Liste over 60 trendy Purvabhadra Nakshatra babynavne

Ifølge den hinduistiske religiøse overbevisning og astrologi kan navngivning af en nyfødt efter deres månekonstellationer, stjernetegn og stjernetegn være lykkebringende og heldig. I vores serie af babynavne pr. Nakshatras vil vi i dag tale om Purvabhadra nakshatra babynavne.

purvabhadra nakshatra babynavne

Så hvis din lille stjerne er født i Purvabhadra -stjernen, skal du fortsætte med at læse for at vide alt om, hvad der er Purvabhadra nakshatra, dens egenskaber, startnavn stavelser for dem, der er født i denne stjerne, og liste over forslag til Purvabhadra nakshatra navne. Lad os komme igang!

Hvad er Purvabhadra Nakshatra og dets egenskaber?

Purvabhadra nakshatra kommer 25. i rækkefølgen ud af de i alt 27 nakshatraer i indisk hinduistisk astrologi. Det spænder fra 20 grader Vandmand til 3,20 i Fiskens stjernetegn. Betydningen af ​​Purvabhadra nakshatra er først og fremmest en lykkebringende eller held og lykke og har symbolet på begravelsessengens forben. Den styrende planet for Purvabhadra nakshatra er Jupiter, og guddommen er en enhjørning, enfodet slange.

Babyerne født i Purvabhadra nakshatra er intelligente, holder sig til livets principper og er idealistiske. De er ærlige, trofaste for deres arbejde, ansvar og familie og også lidenskabelige. Disse er fredselskende mennesker, men alligevel generøse over for dem, der omgiver dem. De siges at udmærke sig i deres arbejdsliv og er gode til at tjene penge.

Lad os nu gå videre og tjekke startnavnsbogstaverne og listen over drenge og piger Purva Bhadrapada nakshatra navne til nyfødte.

Purvabhadra Nakshatra navne Start bogstaver:

Hvis din lille er født under denne særlige stjerne, er det godt at navngive dem med følgende startstavelser.

Se, Så, Da, Daa, Di, Dee, Dha, Dhi.

I tilfælde af at navngive den nyfødte ifølge padas i en nakshatra,

  • Purvabhadra nakshatra 1. pada navne begynder med Se.
  • Purvabhadra nakshatra 2. pada navne begynder med So.
  • Purvabhadra nakshatra 3. pada navne begynder med Da.
  • Purvabhadra nakshatra 4. pada navne begynder med Di.

Dejlige babynavne til Purvabhadra Nakshatra med deres betydning:

Listen over nyeste, moderne, meningsfulde og unikke Purvabhadra -navne til drenge, piger og tvillinger er følgende.

Purvabhadra Nakshatra navne til baby drenge:

1. Dakshit:

Dakshit er et andet navn for Lord Siva. Det stammer fra sanskrit-sproget og hinduistisk mytologi og er et traditionelt meningsfuldt, men alligevel moderne-lyder baby boy navn.

2. Daipayan:

Daipayan er et meget unikt og nutidigt valg af babynavn til drenge i Purvabhadra nakshatra. Det betyder en person, der er født på en ø. Navnet symboliserer endvidere også vandrer eller eventyrer.

3. Daivat:

Daivat betyder en person, der er heldig eller magtfuld. Det betyder også guddommeligt. Daivat er et sjældent og unikt valg af babynavn til Purvabhadra nakshatra. Det er attraktive Purvabhadra nakshatra mandlige navne.

4. Darshit:

Darshit betyder tegn eller visning. Det betyder også en besøgende. Disse Kumbha rasi Purvabhadra nakshatra babynavne stammer fra sanskritsproget og er et dejligt valg til baby drenge.

5. Darpan:

Darpan er efterhånden et trendy og klassisk tidløst navnevalg for Purvabhadra nakshatra -fødsler. Det betyder et spejl. Navnet symboliserer også refleksion.

