A rablók csodái -barlang képekkel

A Robbers Cave egy állami park, amely a délkeleti Oklahoma Sans Bois -hegység festői, dombos erdeiben található. Korábban Latimer State Park néven ismert, 1936 -ban kapta meg mai nevét. A park a babakocsik, lovasok, túrázók és a szabadtéri szerelmesek kedvence. Több mint 8000 hektár területet ölel fel a szomszédos vadgazdálkodási területtel együtt. A parkban három tó található, amelyek tökéletesek a pisztráng horgászatához szezonban és kellemes csónakázási élményt nyújtanak. Egyéb tevékenységek közé tartozik a vadászat, a hegyikerékpározás, a túrázók és lovak ösvényei, a hegymászáshoz és rappeléshez használt homokkő sziklák, valamint az őszi lombok megtekintése, így a látogatók bőven várhatnak..

Gyönyörű rablóbarlang képekkel:

A Robbers Park története:

rablók barlangja

A park környéke évezredekkel ezelőtt vadászterület volt. A legelső lakók a Spiro -halmok építőivel rokon emberek voltak. A betyárok itt voltak védve a polgárháború után, különösen Jesse James és Belle Starr.

Próbálja ki a természettel:

A rablók csodái barlang-próbálkozás a természettel

A természet szerelmeseinek a Roberts Cave kiváló társalgó, ahol felkelni, közelebb kerülni a természeti világhoz. Festői szépsége tökéletes hely a test, az elme és a lélek ellazítására és a természet adta lehetőségek átitatására. A parkban töltött idő alatt sokat lehet tanulni a fákról, madarakról és pillangókról.

Robber Caves -tó:

A rablók csodái Barlang-rablóbarlang tó

A Parkot három tó öleli fel – a Carlton -tó, a Wayne Wallace -tó és a Coon Creek -tó, amelyeket egy patakra épített gátak hoztak létre. Az alábbi képen látható Carlton -tó csónakázási és kenuzási lehetőséget kínál.

Robbers Cave Fall Festival:

A rablók csodái Barlang-rablók barlang őszi fesztiválja

Az első éves Roberts Cave Fall Fesztivált 1987 -ben alapították. A három napon át tartó éves fesztiválon több mint 200 kézműves kereskedő kézzel készített kézműves alkotásait, standokat kínál finom ételekkel és italokkal, valamint farsangi túrákat és játékokat. A fesztiválon szombaton a Fall Foliage Cruise is szerepel, ahol több száz egyedi és felújított klasszikus autó látható. Vidám nap ez felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Kemping a Roberts -barlangban:

Kemping a Roberts -barlangban

A Roberts Cave State Park kempingezési lehetőséget kínál a modern lakóautóktól a primitív sátorhelyekig és a lovas táborhelyekig. Az erdőn át vezető ösvényekről csodálatos kilátás nyílik egy kis völgyre.

Szálláshelyek:

Csodák a rablók barlangszállóiban

A Roberts Cave State Parkban 26 szállókabin található, amelyek közül az egyik Belle Starr View Lodge nevet kapta a hírhedt menekülő Belle Starr után. A páholy 20 szobával és gyülekezőszobával rendelkezik, miközben festői kilátást nyújt a Coon Creek -tóra. A panzió minden szobája kétszemélyes ággyal rendelkezik, amelyek négy vendég elszállásolására alkalmasak. Pórázon tartott háziállatok megengedettek a parkban és néhány kabinban.

Túraútvonalak:

A rablók csodái barlang-túraútvonalak

A Wilbur-ton-i Robbers Cave State Park mélyreható nyomvonalat biztosít a túrázóknak, legyen szó akár egy sima túrázásról, hegyi kerékpározásról vagy lovaglásról. Ez egy paradicsom a lovasok számára, olyan túraútvonalakkal, amelyek lélegzetelállító kilátást nyújtanak a San Bois -hegységre.

A rablók barlangja:

A rablók csodái Cave-Robbers barlang Wilburton

A Robbers Cave State Park Wilbur-tonban, Oklahomában ideális kiruccanás egy család számára. Mindent megtalál, amire gondolhat, a kabinoktól a piknikasztalokig, úszómedence fürdővel, játszóterek gyerekeknek, minigolfpálya, evezős csónakkölcsönző, lovaglóistálló, kis élelmiszerbolt, helyszíni étterem és természetközpont. néhány. A park számos létesítményt kínál, így nagyszerű helyi attrakció és híres turisztikai helyszín.

Robbers Cave State Park:

A Robbers Wonders Cave-Robbers Cave Állami Park

A rablók barlangjába tett utazás nem lesz teljes anélkül, hogy felmásznánk a sziklákra, és nem pillanthatnánk meg a barlangot, ahonnan a park nevét kapta, és ahol olyan hírhedt betyárok, mint Jesse James és Belle Starr elutasították a törvényt. A barlanghoz vezető ösvények nem túl megerőltetőek. A tetejére érve a hegyekre nyíló kilátás üdítő és megéri az erőfeszítést.