Hogyan lehet helyreállítani a barátságot verekedés után?

A bizalom az, amin a barátságok alapulnak, és ha ez megszakad, minden pokol elszabadul. Bizalommal nő a két ember közötti bizalom, és ennek megsértése megszegi a normát. Visszacsapni őket feladat, és néha egyáltalán nem működik. Ha azonban Ön vagy valaki, akit ismer, szeretné visszaállítani a kettő közötti dicsőséges múltat, semmi sem lehetetlen.

Próbáld ki, és légy nagyon türelmes ehhez, de ne feledd, még akkor is, ha gondoltál arra, hogy ketten beszélni fognak egymással, a dolgok másképp alakulnak. Ezért fogadja el és lépjen tovább, soha nem tudhatja, hogy mikor térnek vissza a dolgok az eredetihez és végleg. Az alábbiakban néhány tippet gyűjtöttünk össze arról, hogyan lehet helyreállítani a barátságot verekedés után?

Miért történt ez?

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy leül, és megérti, mi történt és miért? Ez választ adna arra, hogy miért harcol a másik személlyel, a barátjával. A bocsánatkérés itt közömbösnek tűnik, mert nem tudná megmondani a másiknak, hogy miért tűnik helyénvalónak a bocsánatkérés. És ezt két forrófej félreértelmezheti, és a semmiből nagyobb problémát csinálhat. Azonban üljön le, és beszélje meg a dolgokat vele vagy vele, és mondja el nekik, mit érez.

Magyarázza el nekik, hogy rendezni kell a dolgokat, és mit hiányolnak, ha nincsenek a közelben. Ölelje meg őket egyszer, és beszéljen, egy ölelés sokat segíthet és sokat megoldhat. Őszintén szólva, bármennyire is rossz volt a küzdelem, mindig van remény arra, hogy a négyszemközti beszélgetés mindent megold. Soha nem tudhatod, mihez vezethet az egy -egy beszélgetés, és a kötvények újra helyreállhatnak.

Tedd meg az első lépést, légy proaktív és világos, hogy meg akarod javítani azt, ami töröttnek tűnik. Ne játssz elmejátékokat; a barátok nem ezt teszik egymással. A barátok feltétel nélkül szeretik egymást, és ezért szeretnének rendszeresen kapcsolatba lépni egymással.

Ezért nyisson meg a következő felé, és legyen világos, és ha valóban sajnálja, komolyan gondolja és mondja ki. Ne próbálja becsapni őket, mert a lélek valamikor hamar felismeri, hogy valóban sajnálni akarja -e vagy sem, és ha a negatívum látható, akkor rosszabb lehet.

Mi van, ha te vagy az áldozat??

A bocsánatkérés, bár te vagy a fogadó végén, nem lesz kicsi. Ne feledje, az emberi egót szeretettel kell öntözni, nem haraggal és gyűlölettel. És amikor a bocsánatot szeretettel és jelentéssel átadják, a büszkeség elolvadna és elmosná az egoista konfliktusokat. Ennek során fontos a nyugalom, ezért nem kell védekezni, ha valamiért hibáztatnak, amit nem tett meg. Figyelmesen hallgasson, és hűvös elmével beszéljen, bármi is legyen. Ez nyílt vitát indítana el, ami jobb következményekhez vezetne.

A beszélgetés után adja meg valamikor. Talán egy hét vagy több, de adjon nekik időt és teret. Ne feledje, hogy a megromlott barátságnak meg kell gyógyulnia, néhánynak hamarosan meg kell gyógyulnia, a többieknek pedig idő kell. Az igaz barátok nem hagynának el téged, ezért légy okos, és gondold komolyan, amit mondasz, amikor bocsánatot kérsz a módosításért. Ez csak abban segít, hogy javítsa a képét előttük. És ezen kívül tudnák, hogy valóban olyan személy vagy, akire támaszkodhatsz, és őszinte.

Végül ez is egy olyan epizód az életben, amely megtanítja, hogy mi legyen vagy ne legyen. Ezért ahelyett, hogy a küzdelemben gondolkodnánk, dolgozzuk ki és tegyük boldoggá az életet.