75+ bedste nyfødte babynavne i bengali med betydninger

Vestbengalen eller mere almindeligt kendt som Bengal, er staten berømt for sin slik, gæstfrihed og den kærlighed og respekt, som folk viser over for deres kultur og musik. Befolkningen i Bengal taler det ‘bengalske’ sprog, som også er det første sprog for befolkningen i landet ‘Bangladesh.’ Bengali tager deres hengivenhed over for, musik, guder og gudinde samt andre former for kunst og kultur alvorligt. Denne alvor kan ses i de bengalske babynavne.

Vi kan lære og forstå meget om de ting og ideologier, som bengalierne tror på, ved blot at kigge igennem en liste over bengalske babynavne. Kærlighed, natur og guder og gudinder spiller en afgørende rolle i at træffe flere beslutninger ligesom et barns navn. Så lad os tjekke nogle af de bedste bengalske børnenavne og lære mere om deres betydning og betydning.

Bedste nyfødte babynavne i bengali med betydninger

Bengalske babynavne med betydninger:

Moderne bengalsk baby dreng navne:

1. Koushik:

Et af de mest hovedbengalske navne nogensinde. Betydningen af ​​dette navn er “kærlighed”. Navnet antyder barnets kærlige og omsorgsfulde natur, som gør det muligt for ham at få en vis opmærksomhed i fremtiden. Navnet er et af de mest almindelige bengalske navne nogensinde. Udtalen af ​​dette navn er også ret autentisk.

2. Mihir:

Mihir betyder “solen”. Navnet skildrer barnets magtfulde natur. Dette er et af de smukkeste navne nogensinde. Navnet er så smukt, at alle let vil blive forelsket i dette navn. De bengalske forældre elsker at navngive deres drenge med denne særlige. Denne holdning hos bongforældrene gør det til et af de mest brugte bengalske baby boy navne nogensinde.

3. Benoy:

Dette er et klassisk bengalsk navn, som folk vil elske. Betydningen af ​​udtrykket Benoy er “høflig”. Det betyder, at barnet, der navngives, har en høflig holdning. Det er så smukt et navn. Du vil også føle det samme, når du bliver udsat for betydningen af ​​dette navn.

4. Ardhendu:

Ardhendu er faktisk et af de mest berømte bengalske navne nogensinde. Betydningen af ​​udtrykket Ardhendu er “halvmåne.” Navnet bruges generelt i familierne, der er ret religiøse. Dette er et af de mest iørefaldende bengalske navne nogensinde. Du vil se mange bengalske børn, der bærer dette smukke navn.

5. Indroneel:

Dette er et meget almindeligt navn blandt bongerne. Der kan være en række afledninger af dette særlige navn. Den mest almindelige betydning af dette navn ifølge bengalerne er “blå perle.” Betydningen af ​​Indroneel vedrører Lord Shiva, der også betragtes som den blå perle. Dette er et af de bedste navne, der kan bruges, mens du navngiver din bengalske baby dreng. Det er således et af de bedste bengalske baby boy navne.

6. Debesh:

Debesh er klart den, der er begunstiget af guderne. Navnet er ret traditionelt og bruges stadig. Det tyder også på barnets heldige karakter, og dette kan hævdes som et af de bedste bengalske babynavne til drenge. Navnet er ret sødt og kan siges at være et af de bedste navne til små drenge derude.

7. Palash:

Betydningen af ​​navnet Palash er “træ”. Dette er et ret fredeligt navn, og navnet kan bruges til næsten ethvert drengebarn. Der er ikke noget specifikt krav for at navngive et barn med dette navn. Navnet Palash er virkelig smukt og kan siges at være et af de smukkeste bengalske baby boy navne.

8. Partho:

Partho betyder generelt en variant af Parth o Arjun. Dette er et meget godt og religiøst navn at navngive din baby søn efter. Navnet er så smukt, at alle let vil blive forelsket i det. Dette er et af de mest populære bengalske babynavne til drenge gennem tiderne. Man kan ikke bare ignorere dette navn, da det bliver ved med at roaming i dit hoved.

