70 Inspirerede og guddommeligt Lord Krishna babynavne

Kanhaiya, Kanha, Balagopal, Krishna. Dette er nogle få af de mange navne, som Lord Krishna har. Men disse er efterhånden ganske almindelige og kendte Lord Krishna babynavne, ikke sandt? Hvis vi navngiver vores nyfødte børn i denne generation, selvom vi traditionelt har det med vores Lord Krishnas navn, ønsker vi ikke at prøve noget unikt, nyt og meningsfuldt?

herre krishna baby navne

Lad os hjælpe dig med dette. Denne guide kan hjælpe med at vælge de rigtige og smukkeste Lord Krishna babynavne. Disse valg er berømte, nye, kreative og kan fungere godt i nutidens nuværende kontekst for at navngive din nyfødte.

Bedste og unikke barns navne til Lord Krishna til drenge, piger og tvillinger:

Lad os nu gå videre og udforske den mest dejlige og smukkeste Lord Krishna inspirerede babynavne liste til drenge og piger i denne generation. Disse Lord Krishna -barns navne er alle smukke og charmerende.

Lord Krishna Baby Boy Navne:

De fleste babynavne relateret til Lord Krishna er egnede til at navngive baby -drenge. De er traditionelle i betydning, inspireret af vores foretrukne Guds navn og betragtes som en direkte velsignelse fra vores Kannaiya selv. Disse navne er den perfekte blanding af traditioner, den rigtige betydning, kreativitet og kontekst. Med vores liste over babynavne til Lord Krishna giver vi dig muligheder med både berømte og populære navnevalg, sammen med unikke og sjældent fundet dem også. Vælg det rigtige valg af Lord Krishna -inspirerede babynavne efter eget valg.

1. Ananta:

Ananta betyder uendelig eller uendelig. Navnet symboliserer også noget, der er evigt og for evigt. Ananta betyder også jord på specifikke sydindiske og sanskritsprog. Det er en ny dag og et moderne, men alligevel meningsfuldt valg af babydreng, hvilket heller ikke er ualmindeligt. Det er en dejlig Lord Krishna navne, der starter med A.

2. Aprameya:

Aprameya er et andet navn, der direkte vedrører Lord Krishna. Navnet er et meget sjældent fundet valg og et betydeligt, men unikt og traditionelt lydende navnevalg, der er egnet til baby-drenge. Dette er et meget usædvanligt Lord Krishna navne til baby dreng.

3. Balakrishna:

Balakrishna betyder ung Krishna. Det er direkte relateret til navnet på Gud Krishna i hans barndom. Navnet er et traditionelt og meget almindeligt navnevalg i øjeblikket i flere sydindiske stater.

4. Bansilal:

Bansilal er et typisk nordindisk baby boy navn, der igen er meget populært og berømt allerede. Navnet Bansilal betyder den første Herre eller Lord Krishna. Det er en traditionel Lord Krishna -relateret idé til drengenavne.

5. Brijnandan:

Navnet Brijnandan betyder Vrindavan Gud, et andet navn for Lord Krishna. Navnet er trendy, men ikke særlig almindeligt. Det er et traditionelt og konventionelt klingende navnevalg for Gud Krishna -betydning.

6. Damodar:

Navnet Damodar findes almindeligt i både Nord- og Sydindien. Damodar betyder direkte Gud Krishna. Det findes meget generelt fra aldre og generationer sammen. Dette er et meget berømt og gammelt hinduistisk navn på baby drenge med Lord Krishna.

7. Darsh:

Darsh er et helt moderne og nutidigt navnevalg. Det er også et navn med en kort og sød lyd, hvilket betyder Lord Krishna. De andre navne og symboler for navnet Darsh inkluderer syn og smuk. Dette er en god Lord Krishna navne, der starter med d.

8. Ghanshyam:

Ghanshyam eller Ghanashyam er et traditionelt navnevalg for babyer siden generationer sammen. Navnet Ghanshyam betyder Lord Krishna. Navnet symboliserer derimod også den mørkeste sky og mørke skyer i fuld bevægelse. Begge navnebetydninger er indviklede og meget unikke i valg.