6. Dasvanth:

Dashvanth eller Dasvanth er ingen ringere end Lord Siva. Det er også et andet navn for Lord Murugan. Det er et dejligt og yndigt, men alligevel traditionelt navnevalg til Purvabhadra nakshatra babyer.

7. Diganth:

Diganth -navnet stammer fra sanskritsproget, og det betyder horisont. Det er et stilfuldt og meningsfuldt, unikt valg af navn.

8. Digvijay:

Digvijay er nu et udbredt og berømt navn. Det betyder en, der vinder over hver person. Det er også meget almindelige baby dreng navne til Purvabhadra nakshatra.

9. Dikshit:

Dikshit, som også staves som Deekshit, betyder at starte eller forberede. Det er et berømt, men alligevel klassisk og trendy navnevalg for moderne forældre at navngive deres lille stjerne. Vi elsker det enormt. Hvad synes du?

10. Dipanjan:

Dipanjan betyder lampens øje. Navnet symboliserer også nåde, håb og lys. Det er et dejligt navnevalg, der for det meste findes i både nord- og sydindiske stater.

11. Divansh:

Divansh betyder en partikel af solen. Navnet stammer fra sanskritsproget og antydede solens ansh, hvilket betyder solens øje. Vi elsker denne unikke symbolik til navnet.

12. Divesh:

Divesh betyder gudernes herre. Det er et kort, yndigt og meningsfuldt navn til baby drenge i Purvabhadra nakshatra.

13. Opdel:

Vi elsker disse fem bogstaver i et sødt navn, Divit. Det betyder en, der er udødelig. Det er ikke et almindeligt navn og ideelt for moderne forældre, der leder efter et attraktivt valg. Navnet stammer fra sanskritsproget.

14. Divyant:

Divyant, også stavet som Divyanth, betyder en smuk person. Det er en sød og stilfuld baby dreng navn Purvabhadra nakshatra.

15. Diwakar:

Diwakar, også stavet som Diwaker, betyder lysets herre. Navnet antyder også solen. Dette Purvabhadra nakshatra navngiver drenge et kendt babybarnsnavn lige fra oldtiden og er allerede et populært valg.

16. Sekar:

Sekar eller Shekar/ Sekhar er igen et meget berømt navn. Det betyder Lord Vishnu. Navnet betyder også en person, der er talentfuld og intelligent.

17. Sethu:

Sethu er et helligt navn i hinduistisk tradition. Navnet betyder en stor kriger. Det er et dejligt og meget intenst fed navnevalg til babyer i Purvabhadra nakshatra.

18. Sohag:

Sohag er et helt moderne navnevalg for drenge i Purvabhadra nakshatra. Det betyder kærlighed og sol.

19. Soheil:

Navnet Soheil er allerede berømt i de nordlige indiske stater. Det betyder flot. Navnet indebærer også måneskin eller glød og udstråling. Vi elsker alle de smukke betydninger og symboler, der er forbundet med navnet, ikke sandt!

20. Sohaan:

Sohaan betyder en flot og smart person. Det er igen et moderne og sjældent navnevalg for drenge i dette nye årtusinde. Vi elsker dette blandt de moderne Purvabhadra nakshatra -drengenavne.

21. Sohit:

Sohit er et dejligt navn på en fembarns dreng, der stammer fra de indiske sprog. Det betyder en charmerende mand.

22. Somashekar:

Somashekar eller Soma Shekhar er ingen ringere end Lord Siva. Det er et meget traditionelt valg af baby boy navn og kendt bredt fra generationer sammen.

23. Somit:

Somit er fra sanskrit -sproget, hvilket betyder en person, der får alt hurtigt. Det er et unikt navn, både hvad angår navneudtale og betydning.

24. Soukhya:

Navnet Soukhya, der stammer fra hindi og sanskrit, betyder velvære eller at være glad. Det betyder også en person, der helbreder med et fremragende fredeligt og åndeligt sind.

