Top 7 Genie Bh -typer og slidstip

BH, det mest almindeligt slidte undertøj hos kvinder, findes i forskellige stilarter, snit og former. Der er mange mærker på det kommercielle marked, der sælger bh -sorter over hele verden. Genie er et populært amerikansk mærke, der tilbyder problemfri komfort, støtte og stil. Det har trådløse designs, der passer perfekt og former dine bryster.

Populære Genie -bh’er og tips til iført:

Fra de mange undertøjsmærker vil vi diskutere de 7 bedste bh’er, der tilbydes af Genie.

1. Den originale Genie BH:

genie bh

Den originale Genie -bh er en klassisk favorit blandt alle kvinder i Amerika. Det giver dig problemfri og trådløs komfort. Den har en kurvekramende stil, der forsigtigt former dine bryster og giver dig en glat silhuet. Stoffet føles meget blødt mod din hud, og du vil ikke engang tage det af om natten. Denne bh kommer i forskellige farver som hvid, sort, grå, pink, rød, gul og så videre. Den fås også i mange størrelser. Det er en af ​​de bedste geni -bh’er, der vil være velegnet til alle kvinder mellem 25 og 35 år.

2. Genie Milana blonde -bh:

Genie-Bra 2

Denne europæisk inspirerede geni Milana Lace Bra giver dig den perfekte dækning, du har brug for, sammen med super støtte og smuk løft til din buste. BH’en er designet i blonder. Den er designet i stil med en cami, og derfor vil du se sart ud med en lavt udskåret top eller kjole over den. Den fås i forskellige farver og størrelser. Denne genie -bh indtager 1. pladsen på listen over bh’er.

3. Genie Cool Bra:

Genie-Bra 3

Denne Genie -bh ligner den i den originale Genie -bh bortset fra at denne har kølende stof til at holde dig tør og behagelig hele dagen lang. Den har åndbare kopper med luftstrømskonstruktion og aftagelige beskedne puder. Det tillader frisk luft. Det har et mesh -bagpanel og giver dermed din krops naturlige kølesystem mulighed for at fungere korrekt. Kvalitetsgarnet, der blev brugt til at lave denne bh, sænker din hudtemperatur.

4. Genie Woman Bra:

Genie-Bra 4

Genie kvinde -bh’en er designet til perfekt at give dig komfort, støtte og løft. Det hjælper også med at give dig den nødvendige form. Det definerer kurver og glatte ruller og buler med sin 360 graders formningsteknologi. Den har en blonde foran med tre justerbare positioner for op til 2 ”ekstra løft. Den fås i tre farver og forskellige størrelser.

5. Genie Zip BH:

Genie-Bra 5

Genie Zip Bra er fantastisk uden bøjle, rygkroge eller graverem. Den har et enkelt lynlåsdesign foran, der giver total komfort. Genie lynlå bh passer til din form, og dermed får du den perfekte støtte og definition, du har brug for. Du finder denne smukke bh i tre grundfarver. Den fås i forskellige størrelser.

6. Custom Fit Multi-Way Genie Bra:

Genie-Bra 6

Denne specialtilpassede flervejs-bh fra Genie tilbyder 30+ unikke stroppositioner, der giver dig mulighed for at sammensætte dit topslid i forskellige innovative stilarter. Du kan gå efter en klassiker, cross back, grime, one-shoulder, over halsen og så mange flere styles. Sammen med forskellige stilarter tilbyder den dig også den ultrakomfort, støtte og form. Den fås i ganske få farver og former.

7. Genie Sports BH:

Genie-Bra 7

Brug denne sports -bh under for at føle dig selvsikker under dit træningsregime eller volleyballtræning. Dens sømløse design og komfortable komprimering giver dig den nødvendige support og definition. Den har et racerback -snit og fås i tre grundfarver. Der findes forskellige størrelser.

Genie -bh’er med tips:

I nedenstående diskuterer vi genie -bh’er iført spidser og andre elementer.

Klemmer din bh bagpå:

En bh har to stropper til at sætte hver af dine arme igennem den. Skub det over dine skuldre og tag dine hænder bagpå, hvor du finder kroge og øjelukninger for at spænde de to ender af bh’en.

Juster stropperne for komfort:

Hvis de ikke er justeret korrekt, kan stropperne hænge løst ned langs skuldrene eller føle for stramme på huden, at det gør ondt. BH -stropper er generelt forsynet med glidere, der kan trækkes ned eller op og justeres efter behov.

Justering af koppernes placering:

Du kan justere bh -koppernes placering ved at bøje lidt ned. Når du bøjer dig ned, skal du justere koppernes position og kontrollere dine brysters bevægelse. Når du har det godt, skal du rejse dig og kontrollere koppernes placering.

Jeg håber, at ovenstående artikel er meget nyttig for dig, og genie -bh’erne er meget behagelige og dyre.