9. Giridhar:

Giridhar igen er et kreativt og alligevel almindeligt navn. Dette betyder også Gud Krishna; navnet stammer fra dens indviklede betydning, nogen der kan holde på bjerget (som ikke er nogen anden end vores Herre Krishna). Denne Lord Krishna -dreng navngiver et almindeligt fundet navn i sydindiske stater som Telugu og Kannada.

10. Gopal:

Gopal betyder kohyrde. Cowherd er en anden for vores Gud Krishna. Navnet er spottet over hele Indien, Nord- og Sydindiske stater.

11. Harigopal:

Harigopal er igen et andet direkte navn på God Krishna. Det er et meget traditionelt og konventionelt navnevalg populært fra flere generationer.

12. Janardhan:

Janardhan er en, der hjælper og frigør mennesker i verden. Sri Krishna -navne til baby dreng er et meget berømt valg.

13. Kannan:

Kannan er en variant af det almindelige navn for Lord Krishna, det vil sige Kanhaiah. Navnet Kannan findes almindeligt i den sydindiske delstat Kerala. Det er et berømt Malayalam baby boy navn med Lord Krishna betydning i det.

14. Kishore:

Navnet Kishore har flere betydninger som sol, solstråler eller en ung dreng. Den anden navnebetydning er Lord Krishna.

15. Krishnendu:

Krishnendu betyder en person, der er som en prins på jorden. Navnet symboliserer og betyder Lord Krishna herinde. Disse Lord Krishna -navne, der starter med K, er et almindeligt navn for flere nordindere og østindianere.

16. Madhav:

Madhav er et attraktivt og moderne lydende navnevalg, hvilket betyder Lord Krishna. Navnet er ganske berømt nu og alligevel er det et klassisk og tidløst navn med dejlig og traditionel betydning. Vi elsker dette navn, og det er blandt de mest berømte navne, der er populære lige nu.

17. Manhar:

Manhar er behagelig og en, der er charmerende. Navnet symboliserer vores Gud, Krishna.

18. Mukund:

Det er et meget traditionelt navnevalg, hvilket betyder både Lord Krishna og Lord Vishnu. Mukund betyder også en, der befrier en person.

19. Murali:

Murali betyder fløjte. God Krishna, vores egen Kanha, spiller navnet her på fløjte. Det er et meget berømt navn i flere indiske stater.

20. Muralidhar:

En anden variant af ovenstående navn er Muralidhar, den der spiller fløjte. Dette er vores egen Kanhaiah. Muralidhar er et meget traditionelt, men alligevel klassisk navnevalg til drenge.

21. Nandan:

Nandan betyder glædeligt og opmuntrende. Det er også et andet navn for Lord Krishna, Lord Siva og Lord Vishnu. En anden variant af samme navn er Nandalal. Dette er et meget ungdommeligt og klassisk navnevalg til drenge.

22. Nilesh:

Mens Nilesh betyder måne, betyder navnet også Lord Krishna, en person, der har blå hud eller blå tone. Det er et almindeligt og berømt navn i nordindiske stater.

23. Nityananda:

Nityananda oversætter bogstaveligt talt til en, der altid er glad. Navnet symboliserer også Gud Krishna.

24. Pinaki:

Pinaki er et meget traditionelt og gammelt navnevalg for vores Gud. Det betyder en person, der også svinger en bue. Disse Lord Krishna -navne, der starter med P, er unikke og charmerende.

25. Radhakanta:

Radhakanta betyder en person, der er Radhas kæreste. Navnet symboliserer derfor vores egen Kanha. Det er et evigt tidløst og klassisk navnevalg.

26. Radhesh:

Radhesh -navnet symboliserer direkte Gud Krishna. Det er et usædvanligt navn for vores Gud, som sjældent findes og alligevel er et glimrende valg.

27. Ramakrishna:

Navnet Ramakrishna kombinerer både Lord Rama og Lord Krishna. Det er et meget traditionelt navn i flere sydindiske stater, især på telugu og tamilske sprog til baby drenge.

28. Rohanlal:

Rohan er navnet på et bjerg, og lal betyder elsket. Navnet Rohanlal symboliserer og betegner Lord Krishna og er et sjældent navnevalg til baby drenge.

29. Saket:

Saket er et sødt og kort nutidigt navnevalg til drenge. Det betyder Gud Krishna og en person, der har ædle hensigter.