9. Glæde:

Leder du efter bengalske babynavne til drenge? Så er dette en vidunderlig. Dette navn er ret smukt, og næsten alle vil være vilde med dig, når de hører dette navn. Glæde betyder “glæde”, som du let kan finde ud af navnets skønhed. Navnet er ret simpelt og ret fancy på samme tid. Hvem ville ikke elske dette navn?

10. Arnab:

Navnet Arnab, også udtalt som Or-nab betyder Ocean og er et populært bengalsk navn.

11. Ronit:

Navnet Ronit betyder en person, der bringer masser af glæde ind, skænket lykke og udstråling.

12. Aadi:

Navnet Aadi kan også bruges som en variation til mange navne. Navnet betyder livskilde eller den, der er først.

13. Anurag:

Navnet Anurag har feminine variationer. Dette navn er unikt og betyder kærligt, tilbedende eller venligt.

14. Debashish:

Ifølge den vediske astrologi menes det, at ethvert individ, hvis navn starter med et “D”, vil få succes. På bengali udtales “V” som “B.” Så Dev, der udtales som Deb på bengali, betyder “Gud.” Ashish betyder “ønsket af”. Debashish betyder derfor “ønsket af Gud”.

15. Shijoy:

Shijoy er et navn med glæde inklusiv i ordet. Bortset fra det betyder navnet hurtigt og logisk. En person, der ikke kan tolerere uretfærdighed, og som kæmper i sådanne situationer, betegnes som Shijoy!

Unikke bengalsk baby pige navne:

16. Bipasha:

Betydningen af ​​navnet Bipasha er “en flod”. En flod er en fantastisk måde for en pige, da kvinder ofte er blevet sammenlignet og suppleret med vandområder. “Hun flyder som en flod.” Navnet er virkelig smukt, og når folk finder ud af betydningen af ​​dette navn, vil de elske dig endnu mere.

17. Debjani:

Debjani betyder “elskede”. Her er et andet fantastisk navn til de bengalske piger. Faktisk er dette et af de bedste bengalske baby pige navne. Man kan let blive forelsket i dette navns enorme skønhed og ægthed. Navnet er meget smukt, og næsten enhver pige ville ønske at have et navn som dette.

18. Konkana:

Mange berømte bengalske kvinder bærer dette navn. Betydningen af ​​navnet Konkona er “armbånd”. En kvinde er faktisk meget smukkere end et anstændigt armbånd. En kvinde kan aldrig sammenlignes. Hendes skønhed er unik og uovertruffen og uvurderlig. Navnet Konkona er blevet brugt af bengalerne i vid udstrækning til at navngive piger.

19. Durba:

Durba betyder en hellig og hellig form for græs, der bruges i hinduistiske pujas. Navnet er virkelig smukt og vil også være velegnet til en pige.

20. Rajkanya:

Sidst men ikke mindst har vi dette unikke navn, hvilket betyder kongens datter. Navnet er meget smukt og passer kun til smukke kvinder.

21. Oindrilla:

Oindrilla, et meget tydeligt navn, er det alternative navn for Lord Indras kone. Et unikt navn til en dejlig pige.

22. Kaushiki:

Kaushiki er den feminine version af navnet Kaushik, dette asiatiske baby pige navn med k betyder dækket af silke.

23. Bibha:

Bibha eller kendt og udtales på anden måde som Vibha er navnet på gudinden Lakshmi, gudinden for rigdom og velstand. Navnet betyder den, der bringer et positivt lys/stråle ind.

24. Bidya:

Bidya er et populært bengalsk navn, der betyder viden. Navnet er ret populært på tværs af andre hinduistiske kulturer og kan også staves som Vidya.

25. Rima:

Navnet Rima er et kort og sødt navn, der betyder en ‘hvid antilope.’ Dyret er ekstremt sjældent og smukt, så navnet er også meget specielt.

26. Shambhavi:

Mens navnet er det af hinduistiske Lord Ganesha, bruges det faktisk som et kvindeligt asiatisk navn. Navnet Shambhavi betyder herren selv.

