15 modern házkerítés a képekkel 2021 -ben

Gondolt már arra, hogy unalmas házát stílusosan alakítsa ki a ház körül? A gyönyörű kerítéskialakítás tükrözi az esztétika iránti érdeklődő szemét nemcsak otthonában, hanem a szabadban is! Manapság a kerítésfalakat nemcsak a határok kijelölésére használják, hanem gyönyörűen kiemelik a tájat.

Legújabb kerítéstervek

A piacon elérhető kerítéstervezési lehetőségek közül a megfelelő választása ijesztő lehet. De olvassa el ezt a cikket, és válasszon olyan dizájnt, amely nemcsak megoldást nyújt a kerítés igényeire, hanem a stílusát is képviseli.

A fal kerítésének típusai:

Az általunk kínált megjelenítési lehetőség segít megbecsülni, mire van szüksége a végső választás során. Íme egy lista néhány népszerű falkerítésről, amelyek népszerűek.

  • Alumínium kerítés: Kovácsoltvasból készült, egyszerű és vonzó szegélyt hoz létre. De ha biztonságra vágyik, akkor ez nem tökéletes választás.
  • Bambusz kerítés: Környezetbarát és vonzó, ez az egyik híres kerítés, különösen, ha környezetbarát választást szeretne.
  • Láncszem: Bár sokaknak nem ez az első választás, olcsó, tartós és kevés karbantartást igénylő megoldás lehet, ha kreatívak lehetünk.
  • Öko-kő kerítés: A 25 % -ban újrahasznosított anyagból készült ilyen típusú kerítés bézs, fekete, szürke és barna színű, és viszonylag könnyen telepíthető. Ez a tökéletes megoldás, ha magánéletre, biztonságra vágyik olcsón.
  • Farm kerítés: Ez a tökéletes megoldás, ha ki akarja venni a vad prérit, és a lovakat és a teheneket gyönyörű vízszintes fenyővel tartja befelé az oszlopok között. Bár ez egy friss kivitel, karbantartást igényel.
  • PVC fehér kerítés: A PVC tökéletes választás lehet, ha költséghatékonyan szilárd anyagot szeretne a kerítéshez.
  • Vinyl White-Picket-Kerítés: Nagyon hasonló a PVC -hez, de sokkal stabilabb. Könnyen karbantartható, ez a tökéletes megoldás a biztonság és a magánélet védelme érdekében.
  • Fa kerítés: A hagyományostól a modernig ez az egyik legnépszerűbb határ. A kerítés egyetlen hátránya a magas karbantartási igény.
  • Kovácsoltvas kerítés: Ez az anyag elegáns és hagyományos megjelenést kölcsönöz otthonának, biztonságérzetet kölcsönözve. Sok karbantartást igényel, és meglehetősen drága.

A legjobb kerítéstervezési ötletek Indiában:

Itt van a lista 15 egyszerű és legújabb kerítéstervről, amelyeket beépíthet a ház körül. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fa kerítés minták:

Fa kerítés minták

A fa az egyik alapanyag a ház kerítésének kialakításához, amely harmóniát teremt a meglévő környezettel. Összehasonlítva a kompozit vagy vinil anyagokkal, a fa kezdetben lényegesen kevesebbe kerül. Képes lesz festeni, foltot festeni a fával több színben, és formálni a kívánt dizájnnal. Bár a kezdeti költségek alacsonyabbak lehetnek, ennek a kerítésnek a karbantartása meglehetősen igényes, mivel fennáll a termeszfertőzés esélye.

2. Bambusz kerítés ötletek:

Bambusz kerítés ötletek

Ha költséghatékony és környezetbarát kerítési lehetőséget keres otthonának, a bambusz tökéletes választás. Az összecsavart bambusz félelmetes kerítést képez, amely nemcsak magánéletet biztosít; vonzónak is tűnik. A szerves bambusz kerítés bármilyen tájhoz illik, és drámai hatást biztosít. Mivel könnyen felépíthető, gyorsan népszerűvé válik.

3. Fából készült kerítés ötletek:

Fából készült kerítés ötletek

Ha távol akarja tartani a kívülállókat, de mégis meg szeretné mutatni az udvarát, akkor a vaskos és egyedi fa kerítés tökéletes választás lehet. Ez az anyag nagyon hasonlít a fához, nagy tartóssággal. A vékony falapok erős falként működnek, amely védi a magánéletét és szépséget kölcsönöz házának.

4. Vaskerítés minták:

Vas kerítés minták

A kovácsoltvas az egyik olyan anyag, amely az egyik legjobb dekoratív kerítés ötletet adja a beépítéshez. A határozott, szép és funky dizájn fantasztikus megjelenést kölcsönöz házának. Bár a szépség megéri, a vaskerítéseknek folyamatos karbantartásra van szükségük, és kicsit drágábbak is. A konzervatív lakástulajdonosok számára ezek a kerítések nem az első választás, és költségesek, mivel egyedileg készülnek.

5. Alumínium kerítés ötletek:

Alumínium kerítés ötletek

Az alumínium az egyik legjobb anyag a fémkerítés kialakításához, díszítő elemekkel a tetején, széles távolságú pikettekkel. Az első telepítés az egyetlen alkalom, amikor az alumínium kerítés karbantartást igényel, mivel hosszú ideig tart. Bár ez az egyik legolcsóbb fém, nem biztos, hogy alkalmas a biztonságot kereső lakástulajdonosokra.

