Prøv disse 50 fantastiske drengenavne til dine piger

Baby boy navne, der passer til piger:

Verden ændrer sig og på mange andre måder og vilkår end teknologien. Det er den tid, hvor det er den nyeste trend at give dit barn et fornemt navn, og så mange mennesker prøver drengenavne til piger.

Ja, at prøve pigenavne, der er drengenavne, er det nyeste, der er på mode. Mange mennesker prøver nu denne ting, og derfor er de drengenavne, der kan passe til selv piger, ekstremt efterspurgte og er meget populære.

Hvis du også leder efter nogle af de seje drengenavne til piger, så er her listen, som du kan prøve for at se det bedste navn.

drengenavne til piger

Bedste 50 drengenavne til piger:

1. Abishai:

Dette er et af de søde drengenavne til piger, som også er nye og populære. Det betyder faderens gave, som blot tilføjer charmen ved navnet.

2. Manon:

Dette navn, der stammer fra Frankrig, og det betyder en, der er smuk. Dette navn ville passe perfekt til din søde baby, der er lige så ren som dette navn.

3. Amanpreet:

Dette navn betegner den, der elsker fred og er af indisk oprindelse. Det er et af de almindelige drengenavne, der nu er pigenavne, især i Punjab.

4. Noa:

Dette navn stammer fra Australien og har betydningen som den, der kan lide at trøste eller hvile. Dette er et af de populære navne, der bruges i Australien.

5. Anmol:

Dette er et almindeligt drengeagtigt pigenavn, som du finder i Indien. Dette navn betyder at være uvurderlig og vil derfor passe perfekt til din uvurderlige datter.

6. Lea:

Dette navn er ret populært blandt det franske folk og bruges derfor ofte der. Dette navn har sin betydning som den, der bringer gode nyheder. Er den ikke egnet til barnet?

7. Ines:

Med betydningen af ​​at være guddommelig, hellig og ren, ville dette navn med stor betydning gøre et unikt, men fængende navn til din baby. Dette er også et af de populære navne blandt det franske folk.

8 Amulya:

Ligesom din baby er uvurderlig, vil dette navn passe perfekt til hende. Dette navn betyder også at være uvurderlig og er et af de drengenavne, der ville være søde for en pige.

9. Dalbir:

Dette er igen et populært navn fra Punjabi -sprog, og det betyder at være en modig og modig soldat. Du kan når som helst bruge dette af de populære drengenavne, der kan være pigenavne.

10. Druva:

Et af de søde drengenavne til piger er dette navn med betydning som den klareste stjerne på himlen. Dette navn er af indisk oprindelse og er unikt i sig selv med strålende betydning.

11. Jade:

Dette navn er igen fra Frankrig, og det er ret populært der. Dette navn betyder nogen, der kan roses. Hvem ville nu ikke give sit navn dette navn?

12. Leon:

Dette er et populært drengenavn for piger med sin betydning som en, der er lige så modig som løven. Vil du ikke gerne navngive dit barn med et så smukt navn af indisk oprindelse, der har så fantastisk betydning?

13. Leonie:

Dette navn betyder at være lige så hård som en løve. Dette tyske oprindelsesnavn, der er enkelt, men smukt, passer perfekt til din smukke datter. Dette er et stedsegrønt navn, der bruges af forældrene.

14. Luca:

Dette navn betyder at være en særlig. Takket være den forskellige udtale og stilkvotient af dette navn, er det en af ​​favoritterne i Tyskland. Navnet trender også fra nogen tid.

15. Barkat:

Dette navn bruges mest blandt muslimske forældre, og det betyder morgenstjerne eller velstand. Navnet er enkelt, men elegant til at blive givet til din datter, og dets betydning gør det simpelthen smukt.

16. Divjyot:

Dette er et sejt mandnavn til kvinder, der mest bruges i Punjab -regionen. Betydningen af ​​dette navn er guddommeligt lys. Dette navn kan også ses som et af de almindelige pigenavne, der lyder som en dreng.

17. Jiva:

Dette er et af de unikke, trendige og populære drengenavne til piger. Navnet er nyt og stilfuldt med betydningen som eksisterende. Dette kan være det perfekte navn til din datter i henhold til de nyeste trends.