27. Nandana:

Navnet Nandana er et meget glædeligt navn. Dette navn betyder ‘den der nyder at være glad eller lykken omkring.’

28. Jaya:

Navnet Jaya står som en betydning for succes og sejr. Navnet Jaya betyder den, der altid står højere end de andre, efterfølgeren, sejrholderen.

29. Aritri:

Navnet Aritri betyder en person, der har evnen til at rose og gøre guden glad med sine salmer.

30. Rupa:

Navnet Rupa har mange variationer, men ordet Rupa betyder i sig selv ‘en skønhed af ædle metalsølv.’

Bengali Celebrity Kids Navne:

31. Adira:

Adira er navnet på den populære skuespillerinde Rani Mukherjee og ægtemanden Aditya Chopras datter. Navnet betyder måne.

32. Ria:

Ria er navnet på den tidligere skuespiller Moonmoon Sens ældste datter, som også har været tændt og slukket for kameraet.

33. Raima:

Raima er navnet på den yngre datter af den pensionerede skuespiller Moonmoon Sen, i modsætning til hendes storesøster har Raima formået at skabe et navn i den bengalske filmindustri.

34. Aradhya:

Den berømte Bollywood -skuespillerinde Aishwarya Rai Bachchan og ægtemanden Abhishek Bachchans datter hedder Aradhya.

35. Harun:

Kendt for deres anmelderroste roller, har Konkona Sen Sharma og eks-beau Ranveer Shorey en søn sammen, Harun.

36. Aakash:

Navnet Aakash har en meget enkel og surrealistisk betydning Himlen. Aakash er navnet på den populære skuespillerinde og vendte politiker Rupa Ganguly.

37. Nysa:

Kajol, en berømt bengalsk Bollywood -skuespillerinde, kaldte sin førstefødte Nysa. Navnet betyder en ‘ny begyndelse’.

38. Yug:

Kajol har også en søn med beau Ajay Devgan. Navnet Yug betyder den nuværende alder eller generationer.

Bengali Unisex babynavne:

39. Anshu:

Navnet Anshu er det forkortede navn på en indisk gudinde. Navnet betyder solstråler eller lysstråle.

40. Ambar:

Navnet Ambar betyder himlen og bruges til at henvende sig til drenge såvel som piger.

41. Anmol:

Anmol er et dejligt navn, der betyder ‘dyrebart/for højt værdsat. Dette er endnu en populær dreng samt et pigenavn.

42. Arya:

Navnet Arya var meget populært i gamle dage. Navnet betyder ‘stor eller en, der er meget ædel.’

43. Kanishka:

Kanishka var navnet på den meget berømte hersker og konge af Kalinga. Navnet betyder ’tilhænger af godhed/magt eller Guds barn’.

44. Kashish:

Navnet Kashish har flere betydninger, der udgør navnet, der betyder ’tiltrækning eller beundring’.

45. Bhagwati:

Bhagwati var et engang populært unisex, ikke bare bengali, men hinduistisk unisex navn. Navnet Bhagwati er det andet navn på gudinde Durga.

46. ​​Masum:

Navnet Masum betyder ‘nogen meget uskyldig og naiv.’ Et meget yndigt unisex asiatisk babynavn.

47. Hira:

Navnet Hira betyder ædelstenens diamant. Navnet er også et andet navn på hinduistisk gudinde Lakshmi.

48. Adya:

Navnet Adya kan bruges til både drenge og piger. Navnet betyder, at en der altid er den første, det er også et navn på gudinde Durga.

Bengali Hindu God Baby navne:

49. Dwarakadas:

Navnet Dwarakadas betyder den, der er tjener i Dwaraka, bolig for den hinduistiske gud Lord Krishna eller navnet betyder Herren selv.

50. Fanibhushan:

Fanibhusan/Fanibhushan er et alternativt navn på den hinduistiske gud Lord Shiva, Adiyogi.

51. Ghajeshwar:

Ghajeshwar/Gajeshwar betyder magt, navnet er det alternative navn på hinduistiske gudherre Ganesha.

52. Ghanshyam:

Ghanashyam er endnu et navn på den hinduistiske gud Lord Krishna.

