9 Stilfulde blå bælter til mænd og kvinder i de nyeste designs

Bælter er et tilbehør til mænd og kvinder, der bæres rundt om livet. Det er et fleksibelt bånd med nogle huller i forsiden, hvor du kan binde bæltet. Det understøtter din klud omkring taljeområdet. Tidligere var det kun en vare til mænd. Med tidenes graduering blev den også brugt af kvinder. Bæltet holder din buks tæt, og for militære personer bruges det til at opbevare deres våben. Bælter er også tilgængelige for børn for at give dem et køligt udseende. For mænd er bæltets design enkelt og ædru. Men for kvinder findes bælter i forskellige designs.

Bedste blå bælter til mænd & Kvinder:

Se her vores 9 bedste blå bælter til mænd & Kvinder i forskellige designs. Vælg din bedste fra nedenstående liste.

1. Mænds blå læderbælte:

Herreblåt læderbælte

Det er herreblåt bælte med almindeligt læder. Dette har store huller med stål indgraveret. Bæltet har design af to trådlinjer over hele bæltet. Læderstrimlen er ikke meget tyk og forstærker farven på din buks. Det er et ædru mønster i bæltet.

2. Metal Pyramid Blue Belt:

Metal Pyramid Blue Belt

Dette er et flot marineblåt bælte til mænd. Den indeholder et unikt design i et bælte. Der er en metalpyramide besat på et bredt bælte. Der er tre lag af metalpyramiden over bæltet. Dette mønster er nyt og vil tiltrække opmærksomhed. Dette design tager alle andre bælter.

3. Gevindet blå bælte:

Gevindet blå bælte

Dette mænds blå bælte er dekoreret med trådarbejde. Smuk stiksømning udføres ved hjælp af hvid tråd. Op og ned er der to linjedesigner, og i midten er der en entydig linje. Der er givet en behagelig form i kanten af ​​bæltet.

4. Open Work Blue Belt Kvinder:

Open Work Blue Belt Kvinder

Dette er et fantastisk kvinders blå bælte. På en gang ser det ud til, at det består af blonder. Men faktisk er det et læderbælte. Der er åbent blomstermønster på bæltet. Det meget attraktive mønster er skåret over bæltet, og hver form ser fantastisk ud.

5. Blåt bælte med prikmønster:

Blå bælte med prikmønster

Dette kongeblå bælte har prikdesign. Der er seks linjer med prikker på bæltet. Dette mønster ser fantastisk ud. I stedet for læder er det et silikone bælte. Dette prikdesign vil efterlade dig fascinerende i et par dage. Bortset fra almindeligt kan mænd endda prøve dette mønster for at få nogle ændringer.

6. Blåt karatebælte:

Blåt karatebælte

Mens du laver karate, bruges dette mørkeblå bælte. Det består af enkelt kludemateriale og er fleksibelt. Dette bælte har ingen klip at binde. Du skal knytte dette bælte. En sløjfe-lignende figur vises foran når den er knyttet. Dette er et glat stof.

7. Blå vævet bælte:

Blå vævet bælte

Dette lyseblå bælte til kvinder har et smukt design. Det er vævet med lyseblå tråd i et spiralt design. Dette bælte er håndlavet og indhenter damernes hjerte. Denne lyse farve ser rolig ud og passer til smukke kvinders udseende.

8. Blå spændebælte:

Blåt spændebælte

I dette skinnende blå bælte vil mænd glitre smukt ud. Dette bælte har skinnende læder med et spænde. Spændet har et væsendesign over sig. Dette gyldne spænde med et blåt bælte lyser ud. Dette bælte er et valg af seje og gyngende mænd.

9. Blue Fishy Belt:

Blå fishy bælte

Dette er et dobbelt skraveret blå bælte med mørkt og lyseblåt. I midten lyseblå skygge er der mange designs af fisk. I dette kvinders bælte varierer størrelsen på fisk. Dette bælte vil se noget anderledes ud og ser ud til at være tiltalende.

Bælte med blå farve er en almindelig farve, der er bredt tilgængelig. Marineblå læderbælte herrer har mange slående appeller til at komme i tankerne. Den passer til enhver farvebukser. Der kommer enorme designs i kvinders bælte. Du får så mange designs over det blå farvebælte. Nogle designs er så arresterende, at det stjæler dit hjerte. Bæltet på buksen giver et komplet formelt look.