9 forskellige typer kvinders kæderemme med billeder

Kædeseler ses som et billede af ekstravagance på grund af tilføjelsen af ​​entusiasme til generelt enkle tøj ved at inkludere skygge, overflade og klasse. Kædebælter kan bæres med succes med kjoler og toppe for at gøre dig til en diva.

Enkle og smukke taljebånd til damer:

Nedenfor er angivet et par tips til dig, når du overvejer at få adgang til det store udvalg af taljebånd.

1. Vintage Chanel Triple Chain Belt:

Vintage Chanel tredobbelt kædebælte

Dette kædebælte til kvinder er et ud af tre bælter, hvilket betyder, at det er et enkelt bælte, der har tre lag bælter, der får det til at se smukt og iøjnefaldende ud. Den har også en længde med en krog, der når dit lår. Kombiner den med din sorte eller hvide kjole for at tilføje glamour.

2. Diamant nikkel talje kædebælte:

Diamant nikkel talje kædebælte

Disse sølvkædebælter er moderigtige bælter, der kan bæres på nederdele eller kjoler. Bæltet er i nikkelfarve og består af legering. Dens metalliske skinnende rem får det til at se yndigt ud, når det bæres til enhver fest eller samles. Spændetypen er en snapkrog og fås i alle farver, der kan tilpasses.

3. Guldmetalbælte med kæde:

Guldmetalbælte med kæde

Dette bælte er unikt for sig. Dette bælte har et bredt metalbånd af gylden farve, hvortil kæden er fastgjort ved spændepunktet. Denne kæde tilføjer skønhed til denne kæde. Par dette gyldne metalbånd med en hvilken som helst farvet kjole, og vær stil -divaen.

4. Spænde kæderemme:

Spænde kæderemme

Hvis du er forelsket i spænder, skal du gå efter et spændebælte. Du opdager dem i sølv og gylden farve. Mens det sædvanlige spænde stort set ligner kæder med blomsterlignende former, er der en række forskellige beslutninger for spænder. Du får dem i guldkæde taljebælter, bronze mellemsektion bælter og sølv og kobber skygge toner.

5. Sølvkædebælte med cirkler:

Sølv kædebælte med cirkler

Disse kædebælter tilføjer skønhed til din kjole, hvis den bæres på en ordentlig måde. Disse er efterspurgte på markedet. Dette bælte er designet med cirkler, der gør det anderledes end andre bælter. Dette bælte er nikkelfrit og et designerstykke.

6. Funky seler:

Funky Bælter

Det kan forestilles på alle overflader med juvelsten, hallucinogene tryk, underholdende seje former – i det væsentlige kreative evner løber vildt og ankom på din mave. De er forklaringsstykker, som langt de fleste gange holder et tøj sammen og får det til at lyse.

7. Kædebælter:

Kædebælter

Hvis du har brug for at sætte ressourcer i et bælte til at dekorere dine outfits, skal du gå efter kædeseler. De ligner regelmæssigt tilbehørskæder og kan have en progression af sammenlignelige eller forskellige former deltaget i en rækkefølge. Disse sorte kædebælter kan bruges af unge damer og damer.

8. Bleg gul emaljeret kædebælte:

Bleg gul emaljeret kædebælte

Bæltet minder os om årene fra 1960-70’erne, hvor bæltet mest blev brugt. Den er lavet af metal og emalje og kan slides af de personer, hvis taljestørrelse ligger mellem 27 og 31. Fastgørelseselementet og krogen på kæden har en gul skivebrik, der får den til at se fantastisk ud, når den bæres med nederdel eller kjoler.

9. Hjerteformede seler:

Hjerteformede seler

Disse bælter er i mønster i dag. Hjerter af disse bælter ser spændende ud, hvis slid på den almindelige kjole. Gå efter disse bælter til at style dit skab.

Kædebælter vil se bedst ud, hvis de er lavet af materiale af bedste kvalitet med et strejf af den nyeste mode. Hvis du vælger disse bælter, får de dig til at føle dig meget godt tilpas, og inklusive det ideelle damebælt skubber dig ind i samlingen af ​​de bedst klædte. Hvis du får et spark ud af chancen for at skabe et indtryk, skal du bære et elegant kædebælte.