53. Aaditri:

Aaditri er en suppleant for den hinduistiske gudinde for magt og stabilitet Durga.

54. Hridaynath:

Navnet Hridaynath betyder hjertets Herre. Navnet kan betyde elskede i enkle vendinger.

55. Ilashpasti:

Navnet Ilashpasti er unikt og har en meget stærk betydning. Ilashpasti er navnet på Jordens Herre.

56. Indrakanta:

Indrakanta er en variation af navnet på kongen af ​​hinduistiske guder, Lord Indra.

57. Jaikrishna:

Jai Krishna er en kombination af to navne, der, når de er vedhæftet, betyder den hinduistiske guds sejr Lord Krishnas sejr.

58. Jaivardhan:

Ordet Jai betyder her sejr, mens Vardhan er et andet navn på Lord Shiva, navnet betyder det samme.

59. Jhareshwar:

Navnet Jhareshwar er også et alternativt navn på den hinduistiske gud Lord Shiva.

60. Kanthamani:

Navnet Kanthamani kan betyde enten den hinduistiske Lord Krishna eller en halskædejuvel, hvis den oversættes.

61. Krishnadas:

Navnet Krishnadas betyder en, der er den trofaste og kærlige tjener for Lord Krishna.

62. Krishnendu:

Krishnendu er den anden variant af den hinduistiske gud Lord Krishnas navn. Navnet betyder også prinsen af ​​jorden.

63. Krithikesh:

Krithikesh er det alternative navn på en af ​​de tre guddommelige hinduistiske Herre, God Brahma.

64. Mahalingam:

Mahalingam er det alternative navn på Lord Shiva. Vi kan ofte se en Lingam i stedet for guddommen i hans templer.

Bengalske muslimske babynavne:

65. Ali:

Navnet Ali er et ret almindeligt islamisk navn og betyder ‘overlegen/fremtrædende eller forhøjet’.

66. Ayan:

Navnet Ayan har arabisk såvel som hindi betydning og oprindelse. På arabisk betyder navnet Time/Era.

67. Ahmed:

Navnet Ahmed betyder nogen, der konstant takker og roser guden.

68. Farida:

Det asiatiske, bengalsk muslimske babynavn med f betyder en, der er meget tydelig, uden at nogen matcher hende.

69. Sara:

Det korte og søde bengalske baby pige navn, der starter med s betyder ‘en prinsesse’.

70. Anwar:

Dette meningsfulde bengalske baby boy navn, der starter med et middel, er den, der er fuld af lysstyrke.

71. Shameem:

Dette bengalske pigebarn betyder ’en duft, en duft af nogen eller noget eller et duft af deres lugt’.

72. Udslettet:

Navnet Rashed har mange variationer. Navnet Rashed betyder, at den ene følger den rigtige vejledning og retning.

73. Shaheen:

Det bengalske muslimske babynavn Shaheen betyder en person, der ligner eller ligner en falk.

74. Aftab:

Navnet Aftab kan betyde både solen eller sollyset, hvilket betyder dens kraft, dets lys, dets smukke udstråling.

75. Hamida:

Navnet Hamida har en maskulin variation, Hamid. Navnet Hamida betyder en person, der er meget elskværdig.

76. Farah:

Navnet Farah har mange variationer; det oprindeligt oprindelige arabiske navn betyder fuld af lykke.

77. Shahid:

Navnet Shahid har også en feminin variation; navnet betyder den, der er et vidne.

78. Sadiq:

Det bengalske baby boy navn, der starter med s betyder en, der er ærlig og oprigtig.

79. Afsana:

Navnet Afsana betyder med henvisning til et smukt eventyr eller en dejlig historie.

Ovenstående er nogle af de bedste navne til bengalsk baby dreng og pige. Navnene er alle smukke og har en dragende charme, der gør dem alle så specielle. Hvert navn har en unik betydning, og alligevel er der uendelige muligheder. Selvom der er mange muligheder derude, bragte vi nogle af de mest populære bengalske babynavne til dig, samtidig med at nogle af de mest unikke bengalske babynavne i en omfattende liste.