25. Soumik:

Soumik betyder en smuk sjæl. Det betyder også på den anden side kraftfuld sjæl eller kraftfuld som ild. Vi elsker begge betydninger af dette Purvabhadra nakshatra baby boy navn.

Purvabhadra Nakshatra baby pige navne:

26. Daakshya:

Daakshya er et dejligt nutidigt valg af baby pige. Det betyder smart og genial person. Navnet stammer fra sanskritsproget for baby pige navn under Purvabhadra nakshatra.

27. Daamini:

Daamini betyder en selvkontrolleret person. Det betyder også at erobre. Navnet er et meget berømt valg allerede for babypiger i Purvabhadra nakshatra.

28. Dajshi:

Dajshi er et meget unikt og ualmindeligt navn, der betyder herlig sjæl. Det er et meget sjældent og også sødt Purvabhadra nakshatra kvindelige navne.

29. Dakshika:

Dakshika er ingen ringere end datter af Lord Brahma. Det er et traditionelt navn, der alligevel betyder med dejlig moderne udtale og konnotation. Vi elsker dette navnevalg og idé.

30. Daritree:

Daritree eller Dharitree betyder jorden. Det stammer fra sanskritsproget og er et udbredt valg af baby pige navn, som også er meningsfuldt og intens.

31. Darshini:

Darshani eller Darshini er allerede et trendy sydindisk navn. Det er et andet navn for gudinde Durga. Navnet betyder også en, der er velsignet over at være smuk. Det er et dejligt og traditionelt baby pige navn til Purvabhadra nakshatra.

32. Digvi:

Digvi betyder sejrrig og en, der altid erobrer. Det er et kort og sødt, smukt baby pige navn med unik og fed intens betydning.

33. Dikshitha:

Dikshitha, som også staves som Deekshita eller Diksita, betyder initieret eller nogen der begynder. Dette er berømt blandt baby pige navne for Purvabhadra nakshatra.

34. Dipali:

Dipali eller Deepali betyder en række lamper eller en række lys. Navnet er smukt i betydning og også udtale.

35. Dipika:

Dipika eller Deepika betyder let eller lille lampe. Det stammer fra sanskrit -sproget og er en klassisk og trendy indisk baby pige ved navn Purvabhadra nakshatra.

36. Dipati:

Dipati betyder guddommeligt. Det er et meget unikt og ualmindeligt babynavn til Purvabhadra nakshatra -fødsler.

37. Disha:

Disha betyder retning. Det symboliserer og indebærer også en vej. Det er en dejlig og kort sød baby pige navn valg for dem født under Purvabhadra nakshatra.

38. Dishita:

Dishita betyder fokuseret. Det betyder en, der altid er fast besluttet. Det er et dejligt og meningsfuldt charmerende valg af baby pige, der stammer fra sanskrit -sproget.

39. Ditvi:

Hvis du vil have et meget nyt og dejligt moderne navn, elsker vi enormt meget dette. Ditviin Purvabhadra nakshatra pige navne betyder guddommeligt godt.

40. Divya:

Vi har alle hørt navnet Divya. Det er et dejligt og trendy og berømt navn allerede i flere indiske stater. Divya betyder smuk pige, guddommelig pige. Det betyder også charmerende.

41. Divyanka:

Divyanka er et dejligt og berømt navn, der for det meste findes i det nordlige Indien. Det betyder guddommelig sjæl eller guddommeligt væsen.

42. Diza:

For forældre, der foretrækker et meget nyt og kort navn, er denne firebogstavede ideelle. Diza betyder lykke.

43. Sejal:

Sejal betyder flodvand eller strømmende guddommeligt vand. Det er et dejligt navn, der for det meste findes hos nordindiske babypiger i Purvabhadra nakshatra.

44. Sevitha:

Sevitha eller Sevita betyder værdsat. Det er et traditionelt navn i betydning, men er ikke almindeligt fundet valg på dato.