6. PVC kerítés ötletek:

Pvc kerítés ötletek

Legyen szó asztalról, szekrényről vagy kerítésről, a PVC a legolcsóbb anyag, amely helyettesíti a facsapokat. Bár a PVC nem olyan erős, mint a fa, évekig sérülésmentesen tart, mivel az anyag ellenálló. Ennek az anyagnak az a különlegessége, hogy különböző színekben és méretekben kapható, amelyeket tetszés szerint választhat.

7. Téglafal kerítés minták:

Téglafal kerítés minták

Ha olyan módszert keres a házához kerítéssel, amely nem csak gyönyörűen néz ki, hanem teljesen elzárja a külvilágot. Ez a téglafalú kerítés ötvözi a rusztikus érzést a klasszikus kivitelezéssel. Bár a dolgok drága és időigényes oldalán a téglafalú kerítés hatékonyan csökkenti a zajt, és tartós.

8. Kert kerítés ötletek:

Kert kerítés ötletek

Ki nem szereti a gyönyörű kertet? Ennek a kertnek a védelme azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyönyörű növényeket és virágokat kertkerítés segítségével biztonságban tartsuk az élőlényektől. Ezeknek a fehér lapoknak a hegyes vége felemeli a kertben lévő virágok szépségét. Általában vinil vagy kompozit anyagokat használnak, mivel könnyen karbantartható kerítés.

9. Farm kerítés ötletek:

Farm kerítés ötletek

Vidéken sok embernek van farmja, amelyeknek kerítésre van szükségük, hogy minden haszonállatot megvédjenek. Néha ezeket a nyers kerítéseket olyan házakhoz használják, amelyek nem nyújtanak teljes biztonságot, de határt teremtenek otthonának. Bár ezekben a kerítésekben nincs kifinomultság érzése, egyszerű burkolatot kínálnak a környező térnek.

10. Rusztikus kerítés ötletek:

Rusztikus kerítés ötletek

Ez az egyik rusztikus kerítéstervezési ötlet, amely alapanyagokat használ a ház körül, és természetes hangulatot kölcsönöz a területnek. Ennek a kerítésnek a megkülönböztető jellemzője a botok méretének különbsége, amely egyedi variációt ad a szegélynek. Ez nem a legjobb megoldás, ha biztonságot szeretne, és a telepítés időigényes lehet.

11. Kortárs kerítésötletek:

Kortárs kerítés ötletek

A modern és rusztikus fa kerítés ötvözése tökéletes példája lehet a kortárs kerítés ötletnek, amely minden ház kifinomult kiegészítője lehet. A falapok oldalainak és közepének elegáns és elegáns kivitele stílusos elkülönítést eredményez a helyek között. Ez a kerítés kiemelkedik a ház külső területének zöld padlóburkolatával szemben.

12. Minimalista kerítéstervezés:

Minimalista kerítéstervezés

A minimalista kerítés tökéletes választás azoknak, akik szeretik a züllés nélküli és gondtalan mintákat. A fém kerítés magasan áll a kis kőfalon, ideális egyensúlyt teremtve a modern és a rusztikus dizájn között. Bár a tervezés viszonylag egyszerű, ezeket a terveket gyakran használják az egyes házak vagy lakások között. A fém kerítések közötti cementlap ​​tökéletes szegregációt hoz létre.

13. Országkerítés ötletek:

Ország kerítés ötletek

Az országkerítés ötlet egy lehetőség azok számára, akik nem akarnak pénzt költeni kerítésük kifinomult és stílusos megjelenésére. Egyszerű vízszintes falapok kerülnek össze, és ezzel a határkerítéssel lépcsőzetes megjelenést hozhat létre. Egy kis ajtó van a központban, ahol egy fából készült födém van átlósan elhelyezve, amely kiemelkedik a többi blokkhoz képest.

14. Japán kerítéstervezés:

Japán kerítéstervezés

A japán kerítéstervek világszerte előtérbe kerültek, mert sokan úgy vélik, hogy optimista harmóniát teremt a ház környezetében. A kerítés felső részén található egyedi dizájnnal kombinálva ezek a gyönyörű falapok lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek házának környezetének. Akár a kertben, akár a ház körül, a japán kerítések a japán dekoráció nélkülözhetetlen részét képezték.

15. Medence kerítés ötletek:

Medence kerítés ötletek

A medence nem valami egyszerű háztartásban. Tegyük fel, hogy van egy úszómedencéje a kertben; a medence körül biztonsági kerítést kell elhelyezni, amely szépséget kölcsönöz a térnek, és védőgátat teremt, amely megakadályozza a baleseteket. Általában egy egyszerű fémkerítés szolgálja a célt, de végső soron ez az Ön személyes döntése.

A ház ízlés szerinti kialakításának nem kell csak a belső tereken végződnie. Az ideális kerítés kialakításának nemcsak azt kell szolgálnia, hogy gátat képezzen, hanem olyan stílusos kivitelezést is adjon házának. Kipróbálhat néhány technikát az Ön igényeitől és költségvetésétől függően. Ne felejtse el tudatni velünk, hogyan segített ez a cikk a végső döntés meghozatalában.