15 nyeste designs af Hermes bælter til mænd og kvinder i trend

Hermes, et populært mærke fra Paris, har givet en fantastisk livsstil luksus gennem det brede udvalg af læder- og stoftilbehør siden 1950’erne. Blandt alle produkterne er det højt i nyhederne for Hermes -bælte -designs, det tjener med til både mænd og kvinder. Dette design kan let identificere dette mærke; symbolet “H” bestemmer identiteten af ​​Hermes.

Bedste Hermes bæltebilleder til mænd og kvinder Indien:

Her er nogle møbeldesigner af Hermes -bælte, der har hersket over modeverdenen.

1. Bælte med perlefront til kvinder:

Bælte med perlefront til kvinder

Et sort Hermes -bælte i glat læder får et perleværk på forsiden for at gøre det mere yndigt. Bæltets lås er fastgjort med perler, der giver perfekt pasform. Denne form for bælte foretrækkes hovedsageligt af professionelle kvinder, dem, der arbejder i erhvervslivet.

2. Dual Mix kvinders Hermes -bælte:

Dual Mix kvinders Hermes -bælte

Når to tynde læderbælter blandes for at lave et enkelt bælte, giver det det bedste design fra Hermes -bæltet. De to bælter er kombineret med en uendelig knude i midten og en enkelt åbning bagved. Denne stil af bæltet kan bruges på jeans eller nederdele; kvinder kan foretrække dette til enhver festtid eller festfunktioner.

3. Logo Print Design til mænd:

Logo Print Design til mænd

Hermes bælte mænds designs får et nyt design, der er dannet ved hjælp af krydsdesignende logotryk. Læderbæltet er et perfekt match til formelle arrangementer og konferencer. Logo print tiltrækker folks opmærksomhed; det giver din modeerklæring.

4. Krokodillebælte til mænd:

Krokodillebælte til mænd

Et populært design blandt Hermes mænds bælte er krokodillehudbæltet. Bæltet får en tyk tekstur af læder, der er inspireret af krokodillens hud med en anstændig brun farve, der fungerer både til afslappede og formelle. Denne lidt anderledes, og hvis du har brug for en unik stil, så prøv dette bælte til dit outfit.

5. Canvas Herrebælte fra Hermes:

Canvas Herrebælte fra Hermes

Hermes bæltedesign til mænd får et nyt støbt præg med lærredsmateriale sammen med en læderbase. Bæltet får blå og hvide striber med syede ender og et enkelt spænde. Disse bælter er mest nyttige til almindeligt slid, prøv dette bælte på din buks for et godt udseende. Få også nogle andre farver efter eget valg.

6. Dolphin Jumpsuit Bælte til kvinder:

Dolphin Jumpsuit Bælte til kvinder

Et Hermes kvinders bælte, der er meget udbredt over jumpsuits, er delfinbæltet. Bæltet er lavet i enkelt læder og lærred med kantede sider og et spænde af to delfiner i guld. Denne stil af mønsteret ser et blødt tryk på dette bælte; unge piger kan foretrække dette bælte til deres outfit.

7. Diamond Buckle Kvinder Bælte:

Diamond Buckle Kvinder Bælte

Intet ville dekorere spænderne mere overdådigt som diamanterne. Ja, slangeskind-lignende det blå bælte får et diamantbesat spænde for at give det et ægte festlook på capris, jeans og endda et stykke. Mens du tjekker denne stil i bæltet, får du det enkle look, men spænde giver et overordnet mønster i første look.

8. Off White Men’s Belt:

Off White mænds bælte

Hermes mænds bælte i råhvid farve får et fantastisk look med et hvidrosa spænde på. Bæltet får bittesmå stramninger ved endegrænserne med et zig-zag-foringsdesign for at give det et perfekt greb. Disse bælteformater kan du bruge på bukser, hvis du planlægger en udflugt, så få dette bælte til dit outfit.

9. Kopi Herrebælte:

Kopi til mænds bælte

Replica Hermes bælte mænd har været ret i trend blandt de unge virksomheder. Bæltet får sorte og hvide bittesmå firkanter, der pynter læderbæltet med et skinnende præg og et spænde med lignende effekt i glans. Få dette bælte til dit mødeoutfit; Prøv at blive trøstet med dette mønster.

10. Strudse læderbælte til kvinder:

Struds læderbælte til kvinder

Vil du gerne have et lille lilla udseende! Her er en Hermes -gave til de unge kvinder derude i lilla. Bæltet er lavet af strudseskind populært for sin glathed med et dugdropsdesign på det. Disse farvede bælter er til stede blødhed natur; piger kan lide at prøve forskellige variationer, mens de passer til valg. Unge piger kan nyde dette design i denne farve.

11. ‘X’ print Herrebælte design:

X -print mænds bælte design

Læder, kombineret med fløjl, giver et admiralt design til Hermes bælte til mænd. Det grålige bælte har et X -design i midten i fløjl med et prikket look for at få bæltet til at se slank og fantastisk ud. Dette ser også imponerende ud på formelt slid.

12. Rebbælte til kvinder:

Rebbælte til kvinder

Vil du gerne se lidt funky ud i dit udflugt! Hermes bæltet kvinder er designet på en lignende måde for at give dig den søde effekt. Bæltet er lavet af stof dækket med små fjedre, der laver tove med et fluffet design. Dette er et godt bælte, hvis du kan lide at lave en samling tilbehør, så prøv også dette mønster til din nederdel.

13. To sider bælte til mænd:

To sider bælte til mænd

Vil du have et bælte, der kan bæres med to forskellige stilarter! Her er et bælte design til mænd fra Hermes, der giver dig mulighed for at bære det med to forskellige farver sort og brun med to materialer lærred og læder.

14. Tyk bælte til kvinder:

Tyk bælte til kvinder

Et tykt talje bælte design giver en passende kombination til damens outfits til udflugter. Hermes kvinders bælte er lavet med tykt læder i brunt med et tyndt hvidt bælte på det med et krydsdesign.

15. Prikket bælte til kvinder:

Prikket bælte til kvinder

Et yndet bælte -design, som kvinderne godt kan lide, er det lyserøde prikkede design. Læderbæltet i pink er dekoreret med hel lurvet design med et sølvlogospænde fyldt med dejlige diamanter i det.

Hermes bælte -designene har altid fremhævet den franske livsstil, der giver brugeren et beskedent look. Mærket er også ret populært på grund af den holdbarhed, det tjener sammen med de farver og designs, det har serveret med.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80