9 Gyönyörű Diamond Choker nyaklánc

A gyémánt iránti szeretet a lányok között soha nem fog meghalni. A nyakláncok olyan ékszerek, amelyeket minden nő visel. Choker nyakláncok, egyikük. Így a Diamond choker nyakláncok az egyik elit és királyi, sőt a józan nyakláncok, amelyeket meg szeretne vásárolni. Nehéz megtalálni és kiválasztani a gyémánt fojtókat, bemutatjuk a legjobb 9 gyémántgyűrű nyakláncot nőknek.

Choker gyémánt nyakláncok:

A szépség egyszerűen dísz, csak nézze át az összes gyémánt fojtót, és vegye fel a személyiségének leginkább megfelelőt.

1. A napfényes gyémánt nyakék:

A napfényes gyémánt nyaklánc

A nyaklánc olyan kinézetet kölcsönöz, mint egy herceg nyaklánca. A széles alap, nehéz gyémántkövekkel, ovális és kerek formájú ragyogással ragyog a napon, és csillogó megjelenést kölcsönöz. Bármely lány, aki ruhában vagy ruhában szeretne pompázni öltözékében, ez a nyaklánc tökéletes választás lehet számára.

2. Az Emerald Choker nyakék:

Az Emerald Choker nyaklánc

Ez is nehéz kialakítású, de a legújabb kialakítású. Mivel nagy kerek gyöngyök lógnak alatta és a smaragd a nyaklánc közepébe illeszkedik, ez antik megjelenést is kölcsönöz. A levelek és a félig spirális formák a sarkokban váltakozva helyezkednek el, és növelik a nyaklánc szépségét.

3. Fordított gyémánt alakú nyaklánc:

Fordított gyémánt alakú nyaklánc

Ez a józan kialakítású nyaklánc egy vékony láncból áll, és a gyémántok fordított formájúak, és egymáshoz vannak rögzítve. Minden gyémánt között egy kerek kő található, amely dizájner megjelenést kölcsönöz neki. Az egyik legjobb choker design lányoknak, ez jó választás lenne.

4. A lenyűgöző gyémántfojtó:

A lenyűgöző gyémántfojtó

Ez a nyakrész úgy néz ki, mint egy királyi, akit bárki viselni szeretne. Csodálatos módon van kialakítva, a tetején négyzet alakú gyémántokkal, alatta virágmintákkal. Teljesen gyémántokkal díszített és fényesen ragyogó ez a királyi gyémántgyűrűs nyaklánc biztosan kiüríti a zsebét, és megvásárolja ezt.

5. A horog rögzítő gyémánt nyaklánc:

A horog rögzítő gyémánt nyaklánc

Ez egy egyszerű, mégis józan darab gyémánt nyaklánc. Az innovatív módon megtervezett, gyémántgyűrűs nyaklánc nőknek horog alakú talppal rendelkezik, gyémántokkal tűzdelve, felváltva..

6. A Diamond Pearl Choker nyakék:

A Diamond Pearl Choker nyaklánc

Ez a gyémánt nyaklánc 4 rétegű kialakítású, a tetején négyzet alakú gyémántokkal gyémánt alakban, a virágos mintákkal és a négy szirmokkal tiszta és ragyogó megjelenést kölcsönöz, és végül a fél spirálok a gyöngyökkel őket. Az alján csüngő gyöngyök elit megjelenést is kölcsönöznek. Ez a parti viselet nagyszerű alkalomra, bárki elmehet.

7. A különleges gyémánt nyaklánc:

A különleges gyémánt nyaklánc

Az extra széles gyémánt nyaklánc hatalmas smaragddal a közepén és azzal összhangban a tetején szép megjelenést kölcsönöz. A nyaklánc hasonló kialakítású két oldala egymástól elválasztva a sarkokon a csüngő gyémántkészlettel és a köztük lévő smaragddal pompás megjelenést kölcsönöz.

8. Az egyedi Diamond Choker:

Az egyedi Diamond Choker

A choker nyaklánc arany lánccal, a gyémántokkal lineáris módon, közepén smaragddal, egyedi megjelenést kölcsönöz. Úgy néz ki, mint egy arany gyémánt ékszer, egy gyémánt csukló nyaklánc lányoknak, dizájner megjelenéssel.

9. A Ruby Diamond Choker nyakék:

A Ruby Diamond Choker nyaklánc

Ez egy hagyományos gyémánt nyaklánc, tipikus dél -indiai ékszerek megjelenésével. A nehéz nyaklánc, közepén a virágokkal tűzdelt gyémántvirággal, a rubinkővel és a sima levélmintákkal, valamint a fenti keresztes keresztmintával, kreatívan megtervezett dísz. Ha hagyományos choker nyakláncot szeretne, ez lenne a legjobb megoldás az Ön számára.