45. Sobitha:

Sobitha eller Shobitha betyder kreativ person. Det betyder også en, der er innovativ og kunstnerisk. Det er et dejligt baby pige navn, som er fascinerende i udtale. Dette er også blandt de berømte Purvabhadra nakshatra navne i Kannada.

46. ​​Sohini:

Sohini betyder smuk pige. Det betyder også behageligt og charmerende. Navnet er dejligt og attraktivt i udtale samt symbolik. Vi elsker dette valg af Purvabhadra nakshatra baby pige navn.

47. Sonali:

Sonali er afledt af ordet Sona på hindi, hvilket betyder guld. Navnet betyder en gylden person eller gylden sjæl.

48. Soujanya:

Soujanya eller Sowjanya betyder øm eller den rigtige person. Det betyder også høfligt. Soujanya er et typisk sydindisk valg af baby pige navn. Det er også blandt de berømte Purvabhadra nakshatra navne i Telugu.

49. Sowmya:

Sowmya betyder fred. Det er igen et meget berømt valg af baby pige. Det betyder også en, der er rolig og gavmild overfor andre.

50. Sourita:

Hvis du vil have et helt nyt navn, kan dette være det rigtige valg. Sourita betyder en hårdtarbejdende person. Vi vedder på, at du ikke er stødt på dette blandt pigenavne til Purvabhadra nakshatra.

Purvabhadra Nakshatra Unisex babynavne:

51. Sampurna:

Sampurna eller Sompurna på indiske sprog betyder komplet. Navnet symboliserer en komplet person. Det er et dejligt og yndigt navnevalg til drenge og piger.

52. Sonu:

Sonu er generelt et kaldenavn givet til babyer. Men vi ser dette ofte som et primært fornavn i disse dage. Sonu betyder guld.

53. Darshi:

Darshi eller Darshee betyder velsignelser. Navnet er også et andet navn for Lord Krishna. Det er et populært babynavn, der er ideelt og velegnet til både drenge og piger.

54. Darshil:

Darshil betyder perfektion. Det er en dejlig og unik baby pige og dreng navne.

55. Somal:

Somal betyder nogen øm og blød. Dette er et meget nutidigt og sjældent fundet unisex navn til drenge og piger.

Purvabhadra Nakshatra tvillingnavne til drenge og piger:

56. Daman – Daanish:

Daman og Daanish er dejlige valg af tvillingebaby -drenge til Purvabhadra nakshatra. Navnet Daman betyder at tæmme eller erobre en person. Daanish betyder på den anden side fuld af viden eller en person med visdom.

57. Daivat – Daivi:

Daivat og Daivi er dejlige valg af tvillingebaby -drenge og -piger. Navnet Daivat betyder heldig og guddommelig person. Daivi betyder derimod from kvinde.

58. Soraj – Sorav:

Soraj betyder Gud. Sorav betyder himmelsk. De er begge søde og korte baby dreng tvillingenavn valg for dem født under Purvabhadra nakshatra.

59. Sonia – Sonakshi:

Sonia og Sonakshi er ideer til tvillingebarn. Sonia eller Soniya betyder guldpige eller dejlig pige. Sonakshi betyder skønhed med gyldne øjne. Det er også et andet navn for gudinde Parvathi.

60. Somesh – Somjit:

Dette er tvillingebabynavnsnavne til Purvabhadra nakshatra. Somesh betyder månen. Somjit betyder en, der vinder over solen.

Vi håber, at du nød at udforske disse navnideer til dem, der er født i Purvabhadra nakshatra. Disse Purvabhadra nakshatra babynavne er alle stilfulde, moderne, attraktive og også kreative. Fortæl os dine tanker om dem; vi elsker at høre fra dig.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne og betydninger, der er nævnt ovenfor, er kontekstuelle og kan ændre sig efter forskellige sprog, regioner og lande. Vi rådgiver om at udføre dybdegående forskning for at forstå flere betydninger og symbolik knyttet til samme navn.