70 Spirituelle Lord Ganesha -babynavne til drenge og piger

Lord Ganesha babynavne – Hvis du undrer dig over et traditionelt navnevalg til din nyfødte, som er inspireret og taget som en direkte velsignelse fra Gud, hvad er så bedst end at navngive ham eller hende med en navneidé, der er symbolsk for Herren? Lord Ganesha -inspirerede babynavne kan være den rigtige pasform. Vi begynder alle enhver ny opgave med Ganesh Jis velsignelse, og disse navne kan også være en god begyndelse for dig i form af din lille.

lord ganesha baby navne

Med flere navn ideer til at passe ind til drenge og piger, kan disse Ganapati navne til baby være passende, og den rigtige pasform i alle sammenhænge. Lad os tjekke dem ud.

Lord Ganesha inspirerede børns navn til drenge, piger og tvillinger:

Man kan ikke antage, at alle de navne, der er angivet med betydning og symbolik relateret til vor Herre, skal lyde og se traditionelle ud. Vi har samlet alle slags valg af babynavne, lige til dig – fra traditionelle og konventionelle til moderne og unikke navne; vi har dem alle. Her går vi med de dejlige babynavne relateret til Lord Ganesha.!

Lord Ganesha inspirerede baby boy navne:

Lad os først udforske de berømte, populære og unikke navne til babydrenge inspireret af vores Lord GanapatiJi. Disse er ideelle til alle moderne forældre, der søger at navngive deres lille stjerne med velsignelse fra vores elefantgud. Her er en liste over vores foretrukne og trendy og dejlige navnideer med symboler, andre betydninger og mere!

1. Aayog:

Aayog er et drengenavn med en moderne og sød lyd. Navnet betyder imidlertid en person, der har et bånd og velsignelse fra Lord Ganesha. Det er et attraktivt og moderne valg inspireret baby boy navn.

2. Aatesh:

Aatesh -navnet selv symboliserer direkte Lord Ganesha. Navnet er ret berømt og bliver trendy i den nordindiske hindi -talende stat. Det er igen et moderne og unikt, ualmindeligt navnevalg.

3. Akurath:

Akurath betyder en person, der har en mus som vognmand. Dette er ingen ringere end vores yndlingsgud. Det er et meget moderne og alligevel traditionelt klingende meningsfuldt navnevalg til drenge i denne generation.

4. Amit:

Selvom det er et almindeligt navnevalg for baby drenge, betyder det også uendeligt eller ubegrænset. Vi ved imidlertid ikke, at det også er et dejligt almindeligt navn, der betyder for Lord Ganesh Ji. Dette er så korte og søde Lord Ganesha navne til baby dreng.

5. Anaimuga:

Anaimuga er sanskrit oprindelse andet navn for Gud Ganapathi. Det er en sjælden, men alligevel meget traditionel navnidé. Dette er også ældgamle og traditionelle Lord Ganesha navne til baby dreng på sanskrit.

6. Avighna:

Avigna eller Avighna symboliserer direkte vores Gud, Ganesh Ji. Det er et meget traditionelt og konventionelt navn igen, og et berømt populært valg allerede.

7. Balesh:

Navnet Balesh bruges som en symbolik, der refererer til både Lord Siva og Lord Ganesh Ji. Vi elsker disse traditionelle Ganpati navne til baby dreng.

8. Bhuvanpathi:

Bhuvanpathi oversætter bogstaveligt talt til hele verdens herre. Det symboliserer indirekte Gud Ganesh Ji. Dette er populært blandt trendende Ganesha -drengenavne.

9. Dharmik:

Dharmic eller Dhaarmik betyder en person, der er velgørende som Ganesha. Det er et traditionelt lydende navnevalg, ideelt til drenge. Dette kan være en god idé for forældre, der ønsker et konventionelt navn til deres børn.

10. Ekadant:

Ekadant eller Ekadanta betyder en-tandet Gud. Dette er vores Ganesh Ji. Det er endnu et meget traditionelt navn og er ikke et almindeligt kendt navn hos denne generation af børn.

11. Gadadhara:

Gadadhara er et meget traditionelt og konventionelt mytologisk baseret navnevalg. Det betyder en, der er lige så stærk som nogen og inspireret af God Ganesh Jis funktioner.

12. Gajanan:

Gajanan betyder en person, der har et ansigt som en elefant. Navnet symboliserer vores yndlingsgud, Ganesh Ji, og er et usædvanligt, men alligevel meget kendt meningsfuldt navnevalg for baby -drenge. Er det ikke?

