Populære brasilianske babynavne til dit barn

De dage, hvor babyer blev opkaldt efter deres bedsteforældre og forfædre, er forbi. Moderne forældre søger at døbe deres babyer med kreative og unikke navne. Brasilianske babynavne topper listen, da de er ganske meningsfulde og også lyder fantastisk. Plus, de tilføjer et eksotisk element til din babys navn sammen med at være forbundet med den rige kultur og arv i Brasilien. Et typisk brasiliansk navn har to navne, hvor det første er den personlige identitet, og det andet navn er normalt navnet på deres mand eller far.

De fleste brasilianske navne har bibelsk betydning på grund af kristendommens indflydelse i landet. Man kan også finde indflydelse på portugisisk, tysk, italiensk og latinsk sprog på navnene, da Brasilien engang var en koloni af disse europæiske nationer. Hvis du vil give din baby et meningsfuldt navn, som også lyder eksotisk, skal du ikke lede længere! Vælg dit valg blandt disse mest populære brasilianske babynavne.

Populære brasilianske babynavne til dit barn

Smukke brasilianske navne til piger og drenge:

De 80 bedste brasilianske babynavne diskuteret nedenfor og giver nogle af de mest relevante oplysninger nogensinde sammen med de fantastiske betydninger og oprindelse gør dem så gode.

Brasiliansk baby pige navne:

Her er en liste over nogle af de bedste brasilianske navne til piger som følger.

brasilianske baby pige navne

1. Abai:

Lad os starte på listen med et smukt navn til de brasilianske piger derude. Dette er klart et af de fineste navne for alle piger derude, der er født i brasilianske familier. Abai betyder “floden Nilen”.

2. Andresa:

Dette er et godt navn til brasiliansk pige. Navnet er ganske kraftfuldt ligesom selve betydningen. Navnet Andresa betyder “stærk” eller “modig”. Hvis du leder efter et godt navn at navngive din baby pige med, så er dette et af de brasilianske babynavne, som man nogensinde vil komme igennem.

3. Branca:

Branca er et af de ældste navne i henhold til de brasilianske navneoptegnelser til babyer og bruges stadig til navngivning af babypigerne i denne kultur. Navnet er ret lokkende, og næsten alle vil blive forelsket i det.

4. Canciana:

Dette er et af de bedste brasilianske babynavne nogensinde. Navnet har en fantastisk udtale, og betydningen er også ganske imponerende. Navnet betyder en person fra Italien. Det er en fantastisk måde at navngive alle de brasilianske babypiger.

5. Corliss:

Corliss betyder “godhjertet” og har en engelsk oprindelse. Navnet er velegnet til de brasilianske babypiger og er bestemt et af de fineste navne, som en forælder kan bruge til at navngive sin baby pige.

6. Folade:

Folade er et af de mest prestigefyldte navne i den brasilianske historie. Navnet er af ekstrem ære og er et af de mest aristokratiske navne nogensinde, og betydningen er også ganske smuk. Folade betyder “ære ankommer” og især på grund af betydningen er det et af de bedste navne til brasilianske babypiger.

7. Flavia:

Dette angiver pigen med gult eller blondt hår. I Brasilien er dette navn ret populært, og næsten brasilianske piger hedder det. Det betragtes som et af de smukkeste navne til piger i regionen nogensinde.

8. Fethee:

Betydningen af ​​dette navn er dom og for alle de fantastiske funktioner om betydningen (dom) og måden at udtale dette navn på er ganske imponerende og er nok til at overtale næsten alle til at navngive deres babyer ved dette navn. Det hævdes at være et af de bedste navne til piger (brasiliansk).

9. Dimas:

Navnet Dimas betyder “solnedgang”, og hvis du leder efter et af de fineste navne derude, så er dette måske det rigtige for dig. Navnet er ganske fascinerende og vil være velegnet til alle brasilianske piger derude.

10. Coloma:

Navnet Coloma vil passe til de fleste piger derude. De brasilianske babypiger hedder det ofte, og det betyder “due”. Betydningen gør navnet så smukt automatisk, at hver forælder vil være villig til at navngive deres baby pige ved det.

11. Fernanda:

Dette er et andet smukt navn, der stammer fra kristen mytologi. Fernanda betyder “En eventyrlig kærlig pige -rejsende”. Hvis du vil have din pige til at være en stærk og uafhængig kvinde, kan der ikke være noget bedre navn end dette.