18. Jose:

Dette er et af de drengagtige baby pige navne, der er populære i regionerne i Chile, og det er den korte version af Joseph. Selvom navnet er almindeligt, gør dets betydning det smukt.

19. Harpreet:

Dette navn er af Punjab -oprindelse og er ret almindeligt der. Dette navn er helt forældrenes favorit på grund af dets smukke betydning, som er Guds kærlighed. Da din baby er en måde for Guds kærlighed for dig, vil dette navn være perfekt.

20. Juan:

Dette navn er af Chile -oprindelse og bevares for en, der er flittig og udholdende. Dette er et af drengenavne, der også kan være pigenavne. Dette navn bruges sjældent og kan derfor være et perfekt valg at bruge.

21. Deepal:

Dette navn betyder et lys, hvilket gør det ganske enkelt smukt og fantastisk. Navnet kan være det perfekte valg for at være et af de drengagtige babypiger navne, da det ret sjældent bruges.

22. Dominique:

Dette er et unikt, et stilfuldt og sjældent navn, som du kan bruge. Dette navn betyder at tilhøre Gud, og overraskende er det af indisk oprindelse, men ikke så almindeligt brugt. Dette er det perfekte eksempel på baby pige navne, der lyder som drengenavne.

23. Elias:

Et af de ældste og mest almindelige drengenavne til piger. Dette navn står med sin betydning, da Kristus er min Gud. Takket være sin enkle, men dybe betydning, er dette navn en af ​​forældrenes favoritter hele tiden indtil nu.

24. Krishna:

Dette er også et af de almindelige navne, som du kan finde almindelige blandt indiske forældre. Dette indiske oprindelsesnavn stammer fra Lord Krishna og har derfor en særlig plads i det indiske folks hjerter.

25. Mehal:

Dette navn er et af navnene på dreng-pige unikt og sjældent i brug. Det betyder at være en sky og er derfor velegnet til babyerne, der også er frisindede. Dette navn er også berømt som baby pige navne, der lyder som drengenavne.

26. Maja:

Dette navn er et af de bedste drengenavne til piger, som også sjældent bruges. Dette navn er fra Polen, og det betyder som en perle. Dette kan være et perfekt navn til din søde lille datter med sin smukke betydning.

27. Rajani:

Dette navn var et af de bedste drengenavne, der blev brugt som pigenavne, som stadig bruges nogle steder. Dette navn er igen af ​​indisk oprindelse og har sin betydning som mørk en eller nat.

28. Isak:

Dette navn har en vidunderlig betydning med sig selv, og det er en, der griner meget. Navnet er unikt i sin udtale såvel som i dens betydning. Du kan stadig finde en pige med navnet på denne dreng.

29. Milano:

Med sin smukke betydning af at være nådig, er dette et af de populære valg af drengeklingende pigenavne i Belgien. Navnet er let at bruge og har også en smuk betydning.

30. Julian:

Dette navn blev igen brugt fra gammel tid som et af de populære drengenavne, der kan bruges til piger. Dette navn er af østrigsk oprindelse og har sin betydning som en ungdommelig.

31. Snehal:

Hvis du ser din baby være en venlig, kan der ikke være noget bedre navn til hende end dette. Dette er et af de almindelige pigenavne, der lyder som drenge, og det betyder venligt.

32. Zoey:

Der kan ikke benægtes, at dette navn er ret almindeligt brugt, men det er dets betydning, der gør det specielt. Dette oprindelsesnavn i USA betyder en person fuld af liv, og da din baby er den elskede, ville dette navn være perfekt.

33. Simon:

På trods af at det er gammelt i Belgien, har dette navn ikke mistet sin charme. Betydningen af ​​dette navn er en, der bliver hørt, og det er også et af de almindelige drengenavne, der bruges til piger.

34. Eetu:

Dette er et andet navn, der er berømt i Finland, og dette er et populært valg blandt forældrene. Dette navn er et af pigenavne, der lyder som drenge, og det betyder at være velhavende.