13. Ganapathi:

Hvad med det oprindelige navn Ganapathi selv? Det er et almindeligt og berømt navn, et tidløst valg, der alligevel kommer fra generationer sammen. Det betyder også Herre over alle guder.

14. Gaurinandan:

Navnet Gaurinandan oversættes til søn af gudinde Parvathi eller gudinde Gauri. Dette betyder vores egen Ganesh Ji. Navnet er igen et traditionelt valg, men alligevel et yndigt og meningsfuldt. Er det ikke?

15. Gaurik:

Gaurik betyder smuk søn af gudinde Gauri eller gudinde Parvathi. Dette er en moderne og kort navneidé inspireret af vores Gud og er et yndigt valg at prøve.

16. Haridra:

Haridra betyder en person, der har gylden hud og er et dejligt sødt, moderne sjældent navn, der symboliserer og er inspireret af vores Ganesh Bhagwan.

17. Ibhaan:

Ibhaan er et meget moderne og dejligt kort babynavn. Det betyder nogens ansigt, der ligner en elefant, det er vores helt egen Herre. Er det ikke smukt?

18. Karunya:

Karunya, navnet betyder en person, der er rolig, fredelig og stille. Navnet symboliserer indirekte vores Gud, Ganesh Ji, med alle hans egenskaber og egenskaber ved dette navn. Det er også et meget kreativt og innovativt smukt navnevalg til baby drenge. Hvad synes du om disse Vinayagar navne til baby dreng?

19. Kavish:

Kavish er et andet navn for God Ganapathi Ji, men det findes ikke almindeligt endnu. Det stammer fra sanskritsproget.

20. Laavin:

Laavin betyder en person, der bærer Lord Ganeshs tilstedeværelse selv. Dette er igen et dejligt og moderne sjældent navnevalg til baby drenge i denne generation. Dette er meget sjældent set ukendte Lord Ganesha -relaterede baby boy navne.

21. Lambodara:

Lambodara er for det meste et almindeligt kaldenavn, der findes i det indiske land. Det betyder en person, der har en enorm mave. Det er også et kaldenavn og sødt navn givet til vores Ganesh Ji. Er det ikke dejligt?

22. Mahabali:

Mahabali betyder en person, der er lige så stærk som Gud Ganapathi Ji. Det er også et udbredt navn mytologisk velkendt. Det er et populært og gammelt Lord Vinayaka navne til baby dreng.

23. Mahodhar:

Mahodhar på hindi oversætter bogstaveligt talt til en, der er venlig og meget generøs. Dette navn er også inspireret og symboliserer vores Lord Ganesh og er et perfekt traditionelt valg for forældre, der ønsker at navngive et til deres baby -drenge. Det findes også sjældent navnet.

24. Mrityunjay:

Mrityunjay er et almindeligt navn, der findes i de nordlige stater i Indien. Det betyder en person, der har erobret døden, og det er Gud Ganesh Ji. Det er et tegn på navnet givet som en velsignelse til den nyfødte for dem at leve et meget lykkeligt og sundt langt liv.

25. Natik:

Natik er et andet navn for God Ganesh. Det er et kort og sødt moderne navnevalg, inspireret af Vor Herres navn, og findes endnu ikke særlig almindeligt. Dette er sjældne Lord Ganesha -navne, der starter med N.

26. Nidheeshwar:

Nidheeswar eller Nidheeshwar betyder at give rigdom. Da tilbedelse af Ganesh Ji før enhver lejlighed er lovende og skaber rigdom til ethvert hjem, symboliserer dette navn også vores yndlingsgud. Den moderne variation med samme navn er Nidheesh.

27. Omkara:

Omkara eller Omkar betyder en ny begyndelse eller velsignelse for den nye begyndelse. Dette navn er igen forbundet med Ganesh Bhagwan og tilbeder ham for en god og sund begyndelse. Navnet er et populært valg for drengebarn i flere stater i Indien.

28. Ojhas:

Ojas eller Ojhas er et meget unikt og dejligt kort babynavn navnevalg. Ojhas betyder nogen, der skinner klart og strålende som vor Herre.

29. Parin:

Parin er et kort navn på en lille dreng med fem bogstaver. Det er et andet navn for vores Ganesh Ji selv. I betragtning af at ikke mange kender til dette navn endnu, kan dette gøre det rigtige valg for moderne forældre, der leder efter en meningsfuld, men charmerende og unik mulighed for den lille stjerne. En anden stavemåde med samme navn er Pareen.

30. Prahar:

Prahar betyder Herre, der inspirerer og velsigner en ny begyndelse. Navnet symboliserer indirekte vores Gud Ganesh Ji og er et kreativt og dejligt lydende moderne valg af baby dreng. Vi elsker denne. Hvad synes du?

