – Chaitri:

Chaitna og Chaitri er begge ideer til tvillingebarn til Revathi nakshatra. Navnet Chaitna betyder frø af solsikken. Chaitri betyder en person, der er født i måneden Chaitra eller forårssæsonen. Disse er rimende navneideer.

58. Chakrin – Chakrika:

Begge er tvillingebaby- og pigenavne til Revathi nakshatra. Chakrin betyder Lord Siva eller Lord Vishnu. Chakrika er ingen ringere end gudinden Lakshmi. De er begge traditionelle navneideer.

59. Devagya – Devain:

Dette er tvillingebabynavnsnavne med traditionelle betydninger i Revathi Nakshatra. Devagya betyder kommando af Gud. Devain betyder guddommeligt.

60. Chatur – Chayank:

Chatur og Chayank er dejlige og moderne ideer til tvillingebaby -drenge til Revathi nakshatra. Navnet Chatur betyder klog mand. Chayank indebærer månen.

Med denne liste over Revathi nakshatra babynavne til drenge og piger, håber vi, at din søgning efter et passende og meningsfuldt navnevalg sluttede. Hvad synes du om disse navne, og hvilke er dem, du bedst kunne lide? Lad os vide!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne og betydninger, der er nævnt ovenfor, er kontekstuelle og kan ændre sig efter forskellige sprog, regioner og lande. Vi rådgiver om at udføre dybdegående forskning for at forstå flere betydninger og symbolik knyttet til samme navn.