9 Bedste fodrings -bh’er til behagelig fodring til din baby

Foder -bh’er kaldes også barsel- eller ammebh’er. Denne type bh’er bæres af kvinder under eller lige efter deres graviditet. En barsel -bh er beregnet til at tilbyde ekstra støtte og komfort, mens du er gravid, hvorimod fodrings- eller amme -bh’er bæres efter babyens fødsel, og bh’en har en klap end un clips til amning. Da kvinders buste vokser under og efter graviditeten, bør bryststørrelsen altid måles, før du køber en fodringsbh. Desuden har brysterne brug for mere støtte og komfort.

Forskellige typer foder -bh’er:

Lad os tage et kig på 9 bedste baby -bh -billeder, der findes i Indien.

1. Elskelig bomuldsfodringsbh:

fodrings -bh

Dette er en amme -bh i ren bomuld fra Lovable. Den har skåret og syet, panelerede og ikke-polstrede kopper, som ikke er kabelforbundne for den nødvendige støtte og komfort efter graviditeten. De øverste bh -kopper er aftagelige og kan dermed trækkes ned under amning. Stropperne er brede til støtte og har sliders monteret til justeringer. Detaljeret snørebånd i de øverste kanter af skålen og afskalede blonder langs den nederste kant. Den har krog- og øjelukning bagpå og fås i hvid og forskellige størrelser.

2. Adira Morph Innovative Leakage Proof Nursing Bra:

Fodring BH og tips til tøj 2

Denne slags babyfoder -bh gør ikke kun amning let, men absorberer også mælkespild. Kopperne er ikke-polstrede og ikke-kablede for den nødvendige komfort og støtte. Det har åndbart lækagesikkert materiale fastgjort, så det kan absorbere overdreven mælkespild. Kopperne har en dråbe eller åben flanel til amning. Et blødt elastisk underbånd forbedrer støtten. Stropperne er elastiske og har glidere til justeringer. Den har krog- og øjelukning bagpå. Den fås i tre farver og forskellige bh -størrelser.

3. Adira Morph barsel -fodrings -bh:

Fodring BH og tips til brug 3

Denne baby-bh er specielt designet til at tilbyde støtte og komfort til voksende bryster under og efter graviditeten. BH’en er fremstillet i 100% ren bomuld, der kan ånde, og tilbyder maksimal støtte og komfort hele dagen lang. Kopperne er designet som dråbekopper til let amning. Sygeplejerskerne er diskrete med adgang med en hånd, hvilket gør det lettere og bekvemt under sygeplejen. Skulderstropperne er justerbare og strækbare. Den har en lukning bagpå med justerbar krog og øje. Den fås i sort og har størrelsesindstillinger.

4. Adira Morph lekkagesikret bomulds-BH:

Adira Morph amme -bh i bomuldsbetræk, der er lækket, og lækker

Det er en crossover -front fremstillet af 100% ren bomuld, der kan ånde. Kopperne er ikke-polstrede og ikke-kablede for den ultimative komfort og støtte efter graviditeten. Krydset halsudskæring gør det let og bekvemt at amme. Der er smukke blondekanter langs halsudskæringen, og kopperne er lækagesikre for at absorbere mælkespild. Stropperne er brede, strækbare og er lavet af blødt stof, der sikrer ultimativ komfort. Underbåndet er et syet elastikbånd, der sikrer en god pasform. Den fås i forskellige størrelser.

5. Adira Morph Cross Over-pull-on amme-bh:

Fodring BH og tips til brug 5

Dette er en blød og let bh til fodring lavet af ren bomuld. Dens kopper er ikke polstret og ikke-kablet for den nødvendige komfort og støtte til de nye mødre. Crossover -halsudskæringen gør amning let og bekvemt. Stropperne er bløde, brede og fleksible og efterlader ingen mærker på huden. Den har et indsyet elastisk underbånd for et fast greb. Det er en daglig daglig bh i perioden efter graviditeten. BH’en fås i forskellige størrelser.

6. Body Care Cotton Feeding Bra- Style 5539:

Fodrings -bh og tips til slid

Dette er en 100% ren bomulds-bh til kvinder i deres periode efter graviditeten. Kopperne er ikke-polstrede og ikke-kablede, hvilket giver ultimativ komfort og støtte. Kopperne har flannel i kopperne, som kan trækkes ned for let amning. Stropperne er lavet af elastik og har glidere til justeringer. Den leveres med en krog og øjelukning og fås i hvide og forskellige størrelser.

7. VIP Feelings Feeding Bra:

Fodring af bh og tips til brug 7

Dette er endnu en fodrings -bh med VIP -følelser med blødt stretchmateriale. Kopperne er ikke-polstrede og ikke-kablede til den nødvendige støtte, mens de øverste kopper kan trækkes ned for amning. Remmen er også lavet af elastik og kan strækkes. Den har skyder til justering. Den har krog- og øjelukning bagpå og fås i forskellige størrelser.

8. Cantaloupe Feeding Bra Drop Cup Y Tilbage:

Fodring BH og tips til brug 8