9 bedste og populære vendbare seler til herrer

På markedet er der mindre valgmuligheder for herretilbehør og tøj. De køber måske ikke ting så meget som kvinder køber. En ting, som hver mand køber, er imidlertid bæltet, og det tilføjer tilføjelse til deres shopping, hvis de er i stand til at finde et vendbart bælte.

Nyeste og stilfulde vendbare seler til mænd og kvinder:

Her er glimtet af top 9 vendbare seler, som en mand kan bruge i deres daglige liv.

1. Tommy Hilfiger mænds læder vendbart bælte:

Tommy Hilfiger mænds læder vendbart bælte

Tommy Hilfiger bælter er fremstillet af materialer af høj kvalitet og fremstillet i Kina. Det foretrækkes af både unge såvel som de gamle. Når du bruger dette bælte, vil du føle dig godt på grund af dets moderne og fashionable stil.

2. Kenneth Cole Reaction Mænds læder vendbart bælte:

Kenneth Cole Reaction Reversibelt bælte til mænd

Nogle mænd tror, ​​at bælte ikke er et vigtigt tilbehør til deres mode. Men bælte tilføjer ekstra look til herretøj. Man bør tage råd fra modeguruer, mens man vælger bælter, og man bør række efter hvide og grå vendbare seler af Kenneth Cole Reaction. De er 1,25 tommer brede og fås i alle standardlængder.

3. Calvin Klein mænds glat læder vendbart bælte:

Calvin Klein mænds glat læder vendbart bælte

Hvis du har mangel på penge og vil købe et bælte, skal du gå efter to i et bælte. Calvin Klein Men’s reversible seler fås kun i størrelse 32 til 40. Disse er de bedste vendbare seler, da de er kunder det bedste valg og altid løber tør for lager. De går ikke let i stykker og kan bruges længe, ​​fordi de er lavet af materiale af høj kvalitet.

4. Kenneth Cole Reaction Mænds U-sving vendbart bælte:

Kenneth Cole Reaction Mænds U-sving vendbart bælte

Dette vendbare bælte til mænd har mange fordele. For det første ser en, der bærer dette bælte, moderne ud med sin enkle struktur og for det andet giver dets reversible designs den sorte og brune farve. Så hvis du er træt af at bære den samme farve dagligt, så prøv dette bælte. Det får dig til at se yndig ud.

5. Nautica mænds vendbart bælte:

Nautica mænds vendbart bælte

Det er det enkle stilbælte, der bæres af enhver aldersgruppe som en ung eller gammel person. Folk elsker at bære sort farve, og dette bælte kommer kun i sort farve. En mand føler sig lidt selvsikker og mere komfortabel, mens han bærer dette vendbare bælte.

6. Kenneth Cole Reaction Mænds vendbare fjerkantbælte:

Kenneth Cole Reaction Mænds vendbart fjerkantbælte

Det vendbare bælte med fjerkant bæres for det meste af skolepiger, da farven på dette bælte matcher deres skoleuniform. Det er bedst vurderet blandt kunden. Den passer til enhver farveklud, da den brune farve giver brugeren en fantastisk stil.

7. Calvin Klein Men’s Four-In-One Reversible Plaque Belt:

Calvin Klein mænds fire-i-ét vendbart plakbælte

Produkterne fremstillet af dette mærke er af høj kvalitet. Den øverste del af dette bælte består af aluminium af høj kvalitet. Hver mand kan bære dette bælte, uanset om han er en forretningsmand eller studerende eller arbejder på grund af dets enkelhed og stilfulde mønster.

8. Kenneth Cole Reaction Mænds vendbare bælte:

Kenneth Cole Reaction Mænds vendbart bælte

Kenneth bælter er til dem, der elsker at bære mærkevarer. Stilen på dette bælte er yndig, hvilket tiltrækker en mand til at købe. Kunder elsker at bære det på grund af dets kvalitet og design af den øvre del. Dette bælte fås til enhver størrelse og alder.

9. Saks Fifth Avenue vendbart læderbælte:

Saks Fifth Avenue vendbart læderbælte

Saks Fifth Avenue er et kendt firma, der er berømt for sin kvalitet og herresamling. Dette bælte er vendbart med glat sort tekstur på den ene side og på den anden side, det har en brun læderstruktur. Du kan skifte spænde efter dit ønske i henhold til farven på din sko.

Det er en meget vanskelig opgave for en mand at vælge det rigtige design af bæltet til kontor eller fest. Disse vendbare bælter fås i forskellige farvekombinationer, teksturer og stilarter, der får et herretøj til at se bedst ud og få dem til at føle sig godt tilpas og trygge blandt gruppen af ​​mennesker.