31. Prathmesh:

Prathmesh eller Pratmesh betyder den første person af alle. Den første person og Gud, vi tænker og beder, mens vi begynder nye opgaver eller første gange, er Ganesh Ji. Dette navn symboliserer ham.

32. Ridheesh:

Ridhesh betyder en Herre, der bor i vores eget hjerte. Selvom dette kan betyde flere guder, kan det også tage vores egen favorit Ganapathi Ji. Hvad synes du?

33. Shambhav:

Shambhav betyder søn af Lord Siva, som er Lord Ganesh. Dette er direkte et andet navn for vores yndlingsgud. Dette er også en berømt blandt flere i Lord Ganesha -navne, der starter med S.

34. Shivatmaj:

Shivatmaj betyder en person, der er Siva’s sjæl eller født som en sjæl fra Siva. Dette er igen vores egen Ganesh Ji. Det er et traditionelt og fremragende konventionelt navn. Det er dog sjældent fundet valg.

35. Shubham:

Subham eller Shubham er et populært og berømt navn i Nordindien for baby drenge. Det betyder en god begyndelse eller lykkebringende. Dette navn symboliserer indirekte vores Lord Ganesh Ji.

36: Sidhesh:

Siddesh eller Siddhesh betyder Gud for hele værkstedet, det er vores Ganapathi Bhagwan. Det er et udbredt valg af babydreng, men alligevel er det et berømt og klassisk navn at prøve selv i dag.

37. Sidhivinayak:

Navnet er populært allerede givet det berømte Ganesh -tempel med dette navn. Dette navn er imidlertid også kendt og er endnu et klassisk valg for dem, der ønsker at prøve dette som en velsignelse fra Ganesh Ji.

38. Sumuk:

Sumuk er et andet navn for Gud Ganesh Ji.

39. Swaroop:

Swaroop er et moderne og smukt baby boy navn, hvilket betyder en person, der har et behageligt og dejligt ansigt. Dette symboliserer vor Herres navn og er en berømt i Lord Vinayaka -navne i Telugu.

40. Taksh:

Taksh er et sødt og stærkt, dejligt babynavn. Det er også kreativt og smukt i klingende. Taksh betyder stærk. Det betyder også en, der er magtfuld.

41. Umaputra:

Uma er ingen ringere end gudinde Parvathi. Uma Purtra betyder gudinde Umas søn, som er Lord Ganesh Ji.

42. Varad:

Varad er et stilfuldt og kort sødt valg af babydreng til Ganesh Ji. Det betyder styrke og er en dejlig og sjældent fundet idé til at navngive nutidens fødte børn.

43. Vidhyadhar:

Vidyadhar betyder faktisk en person, der er fuld af visdom og viden. Navnet kan betyde flere Guds og en blandt de mange er vores Ganesh Ji. Det er berømt blandt Lord Ganesha -navne, der starter med V.

44. Vignesh:

Vignesh er et almindeligt navnevalg, især i sydindiske stater. Vignesh betyder den person, der fjerner forhindringer; det er Ganapathi Ji. Navnet er berømt og findes godt på malayalam, kannada, telugu og tamilske sprog for Lord Ganesh baby boy navne

45. Vikat ::

Vikat er et moderne og meget unikt, sjældent navnevalg til baby drenge. Det betyder en person, der har en storslået personlighed, der symboliserer vores Gud Ganesh.

46. ​​Vinayak:

Vinayak er et andet navn for God Ganesh og er et berømt valg allerede i flere stater i Indien.

47. Visvak:

Visvak eller Viswak er en person, der er kasserer i hele verden. Det symboliserer indirekte Lord Ganapathi Ji.

48. Visvamukh:

Dette betyder en person, der er herre over hele universet eller verden. Navnet betyder også Gud med flere hoveder.

49. Yogadipa:

Dette er et mindre kendt og alligevel dejligt navnevalg inspireret af vores Gud Ganesh Ji.

50. Yunay:

Yunay er igen et meget ualmindeligt, moderne og sjældent fundet navn. Det betyder den mest magtfulde Gud på hele jorden.

Lord Ganesha inspirerede baby pige navne ideer:

Du kan blive overrasket, men dejlige navneideer inspireret af God Ganesh Ji til piger. Disse er symboler eller direkte navne, der også kan navngives til babypiger. Her giver vi dig vores bedste forslag bestående af både traditionelle og moderne valg. Nu sker det!

51. Binaka:

Binaka er navnet på Gud Ganesh. Navnet symboliserer også kreativitet og magt ud af sårbarhed. Vi elsker disse intense betydninger; hvad synes du om denne herre Ganesha navne til baby pige?