35. Aleksi:

Dette er et af de seje drengenavne til piger, der er blevet ret populære i nyere tid. Dette Finland -oprindelsesnavn, hvilket betyder, at menneskehedens beskytter er stilfuldt og moderne til at blive brugt til dit barn.

36. Juho:

Navnet, der betyder, at Gud er nådig, er et af de sjældne og unikke pigenavne, der lyder som drengenavne og bliver ekstremt populær blandt brugerne. Navnet er af finsk oprindelse og bruges af mange forældre.

37. Leevi:

Dette navn er af finsk oprindelse og har en meget yndig betydning af at blive elsket. Navnet er ret populært blandt forældrene på grund af dets betydning og forkærlighed for navnet.

38. Einar:

Dette navn er igen ret populært i Island -regionen og bruges af de fleste af forældrene derovre. Dette er et af drengenavne, der arbejder for en pige i regionen, og det betyder at være så stærk som en kriger.

39. Bjørn:

Selvom dette navn er unikt, og det stadig bruges af mange forældre. Dette Island -oprindelsesnavn er et af de bedste drengenavne til piger, især i de omkringliggende områder. Det betyder en så stærk som en bjørn.

40. Undgå:

Dette er igen et af drengenavne, der kan bruges til piger, især i Japans områder. Dette navn er for den, der er hurtig og talentfuld.

41. Yu:

Dette navn er ret stilfuldt og anderledes, som kan bruges til både drenge og piger. Navnet er af japansk oprindelse, og det betyder for nogen lyse og værdifulde.

42. Jital:

Dette er også et af de gode drengenavne til piger, som er ret sjældne at blive brugt. Navnet er af indisk oprindelse og har en smuk betydning af at have evnen til at sejre.

43. Glæde:

Navnet er et almindeligt navn i den kristne region og blandt det kristne folk. Navnet er kort, sødt og enkelt at bruge og har en betydning af lykke forbundet med det.

44. Kaivalya:

Dette er igen et sjældent navn, der er stilfuldt i sin udtale og betydning. Navnet trender blandt de indiske forældre på grund af dets forskellige udtale og betydning, som er ensomhedens rolige kraft.

45. Ren:

Med den smukke betydning, der repræsenterer kærlighed, er dette navn opført som et af de gode drengenavne til piger. Navnet er af japansk oprindelse og er ret populært at bruge.

46. ​​Khurshid:

Dette navn er perfekt til muntre piger, da det betyder at være lige så lys og munter som solen. Dette navn er mest berømt blandt det muslimske folk og er populært som et af de drengenavne, der også fungerer for en pige.

47. Naom:

Dette er et af pigens navne, der lyder som et drengenavn, hvilket betyder en yderst ydmyg såvel som en moderat person. Navnet er af israelsk oprindelse og er et populært valg, der skal bruges til piger på grund af enkel udtale og smuk betydning.

48. Ivan:

Dette oprindelsesnavn i Rusland betyder en sød, elskværdig og vidunderlig gave fra Gud, og indtil nu betragtes det som et af de bedste drengenavne til piger. Da navnet er enkelt at udtale og har en smuk betydning, foretrækkes det stadig af mange forældre. Dette navn bruges også populært i hele verden.

49. Pablo:

Dette navn er velegnet til pigebabyer, der er små og små. Dette er et af de oprindelige navne i Spanien, der tidligere har været berømt og er berømt selv i dag. Dette navn betyder en, der er lille.

50. Joel:

Båndet mellem Gud og deres barn er ægte kærlighed. Dette navn betyder, at Kristus er Gud, og dermed bliver det et af de bedste pigenavne, der lyder som drengenavne. Navnet er af filippinsk oprindelse og er også berømt i de omkringliggende områder.

Disse er nogle af de bedste og mest populære drengenavne til piger, der kan give din pige et fortjent stilfuldt og anderledes navn. Du kan vælge et hvilket som helst af de drengenavne, der kan bruges til en pige efter din smag og præference.

Hvis du har et andet berømt eller bestemt drengenavn, der skal bruges til din lille pige, og du leder efter nogle forslag og meninger, så kommenter navnet herunder. Vi vil tilbyde dig den bedst mulige hjælp til at vælge de bedste drengeklingende pigenavne.

Billedkilde: Shutter Stock