9 enkle og tunge metalbælter til kvinder

De nye funky- og designerbælter har taget deres egen plads i flere kvinders garderober. Uanset om det bæres til officielt formål eller for at give dit afslappede look et funky eller stilfuldt look, designerbælterne i flere mønstre er bredt udvalgt af kvinderne. Blandt de flere materialer, der bruges til fremstilling af bælterne, såsom læder, fløjl, bomuld, polyester osv., Er selerne fremstillet af metal bredt udvalgt for sine hjertesnitterende designs og efterbehandling.

Forskellige typer kvinders metalbælter til talje:

Modeshowene i år gav en række metalbælter med præcis efterbehandling og forunderlige designs. Lad os få et overblik over nogle udvalgte designs af metalbælter.

1. Metalbælte i sølv:

Metalbælte i sølv

Et sølvmetalbælte med netdesign ser fantastisk ud på lange og korte kjoler, der giver bæreren et prinsesseudseende. Bæltet er dannet af et metal i sterlingsølv og givet præget design for at give et netdesign. Den dejlige mørke lyse nuance givet til metalbælte gør det mere attraktivt.

2. Metal kædebælte Design:

Metal kædebælte Design

Et dejligt bælte -design lavet af metal, der giver et kædelook, er fantastisk at have på ethvert outfit. Det er et bredt accepteret design af metalbælter til kvinder. Bæltet får et kædelook og er lavet af sprut, der giver en gylden farveeffekt. Det ser fantastisk ud, især i korte kjoler.

3. Floral Belt Design:

Blomsterbælte Design

Vil du gerne have et charmerende look til din fest i aften eller på et diskotek eller en pub! Prøv et metalbælte i betragtning af blomstermotiver og cirkulære designs besat med hvide sten. Det giver et forskønnet look over jeans, Capri og korte kjoler for et magisk look.

4. Metalmøntbælte:

Metal møntbælte

Et fuldt metalbælte, der er designet med flere mønter knyttet til hinanden, giver et fantastisk look. Designet bæres stærkt som en linning på casuals og etnisk slid også. Det ses meget brugt på jeans eller cholis på Navratri.

5. Bredt metalbælte med kæde:

Bredt metalbælte med kæde

Leder du efter et simpelt, men ikonisk design at have på designer og fashionable outfits! Få et simpelt bredt metalbælte, da dit outfit er cremefarvet. Designet er bredt accepteret af de arbejdende kvinder også på grund af dets tilgængelighed i flere andre farver.

6. Trippel snorbælte:

Tredobbelt snorebælte

Et tredobbelt snørebælte ser fantastisk ud, når det bæres på jeans og Capri. Metalbæltet er lavet med tre forskellige strenge, blandt hvilke den ene er lavet med et kædedesign, og den anden får søde jingler, der hænger på den, for at se brugeren et sødt udseende. Det er stærkt udvalgt af college bugs på palazzo.

7. Oxideret bæltedesign:

Oxideret bælte design

Bælterne er nu også slidt på etnisk slid især på designer lehengas eller Patiala for Navratri. Sådan et dejligt design lavet af oxideret, bæltemetallet giver et attraktivt udseende, når det prydes. Fantastiske jingles og charme knyttet til det giver et mystisk look til enhver kvinde.

8. Metallisk perlebælte:

Metallisk perlebælte

Et designerbælte fremstillet i bronzemetal giver et fortryllende kig over kjoler som f.eks. Kort kjole, jeans, Capri osv. Designet af metalbælter til kvinder får perledesign lavet af bronze, hvilket giver det et dejligt udseende.

9. Bladdesignet sølvmetalbælte:

Blad designet sølvmetalbælte

Vil du gerne have et prinsesselook med et naturinspireret bladbælte! Sølvmetalbæltet er designet med et bladdesign på forsiden. Det giver et fantastisk look over casuals og fantastiske designerkjoler i højt samfundsfester. Det giver også en kongelig tilgang til bæreren.

Metalbælterne har grebet en stor del af modemarkedet på grund af dets fantastiske designs. Andre charms som jingles, perler, diamanter osv., Når de blandes med metallet, giver et sofistikeret blik til linningen. Enkle metalbælter bæres også bredt til det officielle formål af kvinder på formal.