Fél kupa melltartó és viselési tippek

A fehérnemű gyártó cégek által gyártott melltartók különböző fajtákban kaphatók. Nagyon sokféle stílus, vágás, forma és szín közül lehet választani. Elmúltak azok az idők, amikor a nők melltartót viseltek, mint fehérneműt. Manapság a melltartókat különféle ruhákhoz tervezték, valamint tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosítanak.

fél csésze melltartó

A Half Cup melltartóról:

A hibátlan megjelenés érdekében egyesítse gyönyörű ruháját, cipőjét, ékszereit, és sminkeljen alatta a megfelelő melltartóval. Nem csak kényelmes lesz, hanem belülről is magabiztos lesz. A nők által szerte a világon viselt különböző melltartók közül beszéljünk a fél pohár melltartóról, amelyet demi cup melltartónak is neveznek.

A fél csésze melltartó vagy a demi cup melltartó a melltartó bizonyos stílusát vagy csésze alakját írja le. Mivel elég alacsony, csak a mellbimbók felett jelenik meg. Ezenkívül meglehetősen alacsonyra süllyed, hogy felfedje a hasítást. A vállpántok szélesre vannak egymástól. A félcsésze melltartó vagy a demi cup melltartó nem ideális a nagy mellű nők számára, mivel ez a fajta melltartó nem nyújtaná a megfelelő támogatást és fedést.

Ha fél pohár melltartót vagy demi csésze melltartót szeretne választani, győződjön meg arról, hogy tökéletesen illeszkedik hozzád, mert a mellszöveted kiömlhet a félcsésze melltartó vagy a félig melltartó melltartó tetején. A fél csésze melltartó vagy a demi cup melltartó a legalkalmasabb az alacsony vágású, gombócos nyakhoz vagy széles nyakkivágáshoz, mivel a csészék teteje alacsony és a hevederek szélesek egymástól.

Tökéletes arra is, hogy felemelje a melleit, de alacsony vágású felsők alatt is diszkrét marad. Tehát, ha azt tervezi, hogy a hétvégén nemrég vásárolt alacsony vágású felsőt szeretné viselni, akkor tegyen fel egy fél csésze melltartót vagy egy fél pohár melltartót.

Fél csésze melltartó viselési tippek:

Amikor felveszi a melltartóját, száz százalékig kényelmesen és biztonságban kell éreznie magát benne. Kérdezd meg magadtól, ha így teszel. Ha nem, akkor rosszul viseli a melltartót. Olvassa el, hogy megtudja a melltartó helyes viselési módját. Az alábbi tippek biztosítják a melltartó megfelelő viselését.

Fél kupa melltartó és viselési tippek

Helyezze a karját a melltartópánton keresztül, és csavarja be a két végét:

A mellékelt hevederekben nyújtsa át a karját rajtuk, és állítsa a vállára. Ha kész, fogja meg a kezét hátul, ahol megtalálja a horgot és a szemzárókat. Rögzítse a két végét biztonságosan.

A hevederek beállítása:

A melltartópántok néha igazi gondot okozhatnak. Lehet, hogy túl lazán lógnak le a vállakon, vagy túl szorosan tapadnak a bőrhöz, és fájhatnak. Annak érdekében, hogy a hevederek tökéletesen illeszkedjenek a vállához, a csúszkákat melltartóban találja. Lefelé vagy felfelé húzhatja a csúszkákat, és tetszés szerint beállíthatja. Csak győződjön meg arról, hogy mindkét csúszka ugyanazon a szinten marad.

Hajoljon le, és állítsa be a csészék helyzetét:

A melltartók csészéinek beállítása nagyon szükséges a szükséges kényelem és lefedettség érdekében. Engedje le a hátát, és ennek megfelelően állítsa be a csészéket. Ezután ellenőrizze a mellek mozgását, és ha kész, felállhat.

Remélem, hogy a fenti fél csésze melltartót kedveli vásárolni. A fél pohár melltartó viselése egyszerű és egyszerű.