12. Ileana:

Ileana er et af de mest populære brasilianske navne til piger og betyder “skinnende og strålende”. Det stammer fra mandnavnet Elijah og repræsenterer den ultimative kvindelige skønhed.

13. Marcia:

Marcia er et latinsk navn, der betyder “Of Mars”. Det betyder også en kvindelig kriger. Hvis du leder efter et stærkt navn til din lille pige, er Marcia det bedste bud!

14. Rediger:

Edite, udtales som Ehdahay, stammer fra det portugisiske og lettiske sprog. Dette sjældne baby pige navn betyder “rig på krig”. Sådanne piger menes at være sande krigere i deres liv!

15. Jacinda:

Jacinda stammer fra græsk mytologi og betyder “smuk”. Det betyder også en portugisisk blomst kaldet Hyacinth, som er kendt for sin skønhed og charme!

16. Lani:

Lani er et smukt navn, der repræsenterer håb. Det betyder “fredens bringer”. Lani er også populær på det hawaiiske sprog, hvor det betyder “Sky”.

17. Ida:

Ida stammer fra det tyske sprog og betyder “en hårdtarbejdende kvinde”. Det er et af de gamle skolenavne i Brasilien og anses for at være en af ​​de respektable titler for en pigebaby.

18. Kiania:

Kiania betyder “daggry”. Det repræsenterer en ny begyndelse, lysstyrke og lykke. Kiania stammer fra det brasilianske og portugisiske sprog og er et af de bedste baby pige navne.

19. Jacqueline:

Dette hebraiske afledte navn betyder “Må Gud beskytte”. Det stammer fra fransk og er kvindenavnet Jacques.

20. Cindy:

Et af de populære pigenavne i Brasilien er Cindy. Det repræsenterer den græske månegud. Cindy bruges også som en kort form for navne som Askepot, Cynthia og Lucinda.

Brasiliansk baby dreng navne:

Her er en liste over nogle af de bedste brasilianske drengenavne som følger.

brasilianske navne til drenge

1. Abilio:

Betydningen af ​​dette navn er “dygtig”, og af alle de fantastiske grunde kan dette siges at være et af de bedste navne for alle de brasilianske baby -drenge, der skal navngives med et navn, der har en stor betydning. Navnet definerer den person, der hedder her.

2. Eduardo:

Du har sikkert hørt om dette navn før. Navnet er ganske fascinerende og vil være egnet til de fleste brasilianske baby -drenge. Navnet lyder godt for ørerne og har også en imponerende betydning. Eduardo betyder “velstandens vogter”.

3. Francisco:

Navnet Francisco betyder en person, der er fra Frankrig, og det er af portugisisk oprindelse. Navnet er ganske fascinerende for alle kvinder derude og kan siges at være et af de bedste navne til alle drengene.

4. Eusebio:

Dette er et godt navn for de brasilianske baby -drenge og for den anstændige betydning og fremragende brasilianske stemning kan det siges at være et af de fineste navne for næsten enhver baby -dreng.

5. Emerico:

Navnet Emerico betyder “arbejdets magt”. Navnet er ganske interessant og betragtes som et af de bedste navne, der kan gives til en brasiliansk baby.

6. Drake:

Navnet Drake er et af de bedste navne til alle brasilianske drenge derude. Navnet bruges ret ofte, og på grund af dets anstændige betydning er navnet så udbredt, at det overgår populariteten af ​​alle de berømte brasilianske babynavne derude.

7. Ernesto:

Navnet Ernesto betyder “dødskamp”. Betydningen er ret mørk, og derfor bruges den lidt mindre i forhold til alle dem derude. Navnets oprindelse relaterer det til de portugisiske navne.

8. Fayre:

Betydningen af ​​navnet er nøjagtig det samme som navnet lyder. Betydningen af ​​dette navn er “fair”, og for dets store betydning er dette navn noget, der kan siges at være helt passende for de brasilianske baby -drenge.

9. Daysi:

Navnet betegner en blomst og en smuk. Betydningen af ​​navnet Daysi er “hvid og gul blomst”. Navnet bruges af brasilianerne i vid udstrækning til at navngive deres babyer. Betydningen er også ganske god, og for de gode funktioner er dette navn noget, som alle foretrækker at kalde.

