Fantastisk udseende af Kangana Ranaut i Saree -samling med billeder

Kangana Ranauts sareekurationer er sjældent kedelige, fordi hun ligesom sin personlighed og stil også kan lide at holde sit udseende unikt. Hendes outfits viser sig ikke kun at være underlige, men også dramatiske, og det er hovedårsagen til, at hun har været i stand til at skabe så meget støj i modeverdenen. Kangana Ranaut er mest kendt for sit etniske udseende, men hun kan også ses i chiffon eller silkesareer. Kangana sareekollektion kan lide at beholde sin make-up og også sit tilbehør, som smykker til et minimum, for at få hendes personlighed til at se mere ud til at skille sig ud fra resten.

Smukke billeder af Kangana Ranaut i Saree:

Lad os se på de bedste Kangana Ranaut i Saree -fotos.

1. Kangana Ranaut Peacock Saree:

Kangana Ranaut Peacock Saree

Kan du lide at gå i flere farver? Hvis ja, vil du helt sikkert elske denne Kangana Ranaut påfugl saree i den bedste farvekombination. Inspireret af farverne på en påfugl får sareen alle de farver, en påfugl bærer. Igen, for at tilføre sareen lidt mere elegance, gives der også et fjerprint på sareens palle med almindelige fletter i bunden. Denne faux georgette saree bæres også bedst til fester og firmaarrangementer.

2. Kangana Ranaut i Pink Saree:

Kangana Ranaut i Pink Saree

Vil du have et traditionelt celeb -look? Prøv denne Kangana Ranaut i pink saree -designs, der er inspireret af de traditionelle saree -designs. Sareen er lavet af rent silkemateriale og har et Kanjeevaram -design, der er meget populært i den sydlige del af Indien. Den enkle almindelige saree får gyldne prikker samt en kant for et fascinerende look. Populært slidt under poojas eller festivaler, denne traditionelle saree bæres bedst på funktioner og begivenheder.

3. Kangana Mirror Saree:

Kangana Mirror Saree

En simpel saree vil helt sikkert tilføje et ædru look til dit udseende. Og denne saree kommer helt sikkert til at styre dit hjerte med et enkelt blik. Denne Kangana i spejl saree i guldfarve har vundet flere hjerter med den frækhed, den følger med. Den almindelige chiffon saree i guld er kun givet en spejlkant til dekoration med broderet fiksering til et etnisk udseende.

4. Kangana Ranaut i Green Saree:

Kangana Ranaut i Green Saree

Denne polka -inspirerede saree giver et dræbende look og er blandt de bedste stilfulde sareer med en fed farve. Dette Kangana Ranaut grønne saree -design udføres i silkemateriale, mens prikkerne er lavet med broderimotiver. Sareens kant får et perledesign, der godt kan bæres på tunge halsbluser. Den dristige grønne farve tilføjer sareens designerudseende. Bedst til festtøj er denne saree også populær til bryllupper og festivaler.

5. Kangana Ranaut i Silk Saree:

Kangana Ranaut i Silk Saree

Silk sarees og Banarasi designs udgør en yndig kombination for et fantastisk look. Og dette er godt bevist af denne Kangana Ranaut i silke sareebillede. Sareen i blå er designet med rent silkemateriale. Igen, for at føje til sit fantastiske look, får sareen også blomsterprint i forskellige farver. Endelig er sareens gyldne kant også designet med blomstermotiver. Denne saree er perfekt til ceremonier før brylluppet og er også berømt for festivaler og religiøse funktioner.

6. Kangana Ranaut Blue Saree:

Kangana Ranaut Blue Saree

Leder du efter et mode -look på en særlig dag? Hvorfor ikke tilføje noget moderne touch til den saree, du skal vælge. Denne Kangana Ranaut blå saree er en perfekt blanding af enkelhed og varmt etnisk look. Sareen er lavet af nylonmateriale og får også Brochet silkemateriale til perfekt broderi i tråde. Med sølv og farverige tråde giver broderiet sareen et wow -look. Denne saree er et ideelt match til fester og bæres også til bryllupper.

7. Kangana Ranaut i Black Saree:

Kangana Ranaut i Black Saree

Vil du gerne have et retro -look til dit næste udseende? Har du set denne Kangana Ranaut i sort sareebillede? Du kommer helt sikkert til at falde for det. Designet af Sabyasachi, er sareen lavet af net- og georgette -materiale til et tyndt look. Saree pallu er designet i georgette, mens sletten nedenfor er lavet i netmateriale. Det prægede blomsterarbejde design og glitter tilføjet til pallu gør det hjertebankende. Sareen er bedst til receptioner, bryllupper, temafester osv.

8. Kangana Ranaut Saree i Tanu Weds Manu:

Kangana Ranaut Saree i Tanu Weds Manu

Er du vild med Kangana saree -samlingen i Tanu Weds Manu -filmen? Her er en af ​​sareerne, der bliver populær for den enkle, men alligevel replika -effekt. Sareen er lavet af enkelt bomuldsstof med lyserøde og hvide farver. Sareen får en lyserød pallu- og sareegræns, mens bomuldsmaterialet øger komfortniveauerne om somrene. Sareen er bedst til små lejligheder i sommersæsonen eller til små fester og arrangementer.

9. Kangana Ranaut Saree i Manikarnika:

Kangana Ranaut Saree i Manikarnika

Fra filmen Manikarnika bliver flere sareer, der bæres af Kangana, mere trendy. Og når det kommer til den hvide paithani saree, er det helt sikkert en af ​​de bedste sareer at have. Denne Kangana Ranaut saree i Manikarnika er designet med silkepolyestermateriale, mens grænsen får en rødbrun kant i gyldne udformede designs. Den enkle saree får også lyse prikker i gylden for et perfekt look. Populær for det traditionelle udseende, den giver, denne saree er bedst til funktioner før bryllup og festivaler eller poojas.

10. Kangana Ranaut i Golden Saree:

Kangana Ranaut i Golden Saree

Tjek bare dette billede af Kangana Ranaut i golden saree, og du vil helt sikkert stå uden ord. Igen, designet af Sabyasachi, er denne saree fremstillet ved hjælp af en kombination af silke og georgette materiale. Den almindelige saree får en slangeskindlignende tekstur, mens kanten af ​​sareen får fint lille broderi for at øge sit deciderede udseende. Denne Kangana saree er meget efterspurgt til brudene, men den bæres også til bryllupper og festivaler.

Kangana Ranaut er meget kendt for det dristige look, hun bærer på ethvert outfit. Og når det kommer til Kangana Ranaut i saree -kollektion, vil du helt sikkert baffle, før du køber en sidste. Bare tjek et af Kangana sareefotos, og du er sikker på at være enig med mig. Ikke kun designer sarees, men Kangana har også båret traditionelle sareer for at give den en ny og beskedent kombination. Hendes samling indeholder sareer til forskellige intervaller eller lejligheder, hvilket gør det sværere for dig at færdiggøre en. Så hvilket saree -udseende af Kangana er du sur på? Vælg et design, og skriv os dine kommentarer.