Keerthi Suresh i Saree – Usynlige og glamourøse billeder

Keerthi Suresh er den nye skuespillerinde på blokken, der tager Tamil og Telegu filmindustrien med storm. Udover al sin filmsucces ser hun også slående smuk ud, mens hun også bærer sareer. Med sit søde ansigt og sin afslappede stil fokuserer Keerthi Suresh i set saree mest på traditionelle silkesareer med smukke perlesmykker, herunder halskæder og øreringe. En Keerthi Suresh i saree bærer også for det meste halværmede topbluser i lyse farver og holder håret løst eller strammet op i en knold. Hun kan også lide at bruge rød eller beige farvet læbestift, hvilket giver hende et dæmpet look.

Seneste samling af Keerthi Suresh i Saree med billeder:

Her er de bedste designs af Keerthi i sari -fotos.

1. Keerthi Suresh i Half Saree:

Keerthi Suresh i Half Saree

Leder du efter det bedste halv saree design? Tjek Keerthi Suresh i sareefotos, og du vil helt sikkert få en til dig selv. Sareen er designet med silke og netmateriale i gult. For at give den halve saree et fængende udseende, får den broderet arbejde i hele stykket. Den tunge broderede bluse tilføjer sareens fantastiske look. Bedst til bryllupper, denne saree kan også føje til dit glamourøse look under festivaler.

2. Keerthi Suresh i Silk Saree:

Keerthi Suresh i Silk Saree

Vil du have et sofistikeret, men alligevel dragende brudebeklædning? Prøv denne Keerthi Suresh i silkesari. Sareen er lavet af rent silkemateriale og designet med Kanchipuram -design specielt til brudene. Sareen får grøn farve med bladtryk, mens palluen er flerfarvede striber med en bred gylden kant udformet med små designs. Sareen er det primære valg for brudene, såvel som den også udføres til vigtige festivaler.

3. Keerthi Suresh Pink Saree:

Keerthi Suresh Pink Saree

Vil du se så enkelt som muligt ud? Prøv denne Keerthi Suresh pink sari for et elementært udseende. Sareen er designet med bomuldsmateriale og får en almindelig tekstur. Det eneste, der er tilføjet sareen, er en tyk gylden kant. Hele sareen er almindelig sammen med den gyldne kant, som er bedst til et elegant udseende. Da sareen er lavet af bomuld, er den bedst til små arrangementer, festivaler eller lejligheder i løbet af somrene.

Se mere: Kajal Agarwal i Saree

4. Keerthi Suresh i Red Saree:

Keerthi Suresh i Red Saree

Er du vild med udskrifter og leder du efter et simpelt designerstykke med alle disse kombinationer? Tag et kig på denne Keerthi Suresh i saree, der helt sikkert opfylder alle dine behov. Sareen er lavet af chiffonmateriale og rød og hvid farve. Sariens patli får røde og hvide checkprint, mens palluen er helt rød med hvide sten på. Denne saree er et perfekt designerstykke og er også bedst til festtøj og andre mindre begivenheder.

5. Keerthi Suresh Saree i Rajini Murugan:

Keerthi Suresh Saree i Rajini Murugan

Så kommer denne saree helt sikkert til at være på din liste. Sareen er lavet af silkemateriale og designet i blå farve, sareen får nogle fine print på palluen, mens resten af ​​sareen efterlades glat. Igen er sareen også forsynet med en ru guldkant. Denne saree er perfekt til et cinched look ved enhver lejlighed og er populær til festivaler eller lejligheder før bryllup.

6. Keerthy Suresh Saree i Mahanati:

Keerthy Suresh Saree i Mahanati

Elsker du at bære lys og lokke sareer? Hvad med denne Keerthi Suresh saree i Mahanati? Let i vægt, denne saree er lavet af chiffonmateriale. Igen, for at gøre det yndigt, får sareen blomsterprint store i størrelse. Det giver det bedste høflige look med en lignende mønsterbluse med lille print. Den råhvide farve giver det et eulogistisk udtryk. Det være sig personlige eller virksomhedsarrangementer, denne saree kan let udføres til fester også for et betagende udseende.

7. Keerthi Suresh i Green Saree:

Keerthi Suresh i Green Saree

Leder du efter en godkendt kombination af farver til den bedste saree? Prøv denne Keerthi Suresh i grøn saree. Sareen får en lysegrøn og rød kombination, der gør den mere yndig. Hvor den komplette saree er grøn, er pallu og kant rød med små fine tryk på den i guld. Igen får silke sareen også en tung bluse, hvilket øger sareens betydning. Denne silke saree er bedst til bryllupper, festivaler eller vigtige pooja -lejligheder.

8. Keerthi Suresh i Kerala Saree:

Keerthi Suresh i Kerala Saree

Vil du give dit look et traditionelt præg? Har du tjekket denne Keerthi Suresh i Kerala saree? Denne udsøgte saree er lavet af bomuldsmateriale og er designet med tanke på Kerala’s traditioner. Den almindelige saree får et prikket design i midten er gyldent, mens grænsen er givet strik med gylden blonder. Denne Kerala saree kan udføres til et traditionelt look på festivaler og særlige lejligheder og skikke.

9. Keerthi Suresh i Yellow Saree:

Keerthi Suresh i Yellow Saree

Chiffon sarees har været de bedste til almindeligt slid. Og dette er den bedste komfortable saree blandt Keerthi Suresh i sareebilleder. Chiffon sareen får en almindelig gul tekstur med blomsterprint i. Igen får hele sareen en blomstret afgrænset kant med lignende bluse. De små blomsterprint i hvidt, grønt og rødt gør sareen mere fængslende. Dette er den bedste saree til almindelig slid eller endda udflugter eller små begivenheder eller fester.

10. Keerthi Suresh i Golden Saree:

Keerthi Suresh i Golden Saree

Leder du også efter at bære noget, der er behageligt og smukkere? Bare få et blik på denne deviser Keerthi Suresh i golden saree, og du vil helt sikkert falde for det. Hele sareen er gylden i farven uden kanter eller andet broderi på den. Den fine saree leveres med mindre tryk i gylden præget på den. Sareen giver et overdådigt look med en fint broderet bluse på. Bedst til bryllupstøj tælles sareen også blandt brudeslitage. Det er også bedst til særlige festivaler eller lejligheder.

For de mennesker, der leder efter et designer -touch til deres lejligheder, er Keerthi Suresh -billederne i saree det bedste sted at kigge efter de nyeste designs. De indeholder ikke kun avancerede designs, men giver også et traditionelt præg til dit udseende. Gå bare igennem alle filmene, og du ville være tilgængelig med en bred vifte af sareer til enhver lejlighed eller også almindeligt slid. Keerthi Suresh i saree er derfor det bredt søgte billede på forskellige søgemaskiner til at fange designs eller lignende designs på markedet. Så hvilket design vil du tilføje til din samling inspireret af Keerthi Suresh -kollektionen?