Hvordan bruges honning til babyer?

Er honning fremragende til baby? Er du i tvivl om at give honning til din baby? Jeg tror, ​​at I alle kender de sundhedsmæssige fordele ved honning til småbørn. Det inkluderer stabil energi til længere tid, tilbyder vitaminer plus mineraler samt hjælper med hurtigere at helbrede sår, foreslår leverforsvar plus kontrolhoste hos børn. Honning er en af ​​naturens fremragende gaver til menneskeheden. Skat, for vi ved, at de adskiller sig fra de sødeste fødevarer, som miljøet kan tilbyde os.

Det er hovedsageligt dannet af nektar opnået fra en række blomster. Honningbier samler honning, der spiller en grundlæggende position i honningfremstilling. Da honningbier samler nektar fra en række forskellige blomster, spiser de det plus gentagelse i bistaderne plus omdanner nektar til honning. Enzymerne i honningbiernes skema hjælper med at omdanne nektar til honning. I denne artikel diskuterer vi således virkningen af ​​honning på baby.

Sådan bruges honning til babyer

Hvorfor honning ikke gives til babyer?

Det er ikke sikkert at tilbyde honning til spædbørn som babyer under 1 år.

1. Hvis du ønsker at genkende, om honning er bedre til babyer, er svaret et nøjagtigt nej. Dette skyldes, at børn kan blive allergiske over for mange fødevarer, som de er enige om forud for enlige æra, og da honning er blevet dannet af et insekt, kan barnet sikkert også have en allergisk reaktion over for det adskilt fra et madforgiftningsresultat..

2. Grunden til, at der ikke er honning til spædbarn, er, at mens bier samler nektar, løfter de desuden botulismesporer, der bliver varierede med honningen. Selvom babyer ikke indeholder et fuldstændigt dannet immunrespons, tillader deres system sporer at blive aktiveret og frigiver det toksin, der kan forårsage botulisme hos barnet, desuden lamme det primært til døden.

3. Adskilt fra faren for madforgiftning er honning også svær at indtage. Fordi det er en tyk klæbrig væske, der ikke flyder i munden på en baby, kan barnet drosle på det, selvom det ikke er i stand til at indtage det. Årsagen ingen honning til babyer er for deres egen sikkerhed også for at undgå faren for kvælning.

4. Honning kan indeholde botulismesporer, der kan føre til botulismeforgiftning. Jordbunden omslutter botulismesporer/bakterier plus den flora, som bier udnytter til at nære på vokser i den jord. Desuden indeholder ængstelig jord sporer kan for eksempel ærligt leve på nældefeber – desuden kan sporerne selv også forurene honningen. Stadig pasteuriseret honning kan omslutte botulismesporer bør heller ikke være kendt for børn under 12 måneder.

5. Som du nu, hvor det ikke er sikret at tilbyde honning til spædbørn, da babyer under 1 år ikke har udviklet bakterier, der er nyttige til fordøjelsen, kan de desuden ikke fordøje eller forbruge botulismesporer, der hovedsagelig ofte er der i honning.

6. I tilstanden ønsker du at vide, om honning er bedre til babyer, svaret er et nøjagtigt nej. Dette er, da børn kan blive allergiske over for mange fødevarer, som de kendte før en æra, ligesom honning er blevet dannet af et insekt, barnet kan helt sikkert have en allergisk reaktion på det fjernt fra et madforgiftningsresultat også.

7. Adskilt fra alle de negative ejendele af honning, der er forårsaget af botulismens sporer, kan honning desuden guide til skadede tænder hos barnet. Honning i barndommen er et dårligt valg og forældre skal absolut afstå fra at give deres børn en slags mad, der holder honning og venter på, at de er over et år.