10. Fethee:

Navnet Fethee betyder “dom”, og det er et navn med stor ære. Det er sådan et navn, der vil være helt velegnet til alle brasilianske drenge derude og til denne fantastiske funktion vedrørende betydning og måde at udtale på.

11. Gabriel:

Det stammer fra det hebraiske sprog og betyder “Gud er min styrke”. Gabriel er også navnet på en vigtig bibelsk engel, der fortæller Mary, at hun vil føde en søn.

12. Garan:

Garan er afledt af fransk sprog og betyder “Guard” eller “Guardian”. Hvis du ønsker at gøre din søn til en god leder og beskytter af sit løb, er dette den bedste!

13. Ilar:

Hvis du leder efter et navn, der taler for optimisme og lykke, er Ilar den bedste derude. Ordet Ilar stammer fra det latinske sprog, og det betyder “munter”.

14. Lajos:

Lajos er navnet på en berømt kriger og en hellig mand. Ordet Lajos stammer fra ungarsk sprog, og det er et af de vidt valgte baby boy navne i Brasilien.

15. Kaiser:

Kaiser er et navn, som hver forælder ønsker til deres baby. Det betyder “kejser” og stammer fra tysk sprog. Det er også hentet fra den mest prestigefyldte titel af Cæsar.

16. Darvin:

Darvin er oprindeligt et engelsk navn og betyder “elskede”. Det menes, at sådanne babyer generelt er elskelige i naturen og kan være store publikumsbehagere.

17. Jack:

Et af de mest almindelige navne i Brasilien, hvilket betyder “Gud er nådig”. Forældre vælger dette navn til deres babyer, for de betragter børn som gaver fra det guddommelige!

18. Baltasar:

Baltasar betyder “beskyttet af Gud”. Dette navn stammer fra det hebraiske sprog og er forbundet med de “tre vise mænd”, der er nævnt i Bibelen.

19. Edwaldo:

Edwaldo betyder “velhavende hersker” Dette navn afspejler en stærk personlighed og er kendt for at gøre personen rig på kreative ideer.

20. Jason:

Jason stammer fra det græske navn, der betyder “At helbrede”. Det er også et af de ældste navne i jødisk tradition og er også navnet på en af ​​de halvfjerds Jesu disciple.

20 Top brasilianske kendisbørns navne:

1. Gisele:

Et navn med flere variationer, Gisele er et feminint navn fra fransk oprindelse, der med enkle ord betyder ‘lyst løfte’ eller på germansk ‘gisil’.

2. Xuxa:

Xuxa er et navn med portugisisk oprindelse. Udtalt som ‘Shoo-sha’, har dette firebogstavsnavn en betydelig betydning, ‘Queen’.

3. Kefera:

Dette smukke navn, der lyder virkelig æstetisk, har ukendt oprindelse, men hvad folk spekulerer i det betyder, er ‘Transformationens gudinde’.

4. Zico:

Et kort og sødt navn, Zico har en større betydning. Dette maskuline navn betyder og betegner kraften i styrke/styrke.

5. Guilherme:

Dette portugisiske oprindelsesnavn forstås som deres variation af det ellers almindelige navn William. Navnet betyder ‘beskytter’.

6. Bianca:

Dette smukke navn, der starter fra bogstav b, er et italiensk oprindelsesnavn. Navnet Bianca betyder i enklere ord ‘skinnende’.

7. Delmo:

Navnet Delmo betyder en ‘ædel beskytter’. Navnet Delmo stammer fra at kombinere to navne med forskellig oprindelse.

8. Bruna:

Navnet er mere levende kendt og hørt om i Brasilien og Italien. Navnet Bruna betyder tysk oprindelse betyder ‘det mørke hår’.

9. Ana:

Full of Grace, er hvad det angliciserede navn Ana betyder. Navnet har flere variationer som ‘Hanna’.

10. Fabrizio:

Fabrizio er et navn af italiensk oprindelse og har været navnet på nogle af de mest berømte mennesker. Navnet betyder ‘håndværker’.

11. Cynthia

Månegudens navn. Cynthia er et græsk oprindelsesnavn og betyder også fra landet Cynthus.

12. Adriana:

Navnet Adrianna har flere betydninger og vides at stamme fra det maskuline ord ‘Adrian’, der betyder fra landet ‘Hadrian’.

13. Camilla:

Camilla er navnet på en legendarisk krigerpige. Navnet Camilla stammer fra det maskuline navn Camillus.