52. Ehika:

Ehika betyder en person, der fjerner forhindringer og bringer lykke til i en ny begyndelse. Dette er ingen ringere end vores yndlingsherre. Er det ikke.

53. Kapila:

Kapila betyder gulbrun hud. Det er også inspireret af Lord Ganesh Jis navn og er velegnet til babypiger. Disse Ganapati navne til baby pige findes sjældent og er også moderne i at lyde.

54. Kaya:

Kaya er et andet navn givet til Lord Ganesha og er et perfekt valg til den lille baby pige. Det betyder også ødelægger af arrogance. Det er et yndet kort og sødt moderne Ganesha navne til baby pige.

55. Nitya:

Nitya betyder evigt eller evigt. Det symboliserer også Ganesh Ji. Dette er et kort, sødt og klassisk navnevalg til babypiger.

56. Prahara:

Vi elsker navnet Prahara. Det er givet til babypiger og er et moderne og sjældent fundet navn. Det refererer til Lord Ganesh Ji.

57. Shambhavi:

Navnet Shambavi betyder gudinde Parvathi, og hun er mor til vores yndlings Lord Ganesh Bhagwan. Dette er de traditionelle Vinayagar -navne, som en baby pige kan prøve.

58. Rudrapriya:

Rudras navn gives til flere gudinder som Durga og endda Parvathi. Den elskede af gudinden Parvathi er vores Ganapathi Ji.

59. Shwetha:

De fleste af os ved ikke, at navnet Shweta faktisk er inspireret af God Ganesh.

60. Varaya:

Varaya er igen et meget sjældent fundet navn og er også unikt. Navnet Varaya betyder velsignelser fra Gud. Det betyder også lykke. Vi elsker disse unikke og nye Lord Vinayaka navne til baby pige.

Unisex baby navn ideer:

Der er også specifikke navnidéer og forslag, der er unikke og kan være ideelle til at navngive både drenge og piger. Lad os også tjekke dem ud!

61. Karthika:

Karthika er et almindeligt navn, der passer til både drenge og piger. Det betyder søn af Lord Shiva.

62. Kirti:

Kirti betyder berømmelse og ry. Det betyder også lykke ved en ny begyndelse. Dette er et passende navn for både drenge og piger inspireret af Ganesha.

63. Kshipra:

Kshipra betyder nogen, der er klar til at blidgøre. Navnet symboliserer vores Ganesh Bhagwan og er et sjældent fundet, men smukt og unikt navnevalg, der er velegnet til både drenge og piger babyer.

64. Nandana:

Nandana er et unisex navnevalg, hvilket betyder Son of Lord Shiva.

65. Yashashwi:

Hvis du undrer dig, er Yashashwi et pigers navnevalg; dette er også velegnet til baby drenge. Det betyder nogen, der bringer berømmelse og succes og symboliserer Gud Ganesh Ji.

Idéer om tvillingnavn:

Hvis du leder efter matchende ideer i navnevalg til tvillingebabyer, har vi endda dækket dig ind i dette. Dette er vores bedste forslag.

66. Alampat – Avaneesh:

Begge er unikke og sjældent fundet nutidens navneideer, der symboliserer Gud Ganesh. Begge betyder verdens gud og den nye begyndelses gud.

67. Pitambar – Pramoda:

Begge er et andet symboliserende navn for Gud Ganesh og er tvillingebaby -drengenavnsideer.

68. Shanmukh – Saurjyesh:

Dette er begge ideer til tvillingebarn. Shanmukh betyder en person, der har flere hoveder og symboliserer vores yndlingsgud her. Saurjyesh oversætter også til Ganesha og også Kartikeya, begge.

69. Supash – Swarna:

Det er igen ideer til tvillingebaby- og pigenavne. Supash betyder Gud Ganesh, en der bor i guddommeligt land. Swarna er guld, også et andet navn for Gud Ganesh.

70. Vishwaraja – Vishvamukha:

Dette er ideer til tvillingebarn. Begge betydninger drejer og symboliserer Gud Ganesh Ji og verdens erobrer.

Vi håber, at du nød at udforske denne liste over smukke og nyeste Lord Ganesha babynavne til drenge og piger. Disse er perfekte til både traditionelle og moderne udsigtsvalg og er unikke og fascinerende at prøve. Fortæl os, hvilket navn du kunne lide mest. Vi elsker at høre fra dig!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst relateret til landet Indien. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi anbefaler, at du foretager din omfattende forskning, før du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet. Bemærk venligst også, at dette kun er en informativ vejledning om ideer og valg til babynavne; forfatteren er ikke ansvarlig for fejl eller uoverensstemmelser.