10 trenddesign af Levis -bælter til at kende din stil

Levi’s er topkvalitet, der siden 1853 har forsikret den absolutte værdi af sine kreationer i sine modeelskeres interesse. Nyd førsteklasses håndværk med hele Levis udvalg af kvalitetsbælter. Levi’s er et synonym for innovation, så hvert eneste design er unikt. Levis visuelt fantastiske bælter hjælper stilfuldt med at strukturere dit tøj. Levis mener, at en persons følelser bedst udtrykkes med stil og mode, så det fungerer i tråd med det. Disse bælter er fortsat en globalt anerkendt grundpille i ethvert design. Det er valget af en ny generation. Levis er den ubarmhjertige jagt på perfektion, spørg manden, der ejer en. Det er et must-have i din tilbehørsportefølje. Hvorfor fejre en lejlighed, når du hver dag kan fejre med Levis bælter. Sæt ud med stil fra arbejde til fritid med disse bælter.

Moderigtige modeller af Levis Belts Collection til mænd og kvinder:

Lad os se på Top 10 Levi’s bælter efter herrer og damer med billeder.

1. Levis vendbare bælte:

Levis vendbare bælte

Dette Levis reversible bælte har ægte læder, prydet med det antikke messing metalspænde, der tager din kvindelighed højere. Dette læderbælte kan vendes for at vise dobbelt styling muligheder. Det har branding på bæltetip og kan skabe et upåklageligt look til din formelle såvel som afslappede påklædning. Leveres med nål og justerbare huller for at give dig et stilfuldt udseende.

2. Levi’s plakettebælte:

Levi’s plakettebælte

Levis sorte bælte giver et klassisk look til dine yndlingsfigur-krammende jeans. Det er lavet af fuldkornet læder og bæltespænde Levi’s. Den leveres med en justerbar pasform. Designerens kunstneriske bøjning er synlig fra bæltets æstetiske design. Mærket er kendt for sin unikke styling, komfort på højt niveau og stort udvalg. Dette visuelt tiltalende bælte er yderst ønskeligt. Det giver designeren appel med det samme.

3. Levi’s lærredsbælte:

Levis lærred bælte

Dette Levis hvide bælte med et metallisk spænde hjælper med at gøre dit udseende endnu mere stilfuldt. Det definerer en ny definition af mode og trends. Dette bælte hjælper dig med at matche dit afslappede humør til hverdagens udseende. Mærket er en bestseller inden for sin selekategori og er også mest tilgængelig. Det bevarer den høje modeværdighed, som det tror på. Spændet med et præget mærkenavn er fascinerende.

4. Levi’s 501 bælte:

Levi's 501 bælte

Denne Levis sorte bælte har en justerbar pasform og har et sølvfarvet spænde med 501 og mærket præget på det. Dette Levis læderbælte vil stilfuldt strukturere din formelle påklædning. Bæltet udført i fint læder. Det garanterer uforlignelig komfort og elegance, og er derved en perfekt blanding af tradition med modernitet. Ledsag den med enhver formel buks for at opnå det storslåede look.

5. Levis brune bælte:

Levis brune bælte

Levi’s bringer den bedste stil med den bedste attitude; dette Levis brune bælte er et eksempel på det samme. Dette brune bælte fremstillet af det fineste læder og sølvfarvede metalliske spænde er kendt for sin holdbarhed og kvalitet og udvider derved modehorisonten. Levi’s ved, hvordan man holder det enkelt, når det kommer til mænds seler.

6. Levi’s Studded Belt:

Levi's Studded Belt

Levis bælte lavet med fuld opmærksomhed på detaljer ved kun at bruge materialer af bedste kvalitet. Deres samling er fascinerende, afspejler charme og raffinement. Det har ændret syn på mode. Levi’s er meget sorteret efter mærke i verden, specifikt i Indien. Dette sorte bælte udført i fint læder med rustent spænde er alt, hvad man behøver for at fuldføre det perfekte klassiske look

7. Levis flettede bælte:

Levis flettede bælte

Levi’s ukonventionelle og kreativitet har hjulpet det med at gøre sig en stærk position på modemarkedet. Dette Levis brune bælte har en justerbar pasform, i betragtning af komfort med stil. Bælte fremstillet af ægte læder og metallisk sølvfarvet spænde bedst ledsaget af jeans efter eget valg. Dette bælte får dig til at skille dig ud fra resten. Pral det med stil og tillid.

8. Levi’s Tan Belt:

Levi’s Tan Belt

Dette solbrune bælte har tilpasset syet løkke på det med fuldkornet læder. Skabt til at holde i årevis, og dens kvalitet sikrer holdbarhed. Oplys dit afslappede look med dette fint udformede Levi’s tan belt. Det håndværk, der anvendes ved fremstillingen, er noget, der adskiller det og er virkelig uovertruffen.

9. Levi’s Casual Belt:

Levis fritidsbælte

Disse bælter udholder testen af ​​tid og tendenser. Den dramatiske samling provoserer med uovertruffen glans. Disse afslappede bælter fra Levi’s er klassiske stykker, tidløse og elegant smukke til at vare evigt i stil. Disse bælter er så overbevisende, at de kan hæve ethvert tøj med det samme. Bælte udført i fuldkornet læder med antik messing finish spænde. Det oplyser din afslappede garderobe.

10. Levi’s Albert Belt:

Levi’s Albert Belt

Levis fokuserer på elegance og fine materialer, så high-end produkter er output. Denne Levi’s Albert Belt er meget behagelig og har sin egen personlighed. Det er et perfekt tilbehør til at lade alle misundes. Den er fremstillet af ægte læder og firkantet spænde med høj holdbarhed. Hvert par jeans skal bruge dette bælte.

Fascinerende, slående og fænomenale designs er kendetegnende for Levi’s. Det indeholder de mest innovative, men alligevel skæve designs. Denne artikel handler om kategorien Levis bælter og undersøger derved mærkets samling gennem forskellige Levi’s bælter. I denne artikel har vi undersøgt 10 bælte -designs, bedst i deres sortiment, sammen med materialet og spænde detaljer. Levi’s er et must-have tilbehør til din garderobe; Hver detalje er designet til at tilføje karakteren til dit look. Hvis du fandt denne artikel fascinerende og relevant, kan du skrive til os. Tilføj venligst dine kommentarer og feedback, del også med andre.