14. Alinne:

Navnet Alinne betyder ‘fair and good looking’. Det er bedre kendt som et keltisk babynavn og feminin form for ‘Allen’.

15. Morena:

Navnet Morena betyder ’brunt hår’ eller brunt hår. Navnet Morena har tre forskellige oprindelser.

16. Taina:

Mens nogle mener, at Taina er et finsk navn, en kort form for Tatiana, kender andre det også som et skandinavisk navn.

17. Eduardo:

Wealthy Guardian er betydningen af ​​navnet Eduardo, et navn af engelsk/gammelengelsk oprindelse.

18. Alessandra:

Navnet Alessandra betyder at forsvare eller hjælpe. Det er et navn på den græske oprindelse og har også en variation.

19. Felipe:

Navnet Felipe betyder ‘venner af heste. Det er en variation af navnet Phillip, et navn af græsk oprindelse.

20. Perla:

Et navn, der betyder de dyrebare ’perler’. Perla er af spansk oprindelse, men nogle mener også, at det er af italiensk og latinsk oprindelse.

20 brasilianske amerikanske børns navne:

1. Rodrigo:

Afledt af det germanske/tyske navn Roderick er navnet Roderigo, der refererer til mange historiske mennesker.

2. Alessandra:

Et navn, der betyder mænds forsvarer i henhold til dets græske oprindelse, er kvindens navn Alessandra.

3. Camilla:

Camilla er den feminine form for det mere kendte navn Camillus, som var navnet på en historisk krigerpige.

4. Bruno:

Navnet Bruno kan både betyde en rustning og farven brun, da det er, hvad ordet Brun betyder, det tyske ord, gennem hvilket Bruno er afledt.

5. Caio:

Betydningen af ​​navnet Caio er ‘glæd dig’. Det walisiske navn har flere variationer på flere sprog.

6. Catarina:

Et navn, der er populært i mange lande, Catarina betyder ‘rent’ fra dets græske oprindelse.

7. Sabrina:

Navnet Sabrina betyder ‘Cypern’ eller fra floden sever. Navnet på latinsk oprindelse har en vis historisk betydning.

8. Christiano:

Et meget populært brasiliansk navn, navnet er faktisk af græsk oprindelse og betyder ‘kristen’.

9. Valentina:

Navnet Valentina er kendt for at have ukrainsk oprindelse. Dette baby pige navn betyder stærk, sund og modig.

10. Alexio:

Navnet Alexio betyder en person, der er en ‘forsvarer’. En der er hjælper og beskytter af mænd.

11. Gabriela:

Navnet Gabriela kan være et drengenavn såvel som et pigenavn. Navnet betyder ‘Gud er min styrke’.

12. Sofia:

Sofia er et meget almindeligt kvindeligt navn; dette brasilianske baby pige navn betyder visdom eller en klog kvinde i henhold til sin græske oprindelse.

13. Yolanda:

Navnet Yolanda har mange variationer på forskellige sprog og betyder den violette blomst Yolanda.

14. Ramona

Navnet Ramona har en meget stærk betydning. Dette brasilianske navn på baby pige betyder ‘ondskabens ødelægger’, beskytteren.

15. Feliciana:

Navnet med flere sproglige variationer i almindeligt latinsk Felicia, Feliciana betyder ‘heldig’.

16. Marco:

Navnet Marco har historisk betydning. Navnet Marco betyder en, der er i krig.

17. Leo:

Leo er et navn af latinsk oprindelse. Dette navn, der også er et solskilt, betyder løve på latin.

18. Hugo:

Navnet Hugo har mange variationer både feminint og maskulint. Navnet betyder intelligens.

19. Mateo:

Navnet Mateo betyder en, der er en Guds gave, et smukt og meget meningsfuldt navn.

20. Lucas:

Navnet Lucas har også mange variationer, men den vigtigste er Lucas. Navnet Lucas betyder en, der giver lys.

Følgende var nogle af de bedste navne, du nogensinde vil finde for at navngive et brasiliansk barn. Navnene er så fantastiske, at alle vil være villige til at tilbyde deres babyer så smukke navne. Navnene er så tiltrækkende, at næsten hvert barn, når det bliver modent nok til at forstå betydningen af ​​navnene, vil være stolt af deres forældre. Næste gang, hvis du bliver forvirret, mens du søger efter populære brasilianske babynavne, ved du, hvor du skal lede.