Hogyan tartsunk fenn barátságot?

Ki nem szereti, ha van valaki a közelben, valaki a szükség idején, kölcsönözhető váll, amin sírni lehet, vagy olyan fül, amely meghallgatna, bármilyen ítéletet is meghozna? És itt nem szerelmesekről beszélünk, hanem barátokról. Valójában, ha van barátod, az olyan, mint egy lelki társad, akivel kapcsolatba léphetsz, cselekedhetsz minden hülyét, és olyan lehetsz, amilyen vagy. Ez a közel álló emberek köre megkönnyíti az életet, átélve a vastag és vékony időket, vagy egyszerűen élvezve a sört egy hideg téli estén. A barátok segítenek elhárítani a gátlásokat, kölcsönhatásba lépnek és jól kommunikálnak egymással. És amikor találkozik a megfelelő baráti körrel, sok minden beletartozik abba, hogy ez a barátság tartós legyen. Most vegyél egy mély lélegzetet, és számold meg áldásaidat, mert van bennünk egy barát, valaki, aki megmondja, hogyan kell barátságot ápolni a közeli hozzátartozókkal.

Hogyan lehet fenntartani a barátságot

Ahogy minden kapcsolatban, a barátságnak is vannak hullámvölgyei. Azt mondják, ahol a barátságban nincs verekedés, ott egyhangúvá és unalmassá válik. Képzeljük el, hogy átmegyünk mindennapi életünk nyavalyáján, és nincs kivel megosztanunk. Vannak dolgok, amelyeket meg lehet osztani otthon a szülőkkel vagy a vénekkel, még az unokatestvéreivel is. Azonban a legcsúnyább és legsötétebb titkok biztonságosan megoszthatók a barátokkal. Ez azért van, mert az igaz barátok soha nem ítélkeznek. Felismerik helyzetedet, körülményeidet, és ennek megfelelően tanácsot adnak.

Tippek az örök kötvény fenntartásához:

1. Csak azért, mert ő a legjobb barátod, rendelkezned kell saját térrel, és teret is kell adnod nekik, ami azt jelenti, hogy nem kell mindig a hátukra ugrani, és nem kell lélegezni a nyakukon. A jó barátság akkor jön létre, ha nem vesszük egymásnak a teret természetesnek, és mégis minőségi időt töltünk egymással, még akkor is, ha heti pár órára. Ne legyünk nyomon követők, ne tegyük tönkre szerelmi életüket azzal, hogy feltételezzük partnereik módját és szokásait, és ne legyünk elfogulatlanok, amikor tanácsokat adnak, különösen a szívügyekben. Keress okokat arra, hogy közel legyünk egymáshoz, tartsuk egymást a nyomában annak, ami az életünkkel történik, és tervezzenek kirándulást valamikor. Azonban szükség van térre, és ezért figyelembe kell venni egymás idejét, hogy a szeretteikkel is együtt lehessenek.

2. Megbízhatónak kell lennie a megbízhatóság bizonyításához, és ez nagyon fontos. Minőségi barátokat ritkán találnak, ezért ritkaságszámba menő személy, akire a barátja számíthat és számíthat. Ha időnként kiújul, a potenciális legjobb barát odébbáll, mert vannak mások, akik hajlandók hallani, hallgatni, ott lenni, és gondoskodni róluk és szükségleteikről. Ez azonban nem jelenti azt, hogy valamilyen lábtörlővé válik, megőrzi méltóságát, és ha lehetséges, tanuljon meg NEM -et mondani, ha jelenleg nem tud kötelezettséget vállalni. Tudasd velük, hogy te is a gondolataidban vagy, mint ők a tiédben, és erre millió módszer létezik. Lehet, hogy egy -egy szöveges üzenetet a telefonjukon, vagy egy alkalmazás -hangulatjelet, vagy esetleg közösségi oldalakat használnak erre a célra, és mutassa meg nekik, hogy lélekben van, és hamarosan személyesen is.

Törekedj arra, hogy barátként legyél a legjobb:

Mindannyian jó barátok lehetünk mindenkivel, de ahhoz szerető szív kell, amely tele van törődéssel és megértéssel, hogy örökké a legjobb barátok legyünk. Szóval melyik vagy?