9 forskellige og stilfulde lærredsseler til mænd og kvinder

Keder du dig med et almindeligt fritidsbælte? Eller er du træt af at skifte bælte efter hver tredje måned, bare rolig, vi er her for at hjælpe og komme dig ud af denne mærkelige situation. Her kommer vi med en smuk og trendy samling lærredbælter, der ikke kun giver et trendy look til din garderobe, men også minimerer din tid og penge til at købe et bælte igen og igen.

forskellige-typer-af-lærred-bælter-til-mænd-og-kvinder

Seneste modeller af lærredsseler til herrer og damer:

Lærredsbælte består af et lærredsmateriale, der er meget let, holdbart og let at have på og det vigtigste er langtidsholdbart i mange år. Med en klassisk samling lærredbælte, som skal være en vigtig del af din garderobe.

1. Hvidt lærredsbælte:

Hvidt lærredsbælte

Dette klassiske lookbælte består af tykt lærred af høj kvalitet med elastisk vævet, som er meget elegant og behageligt at have på. Den bedste del af dette bælte er De er meget alsidige, som let kan bruges til enhver form for tøj og shorts. Vi må sige, det er et smukt tilbehør, som skal være i enhver garderobe.

2. Sort lærred bælte:

Sort lærred bælte

Det gode træk ved dette bælte er, at det kan bruges af både mænd og kvinder. Bæltet har et glidespændesystem, der giver dig en behagelig pasform hele tiden. Bæltet er hovedsageligt til kampbeklædning, da det er meget justerbart. Det giver dig altid et groft og sejt look, når du bar denne smarte buks og jeans.

3. Kvinders lærredsbælte:

Bælte til kvinder

Den smukke fuchsia -farve på dette bælte giver et stilfuldt look til din dame, når hun havde dette på. Bæltet består af bomuldslærred, der er holdbart i lang tid. Uanset om du bærer dette på casual eller ethvert bærertøj, fungerer bæltet hver gang.

4. Enkle lærredsseler til drenge:

Enkle lærredsseler til drenge

Dette er den perfekte tilføjelse til dit barns garderobe, dette enkle bælte består af rent bomuldslærred med dekorativ strækning og D -ringlukning, som er meget behageligt for et barn at have på, da de ikke klemmer som spænder.

5. Mænds læderbælte i lærred:

Herre læderbælte i læder

Bæltets stilfulde og robuste look gør dem elskelige af alle de smarte mænd. Bæltet er lavet af lærred med læderbeklædninger og stilfuldt spænde, der giver dig et elegant look hver gang.

6. lærred bælte med flip -top spænde:

Lærredsbælte med flip -top spænde

Disse bælter i militær stil har en flip-top messingplade og spænde. Det er lavet af lærredsmateriale med antikt sølvspænde og spids, remmen på et bælte er meget tyk og stærk, hvilket gør det holdbart i længere tid.

7. Canvas-læderbælte med jeansrem:

Canvas-læderbælte med jeansrem

Det nostalgiske design af bælte ser godt og køligt ud, når du parrer dette med din udendørs sport. Det slidstærke lærred og det antikke bælte i massivt læder med stilfuldt jeansrem spænde giver følelsen af ​​wow! Altid.

8. Syntetiske læder- og lærredsseler:

Bælter i syntetisk læder og lærred

Det klassiske og antikke bælte vil helt sikkert vinde dit hjerte, når du matcher dette med dine fester og forretningstøj. Ny stil antikke spænder, der giver bæltet et robust og elegant udtryk … Kombinationen af ​​syntetisk læder og lærred gør bæltet af den bedste kvalitet, som helt sikkert vil vare i mange år.

9. lærred dobbelt grommet bælte:

Bælte i lærred med dobbelt gennemtrængning

Lærredsselen i premium kvalitet har et dobbelt spænde til en sikker pasform med en emaljeret hardware. Bæltets klassiske look er fantastisk til både mænd og kvinder.

Prøv bare denne fornemme og smukke samling lærredbælter, som helt sikkert giver dit look et unikt stiludtryk.