Hogyan lehet javítani a barátságon?

Hogyan lehet javítani a barátságon

Semmi sem történik varázslatosan, és természetesen nem egy éjszaka alatt. Igen, megvan az azonnali vonzalma valaki iránt, de ez csak egy dohányzóasztalnál, ahol mindenki jól beszél. A barát valóban az, aki megért téged, a tested minden csontját és sejtjét, mintha a saját képére teremtett volna. Ugyanez mondható el a legjobb barátokról is, olyan, mintha az igazit keresnénk, egyfajta lelki társat, és minden lelki társnak nem kell szerelmesnek lennie, néhányan egész évben a legjobb barátok voltak. Ha megáldott egy legjobb barátjával vagy sok barátjával, akkor szerencsésnek kell lennie. Most a következő lépés az, hogy hogyan javíthatod a barátságodon, amelyet megosztasz vele, vagy velük kapcsolatban. Tehát nézzük meg.

Légy jó hallgató:

Ahogy telik az idő, megérti, hogy a barátságnak mélyebb szintje van ahhoz, amit egyébként látnak és észlelnek. Olyan, mint a hagyma, a leglédúsabb része mindig mélyen benne van. Tehát barátként rajtad múlik, hogyan oldod fel a rejtvényt, az érzelmeket, az életmódot, a drámát, amin keresztül mennek, vagy akár azt a mentális állapotot, amelyben éppen vannak.

A barátok nem csak szórakozásra szolgálnak, az ilyen barátok akkor nem barátok, hogy őszinte legyek. Lesznek hullámvölgyek az életedben, és a vihar által igaz barátaid melletted állnának, mint egy fa az erős széllel szemben. És ezért olyan fontos, hogy dédelgesd azt, amid van, legjobb barátaid. Hallgass rájuk és hallgasd őket, figyelj a tetszésükre és ellenszenvükre, az apró jóindulatok biztosan sokat segítenek.

Talán nem most, de a jövőben a kedvesség cselekedetei megtérülnek, tízszer tízszer. És amikor a legkevésbé várható, Ön is sok választ találhat kérdéseire, mindezt úgy, hogy hallgatja és hallja legjobb barátai történetét. A szánalmas és megfelelő verbális bólintásokkal való hallgatás erejét nem lehet aláásni, ez azt mutatja, hogy törődsz vele. Ez bizalmat és lojalitást kelt önben és köztük, és a kapcsolat így megerősödik az elkövetkező időkben.

Légy ott a barátodért:

Néha beleesünk a görbék forgatókönyveibe, és nem tudjuk, mit tegyünk. Vannak dolgok, amelyekben nem kérhetjük a szülők segítségét, itt jön szóba a legjobb barátnőd. Az egyetlen bizalmasa ő vagy ők, és ha velük beszél, választ és megoldást talál.

Ugyanez vonatkozik rád is, amikor ott kell lenniük mellettük. Ne feledje, a barátság kétirányú út, és sok adás és elfogadás egyenlő mértékű. Most, hogy éppen nem vagy a városban, vagy valahol messze a helyszíntől, még nem jelenti azt, hogy nem lehetsz ott mellettük. Az igazi barátok lélekben ott vannak, vegye fel a telefont, és hagyja, hogy megnyugtató hangja megnyugtassa idegeit. Valójában nem tudja, mit élnek át jelenleg, de a szelíd szerető hang terápiás lehet.

Végül ne tegyen elvárásokat, és hagyja abba egóját. Amikor adsz, tedd ezt nyitott szerető szívvel. És amikor tudod, hogy tévedsz, engedd le az egót a vécén, és engedd el. Kommunikáció, interakció, e -mail, SMS, whatsapp, skype vagy közösségi hálózat, ha szükséges, de tartsa a kapcsolatot. Ennek az az oka, hogy azok, akiknek időbe telik a kapcsolattartás, egy sorral vagy talán néhány perccel, azok igazán törődnek velük. A barátok, mint mondjuk, drágakövek; minden helyzetből kimenthetnek. Ne engedd el őket, mert egy nap elhagyatottnak és magányosnak éreznéd magad, ezt akarod?