9 Trendende designs af sølvbælter til kvinder i mode

Damer kan godt lide at samle ure, sandaler og listen fortsætter, i den liste topper bæltesamlingen i deres garderober. Det er et af hovedelementerne, der normalt ikke prioriteres mest, når det kommer til at klæde sig på, men en ordentlig vil gøre en kæmpe forskel i ethvert outfit.

Seneste og bedste modeller af sølvbælter til damer med billeder:

Så for at få det førsteklasses look, her er top 9 sølvbælter bragt, hvilket hjælper med at tilføje en god samling af bæltet i dame godteposer!!

1. Ladies sølv læderbælter:

Damer sølv læderbælter

Et par jeans med et læderbælte i enhver farve og et sølvspænde i midten er altid på trend. Det er det mest sete tøj, der bæres af damer og unge piger. For at gøre bæltet mere visuelt behageligt er ved at have mindst 4 mm tykt og et mellemstort sølv designet eller almindeligt spænde i midten. Denne type tøj anbefales formelt slid.

2. Elastisk bælte med sølvspænde:

Elastisk bælte med sølvspænde

Det mest foretrukne bælte til en kjole, enten afslappet eller festtøj, er et elastisk bælte. Denne type bælte er mere behagelig at have på og bære rundt. Da den er elastisk, kan den let justeres, og der skabes et cinched look (brede talje elastiske bælter eller smalle, når den er til kort talje). Sølvspænder passer altid til ethvert farveelastisk bælte. Da den er i sølvfarve, kan den fungere med ethvert farvekostume, i modsætning til guld eller andre farvespænder. Spænderne kan også udskiftes.

3. Smalt sølvbælte til kvinder:

Smalt sølvbælte til kvinder

Skinny sølvbælter er elsket af mange unge piger og damer, det frembringer et elegant look, og det er interessant at have på over en kjole eller over en Formals-skjorter med en A-line nederdel. Det tynde bælte kan bestå af en læderrem med et sølvspænde, eller hele bæltet er fremstillet af metal med et centralt selvdesignet symbol, som kan være sølvfarvet eller belagt med midten i sølv. som oftest bæres med en festkjole Denne type skinny bælte læder går godt med et lille sølvspænde i midten. Spænderne er normalt enkle uden noget attraktivt design

4. Sølvspændebælte i læder:

Sølvbælte i læder

Et smart taljebælte, der forbinder det separate tøj og får det til at se ud som en klud i ét stykke, er, hvad kvinder vil have, når hun bærer en top og en buks. Dette kan købes ud ved hjælp af et simpelt taljebælte, som kan et brætbælte til en smal talje eller et blødt læderbælte til kvinder med bred talje, som passer godt ind. Taljebæltet består normalt af læder eller til smalspildte kvinder kan også bruge metalbælte med et sølvdesignet spænde i midten.

5. Sølv hoftebælte:

Sølv hoftebælte

Casual hoftetøj er trendy og bruges mest af unge piger til fritidstøj. Denne form for bælte bæres oven på en t-shirt eller en lang top med en ulukket jakke over. Hofte sølvbælter er lavet af en bred stribe af rexine eller lædermateriale med et sølvspænde, der hænger rundt om bæltet. Denne type bælte passer godt til tynde piger, da det får opmærksomheden fra deres cove-table hofter. Æbleformede damer bør passe på stilarter, der har asymmetriske eller V-formede spænder og et medium fortykkede bælter. Hvis piger vil se lange ud, skal du bære et bælte, der matcher farven på det beklædte tøj.

6. Kvinders teksturerede sølvbælter:

Sølvbælter til kvinder

I denne type tekstureret bælte, hvor dyretryk bruges, til miljøbeskyttelse bruges faktisk ikke dyrehud, i stedet sælges påtrykt hudtekstur på markeder. De fleste yndlingsdyrprint er Snake, Zebra eller gepard. En strimmel af det teksturerede bælte med et sølvspænde foretrækkes af damer.

7. Metalliske sølvbælter til kvinder:

Metalliske sølvbælter til kvinder

Det er en af ​​de minder om 80’ernes stil modeerklæring. Det kan være bredt eller tyndt, det får liv til en simpel almindelig jeans, outfits, der er sorte i farven eller lyst sommertøj. En skinnende metalrem med et enkelt sølvspænde vil fremhæve den metalliske farve.

8. To-tonet sølvbælte:

To-tonet sølvbælte

Denne type bælte gør et outfit til et poleret udsyn, for at trække den perfekte pasform ud kræver ekstraktmåling af taljen. Valget af tofarvet farve skal være stærkt for enten at matche en af ​​farverne til den slidte kjole. Strækning af to farver med et sølvspænde normalt et simpelt spænde i stedet for flotte designede spænder.

9. Kvinders sølvkædebælter:

Sølvkædebælter til kvinder

Det er et af de mest populære traditionelle tilbehør, der bæres under indiske festivaler. Sølvkædebæltet er ikke en stiv juvel, i stedet for en løs kæde med en krog, der kan justeres efter taljen. Den bæres på løstsiddende traditionelt slidstøj eller en sort kjole til at holde på plads omkring hofteområdet.

For at fremhæve kvinders talje og få hendes figur frem, er et bælte et bestemt tilbehør, og bælte af bedste kvalitet er bestemt en god investering. At bevare sølvspændernes farve og tekstur i årevis er et meget vigtigt punkt, der skal overvejes. Brug af et sølvpoleringsmiddel og dæk spænde med en klud for at forhindre oxidation af ægte sølv, hvilket hjælper med at bevare sølvtekstur.