30. Sarva:

Sarva er igen et traditionelt klingende drengenavn. Det betyder komplet eller perfekt. Navnet symboliserer også vores egen Bala Gopal. Det er også blandt berømte øgenavne, der betyder for Lord Krishna.

31. Sri Krishna:

Sri Krishna eller Shri Krishna, selve navnet, er vores foretrukne Herrens navn.

32. Shyam:

Shyam er et meget berømt og populært navn, hvilket betyder vores egen Kanha. Det betyder også mørkeblåt. Dette er et almindeligt, men tidløst navnevalg til baby drenge.

33. Shyam Sundar:

Navnet Shyam Sundar betyder farvet skønhed eller en, der er blå og smuk. Dette symboliserer indirekte vores Lord Krishnas navn.

34. Thakarshi:

Thakarshi betyder Lord Krishna. Dette er et meget sjældent navnevalg, ideelt til nutidige forældre, der ønsker et unikt, men meningsfuldt og innovativt navn til deres baby drenge.

35. Tirthayaad:

Tirthayaad betyder Lord Krishna igen. Det er et sjældent navn, men alligevel meget traditionelt og konventionelt i lyd.

36. Urugay:

Vi satser på, at du ikke også er stødt på ordet Urugay. Urugay betyder langt. Navnet symboliserer også Gud Krishna, Lord Vishnu og Lord Indra.

37. Vamshidhar:

Vamshidhar betyder nogen, der bærer fløjten. Dette navn symboliserer vores Kanha i et meget poetisk og dejligt navn. Det er et berømt og meget kendt navn og findes almindeligt i flere sydindiske stater. Dette er dog endnu en klassisk til dato.

38. Vanamali:

Vanamali er en epitet af Lord Krishna. Det er, selvom det ikke er almindeligt fundet, allerede et kendt valg for flere mennesker.

39. Vasumat:

Vasumat betyder velhavende og også Lord Krishna.

40. Vedamohan:

Navnet Vedamohan betyder nogen, der kender alle Vedaerne. Navnet betyder også Lord Krishna. Det er et charmerende og smukt, men alligevel traditionelt navn, der betyder for drenge.

41. Vibhav:

Vibhav betyder herligt. Navnet symboliserer også indirekte vores egen Kanha og Balagopal. De andre symboler i navnet inkluderer storslået, allestedsnærværende og magt.

42. Vibhumat:

Vibhumat betyder en person, der vises i flere former, som er vores egen Lord Shri Krishna.

43. Vihari:

Navnet Vihari betyder, selv om det ikke er særlig almindeligt, en person, der nyder det meget. Det symboliserer indirekte Lord Krishna.

44. Vitaharya:

Vitaharya betyder Lord Krishna. Det er et innovativt, poetisk og kreativt navnevalg til drenge med denne betydning.

45. Vrajesh:

Vrajesh er et berømt navn, der findes i flere dele af Indien, hvilket betyder Lord of Vraj. Dette er vores egen Kanha.

46. ​​Yadav:

Yadav er et meget berømt navn og er allerede et kendt valg for baby drenge. Det betyder efterkommer af Yadu, som er vores egen Gud Krishna

47 Yadavendra:

Yadavendra er kongen af ​​hele Yadava -klanen. Dette symboliserer vores Bala Muralis navn og er et meget traditionelt lydende valg.

48. Yaduraj:

Yadu Raj er et andet navn for vores egen Kanha, som indirekte betyder konge af alle Yadus eller Yadavas.

49. Yaduvir:

Yaduvir betyder en modig mand. Det symboliserer også indirekte vores Herre Krishna

50. Yajnarup:

Yajnarup er et meget konventionelt navnevalg. Det betyder en person, der er så ren som Yajna, det er Gud Shri Krishna.

Lord Krishna navne til baby pige:

Så meget som vi alle antager og anslår navnet Lord Krishna for babyer, eller dets symbolik kun kan opbevares for drenge, ja, du tager måske fejl her. Vi har endda nogle smukke navne til babypiger, hvis betydning kan symbolisere og direkte til vores egen Kanha. Lad os tjekke Lord Krishna -relaterede babypigenavne.

51. Anuvrinda:

Det er et smukt og charmerende navnevalg. Det er også unikt og ikke meget hørt. Navnet Anuvrinda betyder Krishnas dronning. Det er et dejligt og fascinerende navn, og vi elsker det enormt.

52. Bansari:

Bansari betyder fløjte. Navnet symboliserer indirekte, hvordan Krishna elsker fløjte og er bærer af Murali selv.

53. Brinda:

Brinda er et almindeligt navnevalg, især i Tamil, sanskrit og malayalam Lord Krishna baby pige navne. Det symboliserer Brindavan, som er forbundet med vores Kanha.

54. Demira:

Vi satser på, at dette moderne navn Demira næsten ikke er kendt eller fundet endnu. Det symboliserer Krishnas hengivne igen. Er det ikke fedt?

55. Dwiti:

Dwiti betyder dobbelt. Navnet symboliserer også Lord Krishna.

56. Mira:

Mira eller Meera er en hengiven af ​​Lord Krishna. Hun dedikerede sit liv helt til vores Gud og er et attraktivt og tidløst navnevalg til babypiger.

57. Kanupriya:

Kanupriya betyder en elsket Guds person, Krishna. Det er et unikt og meget sjældent navnevalg til babypiger.

58. Saketa:

Saketa er et andet navn, der direkte betyder Gud Krishna. Drengevarianten med samme navn er Saket og er usædvanlige og unikke Lord Krishna -navne, der starter med S.

59. Samaira:

Samaira er en smuk baby pige, moderne navn valg. Det betyder fortryllende og beskyttet af Gud Krishna selv.

60 Vishnu Priya:

Vishnu Priya er allerede et berømt navn, men alligevel er det et klassisk og fascinerende valg. Det symboliserer igen Guds hengivne Krishna. Dette er et af vores foretrukne Lord Krishna -navne, der starter med V.

Unisex navn ideer med Lord Krishna Betydning:

Der er et sæt unisex navnevalg, der kan navngives til både drenge og piger. De er moderne og traditionelle valg med betydninger forbundet med vores Gud Kanha.

61. Ajaya:

Ajaya betyder ubesejret eller ikke erobret. Navnet symboliserer indirekte Lord Krishna og er et passende navnevalg for både drenge og piger.

62. Krishna:

Selve navnet Krishna kan navngives for både drenge og piger. Det er et unisex navnevalg, som er smukt i sig selv.

63. Punya Shlokaya:

Punya Shlokaya navn lyder meget traditionelt, og det er det. Navnet er velegnet til både drenge og piger, hvilket betyder Herre, hvis ros kan give fortjeneste.

64. Shaakya:

Shaakya betyder fuld energi eller energikreds. Navnet symboliserer indirekte Lord Krishna og kan være godt at gå til både drenge og piger.

65. Suri:

Suri er en smuk baby dreng og pige navn. Det betyder lykke, indlært væsen eller person, og også Lord Krishna.

To navne inspireret af Lord Krishna:

Hvis du leder efter ideer til valg af to navn til babyer med en lignende betydning relateret til vores God Krishna, har vi endda givet dig nogle ideer.

66. Bala Gopal – Bala Mukund:

Begge navne er allerede meget traditionelle, kendte og berømte. Men vi er også enige om, at de er klassiske valg. De er smukke navne, der symboliserer vores Gud Krishna.

67. Brij – Bansi:

Brij og Bansi navne er korte og søde navnideer. Navnet Brij betyder sted for Lord Krishna, og Bansi er fløjte spillet af vores Gud. Disse er smukke navnevalg for tvillingebabyer.

68. Gokul – Govind:

Gokul og Govind, selvom de er meget kendte og berømte, laver unikke ideer om tvillingnavne, der vedrører Gud Krishna -betydning. Navnet Gokul er det sted, vores Kanha voksede, og Govind er cowherd, som er et andet navn på Kanha.

69. Kanu – Kanha:

Kanu og Kanha er dejlige navnevalg for henholdsvis piger og drenge. De symboliserer begge vores Kannaiah og er en kort og sød baby dreng og pige navne til tvillinger.

70. Achyuta – Avyay:

Disse er begge dejlige unisex navnevalg, der passer til både drenge og piger. De vedrører vores Bala Gopal.

Disse Lord Krishna baby boy og girl navne handler om at påberåbe og beundre vores traditioner og alligevel have smukke navne. Vi håber, at du fandt det perfekte valg til din baby pige eller dreng herinde. Fortæl os dine tanker, og hvilke er dine foretrukne valg; vi elsker at høre fra dig.