9 forskellige designs af hvide bælter til mænd og kvinder

Bæltet er et gear, der bruges til at holde din bukse eller nederdel, uanset hvad du vælger at bære. Blandt de mange stilarter er det hvide bælte den mest forbløffende stil. Det er unikt, det er klassisk og mest af alt giver det et meget kongeligt look. Traditionelt var hvidt bælte tidligere kombineret med linnedbukser, sommershorts, polokampe eller til et resort -look. Men nu har tingene ændret sig. Når du parrer et hvidt bælte med grå bukser eller jeans, ser det fantastisk ud.

Enkle og bedste hvide bælter til herrer og damer:

Her er de 9 flotteste hvide taljebælter til herre- og damekjoler er som følger.

1. Casual læder hvidt bælte:

Casual læder hvidt bælte

Det hvide læderbælte er en ny trend startet. Det bruges i både formelt og uformelt tøj. Du kan kombinere den med hvide bukser og bære en smart mørk blazer. Det hvide læderbælte ser også cool ud på jean med støvler.

2. Vævet hvidt bælte:

Vævet hvidt bælte

Vævet hvidt bælte er et af de mest afslappede bælter. Det er lavet ved at væve uld eller bomuld. Den er let at bære, så unødvendig vægt omkring din talje. Det går meget godt med denim -slid. Du kan endda kombinere det med flirtende nederdele eller sommershorts i de varme dage. Den er perfekt at have på om sommeren.

3. Formelt hvidt bælte:

Formelt hvidt bælte

Formelt hvidt bælte er som en frisk touch til de formelle outfits. Du kan jazz det op og tilføje et skarpt udseende til møder. Et enkelt hvidt formelt bælte kan få dig til at skille dig ud i et overfyldt mødelokale. Et formelt hvidt bælte kan bæres på formelle nederdele.

4. Webbed hvidt bælte:

Webbed hvidt bælte

Webbed hvidt bælte er hvide snore af læder eller klud vævet sammen. Denne type bælte er meget almindelig hos cyklister og eventyrlystne mennesker på grund af dens styrke. Det giver et groft udseende, så det er meget berømt hos mænd.

5. Beaded White Belt til bryllup:

Hvidbælte med perler til bryllup

Beaded hvidt bælte er ret berømt hos brude og teenagere. Du kan bære den over din sommerkjole eller top. Et hvidt bælte med perler kan give dig en del opmærksomhed, da det er meget forskelligt hver gang.

6. Studded hvidt bælte til brude:

Besat hvidt bælte til brude

Besat hvidt bælte bruges til at tilføje glamour til dit brude outfit. Et enkelt hvidt bælte kan give dig nok glans til aftenen og få alles opmærksomhed. Brug en simpel kjole til at tilføje gnistre. Nogle gange bæres det hvide besat bælte på jeans og en simpel t-shirt.

7. Logo hvidt bælte:

Logo hvidt bælte

Logo White Belt er et hvidt bælte med et logo fra en virksomhed eller et mærke. Det er berømt blandt unge og nogle gange også berømtheder, hvis de promoverer et bestemt mærke. Normalt har et sådant bælte et stort spænde. Mænd foretrækker normalt sådanne seler.

8. Tyndt metallisk hvidt bælte:

Tyndt metallisk hvidt bælte

Tyndt metallisk hvidt bælte bæres mest over kjoler. Det ser meget flot ud på aftenkjoler eller crop top. Det tynde metalliske bælte giver opmærksomhed til taljen. Tyndt metallisk hvidt bælte ser desværre godt ud på piger i den tynde talje, da det ser proportionalt ud.

9. Sløjfe hvide bælter til kjoler:

Sløjfe Type Hvide Bælter til Kjoler

Kjole hvidt bælte er kortere i længden. De bæres højt i taljen, næsten tæt på enden af ​​ribbenene. Nogle gange er den også slidt lige under bysten. Det bruges som tilbehør. det ser normalt godt ud på mørke kjoler. Det kan også bæres med blomsteroutfits for at tilføje glamour. Kjolen hvidt bælte har forskellige typer spænder for at tilføje opmærksomhed.

Et hvidt bælte kan være svært for holdet. Et hvidt bælte kan tilføre dit look en skarp kant, hvis det bæres klogt. Så der har du det, alt det essentielle og unødvendige, universelle, men meget segmenterede – det hvide bælte og nogle ideer til at vælge din stil.