9 bedste modeller af strækbælter til mænd og kvinder

Når du blander dit taljebælte med det rigtige tøj, giver det dig ikke kun komfort, men det vil også skabe en stilerklæring. At vælge den rigtige klud med det rigtige tilbehør sætter din personlighed benchmark. Det definerer ikke kun din tankegang, men tager dig også til at indstille din egen stil. Mænd bør lave en samling af bælter til enhver lejlighed, og strækbælter skal være blandt dem.

Seneste strækbælte designs til herrer og damer med billeder:

Lad os diskutere nedenfor top 9 typer af bedste kvinder og mænds stretchbælter, som vil give et medrivende look på enhver kjole.

1. Stretchbælte til kvinder:

Stretchbælte til kvinder

Det er kvindernes strækbælter med udskåret design. Bæltet er i metal med mønsteret over. Der er en gylden farve spænde i midten støder op til de to ender af bæltet med hinanden. Hvis du bærer den med høj talje over kjolen, får du dig til at skinne. Det giver et ordentligt udseende på dit outfit; Prøv dette mønster til enhver fest eller lejlighed.

2. Stretchbælte til mænd med læderfaner:

Mænds strækbælte med læderfane

Dette sorte strækbælte er til regelmæssig brug. Den har læderflik og et stålklips til at binde bæltet. Enden af ​​bæltet kommer ind i denne læderfane, så du passer til din størrelse. Sort bælte matches med enhver farveklud. Du kan også bruge dette til dine jeans, få nogle slim fit jeans og prøve dette bælte til dit iørefaldende look.

3. Stenbesat strækbælte:

Stenbesat strækbælte

I dette bælte er der rhinsten besat på spændet. Metalmønter som tingen er fastgjort over hinanden på bæltet og i midten er der fastgjort et rektangulært spænde. Der er en lille diamant, også i midten. Hvis du leder efter et lidt andet mønster, så er dette altid bedst.

4. Strækbælte med sommerfuglkrog:

Strækbælte med sommerfuglkrog

Dette brune strækbælte består af elastik med et sommerfugllignende sløjfe-design imellem. Tre buer holdes over hinanden i forskellige størrelser. Alle udgør de sammen som en sommerfugl. Unge piger kan lide at prøve dette design i disse bælter.

5. Beaded strækbælte:

Perleret strækbælte

Alt dette er et perleret strækbælte i forskellige designs og farver. Ind imellem er der et træspænde. Varianter af designs udføres med dette perleværk af firkanter, zigzag osv. Det vil se nyt ud i mønsteret.

6. Vævet strækbælte:

Vævet strækbælte

I dette bælte vil kvinders personlighed blive forbedret. Bæltet har vævede funktioner med læderflik. Den lysebrune farve snor er vævet over hinanden og har lavet et smukt design af den.

7. Leopard Club strækbælte:

Leopard Club strækbælte

Det er et fantastisk design i damestrækbælter med et sort bælte og ved siden af ​​spænde er få portioner dekoreret med leopardhud. Puslespil-lignende gyldne plader er fastgjort, hvilket giver glans til leopardhud.

8. Guld Snake Stretch Belt:

Guld Snake Stretch Bælte

Der er et slangelignende design i et guldstrækbælte som en kæde. Ind imellem er der et rektangulært spænde med små hvide diamanter. Der er en række diamanter fastgjort vandret og lodret over spænde. Dette bælte er opkaldt efter kvinders lidenskab i vore dage. Så behold denne type mindst én i din garderobe til at have på ved særlige begivenheder.

9. Sort blonderstrækbælte:

Stretchbælte i sort blonde

Det er et damebælte i blonder i sort farve. Sort blondebælte over en hvid kjole vil forbedre kjolens skønhed. Bæltet ser enkelt ud, men det snupper hjerter med sin enkelhed.

Strækbælte kan ændre dit udseende og din stil, da det ikke kun er at holde din buks. Det er et vigtigt tilbehør, der tilføjer glamour til dit look. Få sorter af strækbæltet i din garderobe fra listen ovenfor, og gør det til en del af